σακίδια πεζοπορίας

Τα 10 καλύτερα σακίδια πεζοπορίας για άνδρες και γυναίκες το 2023

Όλοι μας χρειάζεται να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να συνδεθούμε με τη φύση κάθε τόσο. Εάν πηγαίνετε στο δάσος για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε ένα σακίδιο πεζοπορίας είναι απολύτως απαραίτητο. Ένα υψηλής ποιότητας σακίδιο πεζοπορίας σάς επιτρέπει να μεταφέρετε άνετα όλα όσα χρειάζεστε για τον χρόνο σας στην εξοχή, αλλά η επιλογή του καλύτερου σακιδίου μπορεί να είναι πονοκέφαλος. Για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο ταξίδι σας, έχουμε συγκεντρώσει έναν οδηγό που σας λέει τι να αναζητήσετε και παραθέτει τα καλύτερα σακίδια πεζοπορίας στην αγορά σήμερα.

Η κορυφαία επιλογή μας: Δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο και απλώς θέλετε να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο σακίδιο πεζοπορίας για τα χρήματα; Μετά από ώρες έρευνας και δοκιμών καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο γυναικείο σακίδιο πεζοπορίας είναι το Osprey Aura AG 65 και το καλύτερο ανδρικό σακίδιο πεζοπορίας είναι το Osprey Atmos AG 65 . Αυτές οι τσάντες είναι εκπληκτικά άνετες και ελαφριές, αλλά το καλύτερο από όλα είναι ότι προστατεύονται από την εγγύηση εφ’ όρου ζωής της Osprey. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για σύντομες πεζοπορίες ή μεγάλες πολυήμερες πεζοπορίες, δεν μπορείτε να κάνετε στραβά με το Osprey Atmos/Aura AG 65. Για μια πιο εμπεριστατωμένη κριτική κάντε κλικ εδώ .

Συγκριτικός πίνακας με τα καλύτερα σακίδια πεζοπορίας

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα σακίδια για πεζοπορία. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Ονομα Γένος Βάρος χωρητικότητες
Osprey Atmos AG 65 Ανδρες 4 λίβρες. 9 ουγκιές. 50, 65 λίτρα
Osprey Aura AG 65 γυναίκες 4 λίβρες. 5 ουγκιές. 50, 65 λίτρα
Osprey Aether AG 70 Ανδρες 5 λίβρες. 3,4 oz. 60, 70, 85 λίτρα
Osprey Ariel AG 65 γυναίκες 4 λίβρες. 15,2 oz. 55, 65, 75L
Gregory Paragon 58 Ανδρες 3 λίβρες. 8 ουγγιές. 48, 58, 68L
Gregory Maven 55 γυναίκες 3 λίβρες. 6 oz. 45, 55, 65L
REI Co-op Flash 55 Αντρες γυναίκες 2 λίβρες. 10 ουγκιές. 45, 55 λίτρα
Γκρέγκορι Μπαλτόρο 65 Ανδρες 4 λίβρες. 13,4 oz. 65, 75, 85L
Γκρέγκορι Ντέβα 60 γυναίκες 4 λίβρες. 9,76 oz. 60, 70, 80L
Deuter Aircontact Lite 50 + 10 Αντρες γυναίκες 3 λίβρες. 14 ουγκιές. 40+10, 50+10, 65+10L
TETON Sports Scout 3400 Για άνδρες και γυναίκες 4 λίβρες. 8 ουγγιές. 55 λίτρα
Jack Wolfskin Highland Trail Xt 60 Για άνδρες και γυναίκες 4 λίβρες. 14,3 oz. 50, 60 λίτρα
Kelty Redwing 50 Αντρες γυναίκες 3 λίβρες. 11 ουγκιές. 32, 44, 50L
The North Face Cobra 52 Για άνδρες και γυναίκες 3 λίβρες. 7 ουγκιές. 52, 60L

Τι να αναζητήσετε σε καλά σακίδια πεζοπορίας

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε το νέο σας σακίδιο πεζοπορίας…

1. Μέγεθος / Χωρητικότητα

Σκεφτείτε τι είδους πεζοπορίες θα κάνετε σε ποια εποχή και για πόσο καιρό. Σκεφτείτε επίσης πόσο εξοπλισμό θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας και αν είστε περισσότερο μινιμαλιστής πεζοπόρος ή θέλετε να μεταφέρετε πολλά στρώματα. Συνήθως, εάν θα κάνετε πεζοπορία για περισσότερο από ένα Σαββατοκύριακο, θα θέλετε να επιλέξετε ένα σακίδιο πλάτης 60 λίτρων ή μεγαλύτερο. Εάν πηγαίνετε μόνο μια νύχτα, τότε μια συσκευασία κάτω των 50 λίτρων θα πρέπει να είναι εντάξει. Για ταξίδια το Σαββατοκύριακο, ένα πακέτο μεταξύ 40 και 65 λίτρων θα πρέπει να λειτουργεί καλά ανάλογα με τον εξοπλισμό που πρέπει να φέρετε. Τελικά, δεν υπάρχει μια σωστή απάντηση για το μέγεθος του σακιδίου πλάτης που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς, είναι μάλλον το θέμα του τι είναι άνετο για εσάς. 

2. Άνεση / Υποστήριξη

Το πρώτο πράγμα για το οποίο πρέπει να είστε σίγουροι είναι ότι το σακίδιο ταιριάζει στον κορμό σας. Αν δεν ταιριάζει στον κορμό σας τότε όση επένδυση και να έχει, δεν θα είναι άνετο.

Το μεγαλύτερο μέρος του βάρους του σακιδίου σας πρέπει να κάθεται στους γοφούς σας με το υπόλοιπο βάρος να κάθεται στους ώμους σας, επομένως αυτές θα είναι οι πιο γεμάτες περιοχές, μαζί με το πίσω πλαίσιο. Η επένδυση είναι εξαιρετική για άνεση, αλλά θα προσθέσει βάρος. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την τέλεια ισορροπία για εσάς, στην οποία θα έχετε αρκετή υποστήριξη για να σας κρατά άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της πεζοπορίας σας με όλο τον εξοπλισμό που μεταφέρετε, αλλά όχι τόσο ώστε να σας βαραίνει. 

3. Χαρακτηριστικά

  • Τσέπες: Περισσότερες τσέπες θα σας επιτρέψουν να είστε πιο οργανωμένοι. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μικρότερα αντικείμενα που μπορούν εύκολα να χαθούν όπως κλειδιά, βάλσαμο για τα χείλη και ακουστικά ταξιδίου. Περισσότερες τσέπες είναι επίσης πρακτικές για πράγματα όπως το να χωρίζετε βρώμικα ρούχα ή να επιτρέπετε στο αδιάβροχο μπουφάν σας να είναι εύκολα προσβάσιμο. Ορισμένα πακέτα μπορεί να έχουν μόνο τέσσερις τσέπες ενώ άλλα μπορεί να έχουν έως και δέκα. Σκεφτείτε πόσα πρέπει να έχετε μαζί σας και πώς θα θέλατε να οργανώσετε τα πράγματά σας πριν αγοράσετε το νέο σας σακίδιο πεζοπορίας.
  • Πρόσβαση στο κύριο διαμέρισμα: Βασικά όλα τα σακίδια πεζοπορίας έχουν κορδόνι με ρολό ή τσιμπίδα που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο επάνω μέρος του σακιδίου σας. Ορισμένα σακίδια προσφέρουν πρόσθετη πρόσβαση στο κάτω μέρος ή στη μέση της τσάντας. Τα πολλαπλά σημεία πρόσβασης μπορεί να είναι πλεονεκτήματα, καθώς διευκολύνουν την πρόσβαση σε όλα χωρίς να χρειάζεται να αποσυσκευάζετε πλήρως κάθε φορά που πιάνετε την τσάντα σας. 
  • Μύγα βροχής: Αν δεν κάνετε πάντα πεζοπορία σε ζεστές και ξηρές συνθήκες, σκεφτείτε πώς θα προστατεύσετε το σακίδιο σας όταν βρέχει. Ορισμένα σακίδια περιλαμβάνουν καλύμματα βροχής που είναι ραμμένα στην τσάντα και άλλα όχι. Εάν βρείτε ένα σακίδιο πλάτης που σας αρέσει πολύ που δεν περιλαμβάνει μύγα βροχής, έχετε κατά νου ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα ξεχωριστά.
  • Συμβατότητα ενυδάτωσης: Το να παραμένετε ενυδατωμένοι όταν κάνετε πεζοπορία είναι εξαιρετικά σημαντικό. Τα περισσότερα σακίδια πεζοπορίας θα έχουν χώρο για ένα μανίκι ενυδάτωσης. Ιδιαίτερα αν δεν σας αρέσει να μεταφέρετε μπουκάλια νερού, η προσοχή στη χωρητικότητα της δεξαμενής ενυδάτωσης είναι πολύ σημαντική, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα είστε σε θέση να παραμείνετε ενυδατωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της πεζοπορίας σας. 
  • Ιμάντες συμπίεσης: Οι ιμάντες συμπίεσης βοηθούν στη σταθερότητα του φορτίου καθώς φέρνουν το βάρος της συσκευασίας πιο κοντά στην πλάτη σας. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση ορισμένων εργαλείων, όπως μπαστούνια πεζοπορίας.

4. Ανθεκτικότητα στο νερό

Με όλα τα πολύτιμα ρούχα και εξοπλισμό που κουβαλάτε, θα ήταν κρίμα να καταστραφεί στη βροχή. Ναι, τα περισσότερα σακίδια πεζοπορίας είναι ανθεκτικά σε λίγη βροχή, αλλά σε μια πραγματική καταιγίδα το νερό είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα εισχωρήσει στο σακίδιό σας. Δεν μπορείτε να βάλετε όλα τα πράγματά σας σε μια στεγνή τσάντα, επομένως η επόμενη καλύτερη επιλογή είναι να βεβαιωθείτε ότι το νέο σας σακίδιο περιλαμβάνει κάλυμμα βροχής, διαφορετικά μπορείτε να αγοράσετε ένα ξεχωριστά. 

5. Δυνατότητα αναπνοής

Ένα καλό σακίδιο θα κάθεται κοντά στο σώμα σας, αλλά εάν το τρίβετε στην πλάτη σας θα σας κάνει να ιδρώσετε. Για να μειώσετε αυτή την ταλαιπωρία, φροντίστε να προμηθευτείτε ένα σακίδιο πλάτης που να έχει αναπνεύσιμη ζώνη ισχίου και πλάτη. Θα εκτιμήσετε τον εξαερισμό είτε κάνετε πεζοπορία σε ζεστό ή κρύο καιρό.

Οι καλύτερες κριτικές για το σακίδιο πεζοπορίας

Τώρα που ξέρετε τι χρειάζεστε στο σακίδιο πεζοπορίας σας, εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές στην αγορά σήμερα.

1. Osprey Atmos AG 65

Σακίδιο πλάτης Osprey Atmos AG 65

Βάρος: 4 λίβρες. 9 ουγκιές.
Χωρητικότητα: 50, 65L
Φύλο: Άντρες (Γυναίκες: Osprey Aura AG 65 )

Η άνετη εφαρμογή είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το Osprey Atmos AG 65 είναι το καλύτερο σακίδιο πεζοπορίας ταξιδιού. Αυτό το σακίδιο προσφέρει επενδεδυμένη 3D ανάρτηση για την προώθηση του αερισμού, ιμάντες συμπίεσης για μείωση του όγκου ενώ σταθεροποιεί το φορτίο σας, ένα πίσω πλαίσιο με αεριζόμενο πλέγμα Anti-Gravity που επιτρέπει την ιδανική εφαρμογή και πολλά άλλα! Υπάρχουν συνολικά 11 εξωτερικές τσέπες (επιπλέον της κύριας θήκης), με το κάτω μέρος να περιέχει ακόμη και μια περιοχή με φερμουάρ σχεδιασμένη για να αποθηκεύει τον υπνόσακο σας. Το Osprey Atmos AG 65 διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη/χωρητικότητες – S: 62, M: 65 και L: 68 λίτρα – με το μεγαλύτερο να εξακολουθεί να ζυγίζει λιγότερο από πέντε κιλά. Η γυναικεία έκδοση αυτής της τσάντας ονομάζεται Osprey Aura AG 65. Έχει τα ίδια εκπληκτικά χαρακτηριστικά, αλλά διατίθεται σε διαφορετικές επιλογές χωρητικότητας – S: 60, M: 62 και L: 65 λίτρα. Είτε πηγαίνετε με το Osprey Atmos AG 65 είτε με το Osprey Aura AG 65, και τα δύο είναι βέβαιο ότι θα σας κρατήσουν άνετους ανεξάρτητα από το πού σας βγάλουν τα μονοπάτια.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

2. Osprey Aether AG 70

Σακίδιο πλάτης Osprey Aether AG 70

Βάρος: 5 λίβρες. 3,4 ουγκιές.
Χωρητικότητα: 60, 70, 85L
Φύλο: Άνδρες (Γυναίκες: Osprey Ariel AG 65 )

Μία από τις καλύτερες επωνυμίες σακιδίων πεζοπορίας ποτέ, η Osprey το έχει ξανακάνει με τα Aether AG 70 (Άνδρες) και Ariel AG 65 (Γυναίκες). Αυτά τα συγκεκριμένα πακέτα είναι ιδανικά για εβδομαδιαίες πεζοπορίες όπως το Great Ocean Walk ή πεζοπορίες όπου πρέπει να μεταφέρετε άνετα μεγαλύτερα φορτία σε εκτεταμένα ταξίδια. Μερικά από τα καλύτερα σακίδια πλάτης για πεζοπορία, και τα δύο διαθέτουν ζώνες ισχίου και ιμάντες που μπορούν να διαμορφωθούν στη θερμότητα δημιουργώντας μια φανταστική εφαρμογή και επιτρέποντας εντυπωσιακή άνεση για εκτεταμένες πεζοπορίες με βαριά πακέτα. Το επάνω καπάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σακίδιο πεζοπορίας ή μπορεί να αφαιρεθεί εάν θέλετε να χάσετε λίγο βάρος. Υπάρχουν επτά εξωτερικές τσέπες, αφαιρούμενοι ιμάντες μαξιλαριού ύπνου, εξάρτημα για πόλο πεζοπορίας και διπλές θηλιές για εργαλεία πάγου με μπάντζι. Αυτή η τσάντα περιλαμβάνει επίσης ένα εσωτερικό μανίκι ενυδάτωσης και μια θήκη υπνόσακου με φερμουάρ και αφαιρούμενο διαχωριστικό.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

3. Gregory Paragon 58

Σακίδιο πεζοπορίας Gregory Paragon 58

Βάρος: 3 λίβρες. 8 ουγγιές.
Χωρητικότητα: 48, 58, 68L
Φύλο: Άντρες (Γυναίκες: Gregory Maven 55 )

Θα παραμείνετε ανάλαφροι στα πόδια σας όσο βαρύ κι αν είναι το πακέτο σας όταν επιλέγετε το Gregory Paragon 58. Το ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου 7075 και το αεριζόμενο πίσω πάνελ αφρού προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη, διατηρώντας το βάρος κάτω από τέσσερα κιλά. Το κάτω πλαίσιο είναι ενισχυμένο για προστασία από την υγρασία και τα τρυπήματα. Υπάρχουν έξι εξωτερικές τσέπες, συμπεριλαμβανομένων διπλών τσέπες με ελαστικό πλέγμα για πράγματα όπως το φορητό μπουκάλι νερού και τσέπες με φερμουάρ για μικρότερα αντικείμενα όπως ο προβολέας πεζοπορίας. Το Gregory Maven 55 είναι η γυναικεία έκδοση του σακιδίου με τα ίδια προσεγμένα χαρακτηριστικά αλλά μικρότερη χωρητικότητα. Εάν χρειάζεστε το καλύτερο σακίδιο πεζοπορίας για την επόμενη περιπέτειά σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Gregory Maven 55 ή το Gregory Paragon 58.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

4. REI Co-op Flash 55

Σακίδιο πεζοπορίας REI Co-op Flash 55

Βάρος: 2 λίβρες. 10 ουγκιές.
Χωρητικότητα: 45, 55L
Φύλο: Άνδρες/Γυναίκες

Ετοιμάζεστε να βγείτε με φορτία από 15 έως 30 κιλά; Σκεφτείτε το REI Co-op Flash 55. Η ζώνη ισχίου έχει περίγραμμα και το πίσω πλαίσιο αερίζεται για να αυξήσει την άνεση του σακιδίου. Διαθέτει κλείσιμο με ρολό για να μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της τσάντας ανάλογα με το φορτίο σας. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επίσης επένδυση αδιάβροχης στερέωσης με ταινία για προστασία από την υγρασία. Το πακέτο έχει εννέα εξωτερικές τσέπες και βολικά οι τσέπες του μπουκαλιού νερού είναι τοποθετημένες μπροστά στη ζώνη του ισχίου για γρήγορη πρόσβαση. Μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε ένα μπουκάλι νερό με την ομπρέλα ταξιδιού σας σε μια από τις τσέπες, αν φαίνεται ότι πρόκειται να βρέξει. Αυτό το σακίδιο είναι συμβατό με την ενυδάτωση, έχει αφαιρούμενο επάνω καπάκι και περιλαμβάνει θηλιές στερέωσης για τον εξοπλισμό σας. Επιλέξτε από μια συσκευασία S: 53, M: 55 ή L: 57 λίτρων, καθένα από τα οποία ζυγίζει λιγότερο από τρία κιλά.

Δείτε την ανδρική έκδοση Δείτε τη γυναικεία έκδοση

5. Γκρέγκορι Μπαλτόρο 65

Σακίδιο πεζοπορίας Gregory Baltoro 65

Βάρος: 4 λίβρες. 13,4 oz.
Χωρητικότητα: 65, 75, 85L
Φύλο: Άντρες (Γυναίκες: Gregory Deva 60 )

Αυτά τα βραβευμένα σακίδια θα σας επιτρέψουν να περάσετε άνετα το Σαββατοκύριακο στο δάσος με όλα όσα χρειάζεστε. Τα κυριότερα σημεία αυτού του πακέτου είναι η ανάρτηση Response A3™ και τα ανεξάρτητα περιστρεφόμενα πάνελ μεταφοράς φορτίου στη ζώνη ισχίου που μπορούν να καταγράψουν τη γωνία των γοφών σας και να αρθρωθούν με την κίνηση του σώματός σας. Υπάρχουν εννέα εξωτερικές τσέπες και η τσέπη της ζώνης του γοφού είναι αδιάβροχη για να προστατεύει αντικείμενα στα οποία θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση, όπως το τηλέφωνό σας και την κάμερα point-and-shoot. Το αφαιρούμενο μανίκι ενυδάτωσης μετατρέπεται σε σακίδιο ημέρας, ώστε να μπορείτε να αφήσετε το βαρύ πακέτο σας στη σκηνή του κάμπινγκ για όλη την ημέρα και να απολαύσετε μερικές όμορφες ημερήσιες πεζοπορίες χωρίς να βαρύνεστε. Οι ανδρικοί Gregory Baltoro 65 και οι γυναίκες Gregory Deva 60είναι υψηλής ποιότητας πακέτα με χαρακτηριστικά που εγγυώνται ότι θα απολαύσετε άνετα τον χρόνο σας στη φύση.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

6. Deuter Aircontact Lite 50 + 10

Σακίδιο πεζοπορίας Deuter Aircontact Lite 50 + 10

Βάρος: 3 λίβρες. 14 ουγκιές.
Χωρητικότητες: 40+10, 50+10, 65+10L
Φύλο: Άνδρες/Γυναίκες

Το Deuter Aircontact Lite 50 + 10 είναι ένα ενημερωμένο μοντέλο που είναι πιο ανθεκτικό, αναπνεύσιμο και άνετο. Η κύρια θήκη έχει ένα επεκτάσιμο κολάρο που προσφέρει 10 επιπλέον λίτρα αποθήκευσης όταν το θέλετε, αλλά βολεύει όταν δεν το χρειάζεστε. Το ρυθμιζόμενο σε ύψος καπάκι μπορεί να αποσπαστεί, καθιστώντας το γρήγορα ένα από τα καλύτερα σακίδια ημέρας πεζοπορίας. Εκτός από την κύρια θήκη, υπάρχουν τέσσερις επιπλέον τσέπες. Η κάτω θήκη με φερμουάρ είναι ιδανική για την αποθήκευση του υπνόσακου ή της αιώρας κάμπινγκ, ώστε να μην καταλαμβάνει επιπλέον χώρο στο πακέτο σας. Η γυναικεία έκδοση, το Deuter Aircontact Lite 45 + 10 SL, έχει χωρητικότητα πέντε λίτρων λιγότερα από το ανδρικό Deuter Aircontact Lite 50 + 10, και και τα δύο πακέτα εξακολουθούν να ζυγίζουν εντυπωσιακά λιγότερο από τέσσερα κιλά.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

7. TETON Sports Scout 3400

Σακίδιο Πεζοπορίας TETON Sports Scout 3400

Βάρος: 4 λίβρες. 8 ουγγιές.
Χωρητικότητες: 55L
Φύλο: Unisex

Το TETON Sports Scout 3400 είναι εύκολα το καλύτερο σακίδιο πεζοπορίας κάτω από 100 δολάρια. Αυτό το σακίδιο πλάτης 55 λίτρων προσφέρει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας χωρίς υψηλή τιμή. Η άνεση είναι προτεραιότητα σε αυτό το σακίδιο πλάτης, καθώς περιλαμβάνει ιμάντες οσφυϊκής, μέσης και ώμου με επένδυση, μαζί με ένα γεμισμένο πίσω πλαίσιο που βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα. Αυτό το unisex σακίδιο πλάτης μπορεί να προσαρμοστεί στους ώμους, το στήθος, τον κορμό και τη μέση για να ταιριάζει καλύτερα σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πλευρικούς και κάτω κρίκους γραναζιών, μπροστινούς ιμάντες συμπίεσης και ραμμένη βροχή. Αν ψάχνετε για το καλύτερο οικονομικό σακίδιο πεζοπορίας, θα λατρέψετε απόλυτα το TETON Sports Scout 3400.

Προβολή στο Amazon

8. Jack Wolfskin Highland Trail XT 60

Jack Wolfskin Highland Trail XT 60 Σακίδιο Πεζοπορίας

Βάρος: 4 λίβρες. 14,3 oz.
Χωρητικότητες: 50, 60L
Φύλο: Unisex

Αν και είναι αρκετά άγνωστο στις Ηνωμένες Πολιτείες, η γερμανική μάρκα Jack Wolfskin είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ευρώπη και για καλό λόγο. Το Highland Trail XT 60 αναδεικνύει τη λίστα με τα καλύτερα σακίδια πλάτης για πεζοπορία. Με χωρητικότητα 65 λίτρων, θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε άνετα όλα όσα χρειάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη φύση. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο ιμάντας του στέρνου συνοδεύεται από σφυρίχτρα SOS και το πακέτο έχει επίσης ανακλαστήρες. Το πίσω σύστημα X-Transition έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά άνετους όταν μεταφέρετε βαριά φορτία, καθώς προσφέρει εξαιρετική απόδοση μεταφοράς φορτίου και εξαιρετικό αερισμό της πλάτης. Μικρότερα αντικείμενα όπως γυαλιά ηλίου, προβολέας και αντηλιακό μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν στη θήκη του καπακιού, ώστε να μην χαθούν στην κύρια θήκη. Θα έχετε διπλή πρόσβαση στην κύρια θήκη και υπάρχει ένα ενσωματωμένο κάλυμμα βροχής σε περίπτωση που σας πιάσει ντους.

Προβολή στο Amazon

9. Kelty Redwing 50

Σακίδιο πεζοπορίας Kelty Redwing 50

Βάρος: 3 λίβρες. 11 ουγκιές.
Χωρητικότητες: 32, 44, 50L
Φύλο: Άνδρες/Γυναίκες

Το Kelty Redwing 50 έχει γίνει με επιτυχία το καλύτερο σακίδιο ταξιδιού και πεζοπορίας στην αγορά. Είναι ένα ανθεκτικό και άνετο σακίδιο πλάτης που ταιριάζει σε όλα, από εκπληκτικές πεζοπορίες ή εξερεύνηση της Βιέννης κατά την περιοδεία στην Ευρώπη. Η γυναικεία έκδοση ονομάζεται Kelty Redwing 40. Ζυγίζει δύο λίβρες δέκα ουγγιές, έναντι της ανδρικής έκδοσης που ζυγίζει 3 λίβρες και 11 ουγγιές και είναι εξίσου δημοφιλής χάρη στην ποιότητα και την πρακτικότητά της. Το Kelty Redwing 50 και το Kelty Redwing 40 έχουν αφαιρούμενες ζώνες ισχίου, πλευρικούς ιμάντες συμπίεσης, μια κρυψώνα αλυσίδα μαργαρίτας και θηλιές προσάρτησης. Και τα δύο μοντέλα έχουν επίσης έξι εξωτερικές τσέπες και έχουν ένα μανίκι διπλής χρήσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενυδάτωση ή ένα ελαφρύ φορητό υπολογιστή ταξιδιού. Αυτά είναι ιδανικά σακίδια πεζοπορίας, όπου κι αν σας πάνε τα ταξίδια σας.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

10. The North Face Cobra 52

Σακίδιο πεζοπορίας North Face Cobra 52

Βάρος: 3 λίβρες. 7 ουγκιές.
Χωρητικότητες: 52, 60L
Φύλο: Unisex

Εάν πρόκειται να κάνετε ορειβασία ή ορειβασία, τότε θα πρέπει να προσθέσετε το North Face Cobra 52 στη συλλογή εργαλείων ταξιδιού σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα πακέτο 50 ή 52 λίτρων που περιλαμβάνει αφαιρούμενη βάση κράνους από πλέγμα, κλιπ έλκηθρου και σύστημα μεταφοράς σκι. Η ενισχυμένη τσέπη με κραμπόν επιτρέπει την ευκολότερη πρόσβαση στο μονοπάτι και αφήνει τις αιχμές σας να είναι ξεχωριστές από τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας. Η ζώνη ισχίου περιλαμβάνει βρόχο εργαλείου και τσέπη για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε όταν το χρειάζεστε. Οι τσέπες με τα ραβδιά, οι βλεφαρίδες και η μεταφορά με σχοινί διευκολύνουν την εξασφάλιση πρόσθετου εξοπλισμού για τις πεζοπορίες σας. Στον ιμάντα του στέρνου περιλαμβάνεται και πόρπη σφυρίχτρας. Εάν η ορειβασία είναι το επίκεντρό σας, το North Face Cobra 52 σύντομα θα γίνει ο νέος καλύτερος φίλος σας.

Προβολή στο REI

Η πεζοπορία και το σακίδιο είναι εξαιρετικές περιπέτειες για παιδιά και ενήλικες. Είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, με φίλους ή με μικρά παιδιά, βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για μια εκπληκτική περιπέτεια παίρνοντας ένα από αυτά τα σακίδια πεζοπορίας.

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα Daypacks για Πεζοπορία

Τα καλύτερα πακέτα ενυδάτωσης

Τα καλύτερα σακίδια για ταξίδια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.