Τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού για ταξιδιώτες με σακίδια

Τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού για ταξιδιώτες με σακίδια

Είτε ταξιδεύετε με το Euro-rail στην Τσεχία, είτε κάνετε πεζοπορία στον Αμαζόνιο είτε περνάτε έναν μήνα στο Περού, τα ταξίδια με σακίδιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε τον κόσμο.

Και εδώ είναι τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού που θα βοηθήσουν τους ταξιδιώτες με σακίδια πλάτης να παραμείνουν ελαφριές, κινητές και οργανωμένες.

Τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού για ταξιδιώτες με σακίδια
Τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού για ταξιδιώτες με σακίδια

Πρώτον: Ένα σακίδιο ταξιδιού

Τα σημερινά ταξιδιωτικά σακίδια δεν είναι το πακέτο κατασκήνωσης του πατέρα σας. Η τεχνολογία έχει κάνει τα σημερινά σακίδια ταξιδιού εξαιρετικά ελαφριά και σχεδιασμένα ειδικά για ταξίδια.

Ανοίγουν σαν βαλίτσες για εύκολη πρόσβαση, προσφέρουν τσέπες πολυμέσων, πολλαπλούς τρόπους μεταφοράς και άλλα πλεονεκτήματα για τους ταξιδιώτες.

Τα παλιά πακέτα με κορδόνια περίσφιξης ήταν καλά για τον μπαμπά. Αλλά αν θέλετε να παραμείνετε ελαφρύ, ευκίνητοι και οργανωμένοι, ένα ταξιδιωτικό σακίδιο είναι ο καλύτερος τρόπος.

Δεύτερον: Μια πετσέτα ταξιδιού

Μπορείτε σίγουρα να παραλείψετε ένα ή δύο ντους ενώ ταξιδεύετε. Αλλά τελικά θα θελήσετε να καθαρίσετε και να στεγνώσετε. Το πρόβλημα είναι ότι οι συμβατικές πετσέτες ζυγίζουν έναν τόνο, στεγνώνουν για πάντα και μουχλιάζουν εάν τις συσκευάζετε υγρές.

Οι πετσέτες ταξιδιού λύνουν αυτά τα προβλήματα. Είναι εξαιρετικά ελαφριά και διπλώνουν σε ένα κλάσμα στο μέγεθος των κανονικών πετσετών. Επίσης, στεγνώνουν εξαιρετικά γρήγορα και τα περισσότερα καταπολεμούν τη συσσώρευση μύκητα και ωίδιο.

Τρίτον: Εσώρουχα ταξιδιού

Ό,τι ισχύει για τις συμβατικές πετσέτες ισχύει και για τα κανονικά βαμβακερά εσώρουχα.

Παίρνουν πολύ χρόνο για να στεγνώσουν και είναι προμαχώνες για μύκητες και μυρωδιές.

Τα εσώρουχα ταξιδιού που στεγνώνουν γρήγορα στεγνώνουν εγκαίρως για να φορεθούν ή να συσκευαστούν στο επόμενο λεωφορείο, καταπολεμούν τις οσμές και τα δυσάρεστα βακτήρια και αντέχουν στην ακαμψία της καθημερινής χρήσης στο δρόμο.

για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια επισκεφτείτε το ticketswe 

Τέταρτον: Φύλλα σαπουνιού ταξιδιού

Τα φύλλα σαπουνιού είναι από τους ελαφρύτερους, πιο συμπαγείς και αποτελεσματικούς τρόπους για να παραμείνετε καθαροί ενώ ταξιδεύετε.

Τα φύλλα σαπουνιού — σώμα, σαμπουάν, ξύρισμα ή άλλα — είναι περίπου 1 ίντσας, λεπτά φύλλα που σχηματίζουν αφρό στο νερό. Πληρούν τις απαιτήσεις χειραποσκευής, είναι ένα κλάσμα του βάρους των υγρών και καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο στο σακίδιο ή τις αποσκευές σας.

Πέμπτο: Κύβοι συσκευασίας

Εάν χρησιμοποιήσετε κύβους συσκευασίας μία φορά, δεν θα φύγετε ούτε για ένα Σαββατοκύριακο ξανά χωρίς αυτούς. Σας επιτρέπουν να πακετάρετε πολύ περισσότερα πράγματα στον ίδιο χώρο και να τα κρατάτε όλα οργανωμένα.

Οι κύβοι συσκευασίας είναι ορθογώνια από νάιλον ή δικτυωτό φερμουάρ στα οποία συσκευάζετε και συμπιέζετε τον εξοπλισμό και τα ρούχα σας πριν τα βάλετε στο σακίδιό σας. Εάν φέρετε μόνο ένα πράγμα από αυτήν τη λίστα, αυτό θα ήταν.

Έκτο: Διεθνείς προσαρμογείς βύσματος

Εξακολουθεί να είναι ένας διαφορετικός κόσμος, γι’ αυτό ταξιδεύουμε. Αλλά αυτό ισχύει και για τα ηλεκτρικά συστήματα κάθε ηπείρου.

Επομένως, θα χρειαστεί να φέρετε τον κατάλληλο προσαρμογέα για σύνδεση σε πρίζες τοίχου στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και αλλού. Μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένους προσαρμογείς για κάθε τοποθεσία ή κιτ γενικής χρήσης που σας επιτρέπουν να συνδέετε όπου κι αν πάτε.

Έβδομο: Ένας ηλιακός φορτιστής

Το να πάτε εκεί που λίγοι ταξιδιώτες έχουν πάει στο παρελθόν είναι μια εκπληκτική εμπειρία. Και όσο πιο απομακρυσμένα πηγαίνετε, τόσο λιγότερη υποδομή θα βρείτε.

Σε ορισμένες περιοχές μπορείτε πραγματικά να λάβετε υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, αλλά όχι την ηλεκτρική ενέργεια για να τροφοδοτήσετε το τηλέφωνο.

Τα ηλιακά φορτία είναι ελαφριά, συμπαγή και σας επιτρέπουν να τροφοδοτείτε τα ηλεκτρονικά σας, ανεξάρτητα από το πόσο μακρυά είστε.

Τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού για ταξιδιώτες με σακίδια
Τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού για ταξιδιώτες με σακίδια

Αριθμός 8: Κλειδαριές ταξιδιού ή αποσκευών

Ξοδέψατε πολύ χρόνο σχεδιάζοντας τι να φέρετε και δεν θα ήταν εύκολο να τα πάρετε όλα πίσω ενώ ταξιδεύετε.

Οι κλειδαριές ταξιδιού ή αποσκευών είναι μικρές, συμπαγείς κλειδαριές που σας επιτρέπουν να ασφαλίζετε την κύρια θήκη και τις εξωτερικές τσέπες της τσάντας σας όσο η βαλίτσα είναι μακριά από τα μάτια σας ή όταν βρίσκεστε σε μέρη με πολύ κόσμο.

Ορισμένες κλειδαριές έχουν επίσης εύκαμπτα καλώδια για να ασφαλίζουν το πακέτο σας σε σταθερά αντικείμενα.

Νούμερο 9: Μια ζώνη χρημάτων

Η αντικατάσταση του διαβατηρίου, των πιστωτικών καρτών σας, ακόμη και της επιστροφής μετρητών σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, μπορεί να είναι μια σημαντική προσπάθεια που θα σας πάρει χρόνο. Θέλετε λοιπόν να κρέμεστε από τα πιο πολύτιμα αντικείμενα σας.

Οι ζώνες χρημάτων είναι μικρές, διακριτικές θήκες που φοριούνται γύρω από τη μέση σας κάτω από το παντελόνι σας για να κρύβουν και να προστατεύουν το διαβατήριό σας και τα μετρητά σας.

Οι περισσότεροι ληστές δεν έχουν το χρόνο να τσεκάρουν κάτω από τα ρούχα όλων. Μεταφέρετε λοιπόν ένα ψεύτικο πορτοφόλι και μερικά δολάρια για να τα δώσετε, ενώ το πραγματικό σας απόθεμα είναι κρυμμένο με ασφάλεια.

Δέκατο: Ένα Daypack

Τα περισσότερα ταξίδια περιλαμβάνουν να φτάσετε σε μια νέα πόλη ή χωριό, να κλειδώσετε το κύριο πακέτο σας στον ξενώνα ή το ξενοδοχείο και να κατευθυνθείτε για εξερεύνηση. Διανυκτερεύσεις, πεζοπορία στην πόλη και απομακρυσμένες πεζοπορίες αποτελούν μέρος της καλής ώρας.

Και θα χρειαστείτε ένα ελαφρύ σακίδιο ημέρας για να μεταφέρετε τα απαραίτητα. Τα περισσότερα ποιοτικά ταξιδιωτικά σακίδια έχουν αφαιρούμενα σακίδια ημέρας ενσωματωμένα στα σχέδιά τους.

Θα φέρετε πολλά πράγματα στο ταξίδι σας και τι να πακετάρετε και πώς να τα πακετάρετε συζητούνται ατελείωτα από έμπειρους ταξιδιώτες με σακίδιο. Αλλά με αυτά τα λίγα βασικά αξεσουάρ ταξιδιού , θα είστε σίγουροι ότι θα παραμείνετε ελαφρύς, φορητός και οργανωμένος.

Στο παρακάτω widget βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι σας

 

Mr TicketsWe
Mr TicketsWe