Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά

Τα 10 καλύτερα ασύρματα ακουστικά για το 2023

Όλοι κάνουν την κίνηση προς τα ασύρματα ακουστικά, και δικαίως. Όχι μόνο είναι ιδανικά για ταξίδια, αλλά η άσκηση, η μετακίνηση και η χαλάρωση στο σπίτι απλοποιούνται επειδή δεν υπάρχουν καλώδια για να ανησυχείτε. Δεδομένου ότι έχουν εκραγεί σε δημοτικότητα, υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά, ωστόσο δεν είναι όλες ίδιες.

Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά που θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε σε όλες τις επιλογές και να βρείτε ένα ζευγάρι υψηλής ποιότητας ιδανικό για εσάς.

Γρήγορη απάντηση: Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά

Τι πρέπει να αναζητήσετε στα καλά True Wireless Earbuds

Ακουστικά Bluetooth Xiaomi Mi True Wireless Earbuds στα 12,50€

Εδώ είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά.

1. Εφαρμογή / Προσαρμογή

Θα μπορούσατε να αγοράσετε ακουστικά με απίστευτη ποιότητα ήχου, αλλά αν δεν είναι άνετα ή δεν εφαρμόζουν καλά στα αυτιά σας, θα σπαταλήσετε τα χρήματά σας. Ένα πράγμα που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο είναι να αγοράσετε ακουστικά με μύτες διαφορετικού μεγέθους, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα αυτιά σας.

Όχι μόνο πρέπει να εφαρμόζουν καλά όταν χαλαρώνετε και ακούτε το αγαπημένο σας podcast, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι άνετα όταν περπατάτε ή ασκείστε μαζί τους.

2. Ποιότητα ήχου

Επειδή πιθανότατα δεν θα μπορείτε να τα δοκιμάσετε πριν τα αγοράσετε, ρίξτε μια ματιά στις κριτικές για να βεβαιωθείτε ότι θα λαμβάνετε ήχο υψηλής ποιότητας κατά τις τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ ακούτε μουσική και όταν χρησιμοποιείτε το μικρόφωνο.

Αν και η ποιότητα του ήχου δεν σχετίζεται γραμμικά με το μέγεθος του προγράμματος οδήγησης, ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα οδήγησης σημαίνει μεγαλύτερη χωρητικότητα ήχου. Στα ακουστικά, πιθανότατα θα δείτε προγράμματα οδήγησης έως και 15 mm.

3. Ακύρωση θορύβου

Τα ακουστικά με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου σάς επιτρέπουν να ακούτε τη μουσική σας χωρίς να σας ενοχλεί ο θόρυβος γύρω σας. Συνήθως διαθέτουν επίσης μια λειτουργία «διαφάνειας» που σας επιτρέπει να ελέγχετε το επίπεδο ακύρωσης θορύβου. Αυτή η λειτουργία είναι βολική όταν χρειάζεται να ακούσετε τι λέει κάποιος, για παράδειγμα – ανακοινώσεις αεροδρομίου. Είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας, ώστε να μην αγνοείτε τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας εάν κάνετε πεζοπορία, εξερευνάτε μια νέα πόλη κ.λπ. 

4. Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Φροντίστε να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας πριν αγοράσετε ακουστικά. Σκεφτείτε πόσο καιρό θα θέλετε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πριν τα επαναφορτίσετε. Ορισμένα αληθινά ασύρματα ακουστικά προσφέρουν μόνο λίγες ώρες χρόνου ακρόασης προτού χρειαστεί να τα επαναφορτίσετε, ενώ άλλα μπορούν να προσφέρουν περισσότερες από 10 ώρες αναπαραγωγής προτού χρειαστεί άλλη φόρτιση. Συνιστάται επίσης να επιλέξετε ακουστικά με θήκη μεταφοράς που παρέχει επιπλέον ισχύ. 

5. Εύρος

Η απόσταση μεταξύ των ακουστικών σας και της πηγής ήχου μπορεί να επηρεάσει δραματικά την ποιότητα του ήχου, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την εμβέλεια Bluetooth στα ακουστικά προτού τα αγοράσετε. Επίσης, σκεφτείτε πόσο μακριά από την πηγή ήχου που περιμένετε να είναι. Ορισμένα μπορεί να έχουν εμβέλεια μικρότερη από 30 πόδια, ενώ άλλα μπορεί να φτάσουν περίπου τα 100 πόδια. Εάν σχεδιάζετε κυρίως να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας σε πτήσεις ή διαδρομές με τρένο, τότε η εμβέλεια δεν είναι μεγάλη υπόθεση, επειδή το τηλέφωνο, το tablet ή ο φορητός υπολογιστής σας είναι πιθανό να είναι κοντά. Εάν θέλετε να μπορείτε να αφήνετε το τηλέφωνό σας στην κρεβατοκάμαρά σας ενώ καθαρίζετε το υπόγειο ή εργάζεστε έξω και εξακολουθείτε να θέλετε να ακούτε τη μουσική σας, τότε θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην εμβέλεια.

Ακουστικά Bluetooth Xiaomi Mi True Wireless Earbuds στα 12,50€

6. Αντοχή στο νερό & τον ιδρώτα

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν πρόκειται να γυμναστείτε με τα ακουστικά σας. Η βαθμολογία IP ή η αδιαβροχοποίηση είναι αυτό που θέλετε να αναζητήσετε εάν σκοπεύετε να ασκηθείτε στα ακουστικά σας ή εάν τα φοράτε κοντά στο νερό.

Wireless vs. True Wireless: Ποια είναι η διαφορά;

Το αν θα έχετε ασύρματα ή ενσύρματα ακουστικά είναι θέμα προσωπικής προτίμησης, αλλά υπάρχει μια σαφής διαφορά. Τα ασύρματα ακουστικά έχουν ένα καλώδιο που συνδέει τα ακουστικά μεταξύ τους, ενώ τα True Wireless ακουστικά δεν έχουν αυτό το καλώδιο. Καμία επιλογή δεν έχει καλώδιο που συνδέει τα ακουστικά με την πηγή ήχου.

Συνήθως ο έλεγχος έντασης ήχου, η μπαταρία και το μικρόφωνο βρίσκονται στο ίδιο το καλώδιο στα ασύρματα ακουστικά. Τα αληθινά ασύρματα ακουστικά συνήθως διαθέτουν αισθητήρες αφής στα ακουστικά που σας επιτρέπουν να απαντάτε σε τηλεφωνικές κλήσεις, να ελέγχετε τη μουσική σας κ.λπ. 

Διαβάστε επίσης:Τα 10 καλύτερα ακουστικά ταξιδιού

Κριτικές για τα καλύτερα αληθινά ασύρματα ακουστικά

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι τα καλύτερα ακουστικά bluetooth στην αγορά σήμερα.

Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3 True Wireless Earbuds

Αυτά τα κορυφαία στον κλάδο ακουστικά προσφέρουν εντυπωσιακή ακύρωση θορύβου, σταθερή διάρκεια μπαταρίας και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Η επεξεργασία σήματος ήχου 24 bit βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του ήχου και μπορεί να προσφέρει έως και έξι ώρες απίστευτου ήχου με μία φόρτιση. Με τη θήκη μεταφοράς, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να επεκταθεί έως και 24 ώρες. Αυτά τα ακουστικά είναι ενεργοποιημένα με Alexa με ενεργοποίηση με ένα πάτημα. Μια αποκλειστική τεχνολογία ακύρωσης θορύβου σημαίνει ότι ο θόρυβος στο περιβάλλον σας δεν επηρεάζει τη μουσική σας και τα μικρόφωνα απομονώνουν τον ήχο, ώστε να έχετε βελτιωμένη ποιότητα τηλεφωνικών κλήσεων. Εάν χρειάζεστε τα καλύτερα αληθινά ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε τα Sony WF-1000XM3 True Wireless Earbuds.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά για iPhone είναι σίγουρα τα Apple AirPods Pro. Η ρύθμιση τους είναι εξαιρετικά απλή με όλες τις συσκευές Apple, όπως το Macbook Pro, και η θήκη ασύρματης φόρτισης προσφέρει περισσότερες από 24 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Θα έχετε 4,5 ώρες ακρόασης με μία μόνο φόρτιση και είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα, ώστε να μπορείτε να ασκηθείτε με αυτά. Η εφαρμογή μπορεί να προσαρμοστεί χάρη στα τρία μεγέθη άκρων σιλικόνης που περιλαμβάνονται στα ακουστικά. Είναι εξοπλισμένα με ενεργή ακύρωση θορύβου για να σας προσφέρουν έναν καθηλωτικό ήχο και το προσαρμοστικό EQ συντονίζει αυτόματα τη μουσική στο σχήμα των αυτιών σας. Για να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω σας, απλώς μεταβείτε στη λειτουργία διαφάνειας. Εάν είστε ήδη λάτρης της Apple, τα Apple AirPods Pro θα σας κάνουν να τα αγαπήσετε ακόμα περισσότερο.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Beats PowerBeats Pro

Beats PowerBeats Pro

Αυτά είναι τα καλύτερα αληθινά ασύρματα ακουστικά για γυμναστική και μπορούν εύκολα να ταιριάζουν στον ενεργό τρόπο ζωής σας. Τα ρυθμιζόμενα άγκιστρα αυτιών με ασφαλή εφαρμογή παρέχουν σταθερή, άνετη και ελαφριά εφαρμογή. Τα ακουστικά Beats PowerBeats Pro έχουν ενισχυμένο σχεδιασμό ώστε να μπορούν να παραμένουν στη θέση τους κατά τη διάρκεια τρεξίματος και σκληρών προπονήσεων και είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα. Ιδανικό για ολοήμερες προπονήσεις, θα έχετε έως και εννέα ώρες ακρόασης με μία μόνο φόρτιση με αυτά τα ακουστικά. Επιπλέον, η θήκη φόρτισης σάς προσφέρει περισσότερες από 24 ώρες επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τα ακουστικά διαθέτουν φωνητικό έλεγχο, Αυτόματη αναπαραγωγή και σας δίνουν έλεγχο παρακολούθησης και έντασης. Συμβατά με προϊόντα Apple και Android, διαθέτουν επίσης δυνατότητα κοινής χρήσης ήχου, ώστε να μπορείτε να αντιστοιχίσετε δύο σετ ακουστικών με ένα iPhone. Εάν χρειάζεστε ακουστικά που θα σας συμβαδίζουν όταν βρίσκεστε εν κινήσει,

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Όσον αφορά την ποιότητα ήχου, αυτά είναι τα αληθινά ασύρματα ακουστικά με την καλύτερη ήχο. Τα ακουστικά Sennheiser Momentum True Wireless 2 διαθέτουν ασυναγώνιστο στερεοφωνικό ήχο που δημιουργείται από τα δυναμικά προγράμματα οδήγησης ήχου επτά χιλιοστών. Μπορείτε να ελέγξετε αυτήν την εκπληκτική ποιότητα ήχου με την προσαρμόσιμη τεχνολογία touchpad που είναι ενσωματωμένη και στα δύο ακουστικά. Αυτά τα ακουστικά έχουν διάρκεια μπαταρίας επτά ωρών και η θήκη φόρτισης μπορεί να την επεκτείνει έως και 28 ώρες. Μαζί με την ενεργή ακύρωση θορύβου, διαθέτουν επίσης μια διαφανή λειτουργία ακοής. Η βαθμολογία αντοχής στο πιτσίλισμα IPX4 σημαίνει ότι ο ιδρώτας και η βροχή δεν θα τα καταστρέψουν. Για εκπληκτική ποιότητα ήχου και άνετη ολοήμερη εμπειρία ακρόασης, χρησιμοποιήστε τα ακουστικά Sennheiser Momentum True Wireless 2.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Jabra Elite 75t

Jabra Elite 75t

Όλα τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth διαθέτουν συνδυασμό ήχου υψηλής ποιότητας, άνετης εφαρμογής και μπαταρίας μεγάλης διάρκειας. Τα ακουστικά Jabra Elite 75t έχουν όλα αυτά και πολλά άλλα. Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν τεχνολογία κλήσης τεσσάρων μικροφώνων που φιλτράρει τον θόρυβο και τον αέρα. Θα έχετε έως και 7,5 ώρες χρήσης με μία φόρτιση και η θήκη φόρτισης προσφέρει έως και 28 ώρες μπαταρίας. Είναι εξοπλισμένα με πρόσβαση φωνητικού βοηθού με ένα άγγιγμα και έχουν εμβέλεια λειτουργίας άνω των 32 ποδιών. Η εφαρμογή Jabra Sound+ συνοδεύει αυτά τα ακουστικά και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον ήχο σας όπως ακριβώς θέλετε. Έχουν βαθμολογία IP55, που τα καθιστά ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη. Για κρυστάλλινες κλήσεις και χωρίς διακοπή ήχου, τα ακουστικά Jabra Elite 75t είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Samsung Galaxy Buds+

Samsung Galaxy Buds+

Συμβατά με προϊόντα Android και Apple, τα Samsung Galaxy Buds+ προσφέρουν κορυφαίο ήχο χάρη στο tweeter και το γούφερ μέσα σε κάθε ακουστικό. Κάθε ακουστικό έχει δύο εξωτερικά μικρόφωνα και ένα εσωτερικό μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε να ακούτε καθαρά και να μην πνίγεστε από εξωτερικούς θορύβους. Η λειτουργία Ambient Aware σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ποσότητα του εξωτερικού θορύβου που θέλετε να ακούτε όταν χρειάζεται να ακούσετε την κλήση της παραγγελίας σας σε ένα εστιατόριο ή ανακοινώσεις πτήσης. Οι 11 ώρες ασταμάτητας μουσικής που λαμβάνετε με μία φόρτιση τις καθιστούν ιδανική επιλογή για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων ή για να περάσετε την ημέρα εξερευνώντας μια νέα πόλη. Η θήκη φόρτισης δίνει στα ακουστικά 11 επιπλέον ώρες ισχύος, ώστε να έχετε συνολικά 22 ώρες μουσικής. Όταν πρόκειται για ασύρματα ακουστικά με Bluetooth, τα Samsung Galaxy Buds+ είναι δύσκολο να τα νικήσεις.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Anker κατασκευάζει μερικά από τα καλύτερα αληθινά ασύρματα και ασύρματα ακουστικά στην αγορά. Αυτά τα αληθινά ασύρματα ακουστικά έχουν σχεδίαση αιχμής με δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης 11 mm. Τα ακουστικά Anker Soundcore Liberty 2 Pro προτείνονται από 10 βραβευμένους παραγωγούς Grammy επειδή εξαλείφουν καλά τις παρεμβολές και παράγουν απίστευτο ήχο. Προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία hands-free και τα τέσσερα μικρόφωνα απομονώνουν τη φωνή σας για κλήσεις υψηλής ευκρίνειας. Η τεχνολογία HearID αναλύει το προφίλ ακοής σας και δημιουργεί έναν εξατομικευμένο ήχο ειδικά για εσάς. Θα λάβετε οκτώ ώρες χρόνο ακρόασης και η θήκη φόρτισης σας προσφέρει τρεις ακόμη πλήρεις φορτίσεις για συνολικό χρόνο αναπαραγωγής 32 ωρών. Περιλαμβάνουν επίσης πρόσθετες λειτουργίες όπως αδιαβροχοποίηση IPX4 και ακρόαση με ένα αυτί. Για βαθύτερα μπάσα και περίπλοκα πρίμα,

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Taotronics SoundLiberty 79

Taotronics SoundLiberty 79

Με τα χέρια κάτω, τα Taotronics SoundLiberty 79 είναι τα καλύτερα φθηνά αληθινά ασύρματα ακουστικά. Είναι υπέροχα είτε χαλαρώνετε στο σπίτι, είτε ταξιδεύετε είτε ασκείστε. Ο εργονομικός σχεδιασμός συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της άνεσης, της σταθερότητας και της εφαρμογής, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε όλη μέρα. Η ποιότητα του ήχου είναι καθαρή και τα μπάσα είναι ισχυρά. Με μία μόνο φόρτιση μπορείτε να παίξετε έως και οκτώ ώρες και η θήκη φόρτισης σας προσφέρει 22 επιπλέον ώρες. Η εμβέλεια Bluetooth τους εκτείνεται σε σχεδόν 66 πόδια για μεγαλύτερη άνεση. Διαθέτουν έξυπνα χειριστήρια αφής, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε εύκολα τη μουσική σας και να απαντάτε σε τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ η αδιάβροχη βαθμολογία IPX8 τα προστατεύει από τον ιδρώτα, τη βροχή, το νερό και τη σκόνη. Αν είστε στην αγορά για τα καλύτερα αληθινά ασύρματα ακουστικά κάτω των 50 δολαρίων, θα λατρέψετε απόλυτα τα ακουστικά Taotronics SoundLiberty 79.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Amazon Echo Buds

Amazon Echo Buds

Τα Amazon Echo Buds προσφέρουν προσαρμόσιμη εφαρμογή με τρεις επιλογές στην άκρη του αυτιού και διαθέτουν προγράμματα οδήγησης ηχείων premium. Αυτά τα ακουστικά λειτουργούν με την εφαρμογή Alexa για την αναπαραγωγή ηχητικών βιβλίων, τη ροή μουσικής, την πραγματοποίηση κλήσεων, τη λήψη οδηγιών και πολλά άλλα. Συνεργάζονται επίσης με άλλες ενσωματώσεις όπως το Google Assistant και το Siri. Μπορείτε να έχετε πέντε ώρες μουσικής με μία φόρτιση και έως και 20 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Αυτά τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το απόρρητό σας και έχουν κατασκευαστεί με πολλαπλά επίπεδα προστασίας και χειριστηρίων. όπως η δυνατότητα σίγασης των μικροφώνων με την εφαρμογή Alexa. Είναι εξοπλισμένα με ενεργή τεχνολογία μείωσης θορύβου, καθώς και τρία μικρόφωνα ανά ακουστικό, ώστε να ακούγεστε καθαρά. Τα Amazon Echo Buds είναι ακουστικά υψηλής ποιότητας που δεν θα σπάσουν τον προϋπολογισμό σας. 

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Jaybird Vista

Jaybird Vista

Κατασκευασμένα για να αντέχουν, τα ακουστικά Jaybird Vista είναι αδιάβροχα, αδιάβροχα, αδιάβροχα, αδιάβροχα και ανθεκτικά στον ιδρώτα. Η φόρτιση σας δίνει έξι ώρες ήχου ενώ η θήκη φόρτισης σας δίνει επιπλέον 10 ώρες. Αυτό τα καθιστά τα καλύτερα αληθινά ασύρματα ακουστικά για τρέξιμο και για δραστήριους ταξιδιώτες. Η τεχνολογία Bluetooth προσφέρει αξιόπιστη σύνδεση και παρέχει στερεοφωνικό ήχο μηδενικής καθυστέρησης για κλήσεις και μουσική. Περιλαμβάνονται τρία μεγέθη τζελ αυτιών για άνετη εφαρμογή. Αυτά είναι μερικά από τα μικρότερα premium ακουστικά στην αγορά, ώστε να μην ενοχλούν τα αυτιά σας. Εάν ανησυχείτε μήπως τα χάσετε, η εφαρμογή διαθέτει μια λειτουργία “βρες τα μπουμπούκια μου” για να σας βοηθήσει να τα παρακολουθείτε. Με εντυπωσιακή ποιότητα ήχου χάρη στα προγράμματα οδήγησης των έξι χιλιοστών, τα ακουστικά Jaybird Vista είναι έτοιμα για χρήση όποτε βρίσκεστε.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τα αληθινά ασύρματα ακουστικά θα γίνουν σύντομα το νέο αγαπημένο σας ταξιδιωτικό αξεσουάρ. Είτε εξερευνάτε τους δρόμους του Σίδνεϊ, είτε γυμνάζεστε στο ξενοδοχείο σας στο Παρίσι είτε οτιδήποτε άλλο, θα λατρέψετε την άνεση και τον ήχο υψηλής ποιότητας που προσφέρουν.

Ακουστικά Bluetooth Xiaomi Mi True Wireless Earbuds στα 12,50€

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth για ταξίδια 

καλύτεροι φορητοί υπολογιστές ταξιδιού

Mr TicketsWe
Mr TicketsWe