παπούτσια αναρρίχησης βράχου

Τα 10 καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης βράχου του 2023

Είτε μόλις ξεκινάτε είτε είστε πιο έμπειρος ορειβάτης, τα παπούτσια μπορούν να κάνουν ή να χαλάσουν την ανάβασή σας. Σας βοηθούν να είστε ασφαλείς και μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο που ανεβαίνετε, αλλά όπως πολλά άλλα κομμάτια αναρριχητικού εξοπλισμού, υπάρχουν τόνοι παπουτσιών στην αγορά. και επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί τύποι αναρρίχησης και ο καθένας έχει διαφορετικά πόδια, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να περιορίσετε τις επιλογές σας. Αλλά μην ανησυχείτε, σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε ακριβώς τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε νέα παπούτσια αναρρίχησης και θα αναφέρουμε μερικά από τα καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Για να ολοκληρώσετε το κιτ αναρριχητικών εργαλείων σας, φροντίστε να ανατρέξετε επίσης στα άρθρα μας σχετικά με τα καλύτερα σχοινιά αναρρίχησης , σετ αναρρίχησης , κράνη και ιμάντες .

Συγκριτικός πίνακας με τα καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα παπούτσια για αναρρίχηση. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε στα καλά παπούτσια αναρρίχησης

Σκεφτείτε τους τύπους αναρρίχησης που σκοπεύετε να κάνετε καθώς διαβάζετε αυτήν τη λίστα για να μάθετε τι είναι πιο σημαντικό για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα τέλεια παπούτσια αναρρίχησης για εσάς.

1. Τύποι παπουτσιών αναρρίχησης

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον τύπο της αναρρίχησης που θα κάνετε καθώς και το έδαφος όταν επιλέγετε το παπούτσι σας, καθώς υπάρχει μια ποικιλία επιλογών για κάθε περίσταση.

ο. Αθλητισμός

Για την καλύτερη αθλητική αναρρίχηση, τα παπούτσια σας θα πρέπει να έχουν μια άκαμπτη ενδιάμεση σόλα, μια ποιοτική πλατφόρμα με μπορντούρες, ένα σφιχτό κύπελλο με τακούνι και ιδανικά ένα κλείσιμο με δαντέλα. Ένα σκληρό παπούτσι με μέτρια πτώση θα διευκολύνει την κλίμακα κάθετων αναρριχήσεων.

σι. Trad

Συνήθως οι καλύτερες επιδόσεις είναι τα ίσια μη επιθετικά ή όλα τα παπούτσια. Δεδομένου ότι πιθανότατα θα κάνετε πολλά μπλοκαρίσματα στις ρωγμές, το ιδανικό παπούτσι θα έχει χαλαρή εφαρμογή, κορδόνια και άκαμπτη ενδιάμεση σόλα, ενώ παράλληλα σας προσφέρει σταθερή προστασία στον αστράγαλο. Θα έχει λίγο έως καθόλου καουτσούκ στο δάχτυλο / φτέρνα ή πτωτική. Ωστόσο, αν τείνετε να κάνετε πιο δύσκολες ή απότομες διαδρομές, τότε ίσως προτιμήσετε περισσότερη ύφεση.

ντο. Bouldering

Αυτά τα παπούτσια δεν έχουν σχεδιαστεί για να είναι άνετα. Αντίθετα, έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθούν να ανεβείτε καλά σε απότομο έδαφος και να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κολλήσετε σε μικροσκοπικές εγκοπές, γάντζο στη φτέρνα και άγκιστρο στα δάχτυλα. Αυτά τα παπούτσια θα έχουν υβριδικό κλείσιμο, αρκετή ποσότητα καουτσούκ στα δάχτυλα, καλυμμένα με καουτσούκ στρογγυλεμένες κούπες φτέρνας και επιθετική κατάρρευση. Θα έχουν επίσης υψηλή ευαισθησία για να βοηθήσουν στην αίσθηση των βράχων.

Πτώση: Επίπεδη, μέτρια ή επιθετική

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αποφασίσετε ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης για εσάς. Η πτώση καθορίζει την ποσότητα καμπύλης στη σόλα ενός παπουτσιού και θα κατηγοριοποιηθεί ως επιθετική, μέτρια ή επίπεδη. Τα φλατ παπούτσια είναι η απάντηση εάν ανεβαίνετε σε έδαφος που είναι κάθετο ή λιγότερο από κάθετο. Λόγω της καμπύλης στα επιθετικά παπούτσια, τα πόδια σας δεν θα μπορούν να ξεκουραστούν στη φυσική τους θέση, ωστόσο θα έχετε ένα πλεονέκτημα όταν σκαρφαλώνετε ή τραβάτε σε μικρές άκρες.

Κλείσιμο: Velcro, κορδόνια ή παντόφλα

Τα κλεισίματα είναι σπασίματα για ορισμένους, αλλά όχι για όλους. Έχει να κάνει κυρίως με το τι νιώθεις πιο άνετα. Οι τρεις τύποι κλεισίματος είναι Velcro, δαντέλες και παντόφλες, αλλά μερικά από τα νεότερα μοντέλα συνδυάζουν διαφορετικά κλεισίματα για άνεση και ασφάλεια.

ένα. Velcro

Αυτά είναι πολύ εύκολο να τα βάζετε και να τα βγάζετε, επομένως προτιμώνται συνήθως από εκείνους που πρέπει να μπαίνουν και να βγαίνουν συχνά από τα παπούτσια τους. Η αθλητική αναρρίχηση, το bouldering και η αναρρίχηση σε εσωτερικούς χώρους είναι τα μέρη που θα δείτε πιο συχνά αυτά τα κλειστά. Στην κάτω πλευρά, το Velcro μπορεί να αποτύχει ή/και να αποκολληθεί κατά την αναρρίχηση και μπορεί να σας εμποδίσει όταν αγκιστρώνετε τα δάχτυλα.

σι. Κορδόνια

Αν θα κάνετε επαναλαμβανόμενα μπλοκαρίσματα, φροντίστε να το κλείσετε με δαντέλα. Αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως από ορειβάτες που φορούν τα παπούτσια τους και τα κρατούν για λίγο. Επιτρέπουν τέλεια εφαρμογή στο ατομικό σας πόδι.

ντο. Παντόφλα

Αν θέλετε να έχετε άνεση και ευκολία, τότε αυτό είναι το κλείσιμο για εσάς. Αν και αυτά τα παπούτσια είναι υπέροχα σε ρωγμές και σε πλάκες τριβής, τεντώνουν με την πάροδο του χρόνου και δεν υπάρχει τρόπος να τα διορθώσετε όταν αυτό γίνει πρόβλημα.

Επάνω μέρος: Δέρμα έναντι συνθετικού

Το επάνω μέρος στηρίζεται στα πλαϊνά και στο πάνω μέρος των ποδιών σας και είναι κατασκευασμένο είτε από δέρμα είτε από συνθετικό υποκατάστατο. Το συνθετικό επάνω μέρος θα διατηρήσει τις αρχικές τους διαστάσεις ακόμα και όταν το παπούτσι έχει σπάσει καλά. Το δερμάτινο επάνω μέρος θα τεντωθεί με την πάροδο του χρόνου, θα προσαρμοστεί στα πόδια σας και θα γίνει πιο άνετο.

Προσαρμογή και διαστασιολόγηση

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορεί να σας ταιριάζει ένα παπούτσι αναρρίχησης. Όταν δοκιμάζετε παπούτσια, η πρώτη ερώτηση που θα κάνουν πολλοί είναι πόσο στενά πρέπει να είναι τα παπούτσια αναρρίχησης; Η απάντηση είναι ότι πρέπει να εφαρμόζουν αρκετά άνετα, αλλά να μην είναι αφόρητα. Οι πιο έμπειροι ορειβάτες μπορεί να είναι πρόθυμοι να αισθάνονται άβολα στα παπούτσια τους, εάν τους επιτρέπει να έχουν καλύτερες επιδόσεις κατά την αναρρίχηση. Εάν είστε νέος στην αναρρίχηση, σκεφτείτε να δοκιμάσετε μερικά καλά παπούτσια αναρρίχησης για αρχάριους, γιατί δεν θέλετε η αρχική ταλαιπωρία να σας αποτρέψει στο άθλημα. Λάβετε επίσης υπόψη ότι ορισμένα παπούτσια θα τεντώσουν και άλλα όχι.

Μαλακό εναντίον άκαμπτο

Η ακαμψία είναι μεγάλη υπόθεση αλλά εξαρτάται και από τις προτιμήσεις σας. Συνήθως οι αρχάριοι ορειβάτες προτιμούν παπούτσια που είναι πιο δύσκαμπτα επειδή προσφέρουν καλύτερη στήριξη στα πόδια. Εάν είστε κάποιος με πιο δυνατά πόδια, μπορεί να θέλετε ένα πιο απαλό παπούτσι γιατί θα είναι πιο ευαίσθητο και ευέλικτο.

Ανδρών εναντίον Γυναικών

Πραγματικά δεν πρέπει να ανησυχείτε πολύ για το αν το παπούτσι σας ταξινομείται ως ανδρικό ή γυναικείο. Μερικοί άνδρες φορούν γυναικεία παπούτσια αναρρίχησης και το αντίστροφο. Συνήθως τα ανδρικά παπούτσια είναι πιο φαρδιά και τα γυναικεία πιο στενά, αλλά σήμερα πολλά παπούτσια είναι unisex. Έτσι, αντί να ψάχνετε για τα καλύτερα γυναικεία παπούτσια αναρρίχησης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταλάβετε τι θα λειτουργήσει καλύτερα στα πόδια σας, ανεξάρτητα από το σε ποιον απευθύνεται.

Τα 10 Καλύτερα σετ αναρρίχησης σε βράχο (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αναρρίχηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Υπάρχουν αμέτρητες διαφορές μεταξύ της αναρρίχησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αλλά όσον αφορά τα παπούτσια όπου σκαρφαλώνετε αλλάζει το τι πρέπει να είναι οι προτεραιότητές σας. Για αναρριχητές εσωτερικού χώρου που είναι νέοι στο άθλημα ή εκπαιδεύονται σε εξωτερικούς χώρους, η εστίαση πρέπει να είναι σε ένα οικονομικό παπούτσι που είναι άνετο. Ο εξωτερικός χώρος είναι όπου χρειάζεστε τα πιο ακριβά, υψηλής απόδοσης και ανθεκτικά παπούτσια.

Κριτικές για τα καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης

Τώρα που ξέρετε τι πρέπει να ψάχνετε, εδώ είναι τα καλύτερα από τα καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά:

La Sportiva Miura VS

La Sportiva Miura VS

Downturn: Επιθετικό
Επάνω μέρος: Δερμάτινο
Κλείσιμο: Velcro

Είναι δύσκολο να αντιταχθεί κανείς ότι το La Sportiva Miura VS είναι τα καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης στην αγορά. Αυτό το παπούτσι υψηλής απόδοσης διαθέτει σύστημα κλεισίματος με γάντζο και βρόχο, καθώς και επιθετικό κυρτό σχήμα που σας επιτρέπει να κυριαρχήσετε άνετα στις μικρές άκρες και τις μικροσκοπικές τσέπες. Για να αυξήσετε την απόδοση και την ευελιξία ενώ αντιστέκεται στο τέντωμα, το παπούτσι είναι εξοπλισμένο με ολισθηρή κατασκευή με δερμάτινο επάνω μέρος και συνθετικές επενδύσεις Dentex. Αυτά τα παπούτσια μπορούν να επανατοποθετηθούν όταν χρειάζεται και ένα ζευγάρι ζυγίζει μόνο ένα κιλό τρεις ουγγιές. Έτσι, αν χρειάζεστε ένα επιθετικό παπούτσι αναρρίχησης, πηγαίνετε οπωσδήποτε με το La Sportiva Miura VS.

Προβολή στο Amazon

Scarpa Instinct VS

Scarpa Instinct VS

Downturn: Μέτρια
Επάνω μέρος: Συνθετικό
Κλείσιμο: Παντόφλα/Velcro

Για όσους χρειάζονται δύναμη και ευαισθησία, τα Scarpa Instinct VS είναι τα καλύτερα παπούτσια bouldering που μπορείτε να αγοράσετε. Επίσης ιδανικά για αθλητικούς ορειβάτες, τα παπούτσια έχουν επάνω μέρος από συνθετικό δέρμα Lorica® που αποτρέπουν το τέντωμα και το πιάσιμο των σόλων για να βοηθήσουν όταν αγκιστρώνετε σε μικρά χαρακτηριστικά. Έχουν μια επιθετική κάμψη που είναι φτιαγμένη για απότομους έως προεξέχοντες βράχους και διαθέτουν ακόμη και ένα καινοτόμο σύστημα που επιτρέπει τη μέγιστη ισχύ στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού χωρίς τον υπερβολικό πόνο που έχετε από τόσα άλλα παπούτσια. Η εφαρμογή αυτού του παπουτσιού μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί και οι σόλες δύο τμημάτων σας προσφέρουν εκπληκτική ευελιξία στις πιο δύσκολες διαδρομές. Με βάρος μόλις 16,5 ουγγιές, αυτά είναι τα αγαπημένα των θαυμαστών στην κοινότητα του bouldering.

Προβολή στο Amazon

Butora Endeavour

Butora Endeavour

Downturn: Επίπεδο επάνω
μέρος: Δέρμα/συνθετικό
Κλείσιμο: Velcro

Επιτρέποντάς σας να αποδώσετε σαν ειδικός σε κάθε τύπο αναρρίχησης χωρίς να θυσιάσετε την απόδοση, τα Butora Endeavor είναι τα καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης για αρχάριους ορειβάτες. Προσφέροντάς σας ακρίβεια και δύναμη κατά τη διάρκεια της αναρρίχησής σας, το παπούτσι έχει φυσική εφαρμογή σε αυτό και το τριπλό πλέγμα του πιρουνιού του επιτρέπει να εφαρμόζει ειδικά στα πόδια σας. Τα σπαστά δερμάτινα πατώματα αυξάνουν επίσης την απόδοση και την άνεση. Το εσωτερικό περιέχει μια επένδυση κάνναβης βιολογικής καλλιέργειας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στον έλεγχο της οσμής και του τεντώματος. Ανεξάρτητα από το στυλ αναρρίχησής σας, αυτό το παπούτσι είναι μια εξαιρετική απόδοση σε όλα τα επίπεδα.

Προβολή στο Amazon

La Sportiva TC Pro

La Sportiva TC Pro

Downturn: Flat
Επάνω μέρος: Δερμάτινο
Κλείσιμο: Δαντέλα

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον καταξιωμένο ορειβάτη Tommy Caldwell, το La Sportiva TC Pro έχει σχεδιαστεί για αναρρίχηση άκρων και ρωγμών. Αυτά είναι καλά παπούτσια για αναρρίχηση, επειδή ακόμα και όταν τα πόδια σας κολλάνε σε μια ρωγμή, τα πόδια και οι αστραγάλοι σας θα προστατεύονται από το αφρώδες υλικό των παπουτσιών. Έχουν επίσης μανσέτες για να προστατεύουν τους αστραγάλους σας από γρατζουνιές. Αυτά τα παπούτσια επιτρέπουν στα δάχτυλα των ποδιών σας να απλώνονται και οι αεριζόμενες γλώσσες και οι διατρήσεις βοηθούν στην αύξηση της ροής του αέρα. Εάν έχετε στη λίστα σας αναρριχήσεις χωρίς μεγάλο τοίχο, τότε πάρτε ένα ζευγάρι παπούτσια La Sportiva TC Pro.

Προβολή στο Amazon

Δαντέλα Five Ten Anasazi

Δαντέλα Five Ten Anasazi

Downturn: Μέτρια
Επάνω μέρος: Συνθετικό
Κλείσιμο: Δαντέλα

Όσον αφορά τα καλύτερα παπούτσια για αναρρίχηση βράχου, τα παπούτσια Five Ten Anasazi Lace μπαίνουν πάντα στη λίστα, επειδή είναι παπούτσια σταθερής απόδοσης. Είναι αξιόπιστα και εξαιρετικά για κάθε είδους αναρρίχηση, αλλά ειδικά για αναρρίχηση σε ρωγμές και μπορντούρες. Το παπούτσι είναι άκαμπτο και υποστηρικτικό και το λάστιχο C4 σάς επιτρέπει να χειρίζεστε το τεχνικό έδαφος σαν επαγγελματίας. Έχουν ψηλό τέντωμα τακουνιού, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε άνετα όλη μέρα. Είναι εύκολο να προσαρμόσετε αυτά τα παπούτσια για να σας ταιριάζουν τέλεια χάρη στο κλείσιμο με δαντέλα. Επίσης, το επάνω μέρος από πολυεστέρα με επένδυση είναι σχεδιασμένο να μην τεντώνει. Αν θέλετε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε δύσκολες αναβάσεις με εξαιρετική ακρίβεια, τα παπούτσια Five Ten Anasazi Lace θα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας σας.

Προβολή στο Amazon

Butora Acro

Butora Acro

Downturn: Επιθετικό
Επάνω μέρος: Δέρμα/συνθετικό
Κλείσιμο: Παντόφλα/Velcro

Το κολλώδες καουτσούκ NEO Fuse είναι το κάλυμμα για αυτά τα παπούτσια που έχουν ονομαστεί τα καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης βράχου για bouldering. Το Butora Acro είναι ένα εξαιρετικά άνετο και επιθετικό παπούτσι που είναι εξοπλισμένο με ενδιάμεση σόλα με έγχυση ABS για να βοηθήσει στη διατήρηση της ύφεσης. Το κολλώδες ελαστικό έμπλαστρο για τα δάχτυλα των ποδιών είναι εξαιρετικό στην αύξηση της ευαισθησίας και της πρόσφυσης όταν αγκιστρώνετε τα δάχτυλα. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλη τη δύναμη που χρειάζεστε, μπορείτε να βασιστείτε στο τακούνι υψηλής τάσης. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε παπούτσια που να σας ταιριάζουν καλά, σκεφτείτε το παπούτσι Butora Acro που έχει ρυθμιζόμενο κλείσιμο με τριπλό πιρούνι για να σας βοηθήσει να έχετε την τέλεια εφαρμογή, ενώ μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε εύκολα το παπούτσι. Για να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια σας όταν ανεβαίνετε, προμηθευτείτε μερικά παπούτσια αναρρίχησης Butora Acro.

Προβολή στο Amazon

Εξέλιξε τον Σαμάνο

Εξέλιξε τον Σαμάνο

Downturn: Επιθετικό
Επάνω μέρος: Συνθετικό
Κλείσιμο: Velcro

Ο επανασχεδιασμός του Evolv Shaman έχει εξασφαλίσει τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης στην αγορά. Το παπούτσι έχει βελτιωμένη εφαρμογή, ένθετο μπροστινό λουράκι για βελτιωμένο κάλυμμα στα πλάγια δάχτυλα και πρόσθετο λάστιχο για αγκίστρωση στα δάχτυλα. Έχει σχήμα πτωτικής τάσης με ευρύχωρο κουτί δάχτυλο μαζί με δάχτυλα ποδιών που έχουν διαφορετικά επίπεδα πάχους για αύξηση της ανθεκτικότητας. Οι ιμάντες με γάντζο και βρόχο επιτρέπουν στα πόδια σας να συναντούν την καμάρα του παπουτσιού, γεγονός που επιτρέπει τη βελτιωμένη εφαρμογή. Το πάνω μέρος από συνθετικό σουέτ στεγνώνει γρήγορα και βοηθά στην αντίσταση στο τέντωμα. Ανεξάρτητα από τις σκέψεις σας για το προηγούμενο μοντέλο, τα επανασχεδιασμένα παπούτσια αναρρίχησης Evolv Shaman είναι εύκολο να αγαπήσετε.

Προβολή στο Amazon

La Sportiva Genius

La Sportiva Genius

Downturn: Επιθετικό
Επάνω μέρος: Δέρμα/συνθετικό
Κλείσιμο: Δαντέλα

Αυτά τα κορυφαία παπούτσια είναι τα καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης για εσωτερικούς χώρους και επίσης τα τέλεια παπούτσια για λερώσεις. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι βράχοι, αυτά τα παπούτσια θα σας βοηθήσουν να φτάσετε όσο ψηλά θέλετε. Με βάρος μόνο 15,52 ουγγιές, ο καινοτόμος σχεδιασμός προσφέρει απαράμιλλη απόδοση μπορντούρας χάρη στην τεχνολογία No-Edge™. Επιπλέον, η τεχνολογία P3® δίνει εκπληκτική δύναμη στις σόλες. Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από μικροΐνες/δέρμα σουέντ και το κλείσιμο με κορδόνια σημαίνει ότι τα παπούτσια εφαρμόζουν καλά σε όλους τους τύπους ποδιών. Ακόμη και μια ανάβαση σε αυτά τα παπούτσια θα σας δείξει γιατί τα παπούτσια αναρρίχησης La Sportiva Genius έχουν εξαιρετικές κριτικές.

15 λάθη που κάνουν οι τουρίστες όταν ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, όπως επισημαίνουν οι ντόπιοι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προβολή στο Amazon

Tenaya Masai

Tenaya Masai

Downturn: Μέτρια
Επάνω μέρος: Συνθετικό
Κλείσιμο: Δαντέλα

Εάν οι αναρριχήσεις σας απαιτούν συχνά να αλλάζετε κινήσεις ή να στέκεστε συχνά σε ρηχές τσέπες ή μικροσκοπικές άκρες, ήρθε η ώρα να αγοράσετε τα παπούτσια Tenaya Masai. Αυτά τα παπούτσια λατρεύονται από έμπειρους ορειβάτες λόγω του τέλειου μείγματος ευαισθησίας και ακαμψίας. Θα έχετε μεγάλη δύναμη στα δάχτυλα των ποδιών για μπορντούρες, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση του βράχου και την ευαισθησία. Αυτά είναι υπέροχα παπούτσια, ειδικά αν αθλείστε συχνά ή ανεβείτε συχνά. Παρόλο που τα Tenaya Masai δεν είναι φθηνά παπούτσια αναρρίχησης, αξίζουν περισσότερο από την επένδυση.

Προβολή στο Amazon

La Sportiva Otaki

Πτώση: Μέτρια
Επάνω μέρος: Δέρμα/συνθετικό
Κλείσιμο: Velcro

10 Καλύτερες Ζώνες Αναρρίχησης (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα παπούτσια αναρρίχησης La Sportiva Otaki διαθέτουν μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία P3®, η οποία σας βοηθά να εκτελέσετε τεχνικές αναρριχήσεις που περιλαμβάνουν μικροσκοπικά στηρίγματα και προεξοχές. Οι ιμάντες με γάντζο και βρόχο κάνουν το ανέβασμα και το ξεβγάλσιμο των παπουτσιών αρκετά απλό, ενώ το επιθετικό σχήμα και η κολλώδης σόλα σας επιτρέπουν να επιτίθεται σε δύσκολες διαδρομές σαν επαγγελματίας. Για να αποφευχθεί το τέντωμα, το επάνω μέρος έχει συνθετική επένδυση. Αυτά τα παπούτσια έχουν ακόμη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατασκευή S-Heel™ για βέλτιστη εφαρμογή φτέρνας και ιδανική δυνατότητα ελιγμών αγκίστρωσης της φτέρνας. Για ένα παπούτσι που τα κάνει όλα και έχει ελάχιστο έως καθόλου χρόνο θραύσης, τα παπούτσια αναρρίχησης La Sportiva Otaki μπορεί να είναι αυτά για εσάς.

Προβολή στο Amazon

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η λίστα σας βοήθησε να περιορίσετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς στα νέα σας παπούτσια αναρρίχησης. Και ανεξάρτητα από το αν είστε ορειβάτης γυμναστικής ή προτιμάτε το bouldering, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ένα παπούτσι σε αυτή τη λίστα που θα αγαπήσετε.

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.