Portable Hotspots Wi-Fi για ταξίδια

Τα 4 καλύτερα Portable Hotspots Wi-Fi για ταξίδια το 2024

Έχετε βαρεθεί να εγκλωβίζεστε σε ερήμους Wi-Fi ενώ ταξιδεύετε, κυνηγώντας απεγνωσμένα ένα σήμα όπως ένας σύγχρονος Ιντιάνα Τζόουνς; Μην φοβάστε, γιατί η παρηγοριά έρχεται με τη μορφή φορητών hotspot! Ας ρίξουμε φως σε αυτούς τους αφανείς ήρωες της σύγχρονης συνδεσιμότητας. Είτε είστε ένας άπληστος ταξιδιώτης που θέλει να ενημερώσει το Instagram σας είτε ένας ψηφιακός νομάδας που προσπαθεί να τηρήσει μια προθεσμία, θα θέλετε να μάθετε όλα τα στοιχεία αυτής της τεχνολογίας, ώστε να μπορείτε να βρείτε το καλύτερο φορητό σημείο πρόσβασης Wi-Fi. Το να παραμένετε συνδεδεμένοι είναι τόσο ζωτικής σημασίας όσο η συσκευασία καθαρών εσωρούχων και το να έχετε ένα αξιόπιστο hotspot στη συσκευασία σας αξίζει το βάρος του στις μπάρες Wi-Fi!

Οι κορυφαίες επιλογές μας

Τι είναι μια φορητή συσκευή Wi-Fi Hotspot; 

Ένα φορητό σημείο πρόσβασης Wi-Fi είναι μια συμπαγής συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σύνδεση στο Διαδίκτυο εν κινήσει. Ουσιαστικά, λειτουργεί ως μικροσκοπικός δρομολογητής, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό δίκτυο Wi-Fi όπου κι αν οδηγεί ο δρόμος. Αυτές οι συσκευές διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες συνδεσιμότητας ανάλογα με τη χρήση σας. Ορισμένα φορητά hotspot απαιτούν μια φυσική κάρτα SIM, παρόμοια με αυτήν που θα χρησιμοποιούσατε σε ένα smartphone, για να δημιουργήσετε μια σύνδεση σε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Άλλοι, ωστόσο, λειτουργούν με τεχνολογία eSIM ή ενσωματωμένες δυνατότητες δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, εξαλείφοντας την ανάγκη για φυσική κάρτα SIM. Αυτή η ευελιξία καθιστά τα φορητά σημεία πρόσβασης Wi-Fi μια βολική λύση για ταξιδιώτες, απομακρυσμένους εργαζόμενους και οποιονδήποτε χρειάζεται αξιόπιστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο εκτός των παραδοσιακών δικτύων Wi-Fi.

Πώς λειτουργούν τα φορητά σημεία πρόσβασης Wi-Fi;

Τα φορητά σημεία πρόσβασης Wi-Fi λειτουργούν δημιουργώντας ένα τοπικό δίκτυο Wi-Fi που συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω δικτύων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Φανταστείτε το σαν τη δική σας προσωπική φούσκα Wi-Fi που μπορείτε να μεταφέρετε όπου κι αν πάτε. Όταν ενεργοποιείτε τη συσκευή, το hotspot δημιουργεί ένα ασφαλές τοπικό δίκτυο Wi-Fi, επιτρέποντας σε πολλές συσκευές όπως smartphone, tablet, φορητούς υπολογιστές και άλλες συσκευές με δυνατότητα Wi-Fi να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω αυτού. Αυτό επιτρέπει στους ταξιδιώτες να παραμένουν συνδεδεμένοι ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους, είτε εξερευνούν απομακρυσμένες περιοχές, μετακινούνται με τρένα ή χαλαρώνουν σε παραθαλάσσιο θέρετρο. 

Τώρα, υπάρχουν ουσιαστικά δύο τύποι φορητών σημείων πρόσβασης Wi-Fi: hotspot που βασίζονται σε κάρτα SIM και hotspot που βασίζονται σε eSIM. Θα αναλύσουμε τα οφέλη του καθενός σε ένα λεπτό, αλλά και τα δύο λειτουργούν σχετικά το ίδιο. Συνδέουν τον χρήστη στο διαδίκτυο μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Πολύ απλό, σωστά;

Γιατί χρειάζεστε ένα φορητό σημείο πρόσβασης Wi-Fi; 

Ίσως αναρωτιέστε γιατί θα χρειαστείτε ένα φορητό σημείο πρόσβασης Wi-Fi ενώ ταξιδεύετε, όταν τα ξενοδοχεία και οι καφετέριες προσφέρουν Wi-Fi και τα smartphone έχουν δυνατότητες hot spot. Εκτός από το προφανές ότι παραμένετε συνδεδεμένοι όπου κι αν πάτε, το να έχετε ένα καλό σημείο πρόσβασης Wi-Fi είναι χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις και τα φορητά hotspot Wi-Fi προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την παραδοσιακή συνδεσιμότητα. Πρώτα απ ‘όλα, τα φορητά hotspot παρέχουν μια ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση στο διαδίκτυο, μειώνοντας τον κίνδυνο απειλών στον κυβερνοχώρο που σχετίζονται με δημόσια δίκτυα Wi-Fi. Αυτό σας δίνει τη σιγουριά όταν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο για online τραπεζικές συναλλαγές, ευαίσθητα έργα και κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων. Δεύτερον, τα ασύρματα hotspot προσφέρουν συνεπή πρόσβαση στο Διαδίκτυο, εξαλείφοντας την απογοήτευση που αντιμετωπίζετε με αργές ή αναξιόπιστες συνδέσεις Wi-Fi σε hostel και καφέ όταν βιάζεστε να ολοκληρώσετε αυτό το έργο. Τέλος, τα φορητά hotspot προσφέρουν καλύτερη ευελιξία και ευκολία από τη χρήση σημείων πρόσβασης smartphone, καθώς ορισμένοι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας και εταιρείες eSIM περιορίζουν ή αποκλείουν τη δυνατότητα χρήσης δεδομένων hotspot για κινητά. Τα smartphone δεν έχουν επίσης την ίδια δυνατότητα να επιτρέπουν σε πολλές συσκευές να συνδέονται με υψηλή ταχύτητα και ορισμένα τηλέφωνα δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν χρησιμοποιούνται ως hotspot για φορητές συσκευές. 

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός φορητού σημείου πρόσβασης Wi-Fi

Για ταξιδιώτες και ψηφιακούς νομάδες, η επιλογή της σωστής φορητής συσκευής Wi-Fi hotspot περιλαμβάνει την εξέταση πολλών βασικών παραγόντων για να διασφαλίσετε ότι θα επενδύσετε στο κατάλληλο σημείο πρόσβασης Wi-Fi για κινητά για τις ανάγκες σας. 

Τύποι σημείων πρόσβασης Wi-Fi για ταξίδια

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο διαφορετικές τεχνολογίες που επιτρέπουν κινητά σημεία πρόσβασης Wi-Fi. Το πρώτο είναι ένα τοπικό hotspot που βασίζεται σε κάρτες SIM, το οποίο είναι σχεδόν πάντα η πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό διαδρομή. Οι συσκευές που βασίζονται σε κάρτα SIM λειτουργούν με την εισαγωγή μιας φυσικής κάρτας SIM σε έναν καθορισμένο δίσκο κάρτας SIM, όπως και τα smartphone. Αν και αυτή είναι η πιο φιλική προς το πορτοφόλι διαδρομή, απαιτεί από τους ταξιδιώτες να κάνουν τα πάντα για να αγοράσουν μια κάρτα SIM σε κάθε χώρα που επισκέπτονται. Οι ταξιδιώτες θα θέλουν επίσης να ερευνήσουν τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας εκ των προτέρων, ώστε να πάρουν μια κάρτα SIM που συνδέεται σε ένα αξιόπιστο και εκτεταμένο δίκτυο. Η δεύτερη επιλογή είναι να αγοράσετε ένα hotspotter για κινητά που συνδέεται με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας μέσω eSIM ή ενσωματωμένης τεχνολογίας. Ουσιαστικά, θα αγοράσετε μια συσκευή μέσω μιας εταιρείας που προσφέρει πακέτα συνδεσιμότητας σε πολλές χώρες. Όπως ακριβώς παρέχει το κινητό σας, θα επιλέξετε ένα πακέτο και μόλις το αγοράσετε, θα έχετε μια άμεση σύνδεση χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τον αλήτη σας από τον καναπέ στο Airbnb σας. 

Κάλυψη

Είναι σημαντικό να εξερευνήσετε τα σχέδια δεδομένων και τις επιλογές συνδεσιμότητας, ώστε να μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η συσκευή υποστηρίζει τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που επικρατούν στις περιοχές που σκοπεύετε να επισκεφτείτε. Η επιλογή ενός hotspot με ευρεία συμβατότητα και ξεκλείδωτες δυνατότητες επιτρέπει την ευελιξία εναλλαγής μεταξύ παρόχων για καλύτερη κάλυψη. Αυτό διασφαλίζει ότι παραμένετε συνδεδεμένοι σε απομακρυσμένες περιοχές ή κατά τη διέλευση των συνόρων χωρίς να βασίζεστε αποκλειστικά σε τοπικά δίκτυα Wi-Fi. Θα θελήσετε επίσης να αξιολογήσετε εάν τα σχέδια και τα πακέτα ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες χρήσης δεδομένων και τους περιορισμούς του προϋπολογισμού σας. Αναζητήστε ευέλικτα προγράμματα που προσφέρουν λογικές τιμές τόσο για εγχώρια όσο και για διεθνή χρήση, ελαχιστοποιώντας τα απροσδόκητα έξοδα και μεγιστοποιώντας την κάλυψη δεδομένων. Ορισμένοι πάροχοι ενδέχεται να προσφέρουν επιλογές pay-as-you-go ή προσαρμόσιμα προγράμματα προσαρμοσμένα στη συγκεκριμένη διάρκεια ταξιδιού και τις απαιτήσεις δεδομένων, παρέχοντας μεγαλύτερο έλεγχο των εξόδων συνδεσιμότητας κατά την εξερεύνηση του κόσμου. Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι με κριτικές, καθώς θα βρείτε άλλους ταξιδιώτες που μπορούν να επιβεβαιώσουν εάν είχαν καλή κάλυψη στις περιοχές τους.  

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ταχύτητα σύνδεσής σας. Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η φορητή συσκευή σας Wi-Fi υποστηρίζει Wi-Fi 5 GHz, καθώς είναι πολύ πιο γρήγορη και λιγότερο συμφορημένη από το Wi-Fi 2,4 GHz. 

Σχεδιασμός και διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η σχεδίαση και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι βασικά ζητήματα όταν επενδύετε σε μια φορητή συσκευή Wi-Fi hotspot. Αναζητήστε ένα φορητό hotspot με μπαταρία μεγάλης διάρκειας για να σας κρατά συνδεδεμένους σε όλη τη διάρκεια των περιπέτειών σας χωρίς συχνή επαναφόρτιση. Επιπλέον, δώστε προτεραιότητα σε συμπαγή και ελαφριά σχέδια για εύκολη μεταφορά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Μια συσκευή με δυνατότητες γρήγορης φόρτισης μπορεί να είναι επωφελής για γρήγορες επαναφορτίσεις μεταξύ προορισμών, διασφαλίζοντας αδιάλειπτη συνδεσιμότητα εν κινήσει. Ορισμένα φορητά hotspot λειτουργούν ακόμη και ως εύχρηστο power bank για τη φόρτιση τηλεφώνων και άλλων συσκευών USB, γι’ αυτό έχετε αυτό κατά νου όταν περιηγείστε στα καλύτερα hotspot για ταξίδια. 

Τα καλύτερα σημεία πρόσβασης Wi-Fi για ταξίδια

Τώρα που έχετε μια ιδέα για το πώς λειτουργούν οι φορητές συσκευές Wi-Fi και τα διαφορετικά τους σχέδια, ας περάσουμε στις επιλογές μας για τα καλύτερα σημεία πρόσβασης Wi-Fi στην αγορά.

Hotspot Wi-Fi Solis

SIMO Solis 5G και Solis Lite 4G Wi-Fi Mobile Hotspot

Τόσο το SIMO Solis 5G όσο και το Solis Lite 4G Wi-Fi Mobile Hotspot αναδεικνύονται ως κορυφαίοι υποψήφιοι στον κόσμο των φορητών λύσεων συνδεσιμότητας. Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της συσκευής SIMO Solis 5G είναι η υποστήριξή της για συνδεσιμότητα 5G, παρέχοντας απίστευτες γρήγορες ταχύτητες Διαδικτύου σε περιοχές όπου είναι διαθέσιμα δίκτυα 5G. Αυτή η δυνατότητα το ξεχωρίζει από πολλές άλλες φορητές συσκευές hotspot που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, προσφέροντας στους χρήστες πρωτοφανή επίπεδα ταχύτητας και αποτελεσματικότητας ενώ βρίσκονται εν κινήσει, που είναι ιδανική για δραστηριότητες έντασης εύρους ζώνης, όπως ροή, τηλεδιάσκεψη και διαδικτυακά παιχνίδια. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εναλλάσσονται αυτόματα μεταξύ των καλύτερων διαθέσιμων παρόχων 4G και 5G στην περιοχή. 

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το SIMO Solis 5G Wi-Fi Mobile Hotspot υπερέχει με την μπαταρία μεγάλης διάρκειας, εξασφαλίζοντας αδιάλειπτη συνδεσιμότητα έως και 24 ώρες χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση. Αυτή η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για ταξιδιώτες που ξεκινούν μεγάλα ταξίδια ή περνούν μεγάλες περιόδους μακριά από πρίζες φόρτισης. Η κομψή και συμπαγής σχεδίασή του ενισχύει τη φορητότητα, τοποθετείται εύκολα σε τσέπες ή τσάντες, ενώ επιτρέπει στους ψηφιακούς νομάδες να συνδέσουν έως και 16 συσκευές μετά την εγκατάσταση.

Η ευκολία χρήσης είναι ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του SIMO Solis 5G Wi-Fi Mobile Hotspot, με την απλή διαδικασία εγκατάστασης που το καθιστά προσβάσιμο σε χρήστες όλων των επιπέδων τεχνικής εξειδίκευσης. Οι φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες της συσκευής, όπως η οθόνη αφής και τα απλά μενού πλοήγησης, την καθιστούν έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν εύκολα τη χρήση δεδομένων και την ισχύ συνδεσιμότητας. Η συσκευή hotspot λειτουργεί και ως power bank και είναι κατασκευασμένη για προστασία από ζημιές και σκόνη. 

Παρόμοια με το Solis 5G Wi-Fi Mobile Hotspot, με το Solis Lite 4G Wi-Fi Mobile Hotspot, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε περισσότερες από 135 χώρες και να επιλέξουν ανάμεσα σε προγράμματα pay-as-you-go ή να επιλέξουν το πρόγραμμα Lifetime Data που προσφέρει τουλάχιστον ένα gigabyte δεδομένων κάθε μήνα, ανεξάρτητα από το πού στον κόσμο βρίσκεστε. Το Solis Lite 4G Wi-Fi Mobile Hotspot είναι τέλειο για όσους δεν θα κάνουν τόσες πολλές δραστηριότητες έντασης δεδομένων. Η συσκευή διαθέτει 16 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας μαζί με δυνατότητες power bank και συνδεσιμότητα για έως και 10 συσκευές κάθε φορά. Απλώς αγοράστε πακέτα και παρακολουθήστε τη χρήση σας χρησιμοποιώντας την εύχρηστη εφαρμογή Solis.

Προβολή στο Amazon

RoamWiFi Φορητό Wi-Fi Hotspot

RoamWiFi 4G LTE Mobile Hotspot Router

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες είναι ο RoamWiFi 4G LTE Mobile Hotspot Router . Αυτή η έξυπνη συμπαγής συσκευή προσφέρει κάλυψη σε περισσότερες από 160 χώρες και περιοχές μαζί με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 16 ώρες. Αυτή η εκτεταμένη κάλυψη και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξασφαλίζουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα σε διάφορες περιοχές, καθιστώντας την έναν ανεκτίμητο σύντροφο τόσο για τους παγκόσμιους όσο και για τους ψηφιακούς νομάδες. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές φορητές συσκευές hotspot που συχνά κλειδώνουν τους χρήστες σε άκαμπτα συμβόλαια, το RoamWiFi προσφέρει πακέτα pay-as-you-go και οικονομικά πακέτα δεδομένων προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ταξιδιωτικές σας ανάγκες. 

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το hotspot RoamWiFi προσφέρει εντυπωσιακές ταχύτητες 4G LTE, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν ροή, να περιηγούνται και να βιντεοκλήσεις με ελάχιστη φόρτωση. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει ταυτόχρονες συνδέσεις για έως και πέντε συσκευές τη φορά. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το σημείο πρόσβασης RoamWiFi είναι η φιλική προς το χρήστη διεπαφή και η διαισθητική εφαρμογή για κινητά. Η εφαρμογή προσφέρει εύχρηστα εργαλεία διαχείρισης, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν τη χρήση δεδομένων, να διαχειρίζονται συνδεδεμένες συσκευές και να αγοράζουν πρόσθετα πακέτα δεδομένων χωρίς κόπο. 

Προβολή στο Amazon

Σημεία πρόσβασης Wi-Fi GlocalMe

Hotspot για κινητά GlocalMe G4 Pro 4G, Numen Air 5G και U3

Το GlocalMe προσφέρει μια σειρά από συσκευές hotspot, καθεμία με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές της, καλύπτοντας περισσότερες από 140 χώρες. Όλες οι συσκευές προσφέρουν πακέτα pay-as-you-go ή δεδομένων και είναι κατασκευασμένα με την πατενταρισμένη τεχνολογία CloudSIM της GlocalMe που επιτρέπει στη συσκευή να εναλλάσσεται αυτόματα μεταξύ των ισχυρότερων σημάτων στην περιοχή. 

Ξεκινώντας με το GlocalMe G4 Pro 4G LTE Mobile Hotspot , αυτή η συμπαγής, φιλική προς το ταξίδι συσκευή εντυπωσιάζει με την αξιόπιστη συνδεσιμότητα 4G LTE και την παγκόσμια κάλυψη. Διαθέτει γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης, εξασφαλίζοντας ομαλή ροή και εμπειρίες περιήγησης για τους χρήστες. Με υποστήριξη για έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών, είναι ιδανικό για κοινή χρήση πρόσβασης στο Διαδίκτυο με ταξιδιώτες ή συναδέλφους. Το G4 Pro διαθέτει επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, παρέχοντας έως και 15 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, μαζί με την επιλογή χρήσης του ως power bank.

Προχωρώντας στο φορητό κινητό hotspot GlocalMe Numen Air 5G , αυτή η συσκευή απογειώνει τη συνδεσιμότητα με τις δυνατότητές της 5G. Προσφέρει αστραπιαίες ταχύτητες Διαδικτύου που είναι 15 φορές ταχύτερες από τη σύνδεση 4G, επιτρέποντας απρόσκοπτη ροή, παιχνίδια και εργασίες με ένταση δεδομένων. Με παγκόσμια κάλυψη και υποστήριξη για έως και 10 συνδέσεις συσκευών, το Numen Air εξασφαλίζει αξιόπιστη συνδεσιμότητα σε διάφορες περιοχές, καθιστώντας το κορυφαία επιλογή για συχνούς ταξιδιώτες και ψηφιακούς νομάδες. Άλλα βασικά σημεία περιλαμβάνουν τη διαισθητική οθόνη αφής και την προαιρετική υποδοχή SIM. Επιπλέον, λειτουργεί και ως power bank. Παρά την ισχυρή του απόδοση, διατηρεί έναν συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό, ιδανικό για ταξιδιώτες που αναζητούν internet υψηλής ταχύτητας σε φορητή συσκευασία. 

Τέλος, το GlocalMe U3 Mobile Hotspot προσφέρει μια οικονομική επιλογή χωρίς συμβιβασμούς στη συνδεσιμότητα και τις δυνατότητες. Ενώ λειτουργεί σε δίκτυα 4G LTE όπως το G4 Pro, διακρίνεται με την προσιτή τιμή και την αξιόπιστη απόδοσή του. Υπάρχει επίσης μια προαιρετική υποδοχή κάρτας SIM που είναι ξεκλείδωτη για όλους τους παρόχους. Ο συμπαγής σχεδιασμός του δεν διαθέτει οθόνη, αλλά οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τη χρήση και τη σύνδεσή τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GlocalMe. Με υποστήριξη για έως και 10 συνδέσεις συσκευών και αξιοσέβαστη διάρκεια μπαταρίας έως και 13 ωρών, το U3 παρέχει στους ταξιδιώτες αξιόπιστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε προσιτή τιμή.

Προβολή στο Amazon

Netgear M6 5G Mobile Hotspot

Netgear Nighthawk M6 5G και M1 4G Mobile Hotspot

Στον κόσμο των φορητών συσκευών hotspot, το Netgear προσφέρει δύο εντυπωσιακές επιλογές για τους ταξιδιώτες: το Netgear Nighthawk M6 5G Mobile Hotspot και το Netgear Nighthawk M1 4G LTE Wi-Fi Mobile Hotspot . Και οι δύο συσκευές Netgear λειτουργούν με χρήση κάρτας SIM, παρέχοντας ευελιξία στην επιλογή του προγράμματος δεδομένων και της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επωφελούνται από διάφορα πακέτα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας που προσφέρονται από διαφορετικούς παρόχους, αντί να περιορίζονται σε επιλογές πληρωμής που συνήθως συναντώνται με φορητές συσκευές hotspot.

Ξεκινώντας από τις ταχύτητες συνδεσιμότητας, το Netgear Nighthawk M6 5G Mobile Hotspot πρωτοπορεί με την υποστήριξή του για δίκτυα 5G, προσφέροντας απαράμιλλη απόδοση και αξιοποιώντας τη δύναμη των δικτύων 5G για να προσφέρει αστραπιαίες ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης. Αυτό το καθιστά ιδανικό για δραστηριότητες έντασης εύρους ζώνης, όπως ροή βίντεο και διαδικτυακά παιχνίδια. Είναι επίσης ξεκλείδωτο για χρήση καρτών SIM Verizon, AT&T και T-Mobile. Συγκριτικά, το Netgear Nighthawk M1 4G LTE Wi-Fi Mobile Hotspot προσφέρει ισχυρή συνδεσιμότητα 4G LTE, παρέχοντας αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας σε περιοχές όπου τα δίκτυα 5G δεν είναι ακόμη διαθέσιμα. Αν και η συσκευή δεν προσφέρει τόσο γρήγορες ταχύτητες όσο η συσκευή M6 5G, προσφέρει περισσότερη ευελιξία καθώς η τεχνολογία SIM της είναι ξεκλείδωτη για να δέχεται όλες τις κάρτες SIM. 

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Netgear Nighthawk M1 4G LTE Wi-Fi Mobile Hotspot λάμπει, προσφέροντας εντυπωσιακή χωρητικότητα μπαταρίας που μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Από την άλλη πλευρά, το Netgear Nighthawk M6 5G Mobile Hotspot παρέχει αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά μπορεί να απαιτεί συχνότερη επαναφόρτιση λόγω των απαιτήσεων ισχύος της συνδεσιμότητας 5G. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα συσκευών, και τα δύο hotspot υποστηρίζουν πολλαπλές συνδέσεις, με τη συσκευή M1 4G να επιτρέπει έως και 20 συσκευές και τη συσκευή M6 5G να επιτρέπει έως και 32 συσκευές. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για κοινή χρήση πρόσβασης στο Διαδίκτυο με φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Όσον αφορά το μέγεθος και τη φορητότητα, το Netgear Nighthawk M1 4G LTE Wi-Fi Mobile Hotspot διαθέτει συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό, καθιστώντας το βολικό να το μεταφέρετε στην τσέπη ή την τσάντα σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αντίθετα, το Netgear Nighthawk M6 5G Mobile Hotspot είναι ελαφρώς μεγαλύτερο λόγω της προηγμένης τεχνολογίας για συνδεσιμότητα 5G, αλλά παραμένει αρκετά φορητό για χρήση εν κινήσει. Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας, οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές Netgear μπορεί να χρησιμεύσει ως αξιόπιστος σύντροφος για να παραμείνετε συνδεδεμένοι ενώ ταξιδεύετε ή εργάζεστε εξ αποστάσεως.

Προβολή στο Amazon

Το να παραμένετε συνδεδεμένοι στις περιπέτειές σας δεν είναι πλέον ένα μακρινό όνειρο, αλλά μια πραγματικότητα σε μέγεθος τσέπης. Είτε σκαλώνετε βουνά σε μακρινές χώρες είτε περιπλανηθείτε στη Ρώμη, αυτά τα αξιόπιστα κινητά hotspot για ταξίδια διασφαλίζουν ότι δεν θα χαθείτε ποτέ στην ψηφιακή ερημιά. 

eSIM: ολοκληρωμένος οδηγός

6 Καλύτεροι ασύρματα Router για ταξιδι

Mr TicketsWe
Mr TicketsWe