ασύρματα Router για ταξιδι

6 Καλύτεροι ασύρματα Router για ταξιδι

Η εύρεση ασφαλούς και αξιόπιστου δημόσιου Wi-Fi μπορεί να είναι δύσκολη και η συνεχής αγορά νέων καρτών SIM με δυνατότητες hotspot μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή. Εάν είστε έμπειρος ταξιδιώτης, ξέρετε ότι ακόμη και τα καλύτερα ξενοδοχεία και τα καλύτερα Airbnbs συχνά μαστίζονται από ανεπαρκή υπερπλήρη δίκτυα Wi-Fi. Για αυτούς τους λόγους, η επένδυση σε έναν καλό φορητό δρομολογητή είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο δρόμο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους δρομολογητές ταξιδιού και περιηγηθείτε σε μια λίστα με τις κορυφαίες επιλογές μας.

Γρήγορη απάντηση: Καλύτεροι δρομολογητές ταξιδιού

  1. Καλύτερο συνολικά: GL.iNet GL-AXT1800 (Slate AX)
  2. Κλείσιμο δεύτερο: GL.iNet GL-MT1300 (Beryl)
  3. Καλύτερο LTE: Netgear Nighthawk M1
  4. Καλύτερος προϋπολογισμός: GL.iNet GL-MT300N-V2 (Mango)
  5. TP-Link AC750
  6. Ravpower FileHub AC750

Τι να αναζητήσετε σε έναν ασύρματο δρομολογητή ταξιδιού

1. Φορητότητα

Όταν ψάχνετε για τον τέλειο φορητό δρομολογητή για ταξίδια, σίγουρα θα θέλετε να λάβετε υπόψη το μέγεθος της συσκευής. Αυτά τα ολοένα και πιο δημοφιλή αξεσουάρ ταξιδιού διατίθενται σε μεγάλη γκάμα μεγεθών, μερικά μάλιστα αρκετά μικρά για να μπουν στην τσάντα ή την τσέπη σας. Αν και οι εξαιρετικά κομψοί και απλοί δρομολογητές μπορεί να είναι δελεαστικοί, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε μια ελαφρώς μεγαλύτερη συσκευή εάν χρειάζεστε σοβαρή ταχύτητα, εξαιρετική συνδεσιμότητα και προηγμένες λειτουργίες.

2. Συχνότητα

Οι δρομολογητές ταξιδιού διαφέρουν επίσης μεταξύ εκδόσεων μονής και διπλής ζώνης, πράγμα που σημαίνει ότι λειτουργούν μόνο στη ραδιοσυχνότητα 2,4 GHz ή και στις δύο συχνότητες 2,4 GHz και 5 GHz. Οι μικρότεροι και φθηνότεροι δρομολογητές συνήθως διαθέτουν σύνδεση μίας ζώνης, η οποία μπορεί να περιορίσει τις ταχύτητες Wi-Fi.

3. Ασφάλεια

Ένα από τα κύρια οφέλη του ταξιδιού με φορητό δρομολογητή είναι ότι σας επιτρέπουν να μετατρέψετε τις δημόσιες συνδέσεις σε ιδιωτικά δίκτυα Wi-Fi. Όλοι οι δρομολογητές αυτής της λίστας υποστηρίζουν επίσης το πρότυπο ασφαλείας WPA2 και οι περισσότεροι διαθέτουν ενσωματωμένη υποστήριξη VPN και λογισμικό ασφάλειας δικτύου για την περαιτέρω προστασία των προσωπικών σας συσκευών.

4. Δυνατότητα Hotspot

Ορισμένοι δρομολογητές ταξιδιού διαθέτουν επίσης δυνατότητες LTE και λειτουργούν ως φορητά hotspot με την προσθήκη κάρτας SIM και προγράμματος δεδομένων από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο αφού

Οι δρομολογητές έχουν τις δικές τους μπαταρίες και συνήθως μπορούν να συνδεθούν με πολύ περισσότερες συσκευές από το smartphone σας.

5. Δυνατότητα επέκτασης

Πολλοί ταξιδιωτικοί δρομολογητές διπλασιάζονται και ως επέκτασης εμβέλειας για να βελτιώσουν οποιαδήποτε διαθέσιμη κάλυψη Wi-Fi. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για δίκτυα Wi-Fi ξενοδοχείων και άλλες δημόσιες συνδέσεις που συνδέονται τεχνικά αλλά είναι πολύ αδύναμες ή πολύ αργές για να ολοκληρώσουν τη δουλειά.

6. Προηγμένες προδιαγραφές

Οι δρομολογητές ταξιδιού διαθέτουν ποικίλες ταχύτητες Wi-Fi και μπορούν να συνδεθούν με ποικίλο αριθμό συσκευών ταυτόχρονα, που κυμαίνονται από δύο ή τρεις έως περισσότερες από 100. Ορισμένοι φορητοί δρομολογητές λειτουργούν επίσης ως φορητοί διακομιστές αρχείων και διαθέτουν διαφορετικούς βαθμούς αποθηκευτικού χώρου. χαρακτηριστικό που μπορεί να είναι χρήσιμο για απομακρυσμένους εργαζόμενους που θέλουν να ελευθερώσουν χώρο στις κινητές συσκευές τους. Φυσικά, οι πιο ακριβοί δρομολογητές ταξιδιού θα προσφέρουν γενικά τις πιο εντυπωσιακές προδιαγραφές, αλλά ανάλογα με τη χρήση που σκοπεύετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένα απλούστερο μοντέλο ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες συνδεσιμότητας και αποθήκευσης.

Οι καλύτερες κριτικές ταξιδιωτικού δρομολογητή

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι μια λίστα με τους καλύτερους φορητούς δρομολογητές Wi-Fi για ταξίδια.

Καλύτερος συνολικός δρομολογητής ταξιδιού

1. GL.iNet GL-AXT1800 (Slate AX) Wi-Fi σε μέγεθος τσέπης 6 Gigabit Travel Router

GL.iNet GL-AXT1800 (Slate AX) Wi-Fi σε μέγεθος τσέπης 6 Gigabit Travel Router

Ξεκινώντας τη λίστα μας είναι ένας κορυφαίος ταξιδιωτικός δρομολογητής Wi-Fi που θεωρούμε ότι είναι ο καλύτερος στην αγορά σήμερα. Με συνδεσιμότητα Wi-Fi 6, αυτός ο δρομολογητής διπλής ζώνης υψηλής τεχνολογίας μπορεί να συνδεθεί με έως και 120 συσκευές ταυτόχρονα και προσφέρει ταχύτερη και ασφαλέστερη σύνδεση από τους ανταγωνιστές του. Ο δρομολογητής Slate AX προσφέρει επίσης μια μακρά λίστα προηγμένων ασύρματων λειτουργιών, όπως ταχύτητα Wi-Fi διπλής ζώνης 1800 Mbps, εύκολη κοινή χρήση αρχείων, ενσωματωμένο λογισμικό φιλτραρίσματος διαφημίσεων και ασφάλειας δικτύου και έναν επαναλήπτη για τη μετατροπή ενός δημόσιου Wi- Δίκτυο Fi σε ιδιωτικό. Ο προεγκατεστημένος πελάτης OpenVPN καθιστά επίσης αυτήν τη συσκευή συμβατή με περισσότερους από 30 διαφορετικούς παρόχους VPN. Με πλάτος μόλις πέντε ίντσες και βάρος 8,5 ουγγιές, αυτός ο βολικός δρομολογητής συνδυάζει ισχυρή σύνδεση και εντυπωσιακή απόδοση με φορητή σχεδίαση. Στον μπροστινό πίνακα του δρομολογητή, θα βρείτε μια θύρα τροφοδοσίας USB-C, μια θύρα USB-3, μια θύρα WAN και δύο θύρες LAN.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Δεύτερος καλύτερος δρομολογητής ταξιδιού

2. GL.iNet GL-MT1300 (Beryl) VPN Wireless Little Travel Router

GL.iNet GL-MT1300 (Beryl) VPN Wireless Little Trav

Ένας άλλος ασύρματος δρομολογητής ταξιδιού από την GL.iNet με προσιτή τιμή, αυτή η συσκευή σε μέγεθος τσέπης είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τον προϋπολογισμό του Slate AX. Αν και οι προδιαγραφές αυτού του δρομολογητή δεν είναι τόσο εκτεταμένες όσο το πιο ακριβό αντίστοιχο, εξακολουθεί να προσφέρει μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που είναι πιθανό να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες συνδεσιμότητας των περισσότερων χρηστών. Ο δρομολογητής Beryl μπορεί ταυτόχρονα να συνδεθεί με έως και 40 ασύρματες συσκευές και οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις εντυπωσιακές ταχύτητες Wi-Fi διπλής ζώνης που φτάνουν έως και τα 867 Mbps. Με 256 MB αποθηκευτικού χώρου και προεγκατεστημένα τα OpenVPN και WireGuard, η συσκευή προσφέρει ανταγωνιστικό χώρο αποθήκευσης, ασφάλεια και ευελιξία. Τα φυσικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τρεις θύρες ethernet, μια θύρα USB και μια θύρα τροφοδοσίας, καθώς και δύο κεραίες που αναδιπλώνονται για ευκολία και φορητότητα.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερος δρομολογητής ταξιδιού LTE

3. Netgear Nighthawk M1 4G LTE WiFi Mobile Hotspot

Netgear Nighthawk M1 4G LTE WiFi Mobile Hotspot

Για έναν αξιόπιστο φορητό δρομολογητή που λειτουργεί ως βολικό σημείο πρόσβασης για φορητές συσκευές, σκεφτείτε τον δρομολογητή Wi-Fi Netgear Nighthawk M1. Αυτή η συμπαγής συσκευή διπλής ζώνης έρχεται ξεκλείδωτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους μεγάλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, αλλά λειτουργεί καλύτερα με τα προγράμματα δεδομένων AT&T και T-Mobile. Για να χρησιμοποιήσετε, απλώς αγοράστε μια κάρτα micro SIM και ένα πρόγραμμα δεδομένων από τον πάροχο σας, τοποθετήστε την κάρτα SIM στη συσκευή και πάρτε μαζί σας τη γρήγορη και ασφαλή ασύρματη σύνδεσή σας όπου κι αν πάτε. Αν και αυτό το μοντέλο διατίθεται με ελαφρώς υψηλότερη τιμή από τα περισσότερα, διαθέτει μια εντυπωσιακή μπαταρία 5.040 mAh που μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες και θεωρείται σταθερά ως ένας από τους καλύτερους δρομολογητές για ταξίδια με δυνατότητες hotspot LTE. Διαθέτει επίσης USB-A, USB-C και θύρα ethernet και μπορεί να λειτουργήσει ως βολικός φορητός φορτιστής για τις φορητές συσκευές σας. Έως και 20 συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο δρομολογητή Nighthawk ταυτόχρονα και η κομψή και φορητή σχεδίαση το καθιστά ιδανικό για να το ρίξετε στην τσάντα ή το σακίδιο σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερος οικονομικός δρομολογητής ταξιδιού

4. GL.iNet GL-MT300N-V2 (Mango) Φορητός Mini Travel Wireless Pocket VPN Router

GL.iNet GL-MT300N-V2 (Mango) Φορητός Mini Travel Wireless Pocket VPN Router

Αν ψάχνετε για μια πιο προσιτή επιλογή, αυτός ο φιλικός προς την τσέπη ταξιδιωτικό δρομολογητή πωλείται για κάτι περισσότερο από 30 $ και διαθέτει όλες τις βασικές θύρες και λειτουργίες. Προσφέροντας 128MB RAM και 16MB Flash ROM, η μικρή αλλά ισχυρή συσκευή διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης. Στις πλευρές του δρομολογητή, θα βρείτε μία θύρα WAN και μία θύρα ethernet LAN, μια θύρα τροφοδοσίας και μια θύρα USB. Αυτός ο κομψός minirouter διαθέτει επίσης εγκατεστημένο πρόγραμμα-πελάτη OpenVPN, καθιστώντας τον αυτόματα συμβατό με περισσότερους από 30 παρόχους VPN. Ένα καλώδιο USB και ένα καλώδιο ethernet περιλαμβάνονται με το δρομολογητή και το GL.iNet προσφέρει μια γενναιόδωρη εγγύηση ενός έτους, καθιστώντας την επιλογή τόσο προσιτή όσο και χαμηλού κινδύνου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτός ο δρομολογητής υποστηρίζει μόνο συνδέσεις 2,4 GHz και δεν αναγνωρίζει δίκτυα 5 GHz.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα

5. Ασύρματος δρομολογητής ταξιδιού Ravpower FileHub AC750

Ασύρματος δρομολογητής ταξιδιού Ravpower FileHub AC750

Αυτός ο κομψός φορητός δρομολογητής μετατρέπει άμεσα οποιοδήποτε δημόσιο ασύρματο δίκτυο σε ιδιωτικό και διαθέτει εντυπωσιακή ταχύτητα Wi-Fi 300 Mbps στη ζώνη 2,4 GHz και έως 433 Mbps στα 5 GHz. Ο δρομολογητής λειτουργεί επίσης ως προσωπικό cloud που μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες και βίντεο και σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα και ασύρματα δεδομένα και μεγάλα αρχεία μεταξύ καρτών SD, μονάδων flash και εξωτερικών σκληρών δίσκων και των φορητών συσκευών σας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνδέσουν έως και πέντε συσκευές σε αυτόν τον δρομολογητή ταυτόχρονα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για ψηφιακούς νομάδες, φωτογράφους, φανατικούς χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή οποιονδήποτε ταξιδεύει με πολλές συσκευές και πλεόνασμα σημαντικών δεδομένων.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

6. TP-Link AC750 ασύρματος φορητός νανοδρομολογητής ταξιδίου

TP-Link AC750 ασύρματος φορητός νανοδρομολογητής ταξιδίου

Ολοκληρώνοντας τη λίστα μας είναι μια οικονομική επιλογή με κομψό και φορητό σχεδιασμό, προσιτή τιμή και χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας που το καθιστούν έναν από τους καλύτερους δρομολογητές για ταξίδια αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αυτή η εντυπωσιακή συσκευή είναι εξαιρετικά μικρή και ελαφριά, καθιστώντας την την τέλεια επιλογή για όσους χρειάζονται μια επιλογή φιλική στην τσέπη που μπορούν να φέρουν οπουδήποτε. Το Wi-Fi διπλής ζώνης είναι ισχυρό και γρήγορο και λειτουργεί τέλεια με συσκευές 2,4 GHz και 5 GHz, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμογέων Chromecast και του Amazon Fire Sticks. Υπάρχει επίσης μια βολική θύρα USB για φόρτιση και κοινή χρήση αρχείων και το TP-link προσφέρει στους πελάτες δύο χρόνια εγγύηση και απεριόριστη τεχνική υποστήριξη.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Είτε εργάζεστε ως ψηφιακός νομάδας είτε απλά αναζητάτε έναν προσιτό και αξιόπιστο τρόπο για να παραμένετε συνδεδεμένοι ενώ ταξιδεύετε, δεν θα μετανιώσετε που επιλέξατε έναν από αυτούς τους κορυφαίους ασύρματους δρομολογητές ταξιδιού.

Διαβάστε επίσης:VPN για ταξίδια

Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά

Τα καλύτερα ακουστικά ταξιδιού

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.