You are currently viewing Οι 10 Καλύτερες Σόμπες Κάμπινγκ (2023)

Οι 10 Καλύτερες Σόμπες Κάμπινγκ (2023)

Οι μέρες που η κατασκήνωση ισοδυναμεί με την κατανάλωση χονδροειδών, αφυδατωμένων τροφών έχει παρέλθει εδώ και καιρό. Με τις σόμπες κάμπινγκ που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, μπορείτε να μαγειρέψετε γεύματα όπως θα κάνατε αν ήσασταν στο σπίτι. Ιδανικές για απλά δείπνα καθώς και για γεύματα τριών πιάτων, οι καλύτερες σόμπες κάμπινγκ μπορούν να τα κάνουν όλα. Όμως, όπως και άλλα κομμάτια ταξιδιωτικού εξοπλισμού, η αγορά είναι γεμάτη επιλογές, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ συχνά οι άνθρωποι συμβιβάζονται με προϊόντα χαμηλής ποιότητας και καταλήγουν να απογοητεύονται. Είμαστε εδώ για να το διορθώσουμε. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τι πρέπει να αναζητήσετε σε μια φορητή σόμπα κάμπινγκ και ποιες θεωρούμε ότι είναι οι καλύτερες.

Τα καλύτερα τραπέζια κάμπινγκ

Συγκριτικός Πίνακας Καλύτερων Σόμπων Κάμπινγκ

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες φορητές σόμπες κάμπινγκ. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε μια καλή σόμπα κάμπινγκ

Υπάρχουν διάφοροι τύποι σόμπων κάμπινγκ στην αγορά που ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα του ταξιδιού, οπότε ορίστε τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν ψάχνετε για την επόμενη σόμπα κατασκήνωσης…

1. Ισχύς καυστήρα

Η παραγωγή θερμότητας θα μετρηθεί σε BTU ή Βρετανικές θερμικές μονάδες. Για κάποιους, αυτό είναι το κύριο μέλημα κατά την αγορά μιας σόμπας κάμπινγκ, επειδή υψηλότερα BTU σημαίνει ότι μαγειρεύετε περισσότερο φαγητό πιο γρήγορα.

2. Τύπος καυσίμου

Οι περισσότερες σόμπες κάμπινγκ που θα δείτε να λειτουργούν με προπάνιο. Αυτό το καύσιμο λειτουργεί καλά στις περισσότερες συνθήκες και είναι εύκολο να βρεθεί. Ωστόσο, καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν κάτω από το μηδέν, θα δείτε την απόδοσή του να αρχίζει να μειώνεται. Εάν έχετε την τάση να κάνετε πολύ κάμπινγκ τεσσάρων εποχών, τότε θα θέλετε να επιλέξετε μια σόμπα υγρών καυσίμων. Το λευκό αέριο θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε μια σόμπα πλήρους μεγέθους. Το βουτάνιο είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για κάμπινγκ τριών εποχών. Αν δεν σας ενδιαφέρει να σας ενοχλούν τα καύσιμα, τότε απλώς προτιμήστε την καλύτερη επιλογή ξυλόσομπας.

3. Τρίψτε, Σχάρες και Σχάρες

Η πιο συνηθισμένη σόμπα που είναι πιθανό να δείτε θα έχει δύο καυστήρες και μία σχάρα. Εάν θέλετε να κάνετε μια ποικιλία μαγειρέματος, φροντίστε να προσέξετε για σόμπες που είτε περιλαμβάνουν ψησταριά είτε είναι συμβατές με εξαρτήματα ψησταριάς και ψησίματος που μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά. Μερικά άλλα διασκεδαστικά συνημμένα που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε είναι οι φούρνοι πίτσας και τα κουτιά μπάρμπεκιου.

4. Τύπος ανάφλεξης

Αν ψάχνετε για ευκολία, χρησιμοποιήστε το διακόπτη ανάφλεξης. Αυτό θα κρατήσει τα δάχτυλά σας και τα φρύδια σας πιο ασφαλή από ό, τι αν επρόκειτο να ακολουθήσετε την παραδοσιακή ανάφλεξη του σπίρτου. Αλλά η ανάφλεξη με το κουμπί έχει μια τιμή, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αγοράζετε μια σόμπα για κάμπινγκ.

5. Αριθμός Καυστήρων

Για κάποιους, δύο σόμπες καυστήρα είναι τέλειες. Ενώ άλλοι θέλουν απλώς την καλύτερη ελαφριά σόμπα στρατοπέδου, που σημαίνει ότι πιθανότατα θα είναι εντάξει με μόνο έναν καυστήρα. Άλλοι ακόμα, που πηγαίνουν σε μια ομαδική περιπέτεια, πιθανότατα θα βρεθούν στην αγορά για μια σόμπα με τρεις καυστήρες. Προφανώς οι τρεις εστίες καυστήρα σας δίνουν περισσότερο χώρο μαγειρέματος, αλλά καταλαμβάνουν επίσης περισσότερο χώρο και είναι πιο βαριές. Ο αριθμός των καυστήρων που θα λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς εξαρτάται από το στυλ του ταξιδιού σας και τον τύπο μαγειρέματος που θέλετε να κάνετε.

6. Ικανότητα σιγοβρασμού

Όταν ξοδεύετε περισσότερα χρήματα σε μια σόμπα υψηλότερης ποιότητας, ο έλεγχος του σιγοβρασμού είναι πιθανό να είναι καλύτερος. Ο έλεγχος του σιγοβρασμού είναι πολύ σημαντικός για να μην καταλήξετε με κρύα σημεία ή καψαλισμένο φαγητό. Μια σόμπα που είναι αποδοτική σε χαμηλή θερμοκρασία θα προσφέρει επίσης καλύτερη απόδοση καυσίμου και θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

7. Τύπος Σόμπας

Οι δύο τύποι σόμπων κάμπινγκ που κυκλοφορούν στην αγορά είναι αυτόνομες και επιτραπέζιες. Αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς θα εξαρτηθεί σίγουρα από το στυλ του ταξιδιού σας. Οι αυτόνομες σόμπες είναι συνήθως μεγαλύτερες και έχουν υψηλότερη απόδοση. Συνήθως στέκονται σε τέσσερα πόδια που αφαιρούνται για ευκολία. Εάν κατευθύνεστε προς το πίσω μέρος, τότε μια ανεξάρτητη σόμπα πιθανότατα δεν είναι η κατάλληλη για εσάς λόγω βάρους. Αυτές οι εστίες είναι γενικά πιο βαριές, επομένως είναι ιδανικές για κάμπινγκ με αυτοκίνητο και μαγείρεμα για γκρουπ. Οι επιτραπέζιες σόμπες είναι συνήθως πιο ελαφριές και πιο εύκολες στη μεταφορά, αλλά μπορούν να περιοριστούν όσον αφορά την απόδοση και την ισχύ μαγειρέματος.

8. Βάρος / Μέγεθος

Εάν το αυτοκίνητό σας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, τότε το βάρος και το μέγεθος πιθανότατα δεν θα είναι μεγάλη ανησυχία. Αλλά εάν ταξιδεύετε με σακίδιο ή έχετε περιορισμένο χώρο στη σκηνή του κάμπινγκ σας, τότε θα πρέπει πραγματικά να ανησυχείτε για το μέγεθος. Όσο περισσότεροι καυστήρες, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η σόμπα και τόσο περισσότερο θα ζυγίζει. Εάν πηγαίνετε για σακίδιο, τότε ξέρετε ότι κάθε κιλό είναι ζωτικής σημασίας. Εάν κατευθύνεστε προς το backcountry, θα συνιστούσαμε να προσπαθήσετε να διατηρήσετε το βάρος γύρω ή κάτω από 10 κιλά. Μερικές από τις ανεξάρτητες σόμπες μπορεί να είναι πάνω από 30 λίβρες, κάτι που είναι εντάξει αν κάνετε κάμπινγκ με αυτοκίνητο, αλλά όχι αν πρέπει να κάνετε πεζοπορία με αυτό.

9. Απόδοση ανέμου

Θα ήταν τρομερό να τελειώσετε μια κουραστική μέρα πεζοπορίας μόνο για να ανακαλύψετε ότι ο άνεμος είναι πολύ δυνατός για τη σόμπα σας και δεν μπορείτε να μαγειρέψετε τίποτα. Επειδή οι φλόγες είναι τόσο ευαίσθητες στον άνεμο, πολλές σόμπες θα έχουν παρμπρίζ σε τρεις πλευρές. Τα παρμπρίζ είναι το απόλυτο must ακόμα κι αν η πρόγνωση του καιρού δείχνει τέλεια.

Κριτικές για τις καλύτερες σόμπες κάμπινγκ

Τώρα που έχετε κατά νου τι χρειάζεστε, σας παραθέτουμε τις διάφορες επιλογές παρακάτω.

Camp Chef Everest 2-Burner Camp Stove

Camp Chef Everest 2-Burner Camp Stove

Κατηγορία: Επιτραπέζιο
Καύσιμο: Καυστήρες προπανίου
: 2 x 20.000 BTUs
Βάρος: 12 λίβρες.

Θεωρείται ότι είναι η καλύτερη σόμπα 2 καυστήρων στην αγορά, το Camp Chef Everest προσφέρει όλη τη θερμότητα που χρειάζεστε ενώ ζυγίζει μόνο 12 κιλά. Διαθέτει ένα απαράμιλλο σύστημα ανάφλεξης και δύο καυστήρες υψηλής πίεσης 20.000 BTU. Οι επιλογείς ελέγχου θερμότητας είναι πλήρως ρυθμιζόμενοι και διαθέτει φράγμα ανέμου τριών όψεων. Η ατσάλινη σχάρα μαγειρέματος είναι αρκετά δυνατή για να κρατήσει τις κατσαρόλες και τα τηγάνια σας και ο δίσκος υγρών από ανοξείδωτο χάλυβα κάνει το καθάρισμα παιχνιδάκι. Έχει διαστάσεις 13,5 x 23,5 x 4″ και έχει καπάκι κλειδώματος και βολική λαβή για εύκολη μεταφορά στο κάμπινγκ σας. Το βάρος και η συμβατότητα καθιστούν το Camp Chef Everest άψογο για το επόμενο κάμπινγκ σας.

Προβολή στο Amazon

Camp Chef Explorer 2-Burner Σόμπα Camp

Camp Chef Explorer 2-Burner Σόμπα Camp

Κατηγορία: Ελεύθερο
Καύσιμο :
Καυστήρες προπανίου : 2 x 30.000 BTU
Βάρος: 36 λίβρες.

Όσον αφορά την ευελιξία, αυτή είναι μια από τις καλύτερες σόμπες κάμπινγκ που θα βρείτε. Αυτή η σόμπα είναι απλώς η βασική γραμμή, καθώς μπορείτε να συνδυάσετε μια ποικιλία από αξεσουάρ Blue Flame Camp Chef για να ολοκληρώσετε την εξωτερική σας κουζίνα. Ένα κουτί μπάρμπεκιου, σχάρα γκριλ και ολλανδικός φούρνος είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που μπορείτε να προσθέσετε σε αυτήν τη σόμπα κάμπινγκ. Κάθε ένας από τους καυστήρες χυτού αλουμινίου προσφέρει 30.000 BTU και θα έχετε συνολικά 448 τετραγωνικές ίντσες χώρου μαγειρέματος. Η σόμπα είναι 29 ίντσες, αλλά τα πόδια είναι αποσπώμενα για επιτραπέζια χρήση και ρυθμιζόμενα για χρήση σε ανώμαλο έδαφος. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αλεξήνεμο τριών όψεων, ρυθμιστή και σωλήνα τριών ποδιών. Το Camp Chef Explorer 2-Burner έχει διαστάσεις 34″ x 9,5″ x 16,25″ και ζυγίζει 30,5 λίβρες. Ιδανικό για κατασκήνωση, κατασκήνωση, ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης και πολλά άλλα, Αυτή η σόμπα μπορεί να προσφέρει 15 ώρες μαγειρέματος σε ένα δοχείο προπανίου 20 λιβρών. Επιλέξτε το Camp Chef Explorer 2-Burner και απολαύστε την ύπαιθρο με γεμάτη κοιλιά.

Προβολή στο Amazon

Κλασική σόμπα προπανίου Coleman

Κλασική σόμπα προπανίου Coleman

Κατηγορία: Επιτραπέζιο
Καύσιμο : Καυστήρες προπανίου
: 2 x 10.000 BTU
Βάρος: 12 λίβρες.

Ένα γνωστό όνομα όταν πρόκειται για προϊόντα εξωτερικού χώρου, ο Coleman έχει ένα άλλο προϊόν αστέρι σε αυτήν τη σόμπα κάμπινγκ. Αυτή η ανθεκτική, ανθεκτική στη σκουριά σόμπα προσφέρει 20.000 BTU μαγειρικής ισχύος και μπορεί να χωρέσει ταυτόχρονα ένα τηγάνι 10 ιντσών και 12 ιντσών. Οι δύο καυστήρες ρυθμίζονται ξεχωριστά. Ορισμένες από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί αυτή η σόμπα, όπως οι τεχνολογίες PerfectFlow και PerfectHeat, αποτελούν μέρος αυτού που κάνει αυτή τη σόμπα να ξεχωρίζει. Το PerfectFlow είναι μια τεχνολογία ελέγχου πίεσης που επιτρέπει σταθερή απόδοση παρέχοντας σταθερή θερμότητα ανεξάρτητα από το αν το καύσιμο είναι χαμηλό, εάν βρίσκεστε σε μεγάλο υψόμετρο ή οι θερμοκρασίες έχουν πέσει. Το PerfectHeat παρέχει πιο αποτελεσματική θερμότητα μαγειρέματος στο φαγητό ενώ χρησιμοποιεί λιγότερα καύσιμα χάρη στη διαδικασία καύσης του καυσίμου. Χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο προπανίου 16,4 ουγγιών, αυτή η σόμπα μπορεί να διαρκέσει για μία ώρα και με τους δύο καυστήρες στο ύψος.

Προβολή στο Amazon

Σόμπα προπανίου με 3 καυστήρες σειράς Stansport Outfitter

Σόμπα προπανίου με 3 καυστήρες σειράς Stansport Outfitter

Κατηγορία: Επιτραπέζιο
Καύσιμο : Καυστήρες προπανίου
: 2 x 25.000 BTU; 1 x 10.000 BTU
Βάρος: 16 λίβρες.

Είτε μαγειρεύετε για μια ομάδα είτε απλώς απολαμβάνετε να μαγειρεύετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αυτή η σόμπα Stansport είναι ο κορυφαίος όταν πρόκειται για σόμπες κάμπινγκ 3 καυστήρων. Οι δύο εξωτερικοί καυστήρες εκπέμπουν 25.000 BTU ενώ ο μεσαίος προσφέρει 10.000 BTU. Κάθε ένας από τους εξωτερικούς καυστήρες έχει το δικό του ξεχωριστό παρμπρίζ για να διατηρεί τη θερμότητα εστιασμένη στην κατσαρόλα ή στο τηγάνι σας. Οι καυστήρες είναι εύκολα ελεγχόμενοι για να διατηρήσετε το μαγείρεμα του φαγητού σας στην επιθυμητή θερμοκρασία. Ο δίσκος συλλογής υγρών από ανοξείδωτο χάλυβα κάνει γρήγορο και εύκολο καθάρισμα μετά από κάθε γεύμα. Εκτός από όλα αυτά, αυτή είναι μια πολύ όμορφη σόμπα που θα λατρέψετε να έχετε μαζί σας στα μελλοντικά σας ταξίδια κατασκήνωσης.

Προβολή στο Amazon

Σύστημα σόμπας Jetboil Base Camp

Σύστημα σόμπας Jetboil Basecamp

Κατηγορία: Επιτραπέζιο
Καύσιμο: Καυστήρες προπανίου
: 2 x 10.000 BTU
Βάρος: 9 λίβρες. 14 ουγκιές.

Όταν ψάχνετε για την καλύτερη φορητή σόμπα κάμπινγκ, είναι αναπόφευκτο να συναντήσετε τη σόμπα Jetboil Base Camp. Αναδιπλώνεται και συνοδεύεται από τσάντα αποθήκευσης για εύκολη μεταφορά. Κάθε καυστήρας έχει απόδοση θερμότητας 10.000 BTUs και η σόμπα διαθέτει μια μηχανική βαλβίδα για προηγμένο έλεγχο σιγοβρασμού. Υπάρχει επίσης ένας αξιόπιστος και βολικός αναφλεκτήρας επιπέδου. Η σόμπα Jetboil Base Camp σόμπα ζυγίζει μόνο περίπου έξι κιλά και μπορεί να βράσει ένα λίτρο νερό σε περίπου τρία λεπτά. Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σόμπας για κάμπινγκ αυτοκινήτου που θα βρείτε και θα λειτουργήσει τέλεια είτε φτιάχνετε στρατόπεδο στο Big Sur είτε αφιερώνετε λίγο χρόνο στο τροχόσπιτο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα άλλο βολικό χαρακτηριστικό είναι η θύρα Jetlink™ που σας επιτρέπει να επεκτείνετε το σύστημα μαγειρέματος και να παρέχετε καύσιμο σε συμβατές σόμπες και δορυφορικούς καυστήρες Luna.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Σύστημα Combo Σόμπας MSR WindBurner

Σύστημα σόμπας MSR WindBurner

Κατηγορία: Επιτραπέζιο
Καύσιμο: Καυστήρες
δοχείου: 1
Βάρος: 1 λίβρα 13 oz.

Διπλασιάζοντας ως η καλύτερη σόμπα κάμπινγκ για backpacking, η MSR WindBurner Stove Combo System προσφέρει ένα σύστημα σόμπας και μαγειρικών σκευών all-in-one που κάνει το μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους πιο απλό από ποτέ. Λειτουργεί με μέγιστη απόδοση καθώς ο εναλλάκτης θερμότητας και ο καυστήρας ακτινοβολίας παρέχουν ταχύτερους χρόνους βρασμού και μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου. Είναι επίσης σε εξέλιξη για την καλύτερη σόμπα χειμερινού κάμπινγκ χάρη στην αντιανεμική απόδοσή της. Ο κλειστός σχεδιασμός και ο εσωτερικός ρυθμιστής πίεσης συνεργάζονται για να κάνουν τη σόμπα ουσιαστικά ανεπηρέαστη από τις καιρικές συνθήκες. Η συσκευασία και η συναρμολόγηση είναι πιο εύκολη από ποτέ επειδή το σύστημα βρίσκεται μέσα στο δοχείο. Με βάρος λιγότερο από ένα κιλό, το MSR WindBurner Stove Combo System είναι μια ιδανική επιλογή για όλες τις υπαίθριες περιπέτειες.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Σόμπα Coleman Triton Series 2-Burner

Σόμπα Coleman Triton Series 2-Burner

Κατηγορία: Επιτραπέζιο
Καύσιμο : Καυστήρες προπανίου
: 2 x 11.000 BTU
Βάρος: 10 λίβρες. 2 ουγκιές.

Σχεδιασμένη με γνώμονα τις σκληρές συνθήκες μαγειρέματος, η σειρά Coleman Triton ξεχωρίζει για την ανθεκτική κατασκευή και τον μεγάλο χώρο μαγειρέματος. Η σόμπα έχει διαστάσεις 21″ x 12,5″ x 4,25″ και μπορεί να χωρέσει ταυτόχρονα ένα τηγάνι 12 ιντσών και 10 ιντσών. Η απόδοση θερμότητας είναι 11.000 BTU ανά καυστήρα και η τεχνολογία PerfectHeat διασφαλίζει ότι η θερμοκρασία είναι ακριβώς σωστή. Τα χειριστήρια θερμότητας ρυθμίζονται ανεξάρτητα και σας επιτρέπουν να επιλέγετε ρυθμίσεις θερμότητας οπουδήποτε μεταξύ βρασμού και βρασμού, με τον μέσο χρόνο βρασμού να είναι περίπου τρία λεπτά. Η σειρά Coleman Triton είναι επίσης αγαπητή για την απόδοση καυσίμου της, έχει χρόνο λειτουργίας μίας ώρας όταν χρησιμοποιείται κύλινδρος προπανίου 16,4 ουγγιών. Είναι ελαφρύ και έχει ενσωματωμένη λαβή για μεταφορά, καθιστώντας την εύκολη επιλογή όταν πρέπει να επιλέξετε μια σόμπα για κάμπινγκ.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Σόμπα καυστήρα Camp Chef Tahoe 3

Σόμπα καυστήρα Camp Chef Tahoe 3

Κατηγορία: Ελεύθερο
Καύσιμο:
Καυστήρες προπανίου : 3 x 30.000 BTUs
Βάρος: 43 λίβρες.

Το Camp Chef Tahoe θα είναι η καλύτερη επιλογή σας αν μαγειρεύετε για παρέα. Ανεξάρτητα από το πόσους ανθρώπους κάνετε κάμπινγκ, αυτή η σόμπα μπορεί να το χειριστεί. Αυτή η σόμπα διαθέτει τρεις καυστήρες 30.000 BTU και επιφάνεια μαγειρέματος 608 τετραγωνικών ιντσών. Οι επιλογείς ελέγχου θερμότητας είναι πλήρως ρυθμιζόμενοι και το περίβλημα του καυστήρα περιορίζει τα κρύα και ζεστά σημεία, ενώ επιτρέπει επίσης επιπλέον προστασία από τον αέρα. Η σχάρα έχει ύψος 30 ίντσες, αλλά τα πόδια αφαιρούνται για ευκολία. Το Camp Chef Tahoe διαθέτει απαράμιλλη ανάφλεξη και περιλαμβάνει ρυθμιστή και σωλήνα. Αυτό που αγαπούν πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη σόμπα είναι ότι είναι συμβατή με άλλα αξεσουάρ όπως ψησταριές, ψησταριές και φούρνους πίτσας. Αυτό είναι το τέλειο σημείο αναφοράς για τον υπαίθριο σταθμό μαγειρέματός σας και πραγματικά μια ιδανική εστία για όλες τις ομαδικές σας εξόδους.

Προβολή στο Amazon

Φορητή Σόμπα υγραερίου Gas One GS-3000

Φορητή Σόμπα υγραερίου Gas One GS-3000

Κατηγορία: Επιτραπέζιο
Καύσιμο: Καυστήρες Βουτάνιου
: 1 x 9.000 BTU
Βάρος: 3,3 λίβρες.

Παρόλο που είναι μικρή, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη να δούμε αυτήν τη σόμπα ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές σόμπας βενζίνης κάμπινγκ. Έχει διαστάσεις 13,5” x 11,2” x 4,4” και έχει έξοδο 9.000 BTU. Είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να μεταφερθεί σχεδόν χωρίς κόπο. Η φορητή εστία αερίου Gas One GS-3000 λειτουργεί με δοχεία βουτανίου οκτώ ουγγιών, τα οποία είναι εκπληκτικά φθηνά. Διαθέτει επίσης πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας για να διασφαλίσει ότι το ταξίδι σας δεν θα πάρει φωτιά. Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης ασφαλείας θα διακόψει τη ροή αερίου όταν ανιχνευτεί ακανόνιστη πίεση ή ροή, ενώ το ενσωματωμένο σύστημα εκτόξευσης φυσιγγίου θα εκτοξεύσει το δοχείο καυσίμου βουτανίου για τους ίδιους λόγους. Μαζί με το ότι είναι ελαφρύ με μόλις 3,3 κιλά, είναι επίσης κομψό και φαίνεται υπέροχο, επομένως είναι δύσκολο να αντιταχθεί κανείς ότι είναι η καλύτερη υπερελαφριά σόμπα στρατοπέδου. Για μια ελαφριά, απλή και δυνατή σόμπα,

Προβολή στο Amazon

Eureka Gonzo Grill Cook System

Eureka Gonzo Grill Cook System

Κατηγορία: Επιτραπέζιο
Καύσιμο: Καυστήρες προπανίου
: 1 x 10.000 BTUs
Βάρος: 14 λίβρες. 3 ουγκιές.

Το Eureka Gonzo Grill Cook System επιδεικνύει ευελιξία στα καλύτερά του. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ατελείωτους συνδυασμούς φαγητού, καθώς αυτό το σύστημα περιλαμβάνει σόμπα, ψησταριά και ψησταριά, καθιστώντας το τον καλύτερο συνδυασμό ψησταριάς με σόμπα κατασκήνωσης στην αγορά. Ο καυστήρας προσφέρει 10.000 BTU και ο προηγμένος έλεγχος σιγοβρασμού έχει τέσσερις πλήρεις στροφές ελέγχου φλόγας, ώστε να μπορείτε να μαγειρεύετε ακριβώς όπως θέλετε. Σχεδιάστηκε για να διασφαλίζει ότι το φαγητό σας δεν στεγνώνει ή καίγεται, αποτρέποντας τα καυτά σημεία και μεγιστοποιώντας τη μεταφορά θερμότητας ακτινοβολίας. Υπάρχει ακόμη και μια θύρα που σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλές ψησταριές ή σόμπες Eureka ή/και Jetboil που λειτουργούν από μία μόνο πηγή καυσίμου προπανίου. Έχει διαστάσεις 13,75″ x 11″ και ζυγίζει λίγο περισσότερο από 14 λίβρες, επομένως δεν είναι ιδανικό για backpacking, αλλά είναι η καλύτερη σόμπα κατασκήνωσης για κάμπινγκ με αυτοκίνητο. Όποιο φαγητό κι αν έχεις διάθεση,

Προβολή στο REI

Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάτε το όφελος από την ύπαρξη μιας ποιοτικής σόμπας κάμπινγκ. Αυτή η επένδυση είναι κάτι για το οποίο το στομάχι σας σίγουρα θα σας ευχαριστήσει αργότερα. Όταν επιλέγετε οποιαδήποτε από τις καλύτερες σόμπες κάμπινγκ από τη λίστα μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είστε χαρούμενοι και γεμάτοι στο επόμενο ταξίδι σας για κάμπινγκ καθώς εξερευνάτε την υπέροχη ύπαιθρο.

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Οι  Καλύτερες Σόμπες Backpacking

Οι καλύτερες καρέκλες κάμπινγκ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.