καλύτερα ακουστικά ταξιδιού

Τα 10 καλύτερα ακουστικά ταξιδιού (2023)

Το να ταξιδέψεις στον κόσμο είναι ένα όνειρο, αλλά το να φτάσεις εκεί δεν είναι πάντα τόσο ονειρικό. Είτε είναι ο θόρυβος από τη μηχανή του αεροπλάνου, ο συνοδηγός που ροχαλίζει δίπλα σας ή το υπέροχο μωρό που ουρλιάζει πίσω σας, τα ποιοτικά ακουστικά είναι το κλειδί για να κάνετε το ταξίδι σας πιο γαλήνιο. Για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε ώρες έρευνας, επιλέξαμε παρακάτω τα καλύτερα ακουστικά ταξιδιού για εσάς.

Η κορυφαία επιλογή μας: Μετά από εκτεταμένες δοκιμές, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τα Bose QuietComfort 35 II είναι τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου για ταξίδια. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και καλά στην εξουδετέρωση του εξωτερικού θορύβου, αλλά είναι επίσης τα καλύτερα ακουστικά σε αυτό το εύρος τιμών. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ταξίδια ή για καθημερινές μετακινήσεις, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Bose QuietComfort 35 II .

Ψάχνετε για αληθινά ασύρματα ακουστικά; Αντ’ αυτού, ρίξτε μια ματιά στον καλύτερο αληθινό οδηγό μας για ασύρματα ακουστικά.

Συγκριτικός πίνακας με τα καλύτερα ακουστικά ταξιδιού

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου για ταξίδια. Κάντε κλικ στο όνομα του προϊόντος για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε στα ακουστικά Good Travel

Δεν δημιουργούνται όλα τα ακουστικά ίσα, επομένως για να διασφαλίσετε ότι αγοράζετε τα καλύτερα ακουστικά ταξιδιού, ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη…

1. Προϋπολογισμός

Τα ακουστικά μπορεί να κυμαίνονται από μερικά δολάρια έως αρκετές χιλιάδες δολάρια, και μέχρι ένα ορισμένο σημείο, θα λάβετε αυτό που πληρώνετε. Τα ακουστικά με τις περισσότερες δυνατότητες (ακύρωση θορύβου, Bluetooth, δυνατότητες φωνητικού βοηθού, χειριστήρια αφής κ.λπ.) θα κοστίσουν τα περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, μόλις φτάσετε στις υψηλές εκατοντάδες και χιλιάδες, πιθανότατα θα πληρώσετε περισσότερα για διακοσμητικά στοιχεία όπως διαμάντια ή χαραγμένα υλικά που δεν βελτιώνουν πραγματικά την ποιότητα του ήχου.

Σκεφτείτε τον τρέχοντα προϋπολογισμό σας, αλλά επίσης θεωρήστε τα νέα ακουστικά σας μια επένδυση που μπορεί να σας ταξιδέψει για πολλά χρόνια. Αν και μπορεί να σας απογοητεύουν λίγο τα ακουστικά των 300$, ζυγίστε το με το γεγονός ότι θα μπορείτε να ταξιδεύετε πολύ πιο ήρεμα.

2. Άνεση

Το πιθανότερο είναι ότι θα φοράτε τα ακουστικά σας για αρκετές ώρες κάθε φορά. Είναι σημαντικό να κάθονται άνετα στα αυτιά και στο κεφάλι σας (αν είστε λάτρης των ακουστικών πάνω από το αυτί), ώστε να μην πονάνε τα αυτιά σας αφού παρακολουθήσετε μόνο ένα επεισόδιο του The Big Bang Theory.

3. Θόρυβος-Ακύρωση

Εάν ταξιδεύετε συχνά, τότε τα καλά ακουστικά ακύρωσης θορύβου είναι σχεδόν απαραίτητα. Όχι μόνο είναι υπέροχα για εσάς επειδή δεν θα ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας, αλλά είναι επίσης υπέροχα για τους γείτονές σας, καθώς ούτε αυτοί θα μπορούν να ακούσουν αυτό που ακούτε.

4. Over-Ear εναντίον In-Ear

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και στα δύο, αλλά εξαρτάται από το τι είναι πιο άνετο για εσάς.

Τα ακουστικά πάνω από το αυτί τείνουν να είναι πιο άνετα και θα έχετε λιγότερες πιθανότητες να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω σας, επειδή τα αυτιά σας θα βρίσκονται στα ακουστικά. Ωστόσο, είναι επίσης μεγαλύτερα, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να συσκευαστούν και είναι πιθανότατα πιο ακριβά.

Τα ακουστικά για το αυτί ή τα ακουστικά είναι ιδανικά για όσους τους αρέσει η ευελιξία. Είναι υπέροχα είτε χαλαρώνετε σε ένα αεροπλάνο είτε βγαίνετε για τρέξιμο. Η συσκευασία τους είναι εξαιρετικά απλή γιατί είναι ελαφριά και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Από την άλλη πλευρά, σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει η αίσθηση ότι έχουν ακουστικά στα αυτιά τους.

5. Μέγεθος & Βάρος

Το μέγεθος και το βάρος είναι πραγματικά ζητήματα μόνο εάν παίρνετε ακουστικά στο αυτί, αλλά εξακολουθούν να είναι σημαντικά. Όταν δεν τα φοράτε, πρέπει να έχετε ένα ασφαλές μέρος για να τα αποθηκεύσετε. Ορισμένα ακουστικά συνοδεύονται από θήκη για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και απλοποίηση της αποθήκευσης. Άλλα μπορούν να διπλωθούν με διαφορετικούς τρόπους, ώστε να έχετε επιλογές σχετικά με τον τρόπο αποθήκευσης τους.

Το βάρος δεν είναι απαραίτητα τόσο σημαντικό όσον αφορά τη συσκευασία, αλλά περισσότερο επειδή πιθανότατα θα τα φοράτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα και δεν θέλετε να αισθάνονται βαριά στο κεφάλι σας.

6. Ενσύρματο εναντίον ασύρματου

Αυτό εξαρτάται επίσης από την προτίμηση, αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε το επόμενο σετ ακουστικών σας.

  • Ποιότητα ήχου – Τείνει να είναι καλύτερη με τα ενσύρματα ακουστικά
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας – Τα ενσύρματα ακουστικά δεν περιορίζονται από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ενώ τα ασύρματα έχουν μια συγκεκριμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, πολλές premium επιλογές σάς δίνουν περισσότερο από αρκετό χρόνο ακρόασης για να αντέξετε μια μέρα. Επίσης, σκεφτείτε πόσο συχνά θα έχετε την ευκαιρία να επαναφορτίζετε την μπαταρία εάν επιλέξετε ασύρματα ακουστικά.
  • Συμβατότητα – Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά σας είναι συμβατά με τη συσκευή σας όταν επιλέγετε ενσύρματα ακουστικά. Ένα τέλειο παράδειγμα είναι το γεγονός ότι το iPhone 7 και οι διάδοχοί του μέχρι αυτό το σημείο δεν διαθέτουν υποδοχή ακουστικών, που σημαίνει ότι είτε θα πρέπει να αγοράσετε έναν ξεχωριστό προσαρμογέα ή να αγοράσετε ένα ασύρματο μοντέλο.
  • Χειριστήρια – Τα ενσύρματα ακουστικά με κουμπιά ελέγχου βρίσκονται συνήθως στο πάνω μέρος του καλωδίου και οι περισσότεροι τα βρίσκουν αρκετά εύχρηστα. Τα ασύρματα ακουστικά έχουν συνήθως κουμπιά που βρίσκονται στο πλάι ή στο πίσω μέρος των ακουστικών. Μερικές φορές αυτά τα κουμπιά είναι μικρότερα και οι άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται περισσότερο να τα χρησιμοποιήσουν. Αλλά η πρακτική κάνει τέλεια, οπότε αν επιλέξετε ασύρματα ακουστικά θα πρέπει να συνηθίσετε τα κουμπιά αφού τα έχετε χρησιμοποιήσει μερικές φορές.
  • Ευκολία – Εάν βρίσκεστε σε αεροπλάνο, δεν είναι πιθανό να είστε περισσότερο από ένα ή δύο πόδια μακριά από το τηλέφωνό σας. Αλλά αν σας αρέσει να χορεύετε γύρω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, τότε μάλλον δεν θέλετε να το κάνετε με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Τα ενσύρματα ακουστικά σημαίνουν ότι δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε περισσότερο από τέσσερα έως έξι πόδια από το τηλέφωνό σας, αλλά με τα ασύρματα ακουστικά, πολλά έχουν εμβέλεια περίπου 30 πόδια.
  • Κόστος – Τα ασύρματα ακουστικά τείνουν να είναι πιο ακριβά από τα ενσύρματα.
  • Παρεμβολές – Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ενσύρματα ακουστικά. Με τα ασύρματα ακουστικά, να έχετε υπόψη σας ότι οι παρεμβολές είναι πιο πιθανές όσο πιο μακριά βρίσκεστε από το τηλέφωνό σας και άλλες συσκευές με δυνατότητα Bluetooth, όπως υπολογιστές και τηλεοράσεις, μπορούν επίσης να ανακατέψουν την ποιότητα του ήχου. Μια απλή λύση θα ήταν να απενεργοποιήσετε το Bluetooth στις άλλες συσκευές σας όταν δεν τις χρησιμοποιείτε, αλλά οι εξωτερικές παρεμβολές είναι πάντα πιθανές.

*tips το ΤicketsWe σας παρουσιαζει ενα οδηγο,εαν θέλετε τωρα να αγοράσετε Κάποιο από τα προϊόντα, πρόταση μας ειναι να κανετε μια αναζήτηση στο Google και να το βρειτε απο την ελληνική αγορά ειτε απο την amazon της Γερμανιας

Καλύτερες κριτικές ακουστικών ταξιδιού

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, εδώ είναι τα καλύτερα ακουστικά για ταξίδια.

Bose QuietComfort 35 II

Bose QuietComfort 35 II

Μπορείτε να αποφασίσετε πόσο εξωτερικό θόρυβο ακούτε όταν επιλέγετε τα ακουστικά Bose QuietComfort 35 II. Επειδή έχουν πολλά διαφορετικά επίπεδα ακύρωσης θορύβου, θεωρούνται από τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου για ταξίδια. Αλλά έχουν τόσα πολλά άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν τότε κάτι παραπάνω από αξίζει την επένδυση. Με τις δυνατότητες φωνητικού βοηθού, μπορείτε να κάνετε check in με την Alexa and co. για να είστε ενημερωμένοι για τα πάντα, από το πρόγραμμά σας μέχρι τις ειδήσεις. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου μπορεί να σας προσφέρει έως και 20 ώρες ασύρματης τροφοδοσίας και όταν είναι ενσύρματη θα έχετε έως και 40 ώρες. Το σύστημα διπλού μικροφώνου απορρίπτει τον θόρυβο, επομένως είτε ταξιδεύετε στη Νέα Υόρκη είτε βρίσκεστε σε ένα θορυβώδες αεροδρόμιο, θα εξακολουθείτε να έχετε καθαρές τηλεφωνικές κλήσεις και συνομιλίες με την Alexa.

Ελέγξτε την τιμή τώρα amazon

Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM2

Convenience είναι το όνομα του παιχνιδιού όταν πρόκειται για το Sony WH-1000XM3. Με ένα απλό άγγιγμα ενός από τα ακουστικά, θα μπορείτε να ελέγχετε την ένταση του ήχου, να παραλείπετε ένα τραγούδι, να ενεργοποιείτε τον φωνητικό βοηθό του τηλεφώνου σας και να πραγματοποιείτε ή να απαντάτε σε κλήσεις. Έχουν ακόμη και μια έξυπνη τεχνολογία ακρόασης όπου θα προσαρμόζουν τους ήχους περιβάλλοντος που ακούτε με βάση τη δραστηριότητα γύρω σας. Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν επίσης κορυφαίες στον κλάδο δυνατότητες ακύρωσης θορύβου και μπαταρία που σας προσφέρει χρόνο ακρόασης έως και 30 ώρες. Εάν χρειάζεστε μερικά από τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά για ταξίδια, φροντίστε να ελέγξετε το Sony WH-1000XM3.

Ελέγξτε την τιμή τώραamazon

Beats Studio3 Wireless

Beats Studio3 Wireless

Τα ασύρματα ακουστικά Beats Studio3 διαθέτουν δυνατότητα γρήγορης φόρτισης καυσίμου που τα καθιστά μερικά από τα καλύτερα ακουστικά για ταξίδια σε αεροπλάνα. Η Beats γνωρίζει ότι υπάρχουν λίγα πράγματα χειρότερα από το να μπεις σε μια πτήση και να συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορείς να ακούσεις μουσική ή να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου ταξιδιωτικές ταινίες. Έτσι, αν μπορείτε να φορτίσετε τα ακουστικά σας για μόλις δέκα λεπτά πριν επιβιβαστείτε, μπορείτε να αποφορτιστείτε άλλες τρεις ώρες από την μπαταρία ενώ είστε στον αέρα. Όχι μόνο μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και τις κλήσεις στο τηλέφωνό σας, αλλά μπορείτε επίσης να ελέγχετε και άλλες συσκευές που είναι καταχωρημένες στο iCloud, όπως το MacBook σας. Για να μείνετε συντονισμένοι στη μουσική σας ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα ακουστικά για ταξίδια.

Ελέγξτε την τιμή τώραamazon

Sennheiser PXC 550

Sennheiser PXC 550

Η Sennheiser παρήγαγε τα πρώτα ενεργά ακουστικά μείωσης θορύβου το 1984 που έλαβαν πιστοποίηση Τεχνικής Τυπικής Παραγγελίας από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας, τόσες δεκαετίες αργότερα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε μερικά από τα καλύτερα ακουστικά για ταξίδια με αεροπλάνο. Σχεδιασμένα με γνώμονα τον επαγγελματία ταξιδιώτη, έχουν δημιουργήσει ένα premium προϊόν για να σας προσφέρουν μια πρώτης τάξεως εμπειρία. Φαίνονται καλά και ακούγονται υπέροχα, ενώ ο ελαφρύς και πτυσσόμενος σχεδιασμός τους καθιστούν εξαιρετικά εύκολο να τα αποθηκεύσετε στη χειραποσκευή σας όταν δεν τα φοράτε. Θα έχετε όλα όσα περιμένατε από ένα ζευγάρι ακουστικών υψηλής τεχνολογίας (εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας, τεχνολογία Bluetooth, δυνατότητα ακύρωσης θορύβου, χειριστήρια αφής κ.λπ.), οπότε το Sennheiser PXC 550 Wireless είναι μια εύκολη επιλογή εάν ψάχνετε για τα καλύτερα ακουστικά για αεροπορικά ταξίδια.

Ελέγξτε την τιμή τώρα amazon

Bose QuietComfort 20

Bose QuietComfort 20

Με το πάτημα ενός κουμπιού θα ακούσετε ό,τι θέλετε να ακούσετε και θα αποκλείσετε ό,τι δεν θέλετε με το Bose QuietComfort 20. Για όσους δεν είναι λάτρεις των ακουστικών πάνω από το αυτί όταν πετούν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα ακουστικά για ταξίδια με αεροπλάνο. Το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο κάνει την εναλλαγή μεταξύ μουσικής και τηλεφωνικών κλήσεων σχεδόν απρόσκοπτη, ώστε να μην χρειάζεται να βγάζετε το τηλέφωνό σας από την τσέπη του παντελονιού σας κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε ένα τραγούδι. Ευτυχώς, η Bose έχει σχεδιάσει ένα ζευγάρι ακουστικών που θα μείνουν άνετα στα αυτιά σας. Η άνεση τα κάνει ιδανικά αν σας αρέσει να κοιμάστε σε αεροπλάνα. Όταν τα συνδυάζετε με το αγαπημένο σας μαξιλάρι ταξιδιού, θα κοιμάστε τόσο καλά που σχεδόν θα ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε ένα άβολο κάθισμα αεροπλάνου 🙂

Ελέγξτε την τιμή τώρα amazon

COWIN Ε7

Ακουστικά COWIN E7

Τα εξαιρετικά μαλακά μαξιλαράκια αυτιών είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα ακουστικά αεροπλάνου που θα βρείτε. Τα ακουστικά περιστρέφονται ακόμη και κατά 90° για να βεβαιωθείτε ότι σας ταιριάζουν τέλεια, κάνοντας την επόμενη πτήση μεγάλης απόστασης πολύ πιο ευχάριστη. Όχι μόνο είναι άνετα, αλλά θα έχετε και ποιοτικό ήχο από τα προγράμματα οδήγησης ηχείων 40 χιλιοστών που μπορείτε να ελέγξετε με ένα απλό άγγιγμα ενός ακουστικού. Εάν χρειάζεστε μερικά στερεά ακουστικά, αλλά δεν έχετε την πολυτέλεια να ξοδέψετε ένα χέρι και ένα πόδι, αυτά είναι τα καλύτερα ακουστικά ταξιδιού κάτω των 200 $.

Ελέγξτε την τιμή τώρα amazon

Mpow 059

Mpow 059 Bluetooth Over Ear ακουστικά

Τα ακουστικά Mpow 059 Bluetooth Over Ear είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή εάν χρειάζεστε μερικά από τα καλύτερα ακουστικά για το αυτί για ταξίδια, αλλά δεν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό. Το Mpow έχει επικεντρωθεί στο να σας προσφέρει μια κορυφαία ποιότητα ήχου που δεν μπορεί να νικήσει. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι τα ακουστικά έχουν παθητική απομόνωση θορύβου, αλλά όχι ενεργή ακύρωση θορύβου, οπότε αν βρίσκεστε συνεχώς σε θορυβώδη περιβάλλοντα, τότε αυτά μπορεί να μην είναι τα καλύτερα ακουστικά ταξιδιού για εσάς. Από την άλλη πλευρά, αν προσπαθείτε να πνίξετε μόνο τα κύματα που σκάνε στην ακτή ενώ χαλαρώνετε σε ένα από τα πιο υπέροχα νησιά του κόσμου, τότε αυτά είναι τα ιδανικά. Κατατάσσονται επίσης μεταξύ των καλύτερων ακουστικών ταξιδιού Bluetooth, επειδή θα μπορείτε να ελέγχετε όλες τις συσκευές σας με δυνατότητα Bluetooth από απόσταση έως και 33 πόδια. Για σχεδόν τέλεια ποιότητα ακρόασης,

Ελέγξτε την τιμή τώρα amazon

Philips Fidelio NC1

Philips Fidelio NC1

Είτε χαλαρώνετε στην αιώρα του κάμπινγκ στη μέση της ερημιάς είτε κάθεστε δίπλα σε ένα μωρό που κλαίει σε ένα αεροπλάνο, θα είστε ευγνώμονες που επιλέξατε τα ακουστικά Philips Fidelio NC1. Συνδυάζουν τέλεια τη βέλτιστη ποιότητα ήχου με την ικανότητα ακύρωσης θορύβου, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι τα δύο είναι αμοιβαία αποκλειόμενα. Αυτό που τα κάνει ξεχωριστά είναι η βελτιωμένη ακρίβεια ήχου που γίνεται εφικτή από τον αυτόνομο ακουστικό θάλαμο και τους οδηγούς 40 χιλιοστών. Η απλή και λεπτή σχεδίασή τους τα καθιστά μερικά από τα καλύτερα ακουστικά για πτήση επειδή μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν στις αποσκευές σας ή στην τσέπη του καθίσματος του αεροπλάνου μπροστά σας. Η Philips δημιούργησε ένα ποιοτικό προϊόν που σίγουρα θα λατρέψετε όπου κι αν ταξιδεύετε.

Ελέγξτε την τιμή τώρα amazon

Anker SoundBuds Curve

Anker SoundBuds Curve

Τα ακουστικά Anker SoundBuds Curve είναι ιδανικά για δραστήριους ταξιδιώτες και διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά που τα κρατούν στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα ακουστικά για ταξίδια στο αυτί. Η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου CVC και η μουσική υψηλής ανάλυσης aptX είναι μόνο η αρχή για αυτά τα ακουστικά μερικά από τα καλύτερα. Ιδανικά για ταξιδιώτες εν κινήσει, αυτά τα ακουστικά είναι αδιάβροχα, έτσι είτε βρεθείτε στη βροχή ενώ κάνετε πεζοπορία στο Big Sur είτε τα ακουστικά σας πιτσιλίζονται ενώ χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα στο πολυτελές καταφύγιό σας στην Μπανγκόκ , δεν πρέπει να ανησυχείτε για τίποτα. Όχι μόνο θα έχετε προσαρμόσιμα EarTips για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν καλά, αλλά υπάρχουν επίσης πρόσθετα EarWings για να βεβαιωθείτε ότι παραμένουν στη θέση τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της προπόνησής σας. Με διάρκεια μπαταρίας 12,5 ωρών,

Ελέγξτε την τιμή τώρα amazon

Panasonic ErgoFit

Ακουστικά Panasonic ErgoFit In-Ear Earbud

Αν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που είναι λίγο σκληροί με τον εξοπλισμό ταξιδιού τους, αλλά εξακολουθούν να θέλουν ποιοτικά ακουστικά, τότε χρησιμοποιήστε τα ακουστικά Panasonic ErgoFit In-Ear Earbud. Αυτά τα ακουστικά είναι εξαιρετικά προσιτά, αλλά εξακολουθούν να σας προσφέρουν καλή ποιότητα ακρόασης. Θα έχετε να επιλέξετε το μέγεθος των ακουστικών σας για να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζουν άνετα και το σχεδόν τετράποδο κορδόνι καθιστά εξαιρετικά βολικό να τα περνάτε μέσα από το σακάκι ταξιδιού σας. Αλλά το καλύτερο μέρος είναι ότι αν τα χάσετε ή τα σπάσετε, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά άλλο ένα ζευγάρι χωρίς να χρειαστεί να ρίξετε ένα δάκρυ.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Όπου κι αν σας βγάλουν τα ταξίδια σας, ένα ποιοτικό ζευγάρι ακουστικών είναι κάτι στο οποίο δεν θα μετανιώσετε ποτέ να επενδύσετε.

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth

Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά

Mr TicketsWe
Mr TicketsWe