Οι 10 καλύτερες ετικέτες αποσκευών για τη βαλίτσα σας το 2023

Πίνακας Περιεχομένων

Υπάρχουν λίγα πράγματα πιο συναρπαστικά από το να κατέβεις από ένα αεροπλάνο σε έναν νέο προορισμό, αλλά αυτός ο ενθουσιασμός μπορεί γρήγορα να συντριβεί αν η τσάντα σου δεν βγει από το αεροπλάνο και δεν φτάσει στο καρουζέλ.

Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε τη σημασία των ετικετών αποσκευών, αλλά δεν επενδύουμε στις σωστές για να εγγυηθούμε ότι οι αποσκευές μας θα επιστρέψουν στα χέρια μας. Για να σας βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε έναν οδηγό για τις καλύτερες ετικέτες αποσκευών στην αγορά. Είναι όλα ανθεκτικά και μοναδικά για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε την τσάντα σας όταν έρχεται γύρω από το καρουζέλ ή το άτομο που βρίσκει την τσάντα σας μπορεί να δει καθαρά την ετικέτα για να επικοινωνήσει μαζί σας και να την επιστρέψει.

Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε πού να αγοράσετε ετικέτες αποσκευών, επομένως παρακάτω περιλαμβάνονται σύνδεσμοι προς τις καλύτερες επιλογές, ώστε να μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες προτού αγοράσετε μία. Επειδή διαφορετικές ετικέτες αποσκευών μπορούν να εξυπηρετήσουν διαφορετικούς σκοπούς, έχουμε συμπεριλάβει επίσης πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε την επόμενη ετικέτα αποσκευών σας.

Αεροπορικά εισιτήρια για όλους – TicketsWe Sky scanner

Συγκριτικός πίνακας με τις καλύτερες ετικέτες αποσκευών

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες ετικέτες αποσκευών. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε σε μια καλή ετικέτα αποσκευών

Αυτά είναι τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε μια ετικέτα αποσκευών.

1. Μοναδικό / Εύκολο να το δεις

Ακόμη και όταν έχετε το καλύτερο σετ αποσκευών στην αγορά, μπορεί να είναι μια πρόκληση να αναγνωρίσετε τη βαλίτσα σας όταν βγαίνει στο καρουζέλ. Είναι καλύτερο να επιλέξετε μια ετικέτα βαλίτσας είτε με έντονα χρώματα είτε με μοναδικό σχήμα ή σχέδιο. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι εσείς και όλοι οι άλλοι θα το βλέπουν στην τσάντα σας, ώστε να μην τραβηχτεί κατά λάθος.

2. Ανθεκτικότητα

Οι πράκτορες αποσκευών δεν είναι ευγενικοί με τις αποσκευές, ακόμα κι αν προσθέσετε ένα «λεπτό» αυτοκόλλητο στη βαλίτσα σας. Επειδή η τσάντα σας θα περάσει τόσα πολλά από τη στιγμή που θα την αφήσετε στο check-in και τη στιγμή που θα την παραλάβετε στον προορισμό σας, είναι καλύτερο να επιλέξετε μια ετικέτα αποσκευών που θα αντέξει. Η ετικέτα πρέπει να περάσει από τους πράκτορες ασφαλείας και αποσκευών, αλλά μπορεί επίσης να εκτεθεί σε κάποιο μη φιλικό καιρό ενώ περιμένει να φορτωθεί σε ένα αεροσκάφος.

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν χάρτινες ετικέτες στο γκισέ, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σχιστούν. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αγοράζετε ετικέτες αποσκευών υψηλής ποιότητας. Οι καλύτερες επιλογές θα είναι κατασκευασμένες από πλαστικό, δέρμα ή μέταλλο.

3. Εύκολο στην ανάγνωση

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μια ετικέτα αποσκευών με πληροφορίες ονόματος. Όχι μόνο οι ετικέτες αποσκευών είναι χρήσιμες για την αναγνώριση των αποσκευών σας στο καρουζέλ, αλλά σε περίπτωση που χαθεί η τσάντα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας. Πρέπει πάντα να υποβάλλετε μια αξίωση στο γραφείο αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας με την οποία πετάτε, αλλά είναι ακόμα απαραίτητο να τοποθετήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην ετικέτα.

Επαγγελματική συμβουλή: Όσον αφορά το τι πρέπει να βάλετε στις κάρτες πληροφοριών της ετικέτας αποσκευών, βάλτε μόνο το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και το email σας στην ετικέτα. Μην γράψετε τη διεύθυνση του σπιτιού σας γιατί αν η τσάντα σας πέσει σε λάθος χέρια, μπορεί να επιστρέψετε σε ένα άδειο σπίτι. Εάν είστε έτοιμοι να βάλετε μια διεύθυνση στην ετικέτα των αποσκευών σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση εργασίας σας.

4. Ασφαλές προσάρτημα

Εάν η ετικέτα των αποσκευών σας δεν μένει στην τσάντα σας, δεν έχει καμία χρησιμότητα. Σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται στην τσάντα σας και το υλικό του εξαρτήματος στερέωσης.

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να στερεώνετε τα κορδόνια της ετικέτας αποσκευών, ώστε να παραμένουν ασφαλή. Οι διαφορετικές ετικέτες αποσκευών μπορεί να έχουν διαφορετικές μεθόδους επισύναψης, επομένως βεβαιωθείτε ότι το γνωρίζετε προτού αγοράσετε τις ετικέτες σας.

Όταν σκέφτεστε το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε ετικέτες αποσκευών, είναι συνήθως καλύτερο να πάτε για το φερμουάρ. Εάν το βάλετε στη λαβή, θα το απομακρύνετε συνεχώς όταν μεταφέρετε την τσάντα.

Κριτικές για τις καλύτερες ετικέτες αποσκευών

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι οι καλύτερες ετικέτες αποσκευών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Καλύτερη ετικέτα αποσκευών συνολικά

1. Ετικέτες αποσκευών Shacke με πλήρες κάλυμμα προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ετικέτες αποσκευών Shacke με πλήρες κάλυμμα προστασίας προσωπικών δεδομένων

Οι καλύτερες ετικέτες αποσκευών συνολικά είναι οι ετικέτες Shacke Luggage που έχουν πλήρες πίσω κάλυμμα για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ένα σετ περιλαμβάνει δύο ετικέτες αποσκευών με διαστάσεις 4,5” x 2,5”. Έρχονται σε οκτώ φωτεινά χρώματα για να βοηθήσουν την τσάντα σας να γίνει εύκολα αντιληπτή και είναι κατασκευασμένα από ένα εύκαμπτο αλλά στιβαρό καουτσούκ, ώστε να είναι λιγότερο πιθανό να κουμπώσουν. Όχι μόνο η ετικέτα είναι στιβαρή, αλλά οι θηλιές είναι πλεγμένες και κατασκευασμένες από χάλυβα. Μόλις συμπληρώσετε την κάρτα πληροφοριών σας, θα την καλύψετε με την υποστήριξη απορρήτου. Αυτό καθιστά δύσκολο για τα αδιάκριτα βλέμματα να ρίξουν μια ματιά στο πού ζείτε ή εργάζεστε, αλλά εξακολουθεί να είναι εύκολα προσβάσιμο αν κάποιος βρει την τσάντα σας και θέλει να την επιστρέψει. Οι ετικέτες Shacke Luggage είναι διασκεδαστικές και εύκολα αντιληπτές, καθιστώντας τις ιδανικές για κάθε ταξίδι.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη ετικέτα αποσκευών για κρουαζιέρες

2. Ετικέτες αποσκευών κρουαζιέρας Highwind

Ετικέτες αποσκευών κρουαζιέρας Highwind

Εάν έχετε πάει πρόσφατα σε κρουαζιέρα, ξέρετε πόσο αδύναμες είναι οι ετικέτες των αποσκευών τους. Είναι κατασκευασμένα από χαρτί και διαλύονται εύκολα. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας φτάνουν με επιτυχία στην καμπίνα σας, χρησιμοποιήστε τις ετικέτες αποσκευών κρουαζιέρας Highwind. Με διαστάσεις 7,25” x 3,5”, αυτές οι καθαρές θήκες θα διατηρήσουν αυτές τις χάρτινες ετικέτες ανέπαφες και προστατευμένες από τα στοιχεία. Θα εκτυπώσετε τις χάρτινες ετικέτες όπως κάνετε συνήθως και, στη συνέχεια, θα τις κλείσετε με φερμουάρ στις θήκες για να είναι ασφαλείς. Οι ετικέτες είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό PVC και είναι κατασκευασμένες για να χωρούν ετικέτες από όλες τις μεγάλες γραμμές κρουαζιέρας. Θα τα στερεώσετε με τις συμπεριλαμβανόμενες πλεγμένες, ατσάλινες θηλιές. Για τις καλύτερες ετικέτες ταξιδιωτικών αποσκευών για κρουαζιέρες, το Highwind είναι η τέλεια επιλογή.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη ετικέτα αποσκευών σιλικόνης

3. TravelΠερισσότερα Ετικέτες αποσκευών για βαλίτσες

TravelΠερισσότερα Ετικέτες αποσκευών για βαλίτσες

Αυτές οι επτά φωτεινές ετικέτες αποσκευών από νέον θα βεβαιωθούν ότι όλα, από τη χειραποσκευή σας μέχρι την τσάντα του γκολφ σας φέρουν την κατάλληλη ετικέτα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Αυτές οι ετικέτες σιλικόνης PVC είναι κατασκευασμένες για να λυγίζουν στις πιο δύσκολες συνθήκες αλλά να μην σπάνε. Είναι ιδανικά για μεγάλα ταξίδια ή πτήσεις με πολλαπλές συνδέσεις, καθώς δεν θα πέσουν. Αυτές οι ετικέτες έχουν διαστάσεις 4,1” x 2,3” x ,3” και μπορείτε να γράψετε τα στοιχεία σας στην ταυτότητα ή απλώς να σύρετε την επαγγελματική σας κάρτα. Όχι μόνο τα χρώματα κάνουν αυτές τις ετικέτες μοναδικές, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ελαφριές, αδιάβροχες και έχουν εγγύηση ζωής. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι Ετικέτες Αποσκευών TravelMore για βαλίτσες θα αντέξουν την κατάχρηση αεροπορικών εταιρειών.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη δερμάτινη ετικέτα αποσκευών

4. Ετικέτες δερμάτινη τσάντα αποσκευών Travelambo

Ετικέτες δερμάτινη τσάντα αποσκευών Travelambo

Αν θέλετε μια ετικέτα αποσκευών που να είναι ανθεκτική και να ταιριάζει με την προσωπικότητά σας, σκεφτείτε τις δερμάτινες ετικέτες αποσκευών Travelambo. Αυτές οι κορυφαίες ετικέτες αποσκευών διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα πολυουρεθάνης. Η πόρπη στην ετικέτα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα 304 για να παρατείνει τη χρήση της. Το μήκος του ιμάντα έχει ακόμη επεκταθεί για να διευκολύνει την προσάρτηση. Η κάρτα πληροφοριών είναι διπλής όψης, ώστε να μπορείτε να συμπεριλάβετε πολλούς αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις, ενώ υπάρχει και ένα πτερύγιο απορρήτου για να κρατάτε κρυφές τις πληροφορίες σας. Για μια στιβαρή, δερμάτινη ετικέτα αποσκευών, η δερμάτινη τσάντα αποσκευών Travelambo είναι ο καλύτερος τρόπος.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη μεταλλική ετικέτα αποσκευών

5. Ετικέτες Αποσκευών Αλουμινίου Travelambo

Ετικέτες Αποσκευών Αλουμινίου Travelambo

Αυτές οι ετικέτες αποσκευών από ενισχυμένο κράμα αλουμινίου είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο ισχυρές από μια τυπική ετικέτα. Κάθε ετικέτα περιλαμβάνει έναν ενισχυμένο βρόχο από ανοξείδωτο χάλυβα για να βεβαιωθείτε ότι η ετικέτα των αποσκευών σας επιβιώνει ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπέτειες. Οι ετικέτες αποσκευών από αλουμίνιο Travelambo διαθέτουν μια εξαιρετικά όμορφη λειτουργία κάρτας πληροφοριών που επιτρέπει στο όνομά σας να είναι ορατό χάρη στη διαφανή μεμβράνη, αλλά να κρύβονται τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό καθιστά ακόμη πιο εύκολο να βεβαιωθείτε ότι αρπάζετε τη σωστή τσάντα από το καρουζέλ. Όχι μόνο αυτές οι ετικέτες λειτουργούν καλά για τις αποσκευές, αλλά μπορείτε επίσης να τις συνδέσετε σε πράγματα όπως ο χαρτοφύλακάς σας ή το σακίδιο ταξιδιού σας. Οι ετικέτες αποσκευών αλουμινίου Travelambo έχουν ωραίο φινίρισμα από αλουμίνιο και θα διατηρούν τις πληροφορίες σας προστατευμένες ανεξάρτητα από το πού σας πάνε τα ταξίδια σας.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη έξυπνη ετικέτα αποσκευών

6. ReturnMe Έξυπνες Ετικέτες ID Αποσκευών

ReturnMe Έξυπνες Ετικέτες ID Αποσκευών

Οι έξυπνες ετικέτες γίνονται γρήγορα ο καλύτερος τρόπος για να επισημάνετε τις αποσκευές σας. Οι ετικέτες αναγνώρισης έξυπνων αποσκευών ReturnMe θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ηρεμία σε όλα τα μελλοντικά σας ταξίδια. Χάρη σε αυτές τις ετικέτες δεν χρειάζεται πλέον να γράφετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην ετικέτα σας και κινδυνεύετε να μάθει κάποιος πού ζείτε ή εργάζεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τις πληροφορίες της επαφής και των αντικειμένων σας στην ασφαλή τους πύλη, να συνδέσετε την εποξειδική μεταλλική ετικέτα στην τσάντα αποσκευών ή του φορητού υπολογιστή σας, να ενεργοποιήσετε τον μοναδικό κωδικό ταυτότητας και είστε έτοιμοι. Ο εντοπιστής της τσάντας σας θα επικοινωνήσει με το ReturnMe, θα συνδεθείτε με τον ανιχνευτή και το ReturnMe θα παραδώσει την τσάντα σας. Οι ανιχνευτές λαμβάνουν ακόμη και ένα δώρο μπόνους ως ανταμοιβή και υπάρχει απεριόριστος αριθμός ανακτήσεων με την εγγραφή σας. Οι ετικέτες αναγνώρισης έξυπνων αποσκευών ReturnMe είναι πραγματικά απαραίτητες για τους συχνούς ταξιδιώτες.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ετικέτα αποσκευών καλύτερου σχεδιαστή

7. Art of Travel Ετικέτες αποσκευών σχεδιαστών νεοπρενίου

Art of Travel Ετικέτες αποσκευών σχεδιαστών νεοπρενίου

Αυτές οι επώνυμες ετικέτες αποσκευών είναι η τέλεια επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να ακολουθήσουν τη μόδα. Αυτές οι ετικέτες αποσκευών εμπνευσμένες από επαγγελματίες καλλιτέχνες έχουν θέμα με μια ποικιλία τοπίων, όπως η Σουηδία, το Ισραήλ και η Ινδονησία. Οι ετικέτες αποσκευών από Neoprene Designer Art of Travel και οι θηλιές τους είναι κατασκευασμένες από νεοπρένιο υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο να μην σκίζει την τσάντα σας. Οι ετικέτες είναι ανθεκτικές στους λεκέδες και καθαρίζονται εύκολα, κάτι που είναι ένα πλεονέκτημα σε περίπτωση που λερωθούν στο αεροπλάνο. Έχουν διαστάσεις 9″ x 2,8″ x ,2″ και ζυγίζουν μόνο 0,6 ουγγιές. Για μια πραγματικά μοναδική ετικέτα αποσκευών, χρησιμοποιήστε μια ετικέτα αποσκευών από νεοπρένιο σχεδιαστή Art of Travel.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα

8. Ετικέτα σιλικόνης φούρνου αποσκευών

Ετικέτα σιλικόνης φούρνου αποσκευών

Το να ταξιδεύετε με το Ovener Silicone Luggage Tag είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξετε την αγάπη σας για τα ταξίδια και την αεροπορία. Διακοσμημένο στη μία πλευρά με ένα αεροπλάνο, η άλλη πλευρά επιτρέπει στους άλλους να βλέπουν μόνο το όνομά σας. οι υπόλοιπες πληροφορίες σας προστατεύονται από την ετικέτα. Η ετικέτα είναι περίπου το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας, με διαστάσεις περίπου 3,5” x 2”, και η κάρτα ονόματος είναι 3,4” x 1,8”. Η ετικέτα στερεώνεται με ένα χαλύβδινο καλώδιο 7″ για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει σταθερά στερεωμένη. Η σιλικόνη είναι μαλακή και εύκαμπτη, καθιστώντας εύκολη την τοποθέτηση σε όλα, από τις παραδοτέες αποσκευές σας μέχρι τις τσάντες των ενδυμάτων σας. Οι ετικέτες αποσκευών σιλικόνης Ovener είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ετικέτα αποσκευών υψηλής ποιότητας σε εξαιρετική τιμή.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

9. Famavala 2x Αποσκευές Ετικέτες

Famavala 2x Αποσκευές Ετικέτες

Όχι μόνο είναι εντυπωσιακά τα σχέδια σε αυτές τις ετικέτες αποσκευών, αλλά και η ικανότητά τους να ταξιδεύουν καλά. Οι ετικέτες Famavala έχουν διαστάσεις 3,9” x 2,8” x 0,1” και είναι κατασκευασμένες από συνθετικό υλικό που βοηθά την τσάντα να ταξιδέψει μαζί σας από τις ευρωπαϊκές πόλεις στις ασιατικές παραλίες. Η κλειδαριά μεταλλικού βρόχου είναι εύκολη στην εγκατάσταση και κάνει την ετικέτα πιο ασφαλή και ανθεκτική. Υπάρχει ένα πτερύγιο για την κάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων που κλείνει μαγνητικά. Η δύναμη και η δημιουργικότητα είναι μερικά από αυτά τα σημεία με τις καλύτερες πωλήσεις, τοποθετώντας το Famavala ανάμεσα στις πιο όμορφες ετικέτες αποσκευών που υπάρχουν.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

10. Ετικέτες αποσκευών TUFFTAAG / Κάτοχος επαγγελματικής κάρτας

Ετικέτες αποσκευών TUFFTAAG / Κάτοχος επαγγελματικής κάρτας

Οι ετικέτες Tufftaag Luggage είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικές στη σκουριά μεταλλικές ετικέτες που δίνουν στην τσάντα σας μια κομψή εμφάνιση. Είναι κομψά και επαγγελματικά, επομένως όχι μόνο λειτουργούν για τις αποσκευές σας, αλλά μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για πράγματα όπως ο ταξιδιωτικός σας χαρτοφύλακας. Η ετικέτα είναι 2,35” x 4,15” x 0,15” και ασφαλίζεται με καλώδιο από ανοξείδωτο χάλυβα. Περιλαμβάνεται μια κάρτα πληροφοριών, αλλά μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε την προσωπική σας επαγγελματική κάρτα. Προσφέρουν ακόμη και ένα πρότυπο PDF που σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε διασκεδαστικές κάρτες ονομάτων και ετικέτες για να του δώσετε μια πιο εξατομικευμένη αίσθηση. Με την ανθεκτικότητα στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού, οι ετικέτες αποσκευών Tufftaag μπορούν να διαρκέσουν μια ζωή.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Οι ετικέτες αποσκευών είναι ο τέλειος τρόπος για να καταπολεμήσετε ενεργά τον κίνδυνο να χάσετε τις αποσκευές σας. Αλλά την επόμενη φορά που θα βάλετε μια ετικέτα αποσκευών στη βαλίτσα σας, βεβαιωθείτε ότι είναι από τις καλύτερες. Όταν επιλέγετε οποιαδήποτε από τις καλύτερες ετικέτες αποσκευών, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι οι αποσκευές σας φέρουν την κατάλληλη ετικέτα και είναι πιθανό να επιστρέψουν σε εσάς με ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης :Τι παίρνω μαζί μου στα ταξίδια

Γιατί να επιλέξω τη Ryanair ή τη Wizz Air για να κλείσω το επόμενο αεροπορικό μου εισιτήριο;

Ταξιδιωτικές συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων που λειτουργούν πραγματικά

Τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού για ταξιδιώτες με σακίδια

Οι 10 καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους το 2023

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.