καλύτερα ταξιδιωτικά σακίδια πλάτης

Τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά σακίδια πλάτης για άνδρες και γυναίκες (2023)

Πίνακας Περιεχομένων

Η επιλογή του καλύτερου ταξιδιωτικού σακιδίου είναι ίσως το πιο ουσιαστικό βήμα στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας. Ανεξάρτητα από το αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε μακροπρόθεσμα ή απλώς να πάτε για σύντομες διακοπές, το σακίδιο σας θα είναι «το σπίτι σας μακριά από το σπίτι». Θέλετε λοιπόν οπωσδήποτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σακίδιο ταξιδιού που σας ταιριάζει καλά και δεν διαλύεται μετά την πρώτη χρήση.

Ξέρω ότι μπορεί να προκαλέσει σύγχυση να επιλέξετε το καλύτερο σακίδιο για ταξίδια από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στην αγορά. Αλλά μην ανησυχείτε, σήμερα θα σας βοηθήσω να εξοικονομήσετε ώρες έρευνας και θα σας πω τι να προσέξετε σε ένα καλό σακίδιο ταξιδιού και θα σας δώσω συμβουλές για την επιλογή του καλύτερου σακιδίου ταξιδιού για τα ταξίδια σας.

στην αμερικανική αγορά εσείς  μπορείτε να κανετε την αναζήτηση σας στο Γερμανικό amazon η στο Ιταλικό amazon οπου τα μεταφορικά είναι χαμηλά η από την Ελληνική αγορά εαν υπάρχουν και σε καλές τιμες.  Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Διαβάστε επίσης :Τα καλύτερα σακίδια πεζοπορίας για άνδρες και γυναίκες

Γρήγορη απάντηση: Τα καλύτερα σακίδια ταξιδιού

Πόσο πρέπει να κοστίζει ένα καλό σακίδιο ταξιδιού;

Ένα σακίδιο πλάτης καλής ποιότητας για ταξίδι κοστίζει από 100 έως 200 $. Ξέρω ότι για μερικούς από εσάς που ταξιδεύουν με σακίδιο μπορεί να ακούγεται πολύ για μια τσάντα, αλλά πιστέψτε με, αν υπάρχει κάτι που δεν θέλετε να τσιγκουνευτείτε, είναι ένα σακίδιο πλάτης καλής ποιότητας. Αυτά τα φτηνά, άγνωστα σακίδια πλάτης που μπορείτε να βρείτε στην Chinatown ή στη Walmart μπορεί να σας εξοικονομήσουν χρήματα στην αρχή, αλλά αν πρέπει να τα αντικαθιστάτε συνεχώς, θα κοστίσει πολύ περισσότερο μακροπρόθεσμα! Εξοικονομήστε λοιπόν χρόνο και χρήμα, αποσπώντας τα χρήματα μόνο μία φορά. Αποκτήστε ένα σακίδιο πλάτης καλής ποιότητας από τους Osprey , Deuter ή Gregory .

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα Daypacks για Πεζοπορία για άνδρες και γυναίκες

Ποια είναι η καλύτερη χωρητικότητα για ένα σακίδιο ταξιδιού;

1. Χωρητικότητα

Προσωπικά, είμαστε λάτρεις των σακιδίων πλάτης 35 – 45 λίτρων , γιατί μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως χειραποσκευή σε οικονομικές αεροπορικές εταιρείες. Επίσης, μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν κάτω από το κάθισμά σας ή στους κάδους λεωφορείων και τρένων. Ένα μικρότερο ταξιδιωτικό σακίδιο σας αναγκάζει επίσης να πάρετε λιγότερα πράγματα μαζί σας. Εάν πάρετε ένα μεγαλύτερο σακίδιο ταξιδιού, θα έχετε την τάση να γεμίζετε τον κενό χώρο και να μεταφέρετε περιττά πράγματα μαζί σας, κάτι που γίνεται γρήγορα κουραστικό για τους ώμους και την πλάτη σας.

Δεν νομίζετε ότι μπορείτε να χωρέσετε όλα τα πράγματά σας σε ένα ταξιδιωτικό σακίδιο 45 λίτρων; Ρίξτε μια ματιά στον απόλυτο κατάλογο συσκευασίας για τους backpackers για βοήθεια σχετικά με το τι να πακετάρουν.

2. Μέγεθος πλαισίου

Αφού καταλάβετε πόσα λίτρα θέλετε να μεταφέρετε, το επόμενο και πολύ σημαντικό βήμα είναι να βρείτε ένα ταξιδιωτικό σακίδιο που αντιστοιχεί στο μήκος του κορμού και των ισχίων σας.

Για να μετρήσετε το μήκος του κορμού σας, βρείτε τους C7 σπόνδυλους σας (το πιο οστεώδες μέρος στη βάση του λαιμού σας) και το πάνω άκρο των ισχίων σας, στη συνέχεια μετρήστε την απόσταση μεταξύ των δύο και ο αριθμός που θα λάβετε είναι το μήκος του κορμού σας.

Αν δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, απλώς επισκεφτείτε μια καλή εταιρεία κατασκήνωσης/υπαίθριου χώρου και θα σας βοηθήσουν να βρείτε το μήκος του κορμού σας. Με βάση το μήκος του κορμού σας, μπορείτε να αποφασίσετε ποιο μέγεθος σακιδίου ταξιδιού (ES, S, M ή L) είναι το ιδανικό για εσάς.

Ακολουθεί ένα γενικό διάγραμμα μεγεθών από το REI:

 • Μέγεθος συσκευασίας: Εξαιρετικά μικρό = Μήκος κορμού: Έως 15,5″
 • Μέγεθος συσκευασίας: Μικρό = Μήκος κορμού: 16″ έως 17,5″
 • Μέγεθος συσκευασίας: Μεσαίο/Κανονικό = Μήκος κορμού: 18″ έως 19,5″
 • Μέγεθος συσκευασίας: Μεγάλο/Ψηλό = Μήκος κορμού: 20″+

Λάβετε υπόψη ότι τα μεγέθη ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με τη μάρκα.

Μπροστινό σακίδιο φόρτωσης ή από πάνω;

Και τα δύο, τα σακίδια με μπροστινή φόρτωση και από πάνω, έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Κανένα από τα δύο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο από το άλλο, είναι πραγματικά θέμα προσωπικής επιλογής. Ταξίδεψαμε και με τα δύο και προτιμάμε το top loading από τα μπροστινά σακίδια, αλλά πολλοί άλλοι ταξιδιώτες μπορεί να διαφωνήσουν.

 • Τα σακίδια μπροστινής φόρτωσης , που ονομάζονται επίσης σακίδια φόρτωσης πάνελ, έχουν φερμουάρ που πηγαίνει γύρω-γύρω στο μπροστινό μέρος και ανοίγει σαν μια κανονική βαλίτσα, διευκολύνοντας τη συσκευασία και την αποσυσκευασία. Ο λόγος για τον οποίο δεν μας αρέσουν είναι επειδή είναι συνήθως πιο κοντά και πιο ογκώδη από τα σακίδια πλάτης και είναι πιο δύσκολο να τα αποθηκεύσετε κάτω από το κάθισμά σας ή στους κάδους πάνω από τα λεωφορεία και τα τρένα. Δεδομένου ότι ταξιδεύουμε πολύ με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στις αναπτυσσόμενες χώρες, ένας απλός μπροστινός φορτωτής δεν θα λειτουργούσε για εμάς. Επιπλέον, τα σακίδια με μπροστινή φόρτωση φαίνονται πολύ περίεργα και δυσανάλογα στο σώμα σας.
 • Τα σακίδια φόρτωσης ανοίγουν στο επάνω μέρος και μερικές φορές στο κάτω μέρος, ανάλογα με την τσάντα. Το να μπαίνεις και να βγαίνεις πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολο από ό,τι με ένα σακίδιο φόρτωσης μπροστά, αλλά από τη στιγμή που ξέρεις πώς να πακετάρεις το ταξιδιωτικό σου σακίδιο σωστά δεν θα πρέπει να είναι τεράστιο πρόβλημα. Για παράδειγμα, συσκευάζουμε πάντα τα πράγματα που χρειαζόμαστε περισσότερο κοντά στο επάνω ή το κάτω μέρος της τσάντας, και όλα τα άλλα μπαίνουν ενδιάμεσα. Τα σακίδια πλάτης φόρτωσης είναι επίσης πιο αδύνατα και ψηλότερα από τα σακίδια φόρτωσης μπροστά.

Τι να ψάξετε σε ένα καλό σακίδιο ταξιδιού;

Ανεξάρτητα από το μέγεθος που θα επιλέξετε ή εάν είναι φορτωμένο μπροστά ή από πάνω, το νέο ταξιδιωτικό σας σακίδιο πρέπει οπωσδήποτε να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Ιμάντες ώμου με επένδυση: Οι καλοί ιμάντες ώμου με επένδυση είναι απαραίτητοι για την αποφυγή μελανιών και για να προσθέσετε άνεση όταν μεταφέρετε την τσάντα σας.
 • Ιμάντας ισχίου με επένδυση: Οι καλοί ιμάντες γοφού σας βοηθούν να κατανείμετε το βάρος του σακιδίου σας πιο ομοιόμορφα και να απομακρύνετε την πίεση από τους ώμους και την πλάτη σας.
 • Μαξιλάρι πλάτης/Αερισμός: Ένα καλό σακίδιο ταξιδιού πρέπει να έχει άφθονο μαξιλάρι πλάτης και να επιτρέπει στον αέρα να κινείται ελεύθερα, προστατεύοντας την πλάτη σας από τον ιδρώτα στην τσάντα σας.
 • Λουράκι στέρνου: Αυτός ο μικρός ιμάντας στο μέσο του στήθους μπορεί να μην μοιάζει πολύ, αλλά είναι απαραίτητος για να φέρετε την τσάντα σας προς το σώμα σας και να σταθεροποιήσετε τα βαριά φορτία.
 • Τσέπες με ζώνη γοφών: Αυτές οι επιπλέον τσέπες μπορούν να σας φανούν χρήσιμες για τα μικρότερα αντικείμενα που χρειάζεστε πιο συχνά, όπως το διαβατήριό σας, τα χρήματα, το τηλέφωνο κ.λπ.
 • Αδιάβροχο υλικό: Το νέο σας σακίδιο πιθανότατα δεν θα είναι 100% αδιάβροχο, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να είναι ημι-αδιάβροχο για τις φορές που ξαφνικά σας πιάνει μια νεροποντή.
 • Κάλυμμα βροχής (tarp): Εκτός από το ότι το σακίδιο είναι ημι-αδιάβροχο, σας συνιστώ επίσης ανεπιφύλακτα να αγοράσετε ένα που έχει κάλυμμα βροχής. Εάν το σακίδιο που προτιμάτε δεν συνοδεύεται από κάλυμμα βροχής, μπορείτε πάντα να το αγοράσετε ξεχωριστά.
 • Ιμάντες συμπίεσης: Οι ιμάντες συμπίεσης σας βοηθούν να σφίξετε το σακίδιο σας και να κατανείμετε το βάρος πιο ομοιόμορφα.
 • Πολλαπλές θήκες: Οι πολλαπλές θήκες σάς βοηθούν να κρατάτε τα πράγματά σας οργανωμένα και επιτρέπουν την ευκολότερη πρόσβαση.
 • Τσέπες για μπουκάλια νερού: Δεν είναι το τέλος του κόσμου αν η τσάντα σας δεν έχει τσέπες για μπουκάλια νερού, αλλά νομίζω ότι είναι μια ωραία προσθήκη σε κάθε σακίδιο.

Κριτικές για το καλύτερο ταξιδιωτικό σακίδιο

Τώρα που ξέρετε τι να ψάξετε εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα σακίδια για ταξίδια.

Καλύτερο συνολικό σακίδιο πλάτης για ταξίδια

1. Osprey Farpoint 40

Μια εξαιρετική εναλλακτική εάν θέλετε να αφήσετε πίσω τις κυλιόμενες χειραποσκευές σας, αυτό το σακίδιο 40 λίτρων σας προσφέρει περισσότερο από αρκετό χώρο για ένα ταξίδι RTW. Το Farpoint 40 σας προσφέρει τρεις ξεχωριστές τσέπες και έξι παράθυρα ταυτότητας. Υπάρχουν επίσης δύο μπροστινές διπλές τσέπες με πλέγμα και υπάρχει ακόμη και μια θήκη με μανίκια που κλειδώνει για το tablet ή το φορητό υπολογιστή σας. Εάν καταλήξετε να πρέπει να ελέγξετε αυτήν την τσάντα όταν πετάτε, δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί ολόκληρο το σύστημα ανάρτησης (ζώνη και ζώνη ισχίου) μπορεί να αποθηκευτεί στο πίσω πλαίσιο, μειώνοντας την πιθανότητα ζημιάς. Τα καλά νέα είναι ότι ακόμα κι αν πάθει ζημιά, η Osprey εγγυάται ότι θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει τη συσκευασία ανεξάρτητα από το πότε την αγοράσατε. Η ποιότητα και η φήμη τους είναι απαράμιλλη. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με τον Osprey.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

Καλύτερο σακίδιο πλάτης για Digital Nomads

2. Aer Travel Pack 2

Aer Travel Pack 2

Με πολλές εσωτερικές θήκες και μια βολική επάνω τσέπη για μικρότερα αντικείμενα, αυτό το σακίδιο 33 λίτρων με μπροστινή φόρτωση θα κρατά τα υπάρχοντά σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα. Το Aer Travel Pack 2 σας προσφέρει αρκετό χώρο για τα απαραίτητα, ενώ η συμπαγής σχεδίαση και οι επενδυμένες επάνω και πλαϊνές λαβές προσφέρουν εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Τα φερμουάρ που κλειδώνουν και οι πλαϊνοί ιμάντες συμπίεσης διατηρούν το περιεχόμενο ασφαλές και ασφαλές, ενώ πρόσθετα βολικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ξεχωριστή θήκη για παπούτσια, τσέπη για φορητό υπολογιστή γρήγορης πρόσβασης, επεκτεινόμενη τσέπη για μπουκάλι νερού και αδιάβροχο εξωτερικό. Εκτός από την άνεση και την αποτελεσματικότητα, αυτό το υψηλής ποιότητας πακέτο είναι βέβαιο ότι θα σας κρατήσει άνετα με λαβές με επένδυση, εργονομικούς ιμάντες ώμου και αποσπώμενη ζώνη ισχίου. 

Προβολή στο AER

Το καλύτερο σακίδιο πλάτης για επαγγελματικά ταξίδια

3. Bellroy Transit

Σακίδιο πλάτης Bellroy Transit

Αν ψάχνετε για ένα μικρό ταξιδιωτικό σακίδιο που είναι επίσης εξαιρετικό για καθημερινή χρήση, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον ευέλικτο μπροστινό φορτωτή της Bellroy. Το τυπικό σακίδιο πλάτης Transit είναι 28 λίτρων και η Bellroy προσφέρει επίσης μια έκδοση plus-size με χωρητικότητα 38 λίτρων, η οποία εξακολουθεί να είναι ένα βολικό μέγεθος χειραποσκευής. Σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί την άνεση και την αποτελεσματικότητα, το πακέτο διαθέτει ιμάντες ώμου με επένδυση, ιμάντα στέρνου και εσωτερικούς ιμάντες συμπίεσης για να συμπυκνώνουν τα υπάρχοντά σας και να τα μεταφέρουν πιο εύκολα. Μερικά άλλα κομψά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα αδιάβροχο εξωτερικό, ένα κλιπ κλειδιού και βολικές τσέπες για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα μπουκάλι νερό, ένα διαβατήριο και ένα φορητό υπολογιστή. Το σακίδιο πλάτης διαθέτει κομψό σχεδιασμό που διατίθεται σε τέσσερα κομψά χρώματα και η Bellroy προσφέρει μια γενναιόδωρη τριετή εγγύηση σε όλες τις ταξιδιωτικές τσάντες της. 

Προβολή στο Amazon

Το καλύτερο ελαφρύ σακίδιο πλάτης ταξιδιού

4. Osprey Talon 44

Αυτό το σακίδιο 44 λίτρων βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των υψηλών επιδόσεων, ελαφριών πακέτων πολλαπλών αθλημάτων της Osprey, ιδανικά για το ταξίδι σας με σακίδια στην Ευρώπη. Έχει ακόμη ενημερωθεί για να μεγιστοποιήσει την άνεση και την πρακτικότητα. Αυτό το σακίδιο πλάτης φόρτωσης από πάνω έχει μια κύρια θήκη με αφαιρούμενη επάνω τσέπη και διχτυωτή τσέπη κάτω από το καπάκι. Το σακίδιο πλάτης Talon 44 είναι υπέροχο αν θέλετε να κάνετε μερικές συναρπαστικές πεζοπορίες στο ταξίδι σας, επειδή διαθέτει εξάρτημα για πόλο πεζοπορίας καθώς και εξωτερικό διαμέρισμα ενυδάτωσης, ιδανικό εάν δεν θέλετε να φέρετε ένα ξεχωριστό μπουκάλι νερό ταξιδιού. Χωράει περισσότερο εξοπλισμό από ό,τι φαντάζεστε, ενώ θα έχετε ακόμη και μια σφυρίχτρα διάσωσης στον ρυθμιζόμενο ιμάντα στέρνου σας για να είστε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς. Είναι δύσκολο να διαφωνήσεις ενάντια στο σακίδιο πλάτης Talon 44.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

Το καλύτερο σακίδιο πλάτης μπροστά

5. Επιδημία Tortuga

Tortuga Outbreaker Backpack

Φτιαγμένο με αδιάβροχο πανί πανί, επένδυση από αφρό και εξαιρετικά σκληρά φερμουάρ, αυτό το σακίδιο πλάτης με μπροστινή φόρτωση είναι μια εξαιρετική επιλογή για άνεση και ανθεκτικότητα. Το σακίδιο πλάτης Tortuga Outbreaker διατίθεται σε δύο βολικά μεγέθη, 35L (μέγιστο μέγεθος για διεθνείς χειραποσκευές) και 45L (μέγιστο μέγεθος για χειραποσκευές Ηνωμένων Πολιτειών). Η ζώνη ισχίου με επένδυση εκτρέπει το βάρος από τους ώμους σας και η μαλακή επένδυση στο πίσω μέρος και οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου προσφέρουν βέλτιστη άνεση. Υπάρχουν επίσης δύο πλαϊνές τσέπες για μπουκάλια νερού και μια θήκη φορητού υπολογιστή με επένδυση fleece, ενώ οι εσωτερικές τσέπες οργάνωσης είναι ιδανικές για να φυλάσσετε κάρτες, ταξιδιωτικά έγγραφα και άλλα μικρά πολύτιμα αντικείμενα ασφαλή και προσβάσιμα. 

Προβολή στο Amazon Προβολή στο Tortuga

Το καλύτερο ταξιδιωτικό σακίδιο πλάτης για γυναίκες

6. Osprey Aura 65

Η άνεση και ο αερισμός αυτού του σακιδίου είναι ανώτεροι χάρη στην ανάρτηση κατά της βαρύτητας και το ελαφρύ πλέγμα. Υπάρχει ένα πλωτό επάνω καπάκι σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερη αποθήκευση, αλλά μπορεί επίσης να αφαιρεθεί εάν θέλετε να ελαφρύνετε το φορτίο σας. Το πακέτο είναι εξοπλισμένο με διπλούς αφαιρούμενους και ρυθμιζόμενους ιμάντες μαξιλαριού ύπνου καθώς και εξάρτημα για μπαστούνια πεζοπορίας. Οι πλαϊνοί και οι εσωτερικοί ιμάντες συμπίεσης θα βοηθήσουν στη σταθεροποίηση του βάρους, ενώ η ρυθμιζόμενη ζώνη και η ζώνη ισχίου διασφαλίζουν ότι θα είστε άνετοι ενώ ταξιδεύετε με σακίδιο στη Φλωρεντία. Αυτή η συσκευασία των 65 λίτρων είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον κόσμο.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

Το καλύτερο ανδρικό σακίδιο ταξιδιού με κορυφαία φόρτωση

7. Osprey Atmos 65

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους οποίους αυτό είναι ένα βραβευμένο σακίδιο, αλλά εδώ είναι τα κυριότερα σημεία. Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον εξοπλισμό σας μέσω ενός μπροστινού πίνακα με φερμουάρ ή από το επάνω μέρος της συσκευασίας. Το ευέλικτο επάνω καπάκι σας μπορεί να αποσπαστεί εάν θέλετε να χάσετε λίγο βάρος, αλλά είναι τέλειο εάν χρειάζεστε επιπλέον αποθήκευση. Δυστυχώς, η ελαφριά ομπρέλα ταξιδιού σας δεν θα προστατεύσει τα πάντα στο σακίδιο σας, αλλά ευτυχώς το ενσωματωμένο FlapJacket θα φροντίσει τα πράγματά σας να παραμένουν όμορφα και στεγνά. Πέντε εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ και τρεις τσέπες με φερμουάρ διευκολύνουν την αποθήκευση και εύρεση των μικρότερων αντικειμένων σας. Η ρυθμιζόμενη ζώνη ισχίου, η ρυθμιζόμενη ζώνη και το πίσω πλαίσιο αντιβαρύτητας σας προσφέρουν ένα εκπληκτικό, προσαρμοσμένο σακίδιο πλάτης για όλες τις μελλοντικές σας περιπέτειες.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα

8. REI Co-op Ruckpack 40

Σακίδιο πλάτης REI Co-op 40

Αυτό το σακίδιο 40 λίτρων με μπροστινή φόρτωση προσφέρει βολικές λειτουργίες για εξωτερική χρήση και κομψό σχεδιασμό που διευκολύνει το ταξίδι. Με δύο εξωτερικές πλαϊνές τσέπες και ένα βολικό μανίκι πίσω πλευράς και θύρα πρόσβασης, το REI Co-op Ruckpack μπορεί εύκολα να αποθηκεύσει μια δεξαμενή ενυδάτωσης και πολλά μπουκάλια νερού. Υπάρχουν επίσης πτυσσόμενα εξαρτήματα για πόλο πεζοπορίας και μια κρυφή αλυσίδα για την τοποθέτηση πρόσθετων γραναζιών. Σχεδιασμένο με σκληρό ανακυκλωμένο νάιλον και περιλαμβανόμενο κάλυμμα βροχής, το Ruckpack είναι κατασκευασμένο για να αντέχει όπου κι αν το πάρετε. Τα φερμουάρ που κλειδώνουν και ο συνδυασμένος ιμάντας στέρνου και η σφυρίχτρα επιβίωσης διασφαλίζουν ότι εσείς και τα υπάρχοντά σας θα είστε απόλυτα ασφαλείς, ενώ η αεριζόμενη διχτυωτή πλάτη και οι ιμάντες ώμου με επένδυση παρέχουν ασυναγώνιστη άνεση. 

Προβολή στο REI

9. Osprey Porter 46

Με την ενσωματωμένη τεχνική ανάρτηση, το Porter 46 λίτρων είναι εξαιρετικά άνετο είτε ταξιδεύετε με σακίδιο, είτε ταξιδεύετε είτε ταξιδεύετε στην Κροατία. Η κύρια θήκη έχει πρόσβαση με φερμουάρ που κλειδώνει και υπάρχει μια τσέπη στο μπροστινό πάνελ με μια εσωτερική τσέπη με φερμουάρ για τα μικρότερα αντικείμενά σας, καθώς και μανίκια με επένδυση για το tablet ή το φορητό υπολογιστή σας. Για να βεβαιωθείτε ότι όλα σας τα πράγματα παραμένουν προστατευμένα και το φορτίο παραμένει σταθερό, τα πλαϊνά τοιχώματα διαθέτουν επένδυση από αφρό και συμπίεση StraightJacket. Οι ιμάντες ώμου μπορούν να αποθηκευτούν και θα έχετε επίσης μια πόρπη για τη σφυρίχτρα διάσωσης μαζί με έναν ρυθμιζόμενο ιμάντα στέρνου. Εάν τελικά χρειάζεστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης, οι τέσσερις ενισχυμένοι βρόχοι καλωδίου στον μπροστινό πίνακα σας επιτρέπουν να συνδέσετε το δικό σας μικρό σακίδιο ημέρας. Θα σας αρέσει να ταξιδεύετε με άνεση με την τσάντα πλάτης ταξιδιού Osprey Porter.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

10. Kelty Redwing 50

Αυτό το σακίδιο πλάτης με τις καλύτερες πωλήσεις σας προσφέρει όλο τον χώρο που χρειάζεστε και την άνεση που θέλετε. Ο υβριδικός φορτωτής κάνει την πρόσβαση σε όλα, από την κάμερα δράσης μέχρι το αδιάβροχο μπουφάν ταξιδιού σας εξαιρετικά εύκολη, ανεξάρτητα από το πού τα πακετάρετε στην τσάντα σας. Είναι εύκολο να παραμείνετε οργανωμένοι με αυτό το σακίδιο πλάτης γιατί εκτός από την κύρια θήκη σας, θα έχετε μια μεγάλη μπροστινή τσέπη για να οργανώνετε τα μικρότερα αντικείμενά σας, καθώς και πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ και τσέπες. Μαζί με τις τσέπες για μπουκάλια νερού, το σακίδιο έχει σχεδιασμό συμβατό με την ενυδάτωση. Ο σχεδιασμός του σακιδίου παρέχει υποστήριξη για το βάρος ενώ κρατά το φορτίο μακριά από τους ώμους σας και κοντά στο κέντρο βάρους σας. Μόλις αποκτήσετε το δικό σας, θα καταλάβετε γιατί είναι μπεστ σέλερ.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Ορίστε το, τα καλύτερα ταξιδιωτικά σακίδια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Είτε κάνετε πεζοπορία στα βουνά είτε κάνετε πεζοπορία μέσω της ασφάλειας του αεροδρομίου, αυτά τα καλύτερα σακίδια πλάτης στην κατηγορία τους σας καλύπτουν. 

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:

Τα καλύτερα σακίδια πεζοπορίας για άνδρες και γυναίκες

Τα καλύτερα σακίδια για ταξίδια

Τα καλύτερα σακίδια φορητού υπολογιστή για ταξίδια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.