Πώς να ταξιδέψετε και να εξοφλήσετε τα φοιτητικά σας δάνεια

Υπάρχει αυτό το ερώτημα που αιωρείται στο μυαλό πολλών ανθρώπων που θα μπορούσε να τους αποτρέψει από το να ξεκινήσουν ένα ταξίδι ζωής! Μάλλον γνωρίζετε την ερώτηση.

Να περιμένω να εξοφλήσω το φοιτητικό μου δάνειο πριν ταξιδέψω ή να πω γάμα τη Sallie Mae και απλώς να ταξιδέψω;

Λοιπόν, η ερώτησή μου είναι, γιατί να μην κάνετε και τα δύο; Γιατί να κάθεσαι στο σπίτι και να είσαι άθλιος να πληρώνεις τα δάνειά σου όταν μπορείς να εξερευνήσεις διαφορετικές χώρες, να τρως παράξενο ξένο φαγητό και να εξοφλήσεις τα φοιτητικά σου δάνεια ταυτόχρονα;

Πώς, ρωτάς; Λοιπόν, είσαι τυχερός φίλε μου, αυτός ο οδηγός θα σου δείξει πώς!

Προγράμματα/Υποτροφίες

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα και υποτροφίες εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοφλήσετε τα δάνειά σας ενώ σας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε ένα μέρος που δεν έχετε πάει ποτέ. Το μόνο πιάσιμο είναι ότι πρέπει να είσαι πρόθυμος να κάνεις κάτι καλό στον κόσμο :), δηλαδή να γίνεις εθελοντής!

ομάδα χαρούμενων εθελοντών που φυτεύουν δέντρο στο πάρκο
Syda Productions / shutterstock.com

1. AmeriCorps

Το AmeriCorps είναι ένα εθνικό πρόγραμμα εθελοντικής υπηρεσίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινότητας σε εκπαίδευση, περιβάλλον, δημόσια ασφάλεια, υγεία και ασφάλεια της πατρίδας στις ΗΠΑ.

Πως δουλεύει:

Οι εθελοντές του AmeriCorps εργάζονται είτε με πλήρη είτε με μερική απασχόληση για 10-12 μήνες σε έναν από τους πολλούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κοινοτικούς εταίρους ή δημόσιους φορείς. Τα μέλη μπορούν να προσφέρουν εθελοντικά σε οποιαδήποτε τοποθεσία εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Ξέρω σίγουρα ότι το AmeriCorps λειτουργεί γιατί το έκανα για δύο χρόνια πριν ταξιδέψω με πλήρη απασχόληση. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως εθελοντής στο AmeriCorps, μπόρεσα να ζήσω σε άλλη πολιτεία, ενώ ταυτόχρονα πλήρωνα χρήματα για το χρέος του φοιτητικού μου δανείου.

Οφέλη:

 • Με την ολοκλήρωση της υπηρεσίας σας, τα μέλη του AmeriCorps λαμβάνουν ένα βραβείο εκπαίδευσης Segal AmeriCorps (δηλαδή όχι πραγματικά μετρητά) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω εκπαίδευσή τους (κολέγιο, αποφοίτηση, επαγγελματική κατάρτιση) ή για αποπληρωμή δανείων. Στο τέλος της διετούς υπηρεσίας μου, έλαβα 11.000 $ στο Βραβείο Εκπαίδευσης!! Αυτό μου επιτρέπει αυτήν τη στιγμή να ταξιδεύω και να κάνω πληρωμές στο δάνειό μου χωρίς να πληρώσω ούτε ένα σεντ από την τσέπη μου! #Επιτυχής
 • Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, τα περισσότερα μέλη του AmeriCorps πληρούν τις προϋποθέσεις για προσωρινή αναβολή των πληρωμών του ομοσπονδιακού φοιτητικού δανείου τους. Όλοι οι δεδουλευμένοι τόκοι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας εξοφλούνται από την AmeriCorps 🙂
 • Μπορείτε να κάνετε την εθελοντική σας υπηρεσία σε οποιαδήποτε πολιτεία! Ακόμη και σε πιο εξωτικά μέρη όπως η Χαβάη.
 • Αν και αυτό είναι ένα πρόγραμμα εθελοντικής υπηρεσίας, λαμβάνετε ένα μέτριο επίδομα διαβίωσης και ανάλογα με το πρόγραμμα μπορεί να λάβετε στέγαση, ασφάλιση υγείας και παιδική φροντίδα.
 • Κάντε τη διαφορά στις ζωές των άλλων.

Πόροι:

Επίσημος ιστότοπος:
AmeriCorps

αγόρια και κορίτσια ποζάρουν στους δρόμους του Bangui στο Bangui, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία
sandis sveitzer / shutterstock.com

2. Σώμα Ειρήνης

Το Peace Corps είναι ένας άλλος οργανισμός εθελοντικής υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, ωστόσο είναι διεθνής. Τα μέλη του Ειρηνευτικού Σώματος αποστέλλονται στο εξωτερικό για να βοηθήσουν «να αντιμετωπίσουν τις πιο πιεστικές ανάγκες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο».

Πως δουλεύει:

Τα μέλη του Ειρηνευτικού Σώματος ταξιδεύουν σε μια ξένη χώρα για να βοηθήσουν σε θέματα όπως η εκπαίδευση, η επισιτιστική ασφάλεια, η γεωργία, το AIDS/HIV, η υγεία και άλλα. Η τοποθεσία εξυπηρέτησης των εθελοντών καθορίζεται από τις ανάγκες της χώρας υποδοχής και τις δεξιότητες του εθελοντή. Η ελάχιστη δέσμευση για το Σώμα Ειρήνης είναι δύο χρόνια.

Οφέλη:

 • Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, τα μέλη πληρώνονται 8.000 $ (προ φόρων φυσικά) για να βοηθήσουν στη μετάβαση στην πατρίδα τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα όπως θέλετε (περισσότερα ταξίδια ίσως :D).
 • Οι εθελοντές λαμβάνουν ένα μέτριο επίδομα διαβίωσης, στέγαση, πλήρη ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, εκπαίδευση, πληρωμένα έξοδα ταξιδιού, 48 ημέρες αμειβόμενων διακοπών και πανεπιστήμια και επιδόματα σταδιοδρομίας μετά την ολοκλήρωσή τους.
 • Με 48 ημέρες αμειβόμενων διακοπών, μπορείτε όχι μόνο να εξερευνήσετε τη χώρα στην οποία ζείτε αλλά και τις γειτονικές χώρες.
 • Χμμ, θα ζήσεις σε άλλη χώρα!!!
 • Τα δάνεια Stafford, Perkins, άμεσα ή ενοποιημένα δάνεια ενδέχεται να είναι επιλέξιμα για αναβολή. Τα δάνεια Perkins μπορεί επίσης να είναι επιλέξιμα για παροχές ακύρωσης 15-70%. Σημείωση: Οι κανόνες και οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί για κάθε τύπο φοιτητικού δανείου. Επομένως, φροντίστε να συμβουλευτείτε τον πάροχο δανείου ή/και το Ειρηνευτικό Σώμα για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για ελάφρυνση φοιτητικού δανείου πριν εγγραφείτε στο πρόγραμμα.
 • Επίσης, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ακόμη και οι οικονομικά επιβαρυμένοι υποψήφιοι μπορούν να υπηρετήσουν, ο εταίρος του Peace Corps, Seed Global Health παρέχει έως και 30.000 $ σε ελάφρυνση χρέους σε δικαιούχους εθελοντές μέσω ιδιωτικής φιλανθρωπίας.
 • Κάντε τη διαφορά στις ζωές των άλλων.
 • Ζήστε πραγματικά μια διαφορετική κουλτούρα.

Πόροι:

Επίσημος ιστότοπος:
Σώμα Ειρήνης

Διεθνείς θέσεις εργασίας

Σε αυτό το σημείο της ανάρτησης, πολλοί bloggers θα πρότειναν το Workaway, το Couchsurfing ή το Wwoof, που δεν με παρεξηγούν είναι εξαιρετικές πλατφόρμες για χρήση ενώ ταξιδεύετε, αλλά δεν θα σας βοηθήσουν απαραίτητα να εξοφλήσετε τα φοιτητικά σας δάνεια. Θα σας βοηθήσουν μόνο να μειώσετε τις δαπάνες σας. Ωστόσο, αυτή η ανάρτηση δεν αφορά τη μείωση των δαπανών σας, αλλά το να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε για να εξοφλήσετε τα δάνειά σας. Παρακάτω είναι μερικές εργασίες που θα σας επιτρέψουν να κάνετε ακριβώς αυτό:

Κρουαζιερόπλοιο που πλέει από λιμάνι
NAN728 / shutterstock.com

1. Κρουαζιερόπλοια

Εξοφλήστε τα δάνειά σας ενώ ταξιδεύετε στους ωκεανούς! Τα κρουαζιερόπλοια είναι τεράστια και χρειάζονται μέλη προσωπικού για τη συντήρηση, τη διασκέδαση και τον καθαρισμό. Ορισμένα πλοία χρειάζονται πάνω από 1000 εργάτες για κάθε ταξίδι. Αν και αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους, μπορεί να είναι χρυσωρυχείο για όσους την αντέχουν.

Πως δουλεύει:

Είναι τόσο απλό όσο να το γκουγκλάρεις! Απλώς πληκτρολογήστε “Royal Caribbean (ή οποιαδήποτε άλλη μεγάλη γραμμή κρουαζιερόπλοιων) + θέσεις εργασίας” και θα βρείτε περισσότερες από αρκετές κενές θέσεις εργασίας. Υπάρχουν περισσότερες από 300 διαθέσιμες ευκαιρίες εργασίας σε ένα κρουαζιερόπλοιο, που κυμαίνονται από λιανοπωλητής καταστημάτων δώρων έως υπεύθυνος εκδρομών στην ξηρά. Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι για το οποίο πληροίτε τις προϋποθέσεις, για να μην αναφέρουμε ότι τα κρουαζιερόπλοια έχουν πολύ υψηλό κύκλο εργασιών! Επομένως, μην φοβάστε να το κάνετε. Επιπλέον, τα οφέλη είναι τρελά: ανάλογα με τις δεξιότητές σας και τη θέση εργασίας σας, μπορείτε να αμείβεστε από 1.500 έως 3.000 $ το μήνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα, επομένως ό,τι βγάζετε είναι χαρτζιλίκι. Δεν πληρώνετε για φαγητό, ενοίκιο ή κοινόχρηστα. Απλώς βγάζεις χρήματα! Για να μην αναφέρουμε ότι πληρώνεστε για να δείτε μερικά καταπληκτικά μέρη σε όλο τον κόσμο.

Οφέλη:

Αντί να απαριθμήσω τα οφέλη, σκέφτηκα ότι θα παρέθεσα έναν συνταξιδιώτη και πρώην εργάτη κρουαζιερόπλοιου, «Συνήθως υπάρχουν δραστηριότητες του πληρώματος όπως πάρτι, βραδιές κρασιού και τυριού, εκθέσεις πληρώματος, γυμναστήριο πληρωμάτων, περιηγήσεις, διαγωνισμοί, βραδιές σπα και μπαρ ή δύο για να διατηρήσετε την κοινωνική σας ζωή ενεργή και ενδιαφέρουσα. Όταν συνδυάζετε όλα αυτά, καταλήγετε σε μια εργασιακή εμπειρία που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε, να δικτυώνεστε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, να εξοικονομείτε πολλά χρήματα και να έχετε μια απόλυτη έκρηξη στη διαδικασία. Και ανέφερα ότι έχετε περίπου δύο μήνες διακοπές μεταξύ των συμβολαίων όπου μπορείτε να πάτε όπου θέλετε στον κόσμο; Καθόλου κακό!” -Derek Earl από το Wandering Earl

Πόροι:

Συνιστώμενη ανάγνωση:
Πώς να βρείτε δουλειά σε κρουαζιερόπλοια

Χρήσιμος ιστότοπος με πολλές αγγελίες θέσεων εργασίας κρουαζιερόπλοιων:
Όλες οι θέσεις εργασίας για κρουαζιερόπλοια

ομάδα ασιατικών αγοριών και κοριτσιών δημοτικού σχολείου που σπουδάζουν στην τάξη.
imtmpphoto / shutterstock.com

2. Διδασκαλία Αγγλικών στο Εξωτερικό

Η διδασκαλία αγγλικών στο εξωτερικό είναι ίσως μια από τις πιο συνηθισμένες εργασίες που κάνουν οι ταξιδιώτες που προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα ενώ ταξιδεύουν. Τα αγγλικά είναι μια παγκόσμια γλώσσα και αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να τα μάθουν. Επωφεληθείτε λοιπόν από αυτό. Διδάξτε αγγλικά στο εξωτερικό, κερδίστε χρήματα, πληρώστε τα δάνειά σας και εξερευνήστε τον κόσμο!

 

Πως δουλεύει:

Αναζητήστε τις λίστες θέσεων εργασίας στο Dave’s ESL Cafe ή προσλάβετε έναν υπεύθυνο προσλήψεων για να βρείτε την τέλεια δουλειά διδασκαλίας για εσάς. Πολλές θέσεις διδασκαλίας συνοδεύονται από συμβόλαιο με όλα τα έξοδα και πληρώνουν έναν πολύ ανταγωνιστικό μισθό. Η διάρκεια των συμβολαίων ποικίλλει ανάλογα με το σχολείο και τη χώρα, αλλά τα περισσότερα είναι για ένα έτος. Προφανώς όσο περισσότερο μένεις τόσο περισσότερα μπορείς να κάνεις. Δημοφιλείς χώρες για διδασκαλία αγγλικών είναι η Νότια Κορέα, η Κίνα, η Ταϊβάν, το Βιετνάμ και η Ταϊλάνδη. Ωστόσο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι γνωστό ότι διαθέτουν το πιο προσοδοφόρο πακέτο απασχόλησης καθώς οι καθηγητές αγγλικών έχουν μεγάλη ζήτηση εκεί.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Δεν απαιτείται πάντα πτυχίο διδασκαλίας ή εμπειρία για να προσληφθούν στο εξωτερικό. Ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε ένα διαπιστευμένο μάθημα TEFL. Με αυτό το πιστοποιητικό, θα έχετε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους υποψηφίους και πιθανότατα θα πληρώνεστε περισσότερο από εκείνους που δεν έχουν.

Οφέλη:

 • Εντάξει θα αναφέρω το αυτονόητο, πληρώνεσαι για να ζεις, να ταξιδεύεις και να εργάζεσαι σε μια ξένη χώρα
 • Ανάλογα με τη χώρα, μπορείτε να απαλλαγείτε από την καταβολή φόρων
 • Διακοπές επί πληρωμή
 • Ανάλογα με τις συνήθειες δαπανών και αποταμίευσης, μπορείτε να εξοικονομήσετε ~ 1000 $ ή περισσότερα κάθε μήνα
 • Αποκτήστε διεθνή εργασιακή εμπειρία
 • Ευκαιρία για εκμάθηση ξένης γλώσσας
 • Κάντε τη διαφορά στις ζωές των άλλων
 • Ζήστε πραγματικά μια διαφορετική κουλτούρα

Λάβετε υπόψη ότι τα ακριβή οφέλη εξαρτώνται από το σχολείο και τη χώρα.

Πόροι:

Προτεινόμενη ανάγνωση:
Θέλετε λοιπόν να διδάξετε αγγλικά στην Κορέα;
Απόλυτος οδηγός για τη διδασκαλία αγγλικών στο διαδίκτυο με το VIPKID
Πώς να εξοικονομήσετε 17.000 $ διδασκαλίας στην Κορέα
9 υπέροχα ιστολόγια σχετικά με τη διδασκαλία αγγλικών στην Ασία

Αγγελίες εργασίας:
Dave’s ESL Cafe

Πινακίδα κυκλοφορίας καγκουρό
Petr Kratochvila / shutterstock.com

3. Βίζα Εργασίας Διακοπών

Η βίζα για διακοπές εργασίας επιτρέπει σε άτομα από συγκεκριμένες χώρες να ζουν και να εργάζονται σε άλλη χώρα για ορισμένο χρονικό διάστημα. Δημοφιλείς προορισμοί για βίζα εργασίας για διακοπές είναι: Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Καναδάς.

Πως δουλεύει:

Οι απαιτήσεις για βίζα για διακοπές εργασίας διαφέρουν για κάθε χώρα, ωστόσο οι περισσότερες βίζες ισχύουν συνήθως για έξι μήνες έως ένα χρόνο και αφορούν άτομα ηλικίας μεταξύ 18 και 30 ετών.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για βίζα εργασίας για διακοπές μόνο εάν η πατρίδα σας έχει συνάψει συμφωνία με τη χώρα που σας ενδιαφέρει. Για παράδειγμα, οι Αμερικανοί μπορούν να λάβουν βίζα για διακοπές εργασίας για τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και τον Καναδά, αλλά όχι για τη Βραζιλία ή την Κόστα Ρίκα.

Απαιτείται έρευνα για να δείτε σε ποια χώρα πληροίτε τις προϋποθέσεις για να λάβετε βίζα για διακοπές εργασίας. Μόλις σας χορηγηθεί η βίζα, μπορείτε να βρείτε θέσεις εργασίας σε ό,τι πραγματικά, ανάλογα με τις δεξιότητές σας φυσικά, αλλά τις πιο δημοφιλείς θέσεις εργασίας που δεν απαιτούν προηγούμενη εμπειρία είναι οικοδέσποινα, ρεσεψιονίστ, φρουτοσυλλέκτης και μπάρμαν.

Συμβουλές για τη διδασκαλία αγγλικών στην Κορέα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι πρέπει να εφαρμόσετε:

Εκτός από τις απαιτήσεις που αναφέρονται παραπάνω, οι χώρες συνήθως απαιτούν από τους αιτούντες να διαθέτουν ταξιδιωτική ασφάλιση, επαρκή κεφάλαια για να συντηρούνται κατά την αναζήτηση εργασίας, έγκυρο διαβατήριο και απόδειξη εισιτηρίου μετ’ επιστροφής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις απαιτήσεις της χώρας που σας ενδιαφέρει για βίζα εργασίας για διακοπές πριν υποβάλετε αίτηση.

Οφέλη

 • Ζήστε πραγματικά μια χώρα σαν ντόπιος
 • Ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα για ταξίδια καθώς και να κάνετε πληρωμές για το φοιτητικό σας δάνειο
 • Αποκτήστε διεθνή εργασιακή εμπειρία
 • Βρείτε την ευκαιρία να δοκιμάσετε διάφορες συναλλαγές

Πόροι:

Προτεινόμενη ανάγνωση:
Το καλύτερο ταξιδιωτικό ιστολόγιο σχετικά με τις θεωρήσεις για διακοπές εργασίας
Βίζες για διακοπές εργασίας σε όλο τον κόσμο
Λεπτομερής λίστα με τις διαθέσιμες θεωρήσεις για διακοπές εργασίας στον κόσμο

Αεροσυνοδός με το πλήρωμα καμπίνας του αεροπλάνου να χαμογελά
ESB Professional / shutterstock.com

4. Flight Attendant

Το να είσαι αεροσυνοδός δεν είναι η τυπική σου δουλειά 9-5. Δεν θα κάθεστε πίσω από ένα γραφείο και προσεύχεστε για να χτυπήσει το ρολόι 5 μ.μ. Αντίθετα, μπορείτε να δείτε τον κόσμο και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να φέρετε τη δουλειά στο σπίτι!

Πως δουλεύει:

Αν και το να γίνεις αεροσυνοδός είναι μια πολύ ανταγωνιστική δουλειά, το να ξεκινήσεις είναι τόσο απλό όσο η ικανοποίηση βασικών απαιτήσεων (όπως ύψος, εμφάνιση κ.λπ.) και η υποβολή αίτησης. Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε ειδική σχολή πτήσεων, χρειάζεται μόνο δίπλωμα HS ή GED. Η εκπαίδευση παρέχεται επί τόπου για 3-8 εβδομάδες πριν από την έναρξη της απασχόλησης. Το να λάβετε πρόσκληση για εκπαίδευση δεν σημαίνει ότι βρήκατε τη δουλειά. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να περάσουν εκπαίδευση για να μπορέσουν να γίνουν υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας.

Μπόνους δεξιότητες που πρέπει να έχετε κατά την υποβολή της αίτησης: ικανότητα να μιλάτε πολλές γλώσσες, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και φυσικά να είστε αξιόπιστοι και ευέλικτοι.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε:

 • Ώρες λειτουργίας: Οι αναθέσεις πτήσης μπορεί να περιλαμβάνουν νύχτες, Σαββατοκύριακα, αργίες και εκτεταμένες ώρες (αποστάσεις κ.λπ.)
 • Πληρωμή: Το εισόδημα διαφέρει από αεροπορική εταιρεία σε αεροπορική εταιρεία. Το μέσο εισόδημα τον Μάιο του 2015 ήταν 44.860 $ με το κορυφαίο 10% να κερδίζει περίπου 70.000 $ ετησίως. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι η αμοιβή εισαγωγικού επιπέδου μπορεί να είναι έως και ~ 18.000 $ ετησίως.
 • Οι ανώτεροι υπάλληλοι απολαμβάνουν τα καλύτερα οφέλη με τις πρώτες επιλογές για ώρες, πρόγραμμα και δρομολόγια πτήσεων.

Οφέλη:

 • Δωρεάν αεροπορικά ταξίδια (ακόμη και εκτός ωρών εργασίας)
 • Έκπτωση ταξιδιωτικά εισιτήρια για οικογένεια, σύζυγο/σύντροφο και φίλους.
 • Μπορεί να δειπνήσει σε ένα μέρος και να ξυπνήσει σε άλλο.
 • Διαμονή και γεύματα που πληρώνονται όταν εργάζεστε εκτός σπιτιού

Πόροι:

Προτεινόμενη ανάγνωση:
Πώς είναι πραγματικά να είσαι αεροσυνοδός;
Θέσεις εργασίας αεροσυνοδού: Τι χρειάζεται για να εργάζεσαι στα 30.000 πόδια στον ουρανό

Εάν δεν θέλετε να γίνετε αεροσυνοδός, μπορείτε να κάνετε αίτηση για άλλες θέσεις εργασίας αεροπορικών εταιρειών, όπως χειριστής αποσκευών ή πράκτορας εισιτηρίων και να λάβετε μερικά από τα ίδια προνόμια (όπως δωρεάν ταξίδια αεροπορικών εταιρειών) με τους αεροσυνοδούς.

Το κορίτσι λαμβάνει ένα κλειδί σε ένα αυτοκίνητο.
Lorenzo Click / shutterstock.com

5. Οδήγηση

Το Driveaway σάς επιτρέπει να ταξιδεύετε στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία με το αυτοκίνητο κάποιου άλλου, ενώ πληρώνεστε για να το κάνετε! Πως? Βοηθώντας τις εταιρείες ενοικίασης να μεταφέρουν αυτοκίνητα από τη μια τοποθεσία στην άλλη. Έτσι, αν σας αρέσει η οδήγηση και έχετε πάθος να περνάτε χρόνο στο δρόμο, ίσως για εσάς να γίνετε οδηγός με αυτοκίνητο.

Πώς να ταξιδέψετε με μικρό προϋπολογισμό και να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πως δουλεύει:

Πολλές φορές οι άνθρωποι νοικιάζουν αυτοκίνητα και τα επιστρέφουν σε διαφορετικές τοποθεσίες από όπου τα έχουν παραλάβει. Που σημαίνει ότι πολλά αυτοκίνητα καταλήγουν σε λάθος τοποθεσία και πρέπει να επιστραφούν. Έτσι, για να λύσουν αυτό το πρόβλημα, οι εταιρείες ενοικίασης προσλαμβάνουν οδηγούς για να μεταφέρουν οχήματα πέρα ​​δώθε στους σωστούς προορισμούς.

Για να γίνετε οδηγός με αυτοκίνητο απλώς αναζητήστε “auto driveaway” ή “transport driver” σε διαφορετικές μηχανές αναζήτησης εργασίας ή κάντε αίτηση απευθείας με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου της επιλογής σας.

Εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε με μια τρίτη εταιρεία (ενδιάμεσο) πιθανότατα δεν θα πληρωθείτε για αυτό και ίσως καταλήξετε να πληρώσετε μερικά δολάρια για να οδηγήσετε πραγματικά το αυτοκίνητο. Θα τους απέφευγα λοιπόν, εάν ο πρωταρχικός σας στόχος είναι να εξοφλήσετε το χρέος του φοιτητικού δανείου σας.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

 • Πρέπει να είναι άνω των 23 ετών και να έχει έγκυρη άδεια οδήγησης με καθαρό ιστορικό οδήγησης για να πληροί τις προϋποθέσεις.
 • Πρέπει να έχετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα.
 • Οι περισσότερες εταιρείες ζητούν μια κατάθεση μεταξύ 300-400 $ την οποία λαμβάνετε πίσω κατά την παράδοση.
 • Τα οφέλη, το επίδομα διαμονής, τα καύσιμα που περιλαμβάνονται ή η διάρκεια παράδοσης εξαρτώνται από την εταιρεία ενοικίασης.
 • Μόλις σας ανατεθεί ένα όχημα, σας δίνεται ένας αριθμός ημερών για να παραδώσετε το αυτοκίνητο. Ο αριθμός των ημερών προσφέρει αρκετή ευελιξία στους οδηγούς για να κάνουν κάποιες περιηγήσεις στα αξιοθέατα, καθώς οι εταιρείες κατανοούν ότι οι οδηγοί θέλουν να δουν αξιοθέατα στην πορεία. Τηρείτε τις καθορισμένες ημέρες και διαδρομή για να λάβετε πίσω την κατάθεσή σας.

Πόροι:

Πρακτορείο Driveaway στη Βόρεια Αμερική:
Auto Driveaway

Χαμηλότερες μηνιαίες πληρωμές

Οι παρακάτω επιλογές είναι τρόποι για να μειώσετε τις μηνιαίες πληρωμές σας ενώ ταξιδεύετε. Θυμηθείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του δανείου σας για να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι επιλογές θα λειτουργούσαν για εσάς και το συγκεκριμένο δάνειο πριν κάνετε οτιδήποτε.

1. Μετάβαση σε αυτόματη πληρωμή – Με την εγγραφή σας για αυτόματη πληρωμή με τον πάροχο του δανείου σας, μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μείωση επιτοκίου 0,25%. Ξέρω ότι δεν θα έχει τεράστιο αντίκτυπο, αλλά hey, κάθε σεντ μετράει.

Τα καλυτερα σαιτ για αεροπορικα εισιτήρια(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Μετάβαση σε πληρωμές με βάση το εισόδημα – Κάνοντας αίτηση για ένα πρόγραμμα αποπληρωμής βάσει εισοδήματος, μπορείτε να μειώσετε δραστικά τη μηνιαία πληρωμή σας. Λάβετε υπόψη ότι οι τόκοι του δανείου θα εξακολουθούν να είναι δεδουλευμένοι. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε πληρωμές στους τόκους κάθε μήνα (καθώς θα εργάζεστε και θα ταξιδεύετε) αντί για πλήρεις μηνιαίες πληρωμές δανείου.

3. Upromise – ένα δωρεάν πρόγραμμα μέσω της Sallie Mae που επιστρέφει μετρητά για αγορές στο διαδίκτυο, φαγητό έξω, ταξίδια και πολλά άλλα μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Εάν εγγραφείτε, το Upromise θα μεταφέρει αυτόματα τα κέρδη σας στον πάροχο του δανείου σας. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από πράγματα που αγοράζετε συνήθως και να μειώσετε τα ποσά πληρωμής δανείου κάθε μήνα. Ωστόσο, μην βγείτε από το δρόμο σας για να ξοδέψετε χρήματα μόνο και μόνο για να κερδίσετε ανταμοιβές γιατί αυτό θα νικήσει τον σκοπό.

4. Σπουδές στο εξωτερικό – Εάν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε στο εξωτερικό, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε μια χώρα και υπάρχει πιθανότητα να αναβάλλετε τις πληρωμές του δανείου σας μέχρι να τελειώσετε το σχολείο. Κατανοήστε ότι η αναβολή σημαίνει ότι εξακολουθείτε να πληρώνετε για τους τόκους, ανάλογα με τον τύπο του δανείου σας. Τα επιδοτούμενα δάνεια δεν συγκεντρώνουν τόκους κατά τη διάρκεια του σχολείου. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε εάν το σχολείο στο οποίο θέλετε να πάτε στο εξωτερικό αναγνωρίζεται από το ομοσπονδιακό γραφείο βοηθειών είναι να επικοινωνήσετε με τον πάροχο φοιτητικού δανείου σας.

Ουάου, έφτασες μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια, είστε πλέον επίσημα εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός σχεδίου δράσης για να ξεκινήσετε να ταξιδεύετε με φοιτητικά δάνεια. Λοιπόν, τι περιμένεις;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.