You are currently viewing Πώς να παρακολουθήσετε τη Formula 1 ζωντανά δωρεάν το 2023

Πώς να παρακολουθήσετε τη Formula 1 ζωντανά δωρεάν το 2023

Το να είσαι αφοσιωμένος λάτρης των σπορ ενώ βρίσκεσαι στο δρόμο μοιάζει πολύ με μια σχέση εξ αποστάσεως: Αν θέλεις να μείνεις συνδεδεμένος, πρέπει να κάνεις δουλειά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είστε λάτρης της Formula 1 που ελπίζετε να προλάβετε τον επόμενο αγώνα σε διαφορετική ζώνη ώρας. Αντί να κυνηγάτε άσκοπα ένα μπαρ που θα δείχνει τον αγώνα, γιατί να μην παρακολουθήσετε την F1 δωρεάν online από την άνεση του Airbnb ή του ξενοδοχείου σας;

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) σάς επιτρέπει να αναδρομολογήσετε την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο μέσω μιας κρυπτογραφημένης σήραγγας. Αυτό όχι μόνο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο, αλλά προστατεύει επίσης (συνήθως) τα δεδομένα σας! Σκεφτείτε το σαν μια παράκαμψη σε ένα οδικό ταξίδι – ενώ ο προορισμός παραμένει ίδιος, απλώς ακολουθείτε διαφορετική διαδρομή για να φτάσετε εκεί. Δεν είναι όλες οι παρακάμψεις ίσες, ωστόσο, και το ίδιο ισχύει και για τα VPN.

Μία από τις καλύτερες λύσεις είναι Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ένας διαδικτυακός διακομιστής που βρίσκεται στην επιχείρηση VPN για πάνω από μια δεκαετία. Αυτό που ξεχωρίζει για την Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι η αφοσίωσή της στην προστασία του απορρήτου των χρηστών της και η διαφάνειά της με την τεχνολογία της. Δεν θα αποθηκεύσει ποτέ τα δεδομένα σας, καθώς έχει μια αυστηρή πολιτική μη τήρησης αρχείων καταγραφής χρήσης. Είναι επίσης μία από τις μοναδικές εταιρείες VPN με κοινή χρήση αρχείων P2P σε όλα τα δίκτυα, επομένως κάνει τη λήψη και την κοινή χρήση ταχύτερη από τον Max Verstappen (ή σχεδόν!).

Λοιπόν, όπως και τη σεζόν της Formula 1 2023, ας ξεκινήσουμε και ας σας ετοιμάσουμε να επευφημήσετε την αγαπημένη σας αγωνιστική ομάδα!

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το F1;

Εάν έχετε προσπαθήσει ποτέ να παρακολουθήσετε F1 στο διαδίκτυο στο παρελθόν, μπορεί να έχετε συναντήσει αποκλεισμένες ζωντανές ροές ή ένα μήνυμα που λέει, “Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας”. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να το παρακάμψει, βοηθώντας σας να ξεμπλοκάρετε βίντεο και να παρακολουθήσετε τον αγώνα στα αγγλικά.

Ένας άλλος λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με προηγμένα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης όπως το Private Internet Access είναι η προστασία του απορρήτου σας. Η ροή χωρίς VPN, ειδικά σε δημόσιο δίκτυο, μπορεί να θέσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε κίνδυνο.

Εάν κανένα από αυτά δεν σας πουλάει μέσω Ιδιωτικής Πρόσβασης στο Διαδίκτυο, ίσως: Όλες οι αναδυόμενες διαφημίσεις και οι διαφημίσεις θα αποκλειστούν! Αυτό είναι σωστό, δεν υπάρχουν άλλες ενοχλητικές διαφημίσεις που μπλοκάρουν την οθόνη σας και διακόπτουν τη ζωντανή ροή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε απεριόριστο αριθμό συσκευών ταυτόχρονα, έτσι ανεξάρτητα από το πώς παρακολουθείτε, θα είστε προστατευμένοι και θα μπορείτε να μεταδίδετε ροή χωρίς διακοπές (δηλαδή με διαφημίσεις – οι διακοπές από την οικογένεια και τους φίλους είναι πάντα ένας κίνδυνος !).

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακολουθήσετε δωρεάν τη Formula 1

Η επιλογή του σωστού VPN είναι μόνο η μισή μάχη όταν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη F1 δωρεάν online. Πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη χώρα και τους ιστότοπους στους οποίους πραγματοποιείτε ροή. Παρακάτω, θα παρουσιάσουμε μερικές επιλογές για το πού μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τη Formula 1, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε ροή από τη συσκευή σας.

Το πρώτο βήμα σε όλες αυτές τις επιλογές είναι να κατεβάστε την εφαρμογή Private Internet Access στη συσκευή σας.

1. Συνδέστε το VPN σας μέσω του Βελγίου

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Private Internet Access, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και συνδεθείτε στη θέση διακομιστή VPN στο Βέλγιο. Μόλις συνδεθεί το VPN σας, κατευθυνθείτε στο RTBF ιστοσελίδα, και μετά είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε F1!

2. Συνδέστε το VPN σας μέσω της Αυστρίας

Ένας άλλος τρόπος ροής της νέας σειράς Formula 1 είναι να συνδέσετε το VPN σας μέσω της Αυστρίας. Αφού το ρυθμίσετε, μπορείτε να κατευθυνθείτε ServusTV και αρχίστε να παρακολουθείτε! Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για συνδρομή, εφόσον είστε συνδεδεμένοι μέσω μιας αυστριακής διεύθυνσης IP.

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν το GP της Αυστραλίας 2023

Αν και το Grand Prix της Αυστραλίας ήταν το τελευταίο αγωνιστικό γεγονός της σεζόν, τώρα είναι ένα από τα πρώτα και αυτό που οι θαυμαστές ανυπομονούν περισσότερο, καθώς σημαίνει την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν! Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον GP της Αυστραλίας 2023 ζωντανά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Private Internet Access και να συνδεθείτε στον διακομιστή Australian Streaming Optimized. Μόλις συνδεθείτε, κατευθυνθείτε στο 10 Παίξτε και εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό και, στη συνέχεια, θα είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τον GP της Αυστραλίας από οπουδήποτε!

Υπόδειξη: Σε περίπτωση που καταλήξετε να χάσετε έναν αγώνα αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να προλάβετε τα πιο συναρπαστικά μέρη, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δωρεάν highlights κάθε αγώνα F1 στο 10Play.

Πρόγραμμα αγώνων F1 2023

Οπλισμένοι με τις νέες σας γνώσεις και ένα VPN, δεν θα χρειαστεί ποτέ να χάσετε έναν αγώνα λόγω αποκλεισμών τοποθεσίας ή πρόχειρων υπηρεσιών ροής. Η σεζόν του 2023 ξεκίνησε με το 74ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 στο Μπαχρέιν στις 5 Μαρτίου και θα ακολουθήσει 23 αγώνες Grand Prix σε 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων αγώνων στις ΗΠΑ στο Λας Βέγκας, το Μαϊάμι και το Όστιν (στο γνωστό Circuit of The Americas) . Η σεζόν θα ολοκληρωθεί στις 26 Νοεμβρίου στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Θα πρέπει τώρα να έχετε εύκολη πρόσβαση στους ζωντανούς αγώνες F1 του 2023! Για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χάσετε έναν αγώνα, έχουμε συμπεριλάβει ένα πρόγραμμα παρακάτω.

ΓύροςΗμερομηνίαΜεγαλο επαθλοΤοποθεσία
023-25 ​​ΦεβρουαρίουΔοκιμές πριν από τη σεζόνSakhir
13-5 ΜαρτίουΜπαχρέινSakhir
217-19 ΜαρτίουΣαουδική ΑραβίαΤζέντα
331 Μαρτίου – 2 ΑπριλίουΑυστραλίαΜελβούρνη
428-30 ΑπριλίουΑζερμπαϊτζάνΜπακού
55-7 ΜαΐουΜιάμιΜιάμι
619-21 ΜαΐουΕμίλια ΡομάνιαΊμολα
726-28 ΜαΐουΜονακόΜονακό
82-4 ΙουνίουΙσπανίαΒαρκελώνη
916-18 ΙουνίουΚαναδάςΜόντρεαλ
1030 Ιουνίου – 2 ΙουλίουΑυστρίαΣπίλμπεργκ
117-9 ΙουλίουΗνωμένο ΒασίλειοΣίλβερστοουν
1221-23 ΙουλίουΟυγγαρίαΒουδαπέστη
1328-30 ΙουλίουΒέλγιοΙαματική πηγή
1425-27 ΑυγούστουΟλλανδίαZandvoort
151-3 ΣεπτεμβρίουΙταλίαMonza
1615-17 ΣεπτεμβρίουΣιγκαπούρηΣιγκαπούρη
1722-24 ΣεπτεμβρίουΙαπωνίαΣουζούκα
186-8 ΟκτωβρίουΚατάρLusail
1920-22 ΟκτωβρίουΗΠΑΌστιν
2027-29 ΟκτωβρίουΜεξικόΠόλη του Μεξικό
213-5 ΝοεμβρίουΒραζιλίαΣάο Πάολο
2216-18 ΝοεμβρίουΛας ΒέγκαςΛας Βέγκας
2324-26 ΝοεμβρίουΑμπού ΝτάμπιΓιας Μαρίνα

Τώρα που έχετε τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να παρακολουθήσετε τη νέα σειρά Formula 1, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το πιο άνετο σημείο θέασης στην περιοχή σας. Συνιστούμε έναν καναπέ καθιστικού για μέγιστη άνεση και χώρο για να πηδήξετε από ενθουσιασμό.

Ω, και ενώ βρισκόμαστε στο θέμα του ενθουσιασμού, εμείς στην TicketsWe συνεργαστήκαμε με την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο για να σας προσφέρουμε μια ειδική έκπτωση εάν αγορά μέσω του συνδέσμου μας!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.