You are currently viewing Οι 10 καλύτεροι φορητοί αφυγραντήρες το 2023

Οι 10 καλύτεροι φορητοί αφυγραντήρες το 2023

Είτε χαλαρώνετε στο σπίτι είτε απολαμβάνετε τη ζωή στο δρόμο, θέλετε να μπορείτε να αναπνέετε εύκολα. Ωστόσο, πολλά πράγματα που αγαπάμε, όπως ο ζεστός καιρός, το μαγείρεμα και το ντους, μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την αναπνοή και τις αλλεργίες μας. Όλα αυτά μπορούν να κάνουν τους υδρατμούς να συλλέγονται και όταν αυξάνεται η υγρασία, το ωίδιο, η μούχλα και άλλα πράγματα είναι πιο πιθανό να αναπτυχθούν. Όταν είστε στο σπίτι, η λύση είναι ένας αφυγραντήρας.

Επειδή η υγρασία μπορεί να είναι πρόβλημα ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, ένας φορητός αφυγραντήρας είναι απαραίτητος. Όταν επιλέγετε ένα φορητό μοντέλο, έχετε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε παντού, από το τροχόσπιτό σας, στο υπόγειό σας, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Η λίστα μας με τους καλύτερους φορητούς αφυγραντήρες θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτόν που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

Η κορυφαία επιλογή μας: Αν ψάχνετε για έναν αφυγραντήρα καλής ποιότητας που δεν κοστίζει ένα χέρι και ένα πόδι, μην ψάξετε περισσότερο από το Μίνι Αφυγραντήρας Pro Breeze Electric. Το Pro Breeze είναι μικρό, ισχυρό και εξαιρετικά ελαφρύ, καθιστώντας τον τον καλύτερο φορητό αφυγραντήρα στην αγορά σήμερα.

καλύτεροι φορητοί υπολογιστές

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων αφυγραντήρων

Παρακάτω είναι οι καλύτεροι διαθέσιμοι φορητοί αφυγραντήρες. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε σε έναν καλό φορητό αφυγραντήρα

Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε έναν φορητό αφυγραντήρα:

1. Μέγεθος

Πολλοί αφυγραντήρες ταξινομούνται ανάλογα με το πόση υγρασία μπορούν να αφαιρέσουν την ημέρα. Ορισμένοι μεγάλοι αφυγραντήρες μπορούν να αφαιρέσουν έως και 90 λίτρα νερού από ένα δωμάτιο 3.000+ τετραγωνικών ποδιών. Οι φορητοί αφυγραντήρες συνήθως αφαιρούν περίπου 20 pints ή λιγότερο από δωμάτια 100 – 400 τετραγωνικών ποδιών. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου το μέσο μέγεθος δωματίου όπου θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα. Όσο πιο υγρή και μεγαλύτερη είναι η περιοχή, τόσο πιο ισχυρή μονάδα θα χρειαστείτε. Όσο πιο ισχυρή είναι η μονάδα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι.

Αν ψάχνετε για έναν αφυγραντήρα για να ταξιδέψετε, τότε πιθανότατα θα θέλετε έναν πολύ μικρό. Εάν ο καλύτερος αφυγραντήρας για οικιακή χρήση είναι αυτό που χρειάζεστε, τότε μπορείτε να θυσιάσετε λίγο χώρο για μια πιο ισχυρή μονάδα.

2. Χωρητικότητα δεξαμενής νερού

Αυτό θα καθορίσει πόσο συχνά πρέπει να αδειάζετε τον αφυγραντήρα σας. Όταν η δεξαμενή νερού γεμίσει, οι περισσότερες μονάδες θα απενεργοποιηθούν ως χαρακτηριστικό ασφαλείας και για να αποφευχθεί το χάος. Ενώ οι φορητοί αφυγραντήρες θα είναι μικρότεροι από τους παραδοσιακούς, οι καλύτερες επιλογές μικρού φορητού αφυγραντήρα θα επιτύχουν μια καλή ισορροπία μεταξύ μεγέθους και χωρητικότητας, ώστε να μην χρειάζεται να αδειάζετε συνεχώς τη δεξαμενή. Για φορητές επιλογές, οι δεξαμενές νερού πιθανότατα θα έχουν δεξαμενή 20 ουγγιών ή λιγότερο.

3. Φορητότητα

Ένας από τους στόχους για έναν αφυγραντήρα είναι να μπορείτε να ταξιδεύετε με αυτόν όσο πιο ομαλά γίνεται. Όχι μόνο θα πρέπει να είναι συμπαγές, αλλά θα πρέπει να είναι και ελαφρύ. Πολλοί από τους καλύτερους φορητούς αφυγραντήρες θα μπορούν εύκολα να χωρέσουν στις αποσκευές σας. Εάν πρόκειται να το βάλετε στις παραδοτέες αποσκευές σας, φροντίστε να το συσκευάσετε με ασφάλεια για να αποφύγετε ζημιές. Εάν θα το χρησιμοποιείτε στα ταξίδια σας με RV, η φορητότητα μπορεί να είναι λίγο λιγότερο σημαντική επειδή δεν θα χρειαστεί να το μετακινείτε τόσο συχνά.

4. Ευκολία χρήσης

Βεβαιωθείτε ότι ο αφυγραντήρας σας διαθέτει εύχρηστα χειριστήρια που καταλαβαίνετε πώς να τα χρησιμοποιείτε. Ορισμένα διαθέτουν μια εξαιρετικά απλή λειτουργία ελέγχου με ένα πάτημα. Άλλα σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε τον αφυγραντήρα και να ρυθμίσετε το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας. Ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε, απλώς βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

5. Επίπεδο θορύβου

Εάν κοιμάστε ελαφρά, τότε είναι σημαντικό να βρείτε έναν αφυγραντήρα που δεν θα σας ξυπνά τη νύχτα. Εάν ο θόρυβος προκαλεί ανησυχία, ορισμένα μοντέλα κατασκευάζονται με τεχνολογία που τους επιτρέπει να λειτουργούν με ελάχιστο θόρυβο. Ορισμένα μοντέλα θα σας πουν ακόμη και το επίπεδο ντεσιμπέλ στο οποίο θα λειτουργεί, ώστε να γνωρίζετε πόσο δυνατό θα είναι προτού το αγοράσετε.

6. Καθαρισμός αέρα

Για όσους έχουν αλλεργίες, η καλύτερη επιλογή για εσάς μπορεί να είναι ένας συνδυασμός αφυγραντήρα/καθαριστή αέρα. Ένα υγρό περιβάλλον μπορεί εύκολα να αναπαράγει ακάρεα σκόνης, βρωμιά, σπόρια κ.λπ. Ένας αφυγραντήρας απορροφά την υγρασία και μειώνει την υγρασία, σκοτώνοντας πράγματα που αναπτύσσονται στην υγρασία. Ενώ ένας καθαριστής αέρα απορροφά τον αέρα και τον στέλνει μέσω ενός φίλτρου που παγιδεύει ερεθιστικούς παράγοντες όπως γύρη, σπόρια μούχλας και σκόνη.

Κριτικές για τον καλύτερο φορητό αφυγραντήρα

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι οι καλύτεροι αφυγραντήρες στο Amazon.

*tips το ΤicketsWe σας παρουσιαζει ενα οδηγο,εαν θέλετε τωρα να αγοράσετε Κάποιο από τα προϊόντα, πρόταση μας ειναι να κανετε μια αναζήτηση στο Google και να το βρειτε απο την ελληνική αγορά ειτε απο την amazon της Γερμανιας

Μίνι Αφυγραντήρας Pro Breeze Electric

Μίνι Αφυγραντήρας Pro Breeze Electric

Ο Ηλεκτρικός Μίνι Αφυγραντήρας Pro Breeze είναι ικανός να αφαιρεί έως και εννέα ουγγιές νερό την ημέρα. Είναι ιδανικό για δωμάτια έως 150 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει δεξαμενή νερού 16 ουγγιών. Αυτός ο αφυγραντήρας έχει μια λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης στην οποία θα ανάψει μια λυχνία LED για να σας ενημερώσει ότι η δεξαμενή χρειάζεται αποστράγγιση. Είναι εξαιρετικά αθόρυβο και αποτελεσματικό και με μόνο 2,4 κιλά μπορεί να χωρέσει στην τσάντα ταξιδιού σας χωρίς πρόβλημα. Ο Mini Αφυγραντήρας Pro Breeze Electric είναι ιδανικός για κάθε μικρό χώρο επιρρεπή στον υγρό αέρα.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Μίνι Αφυγραντήρας Seavon Electric

Μίνι Αφυγραντήρας Seavon Electric

Ο καλύτερος φορητός αφυγραντήρας για χρήση RV είναι ο Seavon Electric Mini Dehumidifier. Με μόνο 2,4 λίβρες και 7,2” x 6,2” x 11”, μπορεί να ρουφήξει εννέα ουγγιές νερό και έχει δεξαμενή νερού 16 ουγγιών. Η ενσωματωμένη τεχνολογία ψύξης λειτουργεί χωρίς συμπιεστή, επομένως δεν θα διακόψει τον ύπνο σας. Διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης όταν η δεξαμενή είναι γεμάτη και η λυχνία LED ανάβει κόκκινο όταν χρειάζεται να αδειάσετε τη δεξαμενή. Η βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας είναι μεταξύ 59 – 86°F και δεν θα λειτουργεί κάτω από 41°F, οπότε έχετε αυτό υπόψη όταν ταξιδεύετε. Σχεδιασμένο για τα πάντα, από RV μέχρι σκάφη, το ταξίδι με τον ηλεκτρικό μίνι αφυγραντήρα Seavon είναι παιχνιδάκι.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Μίνι αφυγραντήρας Eva Dry Wireless

Μίνι αφυγραντήρας Eva Dry Wireless

Ο ασύρματος μίνι αφυγραντήρας Eva Dry είναι εξαιρετικά απλός και δεν κάνει χάος. Απλώς το κρεμάτε και στεγνώνει μικρές περιοχές έως και 333 κυβικά πόδια. Μπορεί να απορροφήσει έως και έξι ουγγιές νερό και διαρκεί έως και 30 ημέρες πριν χρειαστεί να το επαναφορτίσετε. Δεν απαιτούνται καλώδια, καλώδια ή μπαταρίες. Είναι ο τέλειος αφυγραντήρας σε ντουλάπες, RV, σκάφη, ντουλάπια, χρηματοκιβώτια όπλων και τσάντες γυμναστηρίου. Αυτό το κομψό μοντέλο ζυγίζει μόνο ένα κιλό και έχει διαστάσεις 9” x 8,25” x 2,88”. Αν είστε στην αγορά του φθηνότερου αφυγραντήρα, αλλά δεν θέλετε να θυσιάσετε την ποιότητα, προτιμήστε τον ασύρματο μίνι αφυγραντήρα Eva Dry.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Φορητός Αφυγραντήρας Hysure Compact

Φορητός Αφυγραντήρας Hysure Compact

Αυτός ο μικρός και ήσυχος αφυγραντήρας εξάγει έως και δέκα ουγγιές νερό την ημέρα. Ο φορητός αφυγραντήρας Hysure Compact 700 ml λειτουργεί καλά σε δωμάτια περίπου 215 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης όταν είναι γεμάτος. Είναι ελαφρύ με μόνο 2,64 κιλά και εκτείνεται 13,9” x 6,3” x 4,4”. Εάν έχετε μεγαλύτερους χώρους, υπάρχει επίσης μια επιλογή 2.000 ml που μπορεί να αφαιρέσει έως και 25 ουγγιές νερό. Είστε έτοιμοι να πείτε αντίο στο ωίδιο, τις άσχημες οσμές και την υγρασία; Ρίξτε μια ματιά στον φορητό αφυγραντήρα Hysure Compact.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Μικρός Αφυγραντήρας Alrocket

Μικρός Αφυγραντήρας Alrocket

Ο Μικρός Αφυγραντήρας Alrocket είναι εξαιρετικά αποδοτικός και θα δημιουργήσει ένα πιο άνετο περιβάλλον διαβίωσης και ύπνου για εσάς. Η δεξαμενή των 35 ουγγιών μπορεί να εξάγει έως και 16 ουγγιές νερό καθημερινά σε ένα υγρό περιβάλλον 86°F και 80% RH. Λειτουργεί με έναν ήσυχο ψίθυρο μόνο 39dB για να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Για την προστασία του κινδύνου υπερχείλισης, θα σβήσει όταν η δεξαμενή φτάσει μεταξύ 24 και 27 ουγγιές. Έχει σχεδιασμό με ένα άγγιγμα που το καθιστά εύκολο στη χρήση και με λιγότερο από τρία κιλά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το μετακινήσετε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Για δωμάτια με υγρασία περίπου 260 τετραγωνικά πόδια, ο Μικρός Αφυγραντήρας Alrocket θα μπορούσε να είναι η τέλεια λύση.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Auzkin Small Compact Αφυγραντήρας

Auzkin Small Compact Αφυγραντήρας

Ο καλύτερος αφυγραντήρας για υπόγεια, ο Auzkin Small Compact Αφυγραντήρας είναι ιδανικός για δωμάτια έως 260 τετραγωνικά πόδια και μπορεί να αφαιρέσει έως και 16 ουγγιές νερό κάθε μέρα. Αυτός ο αφυγραντήρας σχεδιάστηκε για να είναι φιλικός προς το περιβάλλον, απορροφώντας 40 W/ώρα και εξοικονομεί χρήματα περισσότερο από τα παραδοσιακά χημικά απορροφητικά. Αυτό είναι τέλειο εάν χρειάζεστε έναν αφυγραντήρα που λειτουργεί όλη μέρα και νύχτα. Περιλαμβάνει τεχνολογία που του επιτρέπει να λειτουργεί στο σιωπηλό επίπεδο των 39dB, έτσι ώστε η εργασία και ο ύπνος σας να μην ενοχλούνται. Ζυγίζει 2,87 λίβρες και έχει διαστάσεις 5,7” x 5,7” x 8,9”, έτσι όχι μόνο λειτουργεί τέλεια στο υπόγειό σας, αλλά είναι εύκολο να μετακινηθεί όταν χρειάζεται. Ο μικρός συμπαγής αφυγραντήρας Auzkin έχει σχεδιασμό με ένα άγγιγμα που θα λατρέψετε να έχετε παντού, από το υπόγειό σας μέχρι το γκαράζ σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Μικρός Φορητός Αφυγραντήρας Σπιτιού Honati

Μικρός Φορητός Αφυγραντήρας Σπιτιού Honati

Ο μικρός φορητός οικιακός αφυγραντήρας Honati είναι ένας από τους καλύτερους φορητούς αφυγραντήρες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αυτό το μοντέλο των 600 ml αφαιρεί έως και δέκα ουγγιές νερό καθημερινά σε χώρους έως 160 τετραγωνικά πόδια. Το επίπεδο θορύβου είναι κάτω από 33dB χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που δεν χρησιμοποιεί συμπιεστή. Έχει σχεδιαστεί για να βρίσκεται στο σπίτι σας, αλλά είναι επίσης υπέροχο να ταξιδεύετε χάρη στο μέγεθός του. Έχει διαστάσεις 5,75” x 5,75” x 8,94 και ζυγίζει 2,2 κιλά, ώστε να χωράει εύκολα στην τσάντα του weekender όταν είστε εν κινήσει. Μπορείτε να πείτε αντίο στα βρεγμένα δάπεδα, τα υγρά ρούχα και τον υγρό αέρα όταν χρησιμοποιείτε τον μικρό φορητό οικιακό αφυγραντήρα Honati.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Φορητός Αφυγραντήρας Afloia Electric

Φορητός Αφυγραντήρας Afloia Electric

Μία από τις καλύτερες επιλογές αφυγραντήρα υπογείου στην αγορά, ο φορητός αφυγραντήρας Afloia Electric είναι 700 ml και εξάγει έως και 12 ουγγιές νερό την ημέρα. Είναι βολικό γιατί δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στις 13,86” x 6,54” x 4,33” αλλά ελέγχει τέλεια τη συμπύκνωση. Χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη σχεδίαση κατανάλωσης εξοικονόμησης ενέργειας, έχει την προηγμένη τεχνολογία Peltier που του επιτρέπει να λειτουργεί αθόρυβα και περιλαμβάνει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης για αποφυγή ακαταστασίας. Στα 2,6 κιλά μπορείτε εύκολα να το μετακινήσετε σε όλο το σπίτι σας με τον ελεύθερο χρόνο σας. Για κορυφαία ποιότητα με υψηλή τιμή, θα λατρέψετε τον φορητό αφυγραντήρα Afloia Electric.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Μίνι Αφυγραντήρας Pure Enrichment Deluxe

Μίνι Αφυγραντήρας Pure Enrichment Deluxe

Αν ψάχνετε για εκπτωτικό αφυγραντήρα υψηλής ποιότητας, η αναζήτησή σας έχει τελειώσει. Αυτός ο αφυγραντήρας 300 ml είναι εξοπλισμένος με προηγμένο έλεγχο υγρασίας και αθόρυβη λειτουργία. Ο αφυγραντήρας 3,24 λιβρών εξαλείφει έως και δέκα ουγγιές περίσσειας νερού την ημέρα και έχει εύκολη λειτουργία με ένα άγγιγμα. Έχει διαστάσεις 10,5” x 7,7” x 6,9” και έχει συμπαγή σχεδιασμό που είναι ιδανικό για κουζίνες, μπάνια, ντουλάπες και πολλά άλλα. Η αφαιρούμενη δεξαμενή νερού κάνει τον καθαρισμό εύκολο και κλείνει αυτόματα για να αποτρέψει την υπερχείλιση της δεξαμενής. Ο Μίνι Αφυγραντήρας Pure Enrichment Deluxe έχει υψηλής ποιότητας σχεδιασμό εξοικονόμησης χώρου για τον οποίο μπορείτε να είστε σίγουροι.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Μίνι αφυγραντήρας Pohl Schmitt

Μίνι αφυγραντήρας Pohl Schmitt

Οι καλύτεροι αφυγραντήρες συνδυάζουν την ισχύ με έναν κομψό σχεδιασμό που εξοικονομεί χώρο και ο Μίνι Αφυγραντήρας Pohl Schmitt κάνει ακριβώς αυτό. Διαθέτει δεξαμενή νερού 17 ουγγιών, είναι μόνο 11,2” x 6,4” x 5,2” και θα αφαιρέσει την αίσθηση υγρασίας από κάθε μικρό ή ανεπαρκώς αεριζόμενο δωμάτιο. Το μέγεθος το καθιστά ιδανικό για δωμάτια στο σπίτι σας και σε προορισμούς που τείνουν να είναι υγροί, όπως η Σιγκαπούρη. Είναι σχεδιασμένο με τεχνολογία Peltier, ώστε να λειτουργεί αθόρυβα και αποτελεσματικά χωρίς να το προσέξετε. Η χρήση του Mini Αφυγραντήρα Pohl Schmitt στο σπίτι σας και όταν ταξιδεύετε θα σας βοηθήσει να αναπνέετε ευκολότερα.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Όταν αγοράζετε έναν από τους φορητούς αφυγραντήρες από τη λίστα μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει μια καλή επένδυση στην υγεία και την άνεσή σας. Όχι μόνο θα αποτρέψει την ανάπτυξη σπορίων μούχλας, ακάρεων σκόνης κ.λπ., αλλά καθώς η υγρασία κάνει τον αέρα να αισθάνεται πιο ζεστός από ό,τι είναι, ο χώρος θα αισθάνεται πιο άνετος όταν μειωθεί η υγρασία. Είτε χαλαρώνετε στο σπίτι είτε απολαμβάνετε το ξενοδοχείο σας στο εξωτερικό, η ύπαρξη ενός φορητού αφυγραντήρα θα κάνει τον χώρο πιο ευχάριστο.

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα ταξιδιωτικά ρούχα

Οι καλύτεροι φορητοί ανεμιστήρες

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.