You are currently viewing Τα 10 καλύτερα τραπέζια κάμπινγκ του 2023

Τα 10 καλύτερα τραπέζια κάμπινγκ του 2023

Η αναζήτηση για το τέλειο τραπέζι κάμπινγκ μπορεί να είναι μια συντριπτική και χρονοβόρα εργασία. Αλλά μη φοβάσαι! Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε μια επιλεγμένη επιλογή από τα καλύτερα τραπέζια κάμπινγκ που είναι διαθέσιμα σήμερα, αφαιρώντας τις εικασίες από την αναζήτησή σας. Είτε σχεδιάζετε ένα οικογενειακό ταξίδι κάμπινγκ, μια ατομική περιπέτεια ή μια ομαδική αποστολή, έχουμε το ιδανικό τραπέζι για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο κάμπινγκ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά θα σας εξοπλίσουμε επίσης με βασικές πληροφορίες για το τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε ένα νέο τραπέζι κάμπινγκ. Από την ανθεκτικότητα και τη φορητότητα μέχρι το μέγεθος, το βάρος και τη λειτουργικότητα, θα σας καθοδηγήσουμε στους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Ας βουτήξουμε και ανακαλύψουμε το τέλειο τραπέζι κάμπινγκ για εσάς και τις υπαίθριες περιπέτειές σας.

Τα καλύτερα τραπέζια κάμπινγκ

  1. Καλύτερη συνολικά: REI Co-op Camp Prep Table
  2. Καλύτερη αξία: Πτυσσόμενο τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος ζωής
  3. Καλύτερο μικρό τραπέζι: NEMO Moonlander Table
  4. Καλύτερο Roll-Top Table: REI Co-op Camp Roll Table
  5. Καλύτερο ελαφρύ τραπέζι: Helinox Table One Τραπέζι κάμπινγκ
  6. Καλύτερο Τραπέζι Κουζίνας Camp: Mountain Summit Gear Deluxe Roll Top Kitchen
  7. Καλύτερο τραπέζι φαγητού: REI Co-op Τραπεζαρία
  8. Καλύτερος προϋπολογισμός: Τραπέζι από ελαφρύ αλουμίνιο Portal
  9. Καλύτερο βοηθητικό τραπέζι: GCI Outdoor Compact Camp Table 20
  10. Καλύτερο Τραπέζι κατασκήνωσης με Αποθήκευση: Τραπέζι Camp Shef Sherpa Camp
Τραπέζι προετοιμασίας REI Co-op Camp

Καλύτερο συνολικό τραπέζι κάμπινγκ

Υλικά: Αλουμίνιο, χάλυβας
Διαστάσεις: 24 x 49 x 22-31 ίντσες
Βάρος: 19 λίβρες 11 ουγκιές

Το REI Co-op Camp Prep Table έχει πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα εξαιρετικό τραπέζι κάμπινγκ και τη συνολική μας κορυφαία επιλογή. Το επάνω μέρος από αλουμίνιο με επικάλυψη πούδρας δημιουργεί έναν ανθεκτικό και ανθεκτικό στη θερμότητα χώρο για να μαγειρεύετε γεύματα και οι μακριές διαστάσεις του τραπεζιού το καθιστούν έτσι ώστε να μπορείτε να ψήνετε και να ετοιμάζετε φαγητό όλα σε ένα σημείο. Στις γωνίες του τραπεζιού, υπάρχουν στρατηγικά τοποθετημένες τρύπες, ώστε να μπορείτε να κρεμάσετε οτιδήποτε, από σακούλες σκουπιδιών μέχρι πετσέτες κουζίνας για να κάνετε το μαγείρεμα στην κατασκήνωση πολύ πιο εύκολο. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που το καθιστά ένα από τα καλύτερα τραπέζια για κάμπινγκ είναι ότι έχει ρυθμιζόμενα ατσάλινα πτυσσόμενα πόδια. Αυτό το καθιστά εύκολο να το ρυθμίσετε ως ένα άτομο, αλλά προσθέτει επίσης ένα επίπεδο ευελιξίας όπου μπορείτε να σηκώσετε το τραπέζι για να σταθείτε και να μαγειρέψετε ή να το κατεβάσετε για να απολαύσετε ένα καθιστό γεύμα. 

Αυτό το τραπέζι μελέτης διπλώνει στη μέση και συνοδεύεται από πάνινη τσάντα με χερούλια για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Όπως και με πολλά ανθεκτικά και ανθεκτικά αντικείμενα όμως, το REI Prep Table είναι στη βαριά πλευρά, ζυγίζει λίγο λιγότερο από 20 κιλά. Επομένως, μπορεί να μην είναι το τραπέζι για ένα ταξίδι μεταφοράς ή πεζοπορίας, αλλά είναι φανταστικό για χώρους κατασκήνωσης ή πάρκα όπου φτιάχνετε στρατόπεδο κοντά στο όχημά σας. 

Προβολή στο REI

Πτυσσόμενο τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος ζωής

Best Bang for Your Buck

Υλικά: Πλαστικό πολυαιθυλένιο, μέταλλο
Διαστάσεις: 24 x 48 x 22-36 ίντσες
Βάρος: 19 λίβρες

Πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το φανταστικό ρυθμιζόμενο ύψος και πτυσσόμενο τραπέζι κάμπινγκ της Lifetime. Αυτό το τραπέζι κάμπινγκ μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα και είναι σχεδιασμένο να προσαρμόζεται εύκολα σε τέσσερα διαφορετικά ύψη, ώστε να μπορείτε να καθίσετε τα μικρά στο τραπέζι ή να το ανασηκώσετε για να το απολαύσουν οι ενήλικες. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του τραπεζιού σε 22 ίντσες, 24 ίντσες, 29 ίντσες και 36 ίντσες χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό ρύθμισης με το ένα χέρι στο πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα. 

Το πάνω μέρος του τραπεζιού είναι κατασκευασμένο από πλαστικό πολυαιθυλενίου, επομένως δεν είναι ανθεκτικό στη θερμότητα. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ανθεκτικό με δοκιμασμένη χωρητικότητα βάρους 200 κιλών! Λόγω του πάχους και της αντοχής του όμως, το τραπέζι μπαίνει στη βαρύτερη πλευρά με περίπου 19 λίβρες. Αλλά διπλώνει στη μέση και διαθέτει χερούλια, έτσι ώστε η αποθήκευση και η μεταφορά του τραπεζιού να είναι εύκολη.

Προβολή στο Amazon

Τραπέζι NEMO Moonlander

Καλύτερο μικρό τραπέζι κάμπινγκ

Υλικά: Nylon, αλουμίνιο
Διαστάσεις: 19 x 15 x 16 ίντσες
Βάρος: 4 λίβρες 14 ουγκιές

Αν ψάχνετε για ένα μικρό φορητό τραπέζι για κάμπινγκ, τότε η NEMO μπορεί να έχει δημιουργήσει το τέλειο τραπέζι για εσάς. Χάρη στα αφαιρούμενα πόδια, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το τραπέζι μόλις τέσσερις ίντσες μακριά από το έδαφος εάν απολαμβάνετε ένα πικνίκ στο γρασίδι ή μπορείτε να το ανοίξετε ως κανονικό τραπεζάκι. Τα αφαιρούμενα πόδια αποθηκεύονται κάτω από την επιφάνεια εργασίας, έτσι ώστε το τραπέζι να διπλώνει στο μέγεθος ενός μικρού φορητού υπολογιστή για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά, κάτι που είναι ιδιαίτερα βολικό για όσους ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις σε απομακρυσμένα κάμπινγκ. 

Αν και το μέγεθος του τραπεζιού δεν είναι αρκετά μεγάλο για να τοποθετήσετε μια σχάρα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα νάιλον, ώστε τα ζεστά φλιτζάνια ή τα μαγειρικά σκεύη να μπορούν να κάθονται στην κορυφή χωρίς να καταστρέφουν το τραπέζι. Μαζί με το τραπέζι περιλαμβάνεται και θήκη με λαβές για επιπλέον προστασία από τα στοιχεία. Συνδυάστε το με το γεγονός ότι αυτό το τραπέζι ζυγίζει λιγότερο από πέντε κιλά, και έχετε ένα εξαιρετικό ανθεκτικό και συμπαγές τραπέζι για πεζοπορία, κατασκήνωση και υπαίθριες περιπέτειες. 

Προβολή στο REI View στο Amazon

REI Co-op Camp Roll Table

Καλύτερο Roll-Top Table

Υλικά: Αλουμίνιο
Διαστάσεις: 27,5 x 27,5 x 27,5 ίντσες
Βάρος: 8 λίβρες 8 ουγκιές

Ένα άλλο εξαιρετικό τραπέζι REI είναι αυτό το μικρό roll-up τραπέζι κάμπινγκ. Αυτό το ελαφρύ βοηθητικό τραπέζι από αλουμίνιο είναι εξοπλισμένο με τέσσερα βοηθητικά άγκιστρα, ώστε να μπορείτε να κρεμάτε πετσέτες, σκουπίδια ή ακόμα και τα κλειδιά σας για γρήγορη αποθήκευση. Η επιφάνεια του τραπεζιού και τα πόδια είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο για να το διατηρούν συμπαγές, ελαφρύ και ανθεκτικό στη θερμότητα, που είναι η ιερή τριάδα των καλύτερων τραπεζιών κατασκήνωσης. Η συσκευασία αυτού του τραπεζιού είναι τόσο εύκολη όσο 1, 2, 3, καθώς το επάνω μέρος είναι αποσπώμενο από τα πόδια και όλα τα κομμάτια συσκευάζονται σε μια οργανωμένη θήκη μεταφοράς για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Το τραπέζι ζυγίζει λίγο λιγότερο από 10 κιλά, έτσι ακόμα και τα μικρά στην οικογένειά σας μπορούν να βοηθήσουν στο να το πακετάρουν και να το ξεπακετάρουν. 

Προβολή στο REI

Τραπέζι Helinox Ένα Τραπέζι Κάμπινγκ

Καλύτερο ελαφρύ τραπέζι

Υλικά: Πολυεστέρας, αλουμίνιο
Διαστάσεις: 24 x 16 x 15,4 ίντσες
Βάρος: 2 λίβρες 1,6 ουγκιές

Για όσους από εσάς έχουν βαρεθεί να τριγυρίζετε γύρω από βαριά τραπέζια κάμπινγκ, τότε το Helinox Table One Camping Table βρίσκεται ακριβώς στο σοκάκι σας. Αυτό το σκληρό τραπέζι ξεκολλάει εύκολα από τα πόδια, τυλίγεται και αποθηκεύεται σε μια μικρή συμπαγή τσάντα με χερούλια. Τα πόδια του τραπεζιού μοιάζουν με κοντάρια κάμπινγκ όπου διπλώνουν για να δημιουργήσουν μακρύτερα κοντάρια. Αφού τα πόδια απλωθούν, απλά πρέπει να κουμπώσετε το πάνω μέρος! Στην τσάντα αποθήκευσης του, το τραπέζι έχει περίπου το μέγεθος ενός πυροσβεστήρα αλλά ζυγίζει μόνο 2,5 κιλά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πτυσσόμενα τραπέζια κατασκήνωσης για μεμονωμένους ή ζευγάρια κατασκηνωτές, καθώς χωράει εύκολα δύο άτομα και συνοδεύεται από μια συμπαγή τσάντα αποθήκευσης με φερμουάρ, ώστε να είναι εύκολο να το πετάξετε στο αυτοκίνητο. Κάθεται επίσης στο τέλειο ύψος για καρέκλες κάμπινγκ! 

Προβολή στο REI View στο Amazon

Mountain Summit Gear Deluxe Roll Top Kitchen

Καλύτερο Τραπέζι Κουζίνας Camp

Materials: Aluminum
Dimensions: 56.2 x 18.9 x 31.5 inches
Weight: 13 pounds 8 ounces

Αν ψάχνετε για ένα τραπέζι ψησταριάς για κάμπινγκ που έχει όλα όσα θα χρειαστείτε για να ετοιμάσετε εύκολα γκουρμέ γεύματα στο δρόμο, τότε αυτό είναι το τραπέζι για εσάς. Το τραπέζι δεν διαθέτει μόνο δύο ράφια για να μπορείτε να αποθηκεύσετε όλο τον εξοπλισμό μαγειρέματος, αλλά διαθέτει και δύο πτυσσόμενα τραπεζάκια για επιπλέον χώρο μαγειρέματος. Το ανώμαλο έδαφος δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε με αυτό το τραπέζι, καθώς κάθε πόδι είναι ρυθμιζόμενο, ώστε να έχετε έναν ισορροπημένο χώρο μαγειρέματος. Υπάρχουν επίσης δύο επιτραπέζια επιτραπέζια αλουμινένια ανθεκτικά στη θερμότητα, ώστε να μπορείτε να στήσετε εύκολα μια σχάρα και ακόμη και να αποθηκεύσετε το προπάνιο στο ράφι παρακάτω. Είναι επίσης εξίσου εύκολο να συσκευαστεί καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τα αποσπώμενα ράφια, να διπλώσετε το τραπέζι προς τα πάνω και μετά να το βάλετε ξανά στη θήκη μεταφοράς. Λόγω του ελαφρού αλουμινένιου πλαισίου και των κορυφών του, το τραπέζι ζυγίζει μόνο 13 κιλά, 

Προβολή στο REI View στο Amazon

Τραπεζαρία REI Co-op

Καλύτερο τραπέζι φαγητού

Υλικά: Αλουμίνιο, χάλυβας
Διαστάσεις: 48 x 28,75 x 26,75 ίντσες
Βάρος: 20 λίβρες

Το REI Co-op Dining Table είναι το τέλειο τραπέζι για δείπνο, μαγείρεμα και επιτραπέζια παιχνίδια. Η επιτραπέζια επιφάνειά του από αλουμίνιο προσφέρει άφθονο χώρο για την προετοιμασία γευμάτων, ενώ είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και έξι άτομα. Ο ατσάλινος σκελετός εγγυάται σταθερότητα και ανθεκτικότητα, ώστε να μπορείτε να κατασκηνώσετε σε όλες τις καιρικές συνθήκες και το τραπέζι διπλώνει εύκολα σε μια συμπαγή τσάντα μεγέθους καρέκλας κάμπινγκ. Αν και η αισθητική μπορεί να μην είναι στην κορυφή των αναγκών σας για ένα τραπέζι κάμπινγκ, το αξιολάτρευτο πράσινο χρώμα και η ανθεκτική εμφάνιση του τραπεζιού το συνδυάζουν άψογα με το φυσικό του περιβάλλον. Είτε το τραπέζι είναι διπλωμένο και αποθηκευμένο είτε τοποθετημένο στην κατασκήνωση, έχει μια υπέροχη κομψή εμφάνιση και δεν θα αυξήσει τον εξοπλισμό σας για κάμπινγκ! 

Προβολή στο REI

Ελαφρύ τραπέζι αλουμινίου Portal

Καλύτερος πίνακας προϋπολογισμού

Υλικά: Αλουμίνιο
Διαστάσεις: 27,5 x 27. 5 x 26,7 ίντσες
Βάρος: 9 λίβρες 6 ουγκιές

Αν ψάχνετε για ένα προσιτό τραπέζι κάμπινγκ που προσφέρει άνεση και στιβαρότητα, τότε το ελαφρύ τραπέζι αλουμινίου Portal μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε. Μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα, είναι κατασκευασμένο με πλαίσιο αλουμινίου για ανθεκτικότητα και ελαφρύ ταξίδι και διπλώνει σε μια συμπαγή τσάντα. Το τραπέζι είναι επίσης αρκετά μεγάλο για ψησταριά με δύο καυστήρες. Η ίδια η τσάντα μεταφοράς χωρίζεται σε δύο μέρη για να μην γρατσουνίσουν τα πόδια του τραπεζιού. Για να το πάμε ένα βήμα παραπέρα, η επιφάνεια του τραπεζιού είναι φτιαγμένη με ανθεκτική στις γρατσουνιές και αδιάβροχη βαφή ώστε το τραπέζι να διαρκεί για χρόνια χωρίς φθορά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα κλασικό ασημί χρώμα ή σε ένα πιο γήινο καφέ. 

Προβολή στο Amazon

GCI Outdoor Compact Camp Table 20

Το καλύτερο βοηθητικό τραπέζι για κάμπινγκ

Υλικά: Αλουμίνιο, χάλυβας
Διαστάσεις: 20 x 18 x 24 ίντσες
Βάρος: 4 λίβρες 13 ουγκιές

Αυτό το τραπέζι κάμπινγκ από αλουμίνιο είναι τέλειο για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ τραπέζι εν κινήσει που είναι εύκολο να στηθεί και να αφαιρεθεί. Η μονοκόμματη σχεδίαση επιτρέπει στο τραπέζι να διπλώνεται σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα και να διπλώνεται σε ένα εύκολο συμπαγές μέγεθος για αποθήκευση και ταξίδι. Το επάνω μέρος από αλουμίνιο είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και με ατσάλινο πλαίσιο, είναι αρκετά στιβαρό για να χωρέσει έως και 60 κιλά. Αυτό είναι το τέλειο τραπέζι κάμπινγκ για σόλο κατασκηνωτές ή ζευγάρια που αναζητούν ένα ανθεκτικό βοηθητικό τραπέζι, καθώς ζυγίζει λιγότερο από πέντε κιλά και τα τηλεσκοπικά του πόδια του επιτρέπουν να διπλώνει ακόμα μικρότερα για αποθήκευση. Διπλώνει επίσης εντελώς επίπεδη, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε το τραπέζι σε μικρά σημεία ή να στοιβάζετε περισσότερο εξοπλισμό πάνω του όταν φορτώνετε το όχημα! 

Προβολή στο REI View στο Amazon

Camp Chef Sherpa Τραπέζι κατασκήνωσης

Καλύτερο Τραπέζι Κάμπινγκ με Αποθηκευτικό χώρο

Υλικά: Αλουμίνιο
Διαστάσεις: 17 x 27 x 28 ίντσες
Βάρος: 10 λίβρες

Αν αγαπάτε τα οργανωτικά gadgets, τότε κρατήστε τα καπέλα σας γιατί αυτό το τραπέζι θα είναι ο νέος σας καλύτερος φίλος στο κάμπινγκ. Το τραπέζι μοιάζει περισσότερο με ένα μικρό ντουλάπι ή ένα ψυγείο και έχει ένα κάλυμμα από αλουμίνιο που ανοίγει, ανθεκτικό στη θερμότητα που προσφέρει το τέλειο μέρος για να στήσετε τη σχάρα σας και να ετοιμάσετε τα γεύματά σας. Το μπροστινό μέρος του τραπεζιού ανοίγει για να αποκαλύψει μερικές διαφορετικές θήκες με τσάντες οργάνωσης που περιλαμβάνονται, το οποίο είναι ιδανικό για αποθήκευση τροφίμων ή μαγειρικών σκευών.

Εάν αγοράζετε μια σόμπα για κάμπινγκ, έχετε την επιλογή να αγοράσετε μια σόμπα με το τραπέζι που ταιριάζει τέλεια στο κάτω διαμέρισμα του αποθηκευτικού χώρου για εύκολο ταξίδι. Ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε τον καυστήρα ή όχι, το τραπέζι συνοδεύεται επίσης με εύχρηστες τσάντες οργάνωσης και η μία τσάντα είναι μονωμένη και αδιάβροχη, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ως ψυγείο κατά την κατασκήνωση. Το οργανωτικό διαχωριστικό επεκτείνεται επίσης για να δημιουργήσει χώρο για ένα σύστημα μαγειρέματος της σειράς Mountain. Μόλις είστε έτοιμοι να ετοιμάσετε το κάμπινγκ σας, απλώς κλείστε τις τσάντες οργάνωσης πίσω στον αποθηκευτικό χώρο, γυρίστε το επάνω μέρος από αλουμίνιο, σπρώξτε τα πόδια του τηλεσκοπίου και πιάστε τις επενδυμένες λαβές για να το φορτώσετε ξανά στο αυτοκίνητο ή στο τροχόσπιτο! 

Προβολή στο Amazon

Τι να αναζητήσετε στα καλά τραπέζια κάμπινγκ

Όταν ψάχνετε για ένα καλό τραπέζι κάμπινγκ, υπάρχουν αρκετοί βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε:

Φορητότητα

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές ενός τραπεζιού κάμπινγκ είναι η φορητότητά του. Θα πρέπει να είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, κατά προτίμηση αναδιπλούμενο σε συμπαγές μέγεθος για μεταφορά και αποθήκευση. Αναζητήστε φορητά τραπέζια κάμπινγκ που συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς ή λαβή για ευκολία.

Μέγεθος και εμβαδόν επιφάνειας

Εξετάστε το μέγεθος του τραπεζιού και την έκταση της επιφάνειας που παρέχει. Σκεφτείτε πόσα άτομα θα το χρησιμοποιούν και ποιες δραστηριότητες σκοπεύετε να κάνετε στο τραπέζι, όπως μαγείρεμα, φαγητό ή παιχνίδια. Βεβαιωθείτε ότι προσφέρει αρκετό χώρο για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Αντοχή

Τα τραπέζια κάμπινγκ πρέπει να αντέχουν στις εξωτερικές συνθήκες, επομένως η ανθεκτικότητα είναι ζωτικής σημασίας. Αναζητήστε τραπέζια κατασκευασμένα από στιβαρά υλικά όπως αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι ή πλαστικό υψηλής πυκνότητας. Ελέγξτε για χαρακτηριστικά όπως ενισχυμένα πόδια και γωνίες, καθώς και ιδιότητες ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και στις γρατσουνιές.

Σταθερότητα

Ένα καλό τραπέζι κάμπινγκ πρέπει να είναι σταθερό και στιβαρό, ακόμη και σε ανώμαλο έδαφος. Αναζητήστε τραπέζια με ρυθμιζόμενα πόδια ή χαρακτηριστικά ισοπέδωσης για να αντισταθμίσετε το ανώμαλο έδαφος. Τα τραπέζια με φαρδιά βάση και ασφαλείς μηχανισμούς ασφάλισης είναι λιγότερο πιθανό να ταλαντευτούν ή να καταρρεύσουν κατά τη χρήση.

Ευκολία εγκατάστασης

Η άνεση είναι το κλειδί όταν κάνετε κάμπινγκ, γι’ αυτό επιλέξτε ένα τραπέζι που είναι εύκολο να στήσετε και να το κατεβάσετε. Αναζητήστε τραπέζια με απλούς μηχανισμούς συναρμολόγησης, όπως σχέδια που κουμπώνουν μαζί ή πτυσσόμενα πόδια που ασφαλίζουν στη θέση τους. Πίνακες με σαφείς οδηγίες ή χρωματικά κωδικοποιημένα μέρη μπορούν επίσης να κάνουν τη ρύθμιση χωρίς προβλήματα.

Χωρητικότητα βάρους

Λάβετε υπόψη την χωρητικότητα βάρους του τραπεζιού για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να υποστηρίξει τα αντικείμενα που σκοπεύετε να τοποθετήσετε σε αυτό. Ορισμένα τραπέζια έχουν όρια βάρους που καθορίζονται από τον κατασκευαστή, επομένως ελέγξτε τα για να αποφύγετε την υπερφόρτωση του τραπεζιού.

Καθαρισμός και Συντήρηση

Τα τραπέζια κάμπινγκ μπορούν να λερωθούν εύκολα, γι’ αυτό σκεφτείτε τραπέζια με επιφάνειες που καθαρίζονται εύκολα. Τραπέζια με λεία, αδιάβροχα και ανθεκτικά στους λεκέδες επάνω μέρος κάνουν τον καθαρισμό παιχνιδάκι. Επιπλέον, τα τραπέζια με αφαιρούμενα ή πλενόμενα καλύμματα μπορεί να είναι ευεργετικά.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορεί να βρείτε χρήσιμους πίνακες με πρόσθετες λειτουργίες. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει ενσωματωμένες ποτηροθήκες, τσέπες αποθήκευσης, γάντζους ή ρυθμιζόμενα ύψη για την παροχή ευελιξίας για διαφορετικές χρήσεις.

Προϋπολογισμός

Ορίστε έναν προϋπολογισμό για το τραπέζι του κάμπινγκ σας και προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ κόστους και ποιότητας. Αν και είναι δελεαστικό να επιλέξετε τη φθηνότερη επιλογή, η επένδυση σε τραπέζι υψηλότερης ποιότητας μπορεί να προσφέρει καλύτερη αντοχή και απόδοση μακροπρόθεσμα.

Η επιλογή του σωστού τραπεζιού κάμπινγκ μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία κατασκήνωσης και να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Πιστεύουμε ότι αυτό το άρθρο σας έχει δώσει πολύτιμες πληροφορίες για μερικά από τα καλύτερα τραπέζια κάμπινγκ που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Από συμπαγείς και ελαφριές επιλογές για τους λάτρεις του backpacking μέχρι μεγαλύτερα τραπέζια κατάλληλα για ομαδικές συγκεντρώσεις, υπάρχει ένα τέλειο τραπέζι που ταιριάζει σε κάθε στυλ και προτίμηση κάμπινγκ.

Επενδύστε σε ένα τραπέζι κατασκήνωσης υψηλής ποιότητας και θα έχετε μια αξιόπιστη και βολική επιφάνεια που θα σας συνοδεύει σε αμέτρητες περιπέτειες στην υπέροχη ύπαιθρο. Καλό κάμπινγκ!

Διαβάστε επίσης:Σόμπες Κάμπινγκ

Airbnbs στο Ντουμπάι

Κέιπ Τάουν πράγματα να κάνετε

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.