ηχείο Bluetooth

Τα 10 καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth για ταξίδια το 2023

Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, δεν πρέπει ποτέ να μείνετε χωρίς μουσική. Τα ακουστικά του ταξιδιού σας καλύπτουν όταν βρίσκεστε σε αεροπλάνο, αλλά τι συμβαίνει όταν θέλετε να βγείτε έξω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας ή να κάνετε ένα πάρτι χορού στην παραλία; Τότε είναι που βγάζετε το ηχείο Bluetooth.

Αλλά με τόσα πολλά στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις το καλύτερο φορητό ηχείο Bluetooth. Για να σας βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να προσέχετε.

ηχεία Bluetooth απο 22.00€

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων ηχείων Bluetooth

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth για ταξίδια. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε σε ένα καλό ηχείο Bluetooth

Οι κριτικές για φορητά ηχεία Bluetooth μπορεί να είναι παντού και μερικές φορές περιλαμβάνουν άσχετες πληροφορίες. Εδώ είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν εξετάζετε τις περιγραφές και τις κριτικές των ηχείων.

1. Μέγεθος και βάρος

Όταν ταξιδεύετε με αποσκευές, το ελαφρύτερο είναι σχεδόν πάντα καλύτερο. Αλλά όχι μόνο θέλετε να λάβετε υπόψη το βάρος των ηχείων, αλλά και τις μετρήσεις. Ο στόχος είναι το ηχείο να είναι ισχυρό, αλλά να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο.

2. Ανθεκτικότητα

Όχι μόνο το ηχείο σας χρειάζεται να επιβιώσει κατά τη διάρκεια της πτήσης με το αεροπλάνο στις χειραποσκευές σας, αλλά και να εξετάσει πού θα το χρησιμοποιήσετε. Μπορεί να τα καταφέρει μέσα από την εκδρομή σας με ορεινή ποδηλασία; Πώς θα επηρεαστεί από την άμμο στην παραλία; Εάν πιτσιλιστεί στην πισίνα, θα εξακολουθεί να λειτουργεί; Μπορεί να επιβιώσει από μια τυχαία πτώση από το τραπέζι; Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε τα ηχεία σας, όχι μετά.

3. Ποιότητα ήχου

Θέλετε ένα ηχείο που θα προσφέρει εξαιρετικό ήχο. Δεν είναι μόνο τα επίπεδα του ήχου σημαντικά, αλλά και η ικανότητά του να αποδίδει καλά χωρίς να ακούγεται παραμορφωμένη. Συχνά δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε ένα ηχείο πριν το αγοράσουμε. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε την έξοδο ήχου και να βεβαιωθείτε ότι έχει μέτρηση HZ ευρείας συχνότητας. Συνήθως περίπου 20 watt εξόδου ήχου υποδηλώνουν καλή ποιότητα απόδοσης.

4. Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Ο τύπος του ταξιδιού που κάνετε και το πού θα χρησιμοποιείτε τα ηχεία, θα καθορίσουν την ελάχιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που πρέπει να λάβετε υπόψη. Τα περισσότερα ηχεία προσφέρουν από 6 έως 10 ώρες αναπαραγωγής. Εάν μένετε σε ξενοδοχεία ή ξενώνες όπου θα μπορείτε να επαναφορτίζετε τακτικά το ηχείο, τότε η μπαταρία δεν είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Αλλά αν το φέρετε σε ένα ταξίδι κατασκήνωσης, τότε θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία δεν θα εξαντληθεί στη μέση του τραγουδιού χωρίς να έχετε τρόπο να το επαναφορτίσετε.

ηχεία Bluetooth απο 22.00€

5. Φωνητικός έλεγχος

Αυτή είναι μια ευκολία που εκτιμούν πολλοί. Όχι μόνο μπορείτε να ελέγξετε τις μελωδίες με τη φωνή σας, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει πρόσθετα οφέλη που είναι εξαιρετικά χρήσιμα ενώ ταξιδεύετε. Ορισμένα ηχεία μπορούν να λειτουργήσουν ως Alexa ή Βοηθός Google, εάν χρειάζεται να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο για πράγματα όπως εστιατόρια ή αξιοθέατα.

6. Εύρος Bluetooth

Αυτή είναι μια προσωπική προτίμηση ανάλογα με το πόσο μακριά πιστεύετε ότι θα είστε συνήθως μακριά από το ηχείο σας.

7. Αδιάβροχο / Αδιάβροχο

Τα ηχεία με βαθμολογία IPX7 είναι ανθεκτικά στο νερό, την άμμο, τη σκόνη και το χιόνι. Τα ηχεία με βαθμολογία IPX7 είναι ιδανικά για πράγματα όπως πάρτι στην πισίνα και πεζοπορίες, γιατί αν κάνουν παρέα μαζί σας στον πλωτήρα της πισίνας σας, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως βραχούν και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν λερωθούν λίγο. στα μονοπάτια πεζοπορίας. Αυτά είναι συνήθως τα πιο ανθεκτικά ηχεία που θα βρείτε καθώς είναι καουτσούκ και σχεδιασμένα για να σας ακολουθούν σε αμέτρητα ταξίδια.

8. Δυνατότητα σύνδεσης με άλλα ηχεία

Εάν το ηχείο σας θα χρησιμοποιηθεί για πάρτι ή σε εξωτερικούς χώρους, τότε να είστε σε επιφυλακή για τα πιο δυνατά φορητά ηχεία Bluetooth. Ενώ πολλά ταξιδιωτικά ηχεία μπορεί να μην έχουν ήχο κρούσης κεφαλιού, ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι τα ηχεία σας έχουν τη δυνατότητα να είναι “αλυσοδεμένα”. Αυτό θα τους επιτρέψει να συνδεθούν με άλλες συσκευές ήχου για να δημιουργήσουν μεγαλύτερο ήχο.

ηχεία Bluetooth απο 22.00€

Κριτικές για τα καλύτερα ηχεία Bluetooth για ταξίδια

Τώρα που ξέρετε τι είναι πιο σημαντικό σε ένα νέο ηχείο, εδώ είναι τα καλύτερα ηχεία για ταξίδια στην αγορά σήμερα.

JBL Flip 5

JBL Flip 5

Ένα από τα καλύτερα ηχεία Bluetooth κάτω των 100 δολαρίων, το JBL Flip 5 σας προσφέρει εκπληκτική ποιότητα ήχου χωρίς να σπάει τον προϋπολογισμό σας. Το ηχείο έχει ισχύ 20W και η μπαταρία 4800mAh μπορεί να σας προσφέρει έως και 12 ώρες αναπαραγωγής. Όταν έρθει η ώρα της επαναφόρτισης, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα χάρη στη θύρα USB-C. Το JBL είναι επίσης αδιάβροχο IPX7 σε βάθος έως και τρία πόδια και μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα ηχεία για να αυξήσετε τον ήχο. Ζυγίζει μόνο 1,19 κιλά και έχει διαστάσεις 3,6” x 3,6” x 8,5” για να χωράει άνετα στο πακέτο ταξιδιού σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το JBL Flip 5 είναι ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά ηχεία που μπορείτε να αγοράσετε.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

UE Wonderboom 2

UE Wonderboom 2

Το UE Wonderboom 2 επαινείται για τον εντυπωσιακό ήχο 360° και το φονικό μπάσο του. Διαθέτει ένα κουμπί ενίσχυσης εξωτερικού χώρου που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει τον ήχο και τη διαύγεια για βελτιωμένη ακρόαση σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε αυτό το ηχείο με άλλα σε μονοφωνική ή στερεοφωνική λειτουργία για να αυξήσετε τον θόρυβο του πάρτι και έχει εύρος συνδεσιμότητας 100 ποδιών. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ασύρματα ηχεία Bluetooth, εάν πρόκειται να είστε σε εξωτερικούς χώρους όλη την ημέρα, επειδή έχει διάρκεια μπαταρίας 13 ωρών. Ο βολικός κρεμαστός κρίκος είναι ιδανικός για δραστηριότητες όπως πεζοπορία ή ποδηλασία, επειδή μπορείτε να τον κρεμάσετε στο σακίδιο πεζοπορίας σας ενώ είστε εν κινήσει. Αυτό το ηχείο ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό και έχει διαστάσεις 3,7” x 3,7” x 4”. Είτε θέλετε να το διασκεδάσετε είτε να το πάρετε στο μονοπάτι, το UE Wonderboom 2 είναι το ιδανικό ηχείο.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Sonos Move

Sonos Move

Αν ψάχνετε για το ηχείο Bluetooth με τον καλύτερο ήχο, μην χάσετε το Sonos Move. Για να βεβαιωθείτε ότι θα εντυπωσιαστείτε από τον ήχο, αυτό το ηχείο διαθέτει αυτόματο συντονισμό πραγματικού παιχνιδιού που εξισορροπεί τον ήχο, εντυπωσιακά μπάσα και ευρύ ηχητικό τοπίο. Η μπαταρία διαρκεί έως και 10 ώρες και επαναφορτίζεται μέσω της παρεχόμενης βάσης ή της θύρας USB-C. Όχι μόνο διαθέτει φωνητικό έλεγχο, αλλά η Alexa είναι ενσωματωμένη, ώστε όταν έχετε Wi-Fi να μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από την αναπαραγωγή της μουσικής σας μέχρι να ελέγξετε τις ειδήσεις. Το Sonos διαθέτει βαθμολογία IP56 που το καθιστά ανθεκτικό στη βροχή, το χιόνι και τη σκόνη και προστατεύεται από μια θήκη ανθεκτική στους κραδασμούς, ώστε να μην ανησυχείτε για τυχαίες πτώσεις. Ενώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηχεία ταξιδιού σε 5” x 6,3” x 9,4” και 6,61 λίβρες, το Sonos Move προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία ακρόασης.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

JBL Clip 3

JBL Clip 3

Το JBL Clip 3 είναι μία από τις μικρότερες επιλογές φορητών ηχείων Bluetooth που θα βρείτε και διαθέτει ένα βολικό κλιπ καραμπίνερ για να το στερεώσετε στη θηλιά της ζώνης ή στο σακίδιο ημέρας. Είναι αδιάβροχο IPX7 και διαθέτει μπαταρία 1000mAh που προσφέρει έως και 10 ώρες αναπαραγωγής. Το ηχείο περιλαμβάνει ένα μεγάφωνο με ενσωματωμένες λειτουργίες ακύρωσης θορύβου και ηχούς για την προώθηση καθαρών κλήσεων. Είναι ένα υπέροχο ελαφρύ ηχείο που ζυγίζει μόνο 7,8 ουγγιές και δεν καταλαμβάνει σχεδόν καθόλου χώρο όταν αποθηκεύεται. Για ένα εξαιρετικά φορητό αλλά και πάλι υψηλής ποιότητας ηχείο ταξιδιού Bluetooth, σκεφτείτε το JBL Clip 3.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Anker Soundcore

Anker Soundcore

Η Anker υπερηφανεύεται που προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Soundcore είναι ένα από τα καλύτερα ηχεία Bluetooth στην αγορά. Διαθέτει προγράμματα οδήγησης διπλής εμβέλειας, έναν τελειοποιημένο επεξεργαστή ψηφιακού σήματος και μια πατενταρισμένη θύρα μπάσων που παράγει κορυφαίο ήχο. Αυτό το ηχείο έχει εντυπωσιακή ευκρίνεια με λιγότερο από 1% αρμονική παραμόρφωση. Διαθέτει εύρος συνδεσιμότητας 66 ποδιών και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 24 ώρες. Το ηχείο διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και μπορεί να συνδεθεί με συσκευές με δυνατότητα Alexa. Με βάρος λιγότερο από ένα κιλό και διαστάσεις 6,5” x 2,1” x 1,9”, το Anker Soundcore θα είναι ένα ευπρόσδεκτο ταξιδιωτικό αξεσουάρ όπου κι αν σας πάνε τα ταξίδια σας.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Bose Soundlink Micro

Bose Soundlink Micro

Η ποιότητα ήχου, η ανθεκτικότητα και η φορητότητα τοποθετούν το Bose Soundlink Micro ανάμεσα στα καλύτερα ηχεία Bluetooth για ταξίδια. Αυτά τα ηχεία θα σας δώσουν έναν καθαρό ήχο είτε κάνετε διακοπές σε ένα νησί στο ξενοδοχείο σας είτε κάνετε πεζοπορία σε ένα μονοπάτι. Έχει βαθμολογία IPX7 που το καθιστά αδιάβροχο και ανθεκτικό σε γρατσουνιές και ρωγμές. Το ηχείο έχει εμβέλεια έως και 30 πόδια και προσφέρει έξι ώρες αναπαραγωγής. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα ηχεία και έχει ενσωματωμένο μεγάφωνο που σας δίνει πρόσβαση στον Βοηθό Google ή στο Siri. Όλα αυτά έρχονται σε συσκευασία που ζυγίζει μόνο μισό κιλό και έχει διαστάσεις 1,4” x 3,9” x 3,9”. Το Bose Soundlink Micro είναι ένα ηχείο υψηλής ποιότητας σε οικονομική τιμή.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

UE Boom 3

UE Boom 3

Το ηχείο Ultimate Ears Boom 3 έχει όλα όσα θα χρειαστείτε στα καλύτερα αδιάβροχα ηχεία Bluetooth. Αυτό το ηχείο έχει έναν εντυπωσιακό και καθηλωτικό ήχο που φτάνει τα 90dBA με βαθιά μπάσα και ισορροπημένη έξοδο. Η μπαταρία προσφέρει έως και 15 ώρες μουσικής πριν χρειαστεί επαναφόρτιση. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε οποιονδήποτε αριθμό ηχείων θέλετε για να ακούγονται δυνατά οι μελωδίες. Αυτό το ηχείο έχει την ικανότητα να επιπλέει και να βυθίζεται σε έως και ένα μέτρο νερού για έως και 30 λεπτά και μπορεί να αντέξει στο να το πετάξετε. Το εύρος συνδεσιμότητας Bluetooth εκτείνεται έως και 150 πόδια. Θα λατρέψετε να έχετε μαζί σας το UE Boom 3 δύο λιβρών είτε κάνετε τζαμαρία στο ξενοδοχείο σας στη Βιέννη είτε κάνετε πεζοπορία στο Great Ocean Walk.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Sony SRS-XB12

Sony SRS-XB12

Η ποιότητα των μπάσων του είναι αυτό που κάνει το Sony SRS-XB12 να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Έχει έναν βαθύ, δυνατό ήχο που σας δίνει μια καλύτερη αίσθηση για τη μουσική. Ο συμπαγής σχεδιασμός (3,4” x 3,4” x 4,2”) περιλαμβάνει έναν αποσπώμενο ιμάντα για άνετη μεταφορά ή κρέμασμα. Έχει βαθμολογία IP67 που σημαίνει ότι αντέχει τη σκόνη και το νερό και προσφέρει έως και 16 ώρες αναπαραγωγής. Για καλύτερο στερεοφωνικό ήχο, μπορείτε να το συνδέσετε σε άλλο ηχείο. Το Sony SRS-XB12 ζυγίζει περίπου μισό κιλό και είναι μια τέλεια προσθήκη στη συλλογή εργαλείων ταξιδιού σας.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Tribit XSound Go

Tribit XSound Go

Αυτό το κομψό και εκλεπτυσμένο ηχείο παρουσιάζει έναν ισορροπημένο ήχο που δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Διαθέτει διπλούς οδηγούς ισχύος 6W και υπερσύγχρονα καλοριφέρ μπάσων για εντυπωσιακό ήχο χωρίς παραμόρφωση. Θα έχετε διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 24 ώρες και εύρος συνδεσιμότητας έως και 66 πόδια. Είναι αδιάβροχο IPX7, ώστε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι είναι αρκετά ανθεκτικό για να επιβιώσει ακόμα και στις πιο γεμάτες δράση περιπέτειές σας. Παρόλο που έχει μικρότερο μέγεθος στα 6,7” x 2,2” x 2,3”, έχει υπέροχο ήχο. Συνεχίστε το πάρτι όλη τη νύχτα με το Tribit XSound Go.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Bose SoundLink Revolve+

Bose SoundLink Revolve+

Το Soundlink Revolve+ είναι το φορητό ηχείο της Bose με την καλύτερη απόδοση. Να είστε προετοιμασμένοι για εντυπωσιακό ήχο με κάλυψη 360°. Το ηχείο ζυγίζει δύο κιλά και έχει διαστάσεις 4,2” x 4,2” x 7,3”. Διαθέτει λειτουργία φωνητικού ελέγχου, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε με το Siri και τον Βοηθό Google σας και όχι μόνο συνδέεται με άλλα ηχεία, αλλά παρακολουθεί και τις τελευταίες οκτώ συσκευές που έχουν συζευχθεί. Μπορεί να υπερηφανεύεται για έως και 16 ώρες αναπαραγωγής και έχει ασύρματη εμβέλεια έως και 30 πόδια. Είναι αδιάβροχο IPX4 και έχει μια εύκαμπτη, υφασμάτινη λαβή που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά ή το κρέμασμα. Είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει, το Bose SoundLink Revolve+ είναι έτοιμο να εκτινάξει τα τραγούδια σας.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Είναι αναπόφευκτο να συναντάτε νέους φίλους όταν ταξιδεύετε και επειδή τίποτα δεν φέρνει κοντά τους ανθρώπους όπως το φαγητό και η μουσική, είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε το ηχείο Bluetooth μαζί σας, ώστε να είστε έτοιμοι να περάσετε υπέροχα.

ηχεία Bluetooth απο 22.00€

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες έξυπνες κλειδαριές για Airbnbs

Τα  καλύτερα παπούτσια πεζοπορίας

Mr TicketsWe
Mr TicketsWe