αναρρίχηση

Τα 10 Καλύτερα σετ αναρρίχησης σε βράχο (2023)

Ενώ υπάρχουν πολλά κομμάτια εξοπλισμού αναρρίχησης που είναι απαραίτητα για επιτυχημένες αναρριχήσεις, λίγα πράγματα κάνουν τους ορειβάτες να χαλαρώνουν πιο γρήγορα από ένα ποιοτικό quickdraw. Η σωστή χρήση τους επιτρέπει μεγαλύτερη ρευστή αναρρίχηση και αυξημένη αίσθηση ασφάλειας. Ωστόσο, με τόσα πολλά διαφορετικά διαθέσιμα Quickdraws μπορεί να είναι δύσκολο να υπολογίσετε ποιο να αποκτήσετε. Αλλά μην ανησυχείς. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας και να βρείτε το καλύτερο quickdraw για το στυλ αναρρίχησής σας.

Για να ολοκληρώσετε το κιτ αναρρίχησης, φροντίστε να δείτε και τα άρθρα μας σχετικά με τα καλύτερα κράνη, σχοινιά , παπούτσια και ιμάντες αναρρίχησης .

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων αναρριχητικών συρμάτων

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα σετ αναρρίχησης σε βράχο. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε σε ένα καλό αναρριχητικό Quickdraw

Επειδή υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές που αφορούν την αγορά μιας γρήγορης κλήρωσης, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν χρήσιμο να τις αναφέρουμε εδώ, ώστε να έχετε μια καλή ιδέα για το τι πρέπει να αναζητήσετε προτού πατήσετε το κουμπί αγοράς.

Παιχνίδια για να παίξετε στην παραλία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Τύπος Quickdraw

Το είδος της αναρρίχησης που κάνετε θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τύπο του quickdraw που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

ένα. Ολο

Αυτά τα quickdraws είναι το χαρούμενο μέσο μεταξύ αλπικού και αθλητισμού. Συνήθως εμπίπτουν στο εύρος μεσαίου βάρους και μεσαίου μήκους και λειτουργούν για γενικό χειρισμό.

σι. Αλπικό / Παραδοσιακό

Αυτά τα quickdraws θα είναι πιο ελαφριά. Είναι πιθανώς συρμάτινη πύλη επειδή είναι ελαφριά και λιγότερο πιθανό να μαζέψουν πάγο.

ντο. Αθλημα

Αυτά τα σερβίτσια τείνουν να είναι μεγαλύτερα και πιο δυνατά και κάνουν το κούρεμα και το πιάσιμο πιο εύκολο και αποτελεσματικό.

2. Πύλες Καραμπίνερ

Οι πύλες στα καραμπίνερ διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Κάποια θα λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς από άλλα ανάλογα με το στυλ αναρρίχησής σας.

ένα. Straight-gate εναντίον Bent-gate

Όπως λέει και το όνομα, οι straight-gates είναι ευθείες από το τέλος μέχρι το σημείο περιστροφής. Είναι πολύ απλά στη χρήση λόγω των συμπαγών, ευθύγραμμων πυλών. Αυτά τείνουν να είναι λιγότερο ακριβά, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να κοπούν.

Οι λυγισμένες πύλες κάνουν το κόψιμο ενός σχοινιού πολύ απλό, ώστε να βρίσκονται μόνο στα άκρα σχοινιού των quickdraws. Σε ό,τι κι αν κουμπώνετε το quickdraw (σχοινί, κρεμάστρα μπουλονιών, λουρί κ.λπ.), μια λυγισμένη πύλη λειτουργεί ως οδηγός για αυτό το αντικείμενο.

σι. Wiregate εναντίον Solid Gate

Έτσι κλείνουν τα καραμπίνερ όταν κλείνει η πύλη.

Τα μασίφ καραμπίνερ πύλης είναι ιδανικά για αθλητική αναρρίχηση, επειδή πολλά από αυτά έχουν τη δυνατότητα κλειδώματος κλειδιού, ώστε να μην υπάρχει εγκοπή για να πιαστεί το σχοινί σας. Είναι επίσης συνήθως βαρύτερα και λιγότερο ακριβά.

Τα καραμπίνερ με σύρμα είναι ελαφρύτερα και λιγότερο επιρρεπή στο φτερούγισμα της πόρτας, αλλά λόγω της εγκοπής στη μύτη είναι πιθανό τα σχοινιά να πιαστούν όταν ξεκουμπώνετε. Αυτά είναι επίσης μια καλύτερη επιλογή για χειμερινή αναρρίχηση επειδή είναι καλύτερα να ρίχνουν πάγο και χιόνι.

3. Καραμπίνερ κλειδώματος κλειδιού

Αυτά έχουν μια ομαλή εγκοπή όπου η μύτη και η πύλη αλληλεπιδρούν. Κρατά την πύλη κοντά στη μύτη, κάτι που είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας, επειδή ένα κλειστό καραμπίνερ μπορεί να διατηρήσει περίπου τρεις φορές μεγαλύτερη αντοχή από ένα ανοιχτό. Επίσης, εμποδίζει το καραμπίνερ να κολλήσει στον κρίκο του γραναζιού σας ή σε άλλους ιμάντες. Θα κοστίσει λίγο περισσότερο, αλλά αξίζει την επένδυση.

4. Ποσότητα

Το μήκος και η τοποθεσία της αναρρίχησής σας θα καθορίσουν πόσα γρήγορα τραύματα θα χρειαστείτε. Το να έχετε 12 είναι εντάξει για τις περισσότερες αθλητικές διαδρομές. Εάν η διαδρομή είναι γύρω στα 35 μέτρα, τότε το 18 είναι ένας καλός αριθμός. Οποιαδήποτε μεγαλύτερη απόσταση από αυτήν θα θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να έχετε 24. Δεν μπορεί ποτέ να βλάψει να έχετε μερικές επιπλέον quickdraws.

5. Μέγεθος

Μπορεί να νομίζετε ότι το μικρότερο είναι καλύτερο, αλλά το μέγεθος θα θέσει σε κίνδυνο την ευκολία. Ειδικά αν έχετε μεγαλύτερα χέρια ή φοράτε γάντια, μπορεί να θέλετε να θυσιάσετε μερικές ουγγιές για καλύτερη λειτουργικότητα.

6. Μήκος σφεντόνας

Αυτό βασίζεται κυρίως στην προσωπική προτίμηση και στο τι είναι πιο άνετο για εσάς. Εάν η διαδρομή είναι αρκετά ευθεία, τότε θα πρέπει να είστε εντάξει με μια πιο κοντή σφεντόνα, μήκους περίπου 10 εκατοστών. Για απότομους προεξοχές, μη γραμμικά μονοπάτια και διαδρομές μεγαλύτερες από 12 ταχύτατες διαδρομές, μια σφεντόνα περίπου 20 εκατοστών πιθανότατα θα σας ταιριάζει καλύτερα επειδή θα μειώσει την αντίσταση του σχοινιού.

7. Βάρος

Μια άλλη προσωπική προτίμηση με βάση το στυλ αναρρίχησής σας. Οι περισσότεροι ορειβάτες δεν θέλουν τίποτα περιττό να τους βαραίνει, και το quickdraw δεν διαφέρει. Κάποια είναι ελαφρύτερα και άλλα πιο βαριά και το καθένα εξυπηρετεί τον δικό του σκοπό. Φροντίστε να μην θυσιάσετε τη λειτουργικότητα για το βάρος. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα καραμπίνερ που σας κάνει να χάνετε πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να το κουμπώσετε.

Καλύτερες κριτικές Quickdraw αναρρίχησης βράχου

Τώρα που ξέρετε τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα quickdraps στην αγορά:

Petzl Spirit Express

Petzl Spirit Express Quickdraw

Βέλτιστη χρήση: Αθλητική αναρρίχηση
Βάρος: 93-100 g
Μήκος(α): 12, 17 cm
Άνοιγμα πύλης: 21 mm (ίσιο), 25 mm (λυγισμένο)

Αυτό το εργονομικό quickdraw είναι ιδανικό για αθλητικές αναβάσεις και για εκτέλεση διαδρομής. Η ανάγλυφη ευθεία πύλη με κλειδαριά επιτρέπει να πιάνεται εύκολα και το κούρεμα και το ξεκούρεμα να είναι παιχνιδάκι. Έχει διατομή σχήματος Η που προσφέρει μεγάλη αναλογία αντοχής προς βάρος. Το Petzl Spirit Express είναι κατασκευασμένο με φαρδιές επιφάνειες επαφής για μείωση της φθοράς στο καραμπίνερ και ενίσχυση της ολίσθησης του σχοινιού. Ο βρόχος προσάρτησης προστατεύεται επίσης από τη φθορά χάρη στο προστατευτικό σφεντόνας. Με βάρος λίγο περισσότερο από τρεις ουγγιές, το Petzl Spirit Express είναι πάντα από τα πιο αγαπημένα σετ σετ.

Προβολή στο Amazon View στο Backcountry

Black Diamond FreeWire

Black Diamond FreeWire Quickdraw

Καλύτερες χρήσεις: Αθλητισμός, αναρρίχηση
Βάρος: 100-103 g
Μήκος(α): 12, 18 cm
Άνοιγμα πύλης: 25 mm

Τα Black Diamond FreeWires είναι τα καλύτερα quickdraws για αθλητικούς ορειβάτες με οικονομικό προϋπολογισμό. Είναι ένα κρύο σφυρηλατημένο quickdraw 12 εκατοστών με πλήρη απόδοση καλωδίωσης και κατασκευή χωρίς διακοσμητικά στοιχεία. Τα καραμπίνερ διπλού καλωδίου δεν παγώνουν και εξαλείφουν επίσης το φτερούγισμα της πόρτας. Το ένθετο Rubber Straitjacket™ στο κόκκαλο του σκύλου διατηρεί το κάτω συρμάτινο καραμπίνερ σε σωστό προσανατολισμό για να κάνει το κούρεμα ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό. Αυτό είναι ένα ελαφρύ, για όλες τις χρήσεις quickdraw που δεν είναι μόνο ιδανικό για αθλητικούς ορειβάτες, αλλά και για ορειβάτες, χάρη στα δύο καλώδια HotWire και το ανθεκτικό πολυεστερικό κόκαλο σκύλου 18 χιλιοστών. Για γρήγορη ανάληψη υψηλής ποιότητας, προσιτή και υψηλής ορατότητας, χρησιμοποιήστε το Black Diamond FreeWire.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Petzl Ange Finesse

Petzl Ange Finesse Quickdraw

Καλύτερες χρήσεις: Trad, alpine, sport climbing
Βάρος: 63-78g
Μήκος(α): 10, 17cm
Άνοιγμα πύλης: 23mm (S), 26mm (L)

Σε περιπτώσεις όπου κάθε ουγγιά μετράει, το Petzl Ange Finesse είναι η γρήγορη κλήρωση που θέλετε να έχετε. Διατίθεται σε δύο επιλογές μήκους, 10 και 17 εκατοστών, το μικρότερο ζυγίζει 2,2 ουγγιές και το μεγαλύτερο ζυγίζει μόνο 2,5 ουγγιές. Αυτό το quickdraw έχει σχεδιαστεί για αλπική αναρρίχηση και για κρουαζιέρα σε αθλητικές αναρριχήσεις. Διαθέτει τεχνολογία MonoFil Keylock και διατομή σχήματος Η ενώ προσφέρει βέλτιστη αναλογία αντοχής προς βάρος. Ο εκτροπέας λειτουργεί με το σχήμα του καραμπίνερ για να βοηθήσει στο κούρεμα και να προωθήσει τη σωστή τοποθέτηση του καραμπίνερ. Ο ελαφρύς ιστός του κρατά το βάρος από τη ζώνη σας καθώς ανεβαίνετε και οι ευρύτερες περιοχές του μπορούν να αποτρέψουν τη φθορά του σχοινιού. Θα αναρριχηθείτε χωρίς δισταγμό όταν επιλέξετε το Petzl Ange Finesse.

Προβολή στο Amazon

Edelrid Nineteen G

Edelrid Nineteen G Quickdraw

Καλύτερες χρήσεις: Alpine, trad climbing
Βάρος: 45g
Μήκος(α): 10cm
Άνοιγμα πύλης: 17mm

Το Edelrid Nineteen G είναι ο απόλυτος νικητής για αλπινιστές και ορειβάτες που μετράνε γραμμάρια. Με βάρος μόνο 0,68 ουγγιές, εξακολουθεί να έχει βαθμολογία αντοχής 22 kN. Είναι κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά ελαφρύ, εξαιρετικά ισχυρό κράμα αλουμινίου και έχει μια ελαφριά συρμάτινη πύλη που μειώνει το φαινόμενο του χτυπήματος στην πύλη σε περίπτωση πτώσης. Ίσως δεν είναι το καλύτερο για αθλητική αναρρίχηση, εξακολουθεί να είναι πρακτικό για διάφορα πράγματα, όπως κάμερες με ατομικό ράφι, μεγάλες διαδρομές πολλών γηπέδων και αναρρίχηση στον πάγο. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι ένα καραμπίνερ για όλους, καθώς είναι προσανατολισμένοι περισσότερο προς το κορυφαίο 1-2% των φιλόδοξων ορειβατών. Ωστόσο, όταν πρόκειται για σετ αναρρίχησης βράχου, δεν μπορείτε να νικήσετε το βάρος του Edelrid Nineteen G.

Προβολή στο Amazon

DMM Alpha VW Sport

DMM Alpha VW Sport Quickdraw

Καλύτερη χρήση: Αθλητική αναρρίχηση
Βάρος: 102-108 g
Μήκος(α): 12, 18, 25 cm
Άνοιγμα πύλης: 25 mm (ίσιο), 22 mm (λυγισμένο)

Το DMM Alpha VW Sport έχει δημιουργηθεί για να αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου ενώ προπονείτε τις ακολουθίες σε αθλητικές διαδρομές. Η κατασκευή I-beam καθιστά τα καραμπίνερ ελαφριά και ισχυρά και η σχεδίαση στην ευθεία πύλη είναι κατασκευασμένη για να αντέχει την κατάχρηση του κουμπώματος σε ατσάλινα μπουλόνια κρεμάστρες. Το κάλυμμα με έγχυση στο quickdraw επιτρέπει στο λυγισμένο καραμπίνερ να είναι εύκολο να κουμπώσει και να ευθυγραμμιστεί σωστά, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία του πλέγματος από την τριβή. Η σφιχτή υφή και το σχήμα τους σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως είναι δύσκολο να τα χειριστείτε. Το καθαρό προφίλ μύτης επιτρέπει απλό καθάρισμα, εύκολο κούρεμα και μειωμένο τσούξιμο. Η επιλογή των 12 εκατοστών ζυγίζει 3,6 ουγγιές ενώ η επιλογή των 18 εκατοστών ζυγίζει 3,8 γραμμάρια.

Προβολή στο REI

Mad Rock Super Light

Mad Rock Super Light Quickdraw

Καλύτερες χρήσεις: Trad, alpine, sport climbing
Βάρος: 80g
Μήκος(α): 10cm
Άνοιγμα πύλης: 21mm (ίσιο), 23mm (λυγισμένο)

Αν ψάχνετε για κλειδαριά, αλλά θέλετε επίσης να έχετε συνείδηση ​​του βάρους, τότε το Mad Rock Super Light είναι το αποκορύφωμα αυτής της λίστας με τα καλύτερα quickdraws για αθλητική αναρρίχηση. Με βάρος 2,5 ουγκιές, αυτό το καραμπίνερ χρησιμοποιεί μια σφυρηλατημένη κατασκευή δοκού I για να το διατηρεί ελαφρύ χωρίς να θυσιάζει τη δύναμη ή το μέγεθος. Διαθέτει ίσια και λυγισμένα υπερελαφριά συρμάτινα καραμπίνια που συνδέονται με δρομέα σκύλου Dyneema μήκους 10 cm. Το κάτω, λυγισμένο καραμπίνερ της πόρτας κάνει το κούρεμα του σχοινιού σας γρήγορο και ομαλό, ενώ το επάνω, ίσιο κλιπ της πόρτας ασφαλίζει. Προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι το λυγισμένο καραμπίνερ της πόρτας παραμένει στον σωστό προσανατολισμό για απλό κούρεμα, ο δρομέας διαθέτει ένα πρακτικό ελαστικό ένθετο. Οι σειρές Mad Rock Super Light είναι μια ιδανική επιλογή όταν θέλετε να μειώσετε το βάρος αλλά όχι την ποιότητα.

10 Καλύτερες Ζώνες Αναρρίχησης (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προβολή στο Amazon

Ποζιτρόνιο μαύρο διαμάντι

Black Diamond Positron Quickdraw

Βέλτιστες χρήσεις: Αθλητισμός, αναρρίχηση
Βάρος: 107-110 g
Μήκος(α): 12, 16 cm
Άνοιγμα πύλης: 22 mm (ίσιο), 26 mm (λυγισμένο)

Με δύο καραμπίνερ Positron και ένα πολυεστερικό κόκκαλο σκύλου, αυτό το quickdraw είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολλαπλή, πλήρη λειτουργικότητα κλειδώματος πλήκτρων. Με την ευθεία πύλη στο επάνω μέρος και την λυγισμένη πύλη στο κάτω μέρος, το κούρεμα και ο καθαρισμός είναι εύκολο χάρη στα διπλά κλειδιά. Είτε επιτίθεστε σε αθλητικές διαδρομές είτε επεκτείνετε τις τοποθετήσεις εργαλείων, η σχεδίαση του Black Diamond Positron εξαλείφει το εμπλοκή. Διαθέτει ακόμη και ένα ένθετο Rubber Straightjacket™ στον βρόχο δρομέα που κρατά το λυγισμένο καραμπίνερ της πύλης σε σωστό προσανατολισμό για ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό κούρεμα. Προσφέροντας εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα και χαμηλή αντίσταση, αυτό το καραμπίνερ είναι μια ιδανική επιλογή για σχεδόν παντού, από το γυμναστήριο μέχρι το αγαπημένο σας βράχο.

Προβολή στο Amazon

Petzl Djinn Axess

Petzl Djinn Axess Quickdraw

Καλύτερη χρήση: Αθλητική αναρρίχηση
Βάρος: 107-113 g
Μήκος(α): 12, 17 cm
Άνοιγμα πύλης: 24 mm

Αν είστε ενθουσιασμένοι που θα μυηθείτε στην υπαίθρια αναρρίχηση, τότε το Petzl Djinn Axess είναι μια γρήγορη κλήρωση που θα θέλετε να έχετε. Αυτό το καραμπίνερ 3,5 ουγγιών έχει μια ανθεκτική σφεντόνα από πολυεστέρα Axess και δύο καραμπίνερ Djinn με μύτες κλειδώματος κλειδιού για γρήγορο κούρεμα. Τα προφίλ σχήματος Η επιτρέπουν τη βέλτιστη αναλογία αντοχής προς βάρος και οι φαρδιές επιφάνειες που φέρουν σχοινί προάγουν την ολίσθηση του σχοινιού και μειώνουν τη φθορά. Ακόμη και όταν κάνετε αναρρίχηση, το κούρεμα του σχοινιού είναι εύκολο χάρη στην λυγισμένη πύλη στο κάτω καραμπίνερ. Παρέχοντας σχεδόν απαράμιλλη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας που επιλέξατε το Petzl Djinn Axess την επόμενη φορά που θα πάτε για αναρρίχηση.

Τα 10 καλύτερα σχοινιά αναρρίχησης του 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προβολή στο Amazon

Edelrid Αλεξίσφαιρο

Edelrid Αλεξίσφαιρο Quickdraw

Καλύτερη χρήση: Αθλητική αναρρίχηση
Βάρος: 118-124 g
Μήκος(α) : 12, 18 cm
Άνοιγμα πύλης: 20 mm

Ανταποκρίνεται πλήρως στο όνομά του, αυτό είναι ένα αλεξίσφαιρο, στιβαρό υβριδικό quickdraw που είναι εξαιρετικός σύντροφος κατά την αθλητική αναρρίχηση. Η κατασκευή του σε σχήμα Η διασφαλίζει ότι έχει την καλύτερη δυνατή χρήση υλικών διατηρώντας παράλληλα ένα ελάχιστο βάρος. Το αλεξίσφαιρο Quickdraw Edelrid διαθέτει ένα αλεξίσφαιρο καραμπίνερ και ένα αλεξίσφαιρο καραμπίνερ με κλείσιμο με κλειδαριά για να διασφαλίζεται ο βέλτιστος χειρισμός κατά το κούρεμα και το ξεκούμπωμα, και η αντιστρεπτική στερέωση συγκρατεί το κάτω καραμπίνερ στη θέση του. Επειδή μειώνουν τη φθορά του σχοινιού, είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την αύξηση της διάρκειας ζωής της σχάρας Quickdraw. Συνιστώνται πάντα ανεπιφύλακτα, οπότε σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι με το Edelrid Bulletproof Quickdraw.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Metolius Bravo Keylock

Metolius Bravo Keylock Quickdraw

Βέλτιστες χρήσεις: Alpine, trad, αθλητική αναρρίχηση
Βάρος: 88g
Μήκος(α): 15, 24cm
Άνοιγμα πύλης: 17mm (κλείδωμα κλειδιού), 20mm (wiregate)

Τα 10 καλύτερα κράνη αναρρίχησης (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το κλειδί κλειδώματος Metolius Bravo σάς βοηθά να εστιάσετε στην ουσία ενώ ξεχνάτε τις βαριές ιμάντες κατά τη διάρκεια των αναρριχήσεων σας. Το quickdraw 3,1 ουγγιών έχει βαθμολογία αντοχής 22 kN και θα είστε περισσότερο από χαρούμενοι όταν βοηθάει τον οπαδό σας να σας πιάσει μετά από πτώση. Έχει ένα αδύνατο κόκκαλο σκύλου που θα σταθεροποιεί το καραμπίνερ που κόβει το σχοινί για να μην φυσάτε το κλιπ πριν από την πτώση. Διαθέτει επάνω καραμπίνερ με κλειδαριά Bravo με καραμπίνερ από συρμάτινο κάτω μέρος και η σφεντόνα είναι κατασκευασμένη από διπλό πλέγμα Monster 14 χιλιοστών που επιτρέπει τη βέλτιστη ανθεκτικότητα και το καθιστά εύκολο να το πιάσετε. Η Metolius είναι μια εταιρεία πραγματικά παθιασμένη με την αναρρίχηση, ώστε να μπορείτε να αναρριχηθείτε με ασφάλεια και σιγουριά όταν προσθέτετε το Metolius Bravo Keylock στη συλλογή εργαλείων ταξιδιού σας.

Προβολή στο Amazon View στο Backcountry

Ποτέ δεν μπορεί να βλάψει να έχετε μερικές επιπλέον σειρές όταν ανεβαίνετε. Το ποσό στην αγορά πρόκειται να αυξηθεί μόνο καθώς οι εταιρείες αρχίζουν να δημιουργούν πιο συγκεκριμένα και εξειδικευμένα, και είναι σημαντικό να μην πιαστείτε με τίποτα φθηνό ή χαμηλής ποιότητας.

Ευτυχώς, τα ποιοτικά σετ σετ δεν κοστίζουν μια περιουσία και μερικά μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς τύπους αναρρίχησης. Αν και είναι μικρά, οποιοδήποτε από αυτά τα quickdraws θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο αυτοπεποίθησης στην αναρρίχησή σας.

Mr TicketsWe
Mr TicketsWe