10 Best Hiking Daypacks for Men & Women in 2023

Τα 10 καλύτερα Daypacks για Πεζοπορία για άνδρες και γυναίκες το 2023

Είτε ξεκινάτε απλώς για πεζοπορία είτε έχετε μονοπάτια για πολλά χρόνια, ένα ποιοτικό πακέτο ημέρας είναι απαραίτητο στη συλλογή ειδών πεζοπορίας σας. Ναι, είναι ιδανικά για πεζοπορία, αλλά τα καλύτερα ημερήσια πακέτα πεζοπορίας είναι επίσης ιδανικά για περιηγήσεις σε πόλεις και για πτήσεις και βόλτες με τρένο. Το νόημα μιας ημέρας είναι να μπορείτε να φύγετε από το σπίτι, τη σκηνή κάμπινγκ ή το ξενοδοχείο σας για την ημέρα μόνο με τα πράγματα που χρειάζεστε για να απολαύσετε άνετα μια μέρα πεζοπορίας.

Πολλά πακέτα ημέρας ταιριάζουν σε αυτές τις παραμέτρους, αλλά με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ των καλών και των κακών. Κάναμε τη δουλειά για εσάς για να βεβαιωθούμε ότι είστε προετοιμασμένοι για όλες τις ημερήσιες πεζοπορίες σας.

Η κορυφαία επιλογή μας: Δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο και θέλετε απλώς να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο ημερήσιο πακέτο για πεζοπορία; Μετά από ώρες έρευνας και δοκιμών καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο ημερήσιο σακίδιο πεζοπορίας για γυναίκες είναι το Osprey Tempest 20 και το καλύτερο ανδρικό σακίδιο πεζοπορίας είναι το Osprey Talon 22 . Αυτές οι τσάντες είναι εκπληκτικά άνετες και ελαφριές, αλλά το καλύτερο από όλα είναι ότι προστατεύονται από την εγγύηση εφ’ όρου ζωής της Osprey. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ημερήσιες πεζοπορίες ή για σύντομες εκδρομές στην πόλη, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Osprey Talon 22/Tempest 20. Για μια πιο εμπεριστατωμένη κριτική κάντε κλικ εδώ .

Συγκριτικός Πίνακας των Καλύτερων Daypacks για Πεζοπορία

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα ημερήσια σακίδια πεζοπορίας. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Ονομα Γένος Βάρος χωρητικότητες
Osprey Talon 22 Ανδρες 1 λίβρα 11 ουγκιές. 11, 18, 22, 33L
Osprey Tempest 20 γυναίκες 1 λίβρα 10,2 ουγκιές. 20, 30, 40 λίτρα
Deuter Speed ​​Lite 20 Για άνδρες και γυναίκες 1 λίβρα 1 ουγκιά. 12, 16, 20, 24L
Osprey Stratos 24 Ανδρες 2 λίβρες 12 ουγκιές. 24, 34, 36, 50L
Osprey Sirrus 24 γυναίκες 2 λίβρες. 9 ουγκιές. 24, 36, 50L
REI Co-op Flash 18 Για άνδρες και γυναίκες 9 ουγκιές. 18, 22 λίτρα
CamelBak Fourteener 24 Για άνδρες και γυναίκες 2 λίβρες 9 ουγκιές. 20, 24 λίτρα
Osprey Daylite Plus Για άνδρες και γυναίκες 1 λίβρα 4 ουγκιές. 13, 20L
Patagonia Nine Trails 28 Για άνδρες και γυναίκες 2 λίβρες 3 ουγκιές. 14, 20, 28, 36L
Gregory Nano 18 H2O Για άνδρες και γυναίκες 1 λίβρα 2 ουγκιές. 18, 22 λίτρα
Kelty Redwing 32 Για άνδρες και γυναίκες 2 λίβρες 0 ουγκιές. 32, 44, 50L
Sea to Summit Ultra-Sil Για άνδρες και γυναίκες 2,5 ουγκιές. 20L

Σακίδια πλάτης vs. Σακίδια ημέρας

Οι αρχάριοι πεζοπόροι μπορεί να αναρωτιούνται, «Τι είναι ένα σακίδιο ημέρας και σε τι διαφέρει από ένα σακίδιο;», και δικαίως γιατί η διάκριση μπορεί να προκαλέσει σύγχυση.

Το daypack είναι ένας τύπος σακιδίου πεζοπορίας, αλλά δεν είναι όλα τα σακίδια ημέρας. Όταν εξετάζουμε τις διαφορές μεταξύ ενός σακιδίου ημέρας και ενός σακιδίου πλάτης, το κύριο πράγμα που μαθαίνουμε είναι ότι ένα σακίδιο ημέρας είναι ένα σακίδιο που έχει σχεδιαστεί μόνο για ημερήσιες πεζοπορίες, ενώ ένα σακίδιο πεζοπορίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερες πολυήμερες εκδρομές πεζοπορίας.

Επειδή τα σακίδια ημέρας είναι προσανατολισμένα για ημερήσιες πεζοπορίες, είναι πιο ελαφριά και έχουν μικρότερη χωρητικότητα από τα σακίδια πεζοπορίας. Ορισμένα σακίδια ημέρας είναι απλά και άλλα έχουν περισσότερες δυνατότητες όπως τα σακίδια και μπορεί να περιλαμβάνουν πράγματα όπως συμβατότητα ενυδάτωσης και βρόχους για εξοπλισμό πεζοπορίας ή αναρρίχησης.

Σχεδιάζετε ένα πολυήμερο ταξίδι πεζοπορίας; Δείτε το άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα σακίδια πεζοπορίας.

Τι πρέπει να αναζητήσετε σε ένα καλό ημερήσιο πακέτο πεζοπορίας

Εδώ είναι τα κύρια πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε όταν βρίσκεστε στην αγορά για το επόμενο πακέτο ημέρας σας.

1. Χρήση: Τι είναι το Daypack σας;

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε σε ένα πακέτο ημέρας. Για παράδειγμα, εάν παίρνετε ένα σακίδιο για να μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα πράγματα ενώ κάνετε περιπέτειες στο Μπουένος Άιρες, τότε μάλλον δεν το χρειάζεστε για να μπορείτε να κρατάτε τσεκούρια από πάγο ή στύλους πεζοπορίας. Από την άλλη, αυτά τα πράγματα θα ήταν απαραίτητα αν σκοπεύετε να περάσετε τις μέρες σας στα βουνά ή σε μια ζώνη αλπικής αναρρίχησης.

Επίσης, σκεφτείτε πού θα κάνετε το μεγαλύτερο μέρος της πεζοπορίας σας με αυτό το σακίδιο. Εάν θα κάνετε κυρίως πεζοπορία με ζεστό καιρό, τότε ο αερισμός και η αναπνοή θα πρέπει να είναι προτεραιότητες. Η αντοχή στο νερό θα είναι προτεραιότητα εάν η βροχή είναι κοινή στις περιοχές πεζοπορίας που προτιμάτε. Πολλά ημερήσια σακίδια απωθούν το νερό σε ελαφριά βροχή, αλλά σκεφτείτε να ψάξετε για σακίδιο με ενσωματωμένο κάλυμμα βροχής, εάν υπάρχει πιθανότητα να πιαστείτε από πιο έντονες βροχοπτώσεις. Το να σκέφτεστε το στυλ της πεζοπορίας σας θα σας βοηθήσει πραγματικά να εστιάσετε σε αυτό που θα έπρεπε να αναζητάτε στο επόμενο σακίδιο σας.

2. Ιδανικό μέγεθος (χωρητικότητα)

Το μέγεθος που λειτουργεί καλύτερα για εσάς θα εξαρτηθεί από το γιατί παίρνετε ένα σακίδιο ημέρας. Εάν ο στόχος σας είναι να βρείτε ένα ποιοτικό πακέτο που θα ταιριάζει με το μπουφάν σας, το μπουκάλι νερό και μερικά σνακ ενώ κάνετε μια ημερήσια περιήγηση στο Μάτσου Πίτσου, τότε ένα πακέτο μεταξύ 10 και 20 λίτρων θα πρέπει να είναι τέλεια. Εάν πηγαίνετε σε μια κουραστική ημερήσια πεζοπορία και σκέφτεστε να κάνετε κατασκήνωση για μια νύχτα, είναι πιθανό να πάτε με ένα πακέτο περίπου 35 λίτρων. Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν την άνεσή τους ακριβώς στη μέση, μεταξύ 20 και 30 λίτρων. Είναι συνήθως ένα εξαιρετικό μέγεθος για εξερεύνηση αστικών περιοχών καθώς και για τυπικές ημερήσιες πεζοπορίες.

3. Comfort Comfort

Η άνεση του σακιδίου ημέρας καθορίζεται από την επένδυση στους ιμάντες ώμου και τη ζώνη ισχίου. Ορισμένες ζώνες ισχίου είναι εξαιρετικά επενδυμένες και πολύ υποστηρικτικές, ενώ άλλες είναι κατασκευασμένες από λεπτό πλέγμα. Μερικοί έχουν ακόμη και αφαιρούμενες ζώνες ισχίου.

Περισσότερη επένδυση ισοδυναμεί με περισσότερη άνεση, αλλά και περισσότερο βάρος. Εάν ξέρετε ότι θα μεταφέρετε ένα βαρύ φορτίο για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπωσδήποτε χρησιμοποιήστε περισσότερη επένδυση. Αν τείνετε να κάνετε πιο σύντομες πεζοπορίες ή δεν μεταφέρετε πολλά πράγματα, η λιγότερη επένδυση θα σας εξοικονομήσει βάρος και χρήματα. 

4. Τσέπες και οργάνωση

Οι περισσότερες τσέπες συνήθως διευκολύνουν την οργάνωση των πραγμάτων σας. Εκτός από την κύρια θήκη, οι δημοφιλείς τσέπες περιλαμβάνουν πλαϊνές τσέπες με πλέγμα για πράγματα όπως το μπουκάλι νερού και την ομπρέλα ταξιδιού σας, μια τσέπη στο επάνω μέρος για μικροαντικείμενα όπως εργαλεία και κλειδιά και τσέπες με ζώνη για μικρά πράγματα στα οποία θέλετε εύκολη πρόσβαση. Ένα άλλο αγαπημένο που δεν έχουν όλα τα πακέτα είναι μια εξωτερική δικτυωτή τσέπη, η οποία είναι ιδανική για πράγματα όπως μια πετσέτα ταξιδιού από μικροΐνες ή βρεγμένα ρούχα.

Είναι χρήσιμο να σκεφτείτε τα πράγματα που σκοπεύετε να φέρετε μαζί σας και πώς θέλετε να τα οργανώσετε, επειδή δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε ένα σακίδιο που δεν έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο και τσέπες για αυτά που χρειάζεστε.

5. Βάρος

Το βάρος της συσκευασίας θα εξαρτηθεί από το μέγεθος, την άνεση και τα χαρακτηριστικά της. Τα βαρύτερα σακίδια θα προσφέρουν περισσότερη επένδυση, περισσότερη άνεση, περισσότερο χώρο αποθήκευσης και περισσότερες δυνατότητες για να σας βοηθήσουν να αποδώσετε καλά στα μονοπάτια. Στα ελαφρύτερα σακίδια θα λείπουν αυτά τα πράγματα. Αν και η επιπλέον επένδυση μπορεί να ακούγεται ωραία, θα προσθέσει επιπλέον βάρος. Έτσι, εάν πρόκειται να φοράτε το πακέτο σας μόνο για μία ώρα περίπου τη φορά, τότε η προσθήκη επένδυσης, το βάρος και το κόστος μπορεί να μην αξίζει τον κόπο.

6. Συστήματα κλεισίματος και πρόσβαση

Ορισμένα πακέτα ημέρας είναι πακέτα φόρτωσης κορυφαίων φορτωτών, ενώ άλλα είναι πακέτα φόρτωσης πάνελ. Τα πακέτα φόρτωσης από πάνω είναι προσβάσιμα από το πάνω μέρος του πακέτου και ασφαλίζονται με φερμουάρ, συστήματα κορδονιών έλξης ή καπάκια σε ρολό. Ενώ τα συστήματα κορδονιών τραβήγματος είναι ελαφριά και απλά, δεν είναι τόσο ασφαλή όσο τα φερμουάρ και τα καπάκια σε ρολό. Μερικοί προτιμούν τα καπάκια σε ρολό, επειδή μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της συσκευασίας με βάση το πόσες φορές τυλίγετε το καπάκι.

Τα πακέτα φόρτωσης πάνελ προτιμώνται από μερικούς επειδή ανοίγετε με φερμουάρ την κύρια θήκη, όπως οι αποσκευές, επιτρέποντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα υπάρχουν στη συσκευασία. Αυτό προσθέτει κόστος και βάρος στη συσκευασία, αλλά για μερικούς ανθρώπους σίγουρα αξίζει τον κόπο.

7. Οφέλη από την επιλογή ενός γυναικείου πακέτου ημέρας

Για όσους έχουν μικρότερο κορμό, είτε είναι γυναίκα είτε άνδρας, η γυναικεία έκδοση ενός daypack μπορεί να προσφέρει πιο άνετη εφαρμογή στη ζώνη ισχίου και στους ιμάντες ώμου. Και αν κάνετε μεγαλύτερες πεζοπορίες, η άνετη εφαρμογή θα πρέπει να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας.

Κριτικές για το Best Daypack για πεζοπορία

Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο αγοράζετε ένα ημερήσιο πακέτο, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε την τέλεια εφαρμογή ανάμεσα σε αυτήν τη λίστα με εξαιρετικές επιλογές.

1. Osprey Talon 22

Σακίδιο πλάτης Osprey Talon 22

Βάρος: 1 λίβρα 11 ουγκιές.
Χωρητικότητα: 11, 18, 22, 33L
Φύλο: Άντρες (Γυναίκες: Osprey Tempest 20 )

Εξαιρετικό για ημερήσια πεζοπορία, ποδηλασία και αποσκευές στην κορυφή, το Osprey Talon 22 έχει πολλά να προσφέρει. Θα έχετε πρόσβαση στο πάνελ με διπλό φερμουάρ στην κύρια θήκη και υπάρχουν έξι επιπλέον τσέπες που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας σας. Για τις πιο ακραίες περιπέτειές σας, υπάρχει εξάρτημα κράνους LidLock, εξάρτημα για κοντάρι πεζοπορίας και θηλιά εργαλείου πάγου με δεσίματα bungee. Υπάρχει ακόμη και ένα εξωτερικό μανίκι ενυδάτωσης. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το πακέτο σε χωρητικότητα 20 ή 22 λίτρων. Η γυναικεία εκδοχή αυτής της τσάντας ονομάζεται Osprey Tempest 20 . Εξίσου εξαιρετικό με την ανδρική έκδοση, διατίθεται σε χωρητικότητα 18 και 20 λίτρων. Η Osprey συνεχίζει να δημιουργεί ποιοτικά πακέτα που συγκαταλέγονται στα καλύτερα ημερήσια σακίδια για πεζοπορία.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

2. Deuter Speed ​​Lite 20

Deuter Speed ​​Lite 20 Daypack

Βάρος: 1 λίβρα 1 ουγκιά.
Χωρητικότητα: 12, 16, 20, 24, 32L
Φύλο: Unisex

Το Deuter Speed ​​Lite 20 είναι ένα ημερήσιο σακίδιο πεζοπορίας που απευθύνεται σε αλπικές αναβάσεις, σύντομες περιηγήσεις σκι, ώθηση κορυφής και αγώνες περιπέτειας. Αυτό το πακέτο χρησιμοποιεί το πλαίσιο U Delrin®, που σημαίνει ότι μπορεί να παραμείνει ελαφρύ μόνο με μία λίβρα μία ουγγιά ενώ εξακολουθεί να προσφέρει ποιοτική υποστήριξη. Η επένδυση των πακέτων συμβάλλει στην ενίσχυση της άνεσης και της αναπνοής ακόμα και σε μεγαλύτερες πεζοπορίες. Υπάρχουν συνολικά πέντε τσέπες, ώστε να μπορείτε εύκολα να βεβαιωθείτε ότι έχετε γρήγορη πρόσβαση σε πράγματα όπως το τηλέφωνό σας και τη φορητή κάμερα ταξιδιού όταν τα χρειάζεστε. Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης αξεσουάρ θηλιές για εξοπλισμό ή εξάρτημα βάσης κράνους. Εάν πρέπει να μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα σε δύσκολες συνθήκες, χρησιμοποιήστε το Deuter Speed ​​Lite 20.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

3. Osprey Stratos 24

Osprey Stratos 24 Backpack

Βάρος: 2 λίβρες. 12 ουγκιές.
Χωρητικότητα: 24, 34, 36, 50L
Φύλο: Άντρες (Γυναίκες: Osprey Sirrus 24 )

Το Osprey Stratos 24 είναι ένα καταπληκτικό πακέτο για άνδρες, επομένως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η γυναικεία του έκδοση, το Osprey Sirrus 24 είναι το καλύτερο γυναικείο σακίδιο για πεζοπορία. Αυτά τα σακίδια ημέρας έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να μεταφέρουν οτιδήποτε χρειαστείτε, είτε βρίσκεστε στην Καλιφόρνια ημερήσια πεζοπορία στο Big Sur είτε στο Εθνικό Πάρκο Krka στο ημερήσιο ταξίδι σας από το Σπλιτ. Το πακέτο 24 λίτρων προσφέρει πρόσβαση στο πάνελ με διπλό φερμουάρ στην κύρια θήκη και συνολικά πέντε εξωτερικές τσέπες. Το Osprey Stratos 24 ζυγίζει 2 λίβρες 12 ουγγιές και έχει διαστάσεις 22″ x 12″ x 12″. Ενσωματωμένο στη συσκευασία είναι ένα κάλυμμα βροχής και ένα εσωτερικό χιτώνιο δεξαμενής ενυδάτωσης. Διαθέτει επίσης βρόχο εργαλείων πάγου με δέσιμο bungee. Για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε όλα όσα χρειάζεστε μαζί σας χωρίς να σας βαραίνουν, πηγαίνετε με το Osprey Sirrus 24 ή το Osprey Stratos 24.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

4. REI Co-op Flash 18

REI Co-op Flash 18 Daypack

Βάρος: 9 oz.
Χωρητικότητες: 18, 22L
Φύλο: Unisex

Η ευελιξία του REI Co-op Flash 18 το καθιστά ιδανικό για πεζοπόρους. Είτε κάνετε περιοδεία στο Παρίσι είτε εξερευνάτε ένα εθνικό πάρκο των ΗΠΑ, αυτό το πακέτο θα σας καλύψει. Το πακέτο των 18 λίτρων ζυγίζει μόνο εννέα ουγγιές και έχει διαστάσεις 17” x 10” x 7”. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο βάρος, μπορείτε να αποκολλήσετε το στέρνο και τη ζώνη ισχίου. Το μαξιλαράκι της πίσω πλευράς είναι αφαιρούμενο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάθεται. Το πακέτο είναι συμβατό με την ενυδάτωση, συμπεριλαμβανομένου ενός εσωτερικού χιτωνίου και θύρας εξόδου εύκαμπτου σωλήνα, και περιλαμβάνει επίσης ένα πτερύγιο καιρού για να σφραγίζει το επάνω μέρος σε περίπτωση βροχής. Το εξωτερικό της συσκευασίας έχει θηλιές για να προσθέσετε επιπλέον εξοπλισμό, μια τσέπη με φερμουάρ και μια αλυσίδα μαργαρίτα με θηλιά με τσεκούρι πάγου. Το REI Co-op Flash 18 είναι ένα εξαιρετικό πακέτο πολλαπλών χρήσεων για περιηγήσεις στην πόλη και μικρότερες υπαίθριες περιπέτειες.

Προβολή στο REI

5. CamelBak Fourteener 24

Σακίδιο πλάτης CamelBak Fourteener 24

Βάρος: 2 λίβρες. 9 ουγκιές.
Χωρητικότητες: 20, 24L
Φύλο: Unisex

Είστε έτοιμοι για σχεδόν τα πάντα όταν φοράτε το CamelBak Fourteener 24. Είναι ένα από τα καλύτερα πακέτα ημερήσιας πεζοπορίας γιατί συνδυάζει τέλεια άνεση, αερισμό και βάρος. Αυτό το ημερήσιο πακέτο είναι εξοπλισμένο με ένα Air Support™ Back Panel που περιλαμβάνει καινοτόμες σήραγγες αέρα για να μεγιστοποιήσει τον αερισμό ενώ παράλληλα προάγει τη σταθερότητα του φορτίου. Περιλαμβάνει μια νέα δεξαμενή CRUX™ με σύστημα Quicklink™ που μπορεί να χωρέσει τρία λίτρα νερού. Η συσκευασία έχει χωρητικότητα 21 λίτρων, ζυγίζει δύο λίβρες δέκα ουγγιές και έχει διαστάσεις 21,3” x 11,8” x 11”. Διαθέτει εννέα εξωτερικές τσέπες για να σας κρατούν οργανωμένους και ένα κοντάρι για πεζοπορία. Οι πεζοπόροι εκτιμούν πραγματικά την απαράμιλλη απόδοση που προσφέρει το CamelBak Fourteener 24.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

6. Osprey Daylite Plus

Osprey Daylite Plus Daypack

Βάρος: 1 λίβρα 4 ουγκιές.
Χωρητικότητες: 13, 20L
Φύλο: Unisex

Το Osprey Daylite Plus είναι ένα απλό πακέτο που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε άνετα και άνετα. Έρχεται σε έξι διασκεδαστικά χρώματα και περιλαμβάνει μια τσέπη για δεξαμενή ενυδάτωσης. Όταν δεν κάνετε πεζοπορία, μπορείτε να τραβήξετε τους ιμάντες ώμου και να μεταφέρετε την τσάντα από την ενσωματωμένη λαβή της. Ναι, είναι ένα εξαιρετικό σακίδιο ημέρας για backpacking, αλλά το μέγεθός του το καθιστά επίσης ιδανική εναλλακτική για αεροπορικά ταξίδια, εάν δεν θέλετε να πάρετε τις παραδοσιακές χειραποσκευές σας. Αυτή η τσάντα έχει χωρητικότητα 20 λίτρων, ζυγίζει περίπου μία λίβρα τέσσερις ουγγιές και έχει διαστάσεις 18” x 10” x 9”. Η κύρια θήκη περιλαμβάνει ένα εσωτερικό μανίκι με επένδυση για να χωράει ένα μικρό φορητό υπολογιστή ταξιδιού, tablet και άλλα ηλεκτρονικά. Ανεξάρτητα από το πώς θα επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε, θα εκτιμήσετε πραγματικά το Osprey Daylite Plus δίπλα σας.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

7. Patagonia Nine Trails 28

Σακίδιο πλάτης Patagonia Nine Trails 28

Βάρος: 2 λίβρες. 3,3 ουγκιές.
Χωρητικότητες: 14, 20, 28, 36L
Φύλο: Unisex

Το Patagonia Nine Trails 28 είναι ιδανικό για όσους θέλουν να περάσουν τις μέρες τους στα βουνά. Το πακέτο των 28 λίτρων έχει πραγματικά χώρο για όλα τα απαραίτητα, από ρούχα μέχρι φαγητό και προβολέα πεζοπορίας. Το πακέτο κατασκευάστηκε με προσεγμένα χαρακτηριστικά όπως ένα μεγάλο φερμουάρ σε σχήμα U για εύκολη πρόσβαση σε όλα τα εσωτερικά και μια τσέπη αποθήκευσης που σας βοηθά να παρακολουθείτε αντικείμενα που χάνονται εύκολα, όπως κλειδιά και αντηλιακό. Αυτό το πακέτο είναι εξοπλισμένο με ένα πίσω πάνελ μονού πλέγματος για εξαιρετική ροή αέρα και αποφυγή συσσώρευσης υγρασίας. Ο διάτρητος αφρός και οι διπλοί ιμάντες συμπίεσης σάς βοηθούν να διαχειριστείτε άνετα μια ποικιλία μεγεθών φορτίου. Το νάιλον υλικό και η επένδυση από πολυεστέρα έχουν υποστεί επεξεργασία με φινίρισμα DWR και επίστρωση πολυουρεθάνης.

Προβολή στο REI

8. Gregory Nano 18 H2O

Σακίδιο πλάτης Gregory Nano 18 H2O

Βάρος: 1 λίβρα 2,4 ουγκιές.
Χωρητικότητες: 18, 22L
Φύλο: Unisex

Η δεξαμενή τριών λίτρων αυτού του πακέτου ημέρας, σε συνδυασμό με την ιδιόκτητη τεχνολογία 3D QuickDry με μαλακό καλούπι και την ενσωματωμένη κρεμάστρα στεγνώματος του Greogory, του επιτρέπει να είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα σακίδια για ημερήσια πεζοπορία. Η τσάντα έχει τρεις εξωτερικές τσέπες, συμπεριλαμβανομένης μιας για το επαναγεμιζόμενο μπουκάλι νερού ταξιδιού σας, έναν μαγνητικό ιμάντα στέρνου, ιμάντες ώμου με επένδυση και πολλά άλλα. Αυτή η συσκευασία των 18 λίτρων ζυγίζει περίπου 1 λίβρα δύο ουγγιές και έχει διαστάσεις 19,5” x 10,25” x 6,5”. Το Gregory Nano 18 H2O περιλαμβάνει επίσης αντανακλαστικούς βρόχους προσάρτησης για τη στερέωση αξεσουάρ διαδρομής, άνοιγμα κορδονιού έλξης στο επάνω μέρος και επενδυμένη σωληνοειδή λαβή έλξης. Είτε βγαίνετε για μια ημερήσια πεζοπορία είτε για ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο με φίλους σε περιοδεία στο Σιάτλ, το Gregory Nano 18 H2O θα γίνει ένας υπέροχος σύντροφος.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

9. Kelty Redwing 32

Σακίδιο πλάτης Kelty Redwing 32

Βάρος: 2 λίβρες. 0 ουγκιά.
Χωρητικότητες: 32, 44, 50L
Φύλο: Unisex

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν πεζοπορία πολύ συχνά, οπότε όταν ψωνίζετε για καλές ημερήσιες τσάντες για πεζοπορία, φροντίστε να λάβετε υπόψη την ευελιξία. Το Kelty Redwing 32 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού. Αυτό το στιβαρό και ελαφρύ σακίδιο ημέρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πεζοπορία, καθώς και για πράγματα όπως η μετακίνηση στη δουλειά ή ημερήσιες περιπέτειες όπως η περιήγηση στο Cape Peninsula. Η συσκευασία των 32 λίτρων είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα 420D, ζυγίζει δύο κιλά και έχει διαστάσεις 22″ x 14″ 11″. Διαθέτει έξι εξωτερικές τσέπες, περιλαμβάνει φορητό υπολογιστή διπλής χρήσης / θήκη ενυδάτωσης και έχει θηλιές για πεζοπορία ή τσεκούρια από πάγο. Το Kelty Redwing 32 είναι μια επιλογή υψηλής ποιότητας για όλες τις βραχυπρόθεσμες υπαίθριες περιπέτειές σας.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

10. Sea to Summit Ultra-Sil

Sea to Summit Ultra-Sil Daypack

Βάρος: 2,5 oz.
Χωρητικότητα: 20L
Φύλο: Unisex

Αν είστε μινιμαλιστής πεζοπόρος ή ψάχνετε για ένα εξαιρετικά ελαφρύ πακέτο ημέρας με χαμηλό προϋπολογισμό, το Sea to Summit Ultra-Sil μπορεί να είναι το τέλειο πακέτο για εσάς. Αυτό που του λείπει είναι το γέμισμα, οπότε δεν θα θέλετε να το υπερφορτώσετε ή να το πάρετε σε εκτεταμένη πεζοπορία, αλλά έχει εξαιρετικές ιδιότητες που το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για ορισμένους πεζοπόρους. Αυτό το πακέτο 20 λίτρων ζυγίζει μόνο 2,5 ουγκιές και μπορεί να συσκευαστεί αρκετά μικρό ώστε να χωράει στην τσέπη του παντελονιού πεζοπορίας σας. Το πακέτο είναι ιδανικό για να κρατάτε πράγματα όπως ένα μπουφάν, σνακ και αναμνηστικά. Ο σάκος αντικειμένων του διαθέτει καραμπίνερ ώστε να μπορείτε να το στερεώνετε εύκολα στο σακίδιο σας όταν είστε εν κινήσει. Αυτό το βραβευμένο ημερήσιο σακίδιο έχει το πλεονέκτημα ότι είναι αρκετά μικρό για να πάει μαζί σας σε ορισμένα μέρη που δεν μπορούν τα μεγαλύτερα (όπως ορισμένα μουσεία), οπότε αν ταξιδεύετε ελαφριά, φροντίστε να σκεφτείτε το Sea to Summit Ultra-Sil.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Ένα καλό σακίδιο ημέρας θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε τόσο ελαφρύ ή βαρύ όσο χρειάζεστε για την ημέρα, ενώ θα σας επιτρέψει να αισθάνεστε άνετα και να απολαύσετε τον κόσμο γύρω σας.

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα πακέτα ενυδάτωσης

Τα καλύτερα σακίδια για ταξίδια

Τα καλύτερα παπούτσια πεζοπορίας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.