You are currently viewing Τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά μαξιλάρια για μεγάλες πτήσεις (2023)

Τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά μαξιλάρια για μεγάλες πτήσεις (2023)

Η άνεση μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν κάνετε ένα μακρύ ταξίδι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε την προσωπική σας άνεση κατά τη μεταφορά, όπως να φοράτε φαρδιά ρούχα, να παραμένετε ενυδατωμένοι και να παίρνετε ωτοασπίδες και μάσκα ματιών για να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε. Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να νιώσετε άνετα σε μια πτήση μεγάλων αποστάσεων ή σε μεγάλη διαδρομή με τρένο, λεωφορείο ή αυτοκίνητο είναι να πάρετε μαζί σας ένα μαξιλάρι ταξιδιού.

Καθώς οι χώροι συσκευασίας και οι περιορισμοί βάρους αποτελούν ανησυχία για πολλούς ταξιδιώτες, μπορεί να είναι εύκολο να σκεφτούν να παρατήσουν ένα μαξιλάρι και απλώς να χρησιμοποιήσουν ένα πουλόβερ σε ρολό. Ωστόσο, το καλύτερο μαξιλάρι αυχένα για ταξίδια σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα και πιο άνετα, ενώ προσφέρει καλύτερη υποστήριξη αυχένα ενώ ταξιδεύετε.

Η εύρεση των καλύτερων μαξιλαριών αυχένα ταξιδιού μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολη όσο μπορεί να φαίνεται. Ερευνήσαμε τα καλύτερα μαξιλάρια για ταξίδια στην αγορά. δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την άνεσή σας όταν ταξιδεύετε. Ήρθε η ώρα να κάνετε τα βαρετά ταξίδια σας πιο άνετα με ένα από αυτά τα κορυφαία ταξιδιωτικά μαξιλάρια.

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων μαξιλαριών ταξιδιού

Με διαφορετικούς τύπους και στυλ, υφάσματα και υλικά και κόστος, ο καθένας είναι σίγουρο ότι θα βρει το ιδανικό μαξιλάρι ταξιδιού που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Αλλά με τόσα πολλά εκεί έξω, μπορεί να είναι δύσκολο να περιορίσετε τις επιλογές σας. Για να βοηθήσουμε λοιπόν, ορίστε τις επιλογές μας για τα δέκα καλύτερα ταξιδιωτικά μαξιλάρια για κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Σημείωση: Κάντε κλικ στο όνομα του μαξιλαριού για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Διαφορετικοί τύποι μαξιλαριών ταξιδιού

Οι εποχές που οι ταξιδιώτες περιορίζονταν σε μικρά μαξιλάρια ή μαξιλάρια λαιμού που φουσκώνουν για μεγαλύτερη άνεση όταν ταξιδεύουν, έχουν παρέλθει εδώ και καιρό. Σήμερα, υπάρχουν διάφοροι τύποι μαξιλαριών ταξιδιού διαθέσιμοι, με μια σειρά επιλογών που ταιριάζουν σε μεμονωμένα στυλ ύπνου και προτιμήσεις. Το πιο συνηθισμένο στυλ ταξιδιού σας μπορεί να υπαγορεύσει τις επιλογές σας σε κάποιο βαθμό, και ίσως ακόμη και να σκεφτείτε να επενδύσετε σε μερικά ταξιδιωτικά μαξιλάρια για διαφορετικούς τύπους ταξιδιών. Συχνά, το καλύτερο μαξιλάρι για το λαιμό του αεροπλάνου, είναι συνήθως το καλύτερο μαξιλάρι λαιμού ταξιδιού. Ωστόσο, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε μερικά διαφορετικά στυλ, καθώς μπορεί να διαπιστώσετε ότι προτιμάτε κάτι διαφορετικό από το καλύτερο μαξιλάρι αεροπλάνου σας για ταξίδια με λεωφορείο και τρένο.

Οι κύριοι τύποι μαξιλαριών ταξιδιού περιλαμβάνουν:

  • Φουσκωτά μαξιλάρια σε σχήμα U: Η υποστήριξη του λαιμού, ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τα φουσκωτά μαξιλάρια είναι ότι είναι εξαιρετικά μικρά όταν ξεφουσκώνουν, καθιστώντας τα εύκολα στη μεταφορά. Τα περισσότερα απαιτούν λίγη προσπάθεια για να φουσκώσουν.
  • Μαξιλάρια σε σχήμα U: αυτά προσφέρουν στήριξη στο κεφάλι και το λαιμό και είναι συνήθως κατασκευασμένα από αφρό μνήμης, επομένως πιο άνετα για πολλούς ανθρώπους από τις φουσκωτές ποικιλίες. Ό,τι αποκτάς με άνεση, το χάνεις στην άνεση. Ακόμη και όταν ένα συμπαγές μαξιλάρι μπορεί να συμπιεστεί σε ένα κλάσμα του μεγέθους του, θα εξακολουθεί να είναι πιο ογκώδες από μια φουσκωτή επιλογή.
  • Μαξιλάρια περιτυλίγματος: Αυτός ο τύπος μαξιλαριού προσφέρει συνήθως τη μεγαλύτερη υποστήριξη για το κεφάλι και το λαιμό. Ένα μειονέκτημα μπορεί να είναι ότι τα άκαμπτα εσωτερικά χαρακτηριστικά που παρέχουν τη μεγάλη υποστήριξη μπορούν να κάνουν το μαξιλάρι πιο ογκώδες για μεταφορά και αποθήκευση.
  • Φουσκωτά ορθογώνια μαξιλάρια: Αν και αυτός ο τύπος μαξιλαριού παρέχει ελάχιστη υποστήριξη, είναι ιδανικό για ταξιδιώτες που θέλουν απλώς κάτι μικρό, ελαφρύ και συμπαγές να ακουμπήσουν το κεφάλι τους για λίγη περισσότερη άνεση στο ταξίδι τους.
  • Ορθογώνια μαξιλάρια: Αυτό είναι συνήθως ένας από τους πιο ογκώδεις τύπους μαξιλαριών ταξιδιού και δεν προσφέρει καμία υποστήριξη ενώ κοιμάστε. Ωστόσο, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το μαξιλάρι σε άλλα μέρη και όχι μόνο ενώ ταξιδεύετε, αυτό το μαξιλάρι είναι τέλειο.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ένα ταξιδιωτικό μαξιλάρι

Υπάρχουν τέσσερα βασικά ζητήματα όταν ψάχνετε για τα καλύτερα μαξιλάρια αυχένα ταξιδιού: την προτιμώμενη θέση ύπνου σας, το μέγεθος του μαξιλαριού, την ευελιξία του μαξιλαριού και το κόστος.

1. Προτιμώμενη θέση ύπνου

Οι άνθρωποι κοιμούνται σε διαφορετικές στάσεις, ακόμη και όταν κάθονται, και ορισμένα μαξιλάρια είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για συγκεκριμένες στάσεις. Κινείτε συχνά πολύ στον ύπνο σας; Μήπως το κεφάλι σας τείνει να γέρνει προς τα εμπρός όταν δεν είστε ξαπλωμένοι για ύπνο; Τα σχέδια που τυλίγονται συχνά προσφέρουν περισσότερη υποστήριξη από τα μαξιλάρια σε σχήμα U. Υπάρχουν επίσης προϊόντα στην αγορά που προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη στο πηγούνι ή υποστήριξη για ολόκληρο το άνω μέρος του σώματός σας, για παράδειγμα.

2. Μέγεθος Μαξιλαριού

Όσο για το μέγεθος των μαξιλαριών, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μικρά ώστε να χωρούν εύκολα στις χειραποσκευές σας. Το καλύτερο φουσκωτό μαξιλάρι ταξιδιού χρειάζεται φυσικά λιγότερο χώρο από ένα συμπαγές μαξιλάρι. Ωστόσο, πολλά από τα καλύτερα μαξιλάρια ταξιδιού για μεγάλες πτήσεις, είναι κατασκευασμένα από αφρό μνήμης, αλλά δεν τρομάζουν, καθώς μπορούν να συμπιεστούν σε ένα σχετικά μικρό μέγεθος. Αφού βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος είναι σωστό, ήρθε η ώρα να μιλήσετε για χρήματα. Πόσα πρέπει να ξοδέψετε για ένα ταξιδιωτικό μαξιλάρι;

3. Το κόστος

Ενώ οι εκτιμήσεις κόστους πρέπει να είναι δευτερεύουσες σε σχέση με την ποιότητα και τη χρησιμότητα, η τιμή ενός προϊόντος είναι, φυσικά, ένας παράγοντας. Επομένως, πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψετε για ένα ταξιδιωτικό μαξιλάρι εξαρτάται από το πόσο άνετα θέλετε να είστε και είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Γενικά, τα περισσότερα από τα καλύτερα μαξιλάρια ταξιδιού είναι σχετικά φθηνά, συνήθως κοστίζουν λιγότερο από $40 USD. Λαμβάνοντας υπόψη την άνεση που μπορεί να προσθέσει ένα μαξιλάρι στα ταξίδια σας και τον αριθμό των φορών που είναι πιθανό να το χρησιμοποιήσετε, αυτό είναι ένα αρκετά μικρό ποσό που πρέπει να πληρώσετε.

Κριτικές για τις καλύτερες ταξιδιωτικές μαξιλάρια

Μετά από εκτεταμένη έρευνα, αυτά είναι αυτά που θεωρούμε ότι είναι τα ολόπλευρα καλύτερα διαθέσιμα μαξιλάρια ταξιδιού:

Μαξιλάρι ταξιδιού Ankaka A1

Trtl Ταξιδιωτικό Μαξιλάρι

Μαξιλάρι Trtl

Με εμφάνιση σαν κασκόλ, το μαξιλάρι Trtl είναι κομψό καθώς και άνετο και λειτουργικό. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και είναι απαλό στην αφή χάρη στο φλις φινίρισμα. Ενισχυμένες νευρώσεις και μαλακός αφρός κρύβονται κάτω από το ελαστικό εξωτερικό, παρέχοντας στήριξη στο κεφάλι και το λαιμό ενώ κοιμάστε. Μπορεί να ρυθμιστεί πλήρως για άνεση. Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ μαξιλάρι (με βάρος μόλις 136 γραμμάρια / 4,8 ουγγιές) που δεν έχει παραδοσιακό σχήμα U και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στη χειραποσκευή σας, τότε το μαξιλάρι Trtl είναι το καλύτερο μαξιλάρι λαιμού για αεροπορικά ταξίδια για εσάς.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ταξιδιωτικό Μαξιλάρι Travelrest

Ταξιδιωτικό Μαξιλάρι Travelrest

Το Travelrest Ultimate Travel Pillow παρέχει στήριξη σε όλο το πάνω μέρος του σώματος, καθώς και στο κεφάλι και τον λαιμό. Εργονομικά σχεδιασμένο, είναι το καλύτερο φουσκωτό μαξιλάρι ταξιδιού για όποιον κοιμάται συνήθως στο πλάι ενώ βρίσκεται σε καθιστή θέση. Είναι ιδανικό για χρήση σε αεροπλάνα, λεωφορεία, τρένα, αυτοκίνητα και πορθμεία. Η συνδυασμένη συσκευή στήριξης μαξιλαριού μπορεί να ρυθμιστεί για απόλυτη άνεση. Μπορείτε να το φορέσετε σε όλο το σώμα σας ή στο πλάι σας και μπορεί εύκολα να στερεωθεί σε καθίσματα αεροπλάνου και προσκέφαλα στα αυτοκίνητα για να αποτρέψετε την κίνηση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Όταν ξεφουσκώσει, τυλίγεται σε μικρό μέγεθος και μπορεί να στερεωθεί γύρω από τη λαβή των αποσκευών σας για ευκολία στη μεταφορά. Ξεφουσκώνει αμέσως και μπορεί να φουσκώσει με λίγες μόνο αναπνοές. Συνολικά είναι ένα υπέροχο φουσκωτό μαξιλάρι ταξιδιού.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Μαξιλάρι ταξιδιού Cabeau Evolution Memory Foam

Μαξιλάρι ταξιδιού Cabeau Evolution Memory Foam

Το βραβευμένο Cabeau Evolution Memory Foam Ταξιδιωτικό Μαξιλάρι έχει σχεδιαστεί για να μαλακώνει και να στηρίζει το κεφάλι και το λαιμό σας ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που στρίβετε ενώ κοιμάστε. Η επίπεδη πλάτη διασφαλίζει ότι το κεφάλι σας δεν πιέζεται αφύσικα προς τα εμπρός καθώς αναβάλλετε, ενώ το υλικό αφρού μνήμης προσαρμόζεται για να παρέχει άνεση και υποστήριξη 360 μοιρών. Το μαξιλάρι μπορεί επίσης να συμπιεστεί σε μια παρεχόμενη τσάντα στο ένα τέταρτο του μεγέθους του για εύκολη συσκευασία. Ζυγίζει μόλις 371 γραμμάρια (13,1 ουγγιές) και είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για το καλύτερο μαξιλάρι λαιμού για αεροπορικά ταξίδια.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Συμπιεστό Μαξιλάρι Ταξιδίου Therm-a-Rest

Συμπιεστό Μαξιλάρι Ταξιδίου Therm-a-Rest

Αν απλά δεν μπορείτε να γνέφετε χωρίς το κεφάλι σας σε ένα μαξιλάρι παραδοσιακού στυλ, το συμπιεστό μαξιλάρι ταξιδιού Therm-a-Rest μπορεί να είναι το καλύτερο μαξιλάρι ταξιδιού για αεροπλάνα για εσάς. Αν και αυτό το μαξιλάρι δεν προσφέρει πολλά στη στήριξη, παρέχει την άνεση ενός κανονικού μαξιλαριού όταν ταξιδεύουν. Η ευελιξία του σημαίνει ότι είναι επίσης εξαιρετικό για ξενοδοχεία και ξενώνες που έχουν λεπτά μαξιλάρια, εκδρομές για κάμπινγκ και άλλες περιστάσεις. Κατασκευασμένο από πολυεστέρα, πλένεται πλήρως στο πλυντήριο για να διατηρείται καθαρό και χωρίς μικρόβια, και το βουρτσισμένο εξωτερικό του είναι απαλό στο δέρμα σας. Το ελαφρύ ορθογώνιο μαξιλάρι συμπιέζεται προς τα κάτω για συσκευασία και, όταν απελευθερωθεί το κλείδωμα του κορδονιού, αναδύεται σε ένα μαλακό μαξιλάρι πάχους 10,2 εκατοστών (πάχος 4 ιντσών).

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ταξιδιωτικό μαξιλάρι J-Pillow

Ταξιδιωτικό μαξιλάρι J-Pillow

Σχεδιασμένο από πλήρωμα καμπίνας, το βραβευμένο J-Pillow Travel Pillow είναι το καλύτερο μαξιλάρι λαιμού για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Πιο κατάλληλο για άτομα που κοιμούνται με το κεφάλι στο ένα πλάι, το μαλακό προσκέφαλο είναι άνετο, ενώ η πρωτοποριακή στήριξη του λαιμού και του πηγουνιού εμποδίζει το κεφάλι να πέσει προς τα εμπρός. Το ελαφρύ αντικείμενο μπορεί να συμπιεστεί σε μια μπάλα για ευκολία στη συσκευασία και υπάρχει επίσης ένα βολικό κούμπωμα με βρόχο που σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε εύκολα στην τσάντα σας για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο χώρο.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

BCOZZY Μαξιλάρι Ταξιδίου με Στήριγμα Πηγουνιού

BCOZZY Μαξιλάρι Ταξιδίου με Στήριγμα Πηγουνιού

Το BCOZZY Chin Supporting Travel Pillow είναι το καλύτερο μαξιλάρι λαιμού ταξιδιού για μεγάλες πτήσεις για παιδιά καθώς και μια εξαιρετική επιλογή για ενήλικες. Το Ταξιδιωτικό Μαξιλάρι Στήριξης Πηγουνιού BCOZZY παρέχει άνεση και στήριξη στο κεφάλι, το πηγούνι και το λαιμό. Το μαλακό μαξιλάρι τυλίγεται πλήρως γύρω από το λαιμό και μπορείτε να προσαρμόσετε πόσο σφιχτό είναι τοποθετημένο καθώς και να το στρίψετε για βέλτιστη άνεση. Αποτρέπει το κεφάλι από το να πέσει πολύ μπροστά καθώς κοιμάστε και είναι άνετο και υποστηρικτικό είτε κοιμάστε με το κεφάλι αριστερά, δεξιά, προς τα πίσω ή προς τα εμπρός. Το μαξιλάρι ταξιδιού συμπιέζει προς τα κάτω για συσκευασία και μπορεί επίσης να στερεωθεί στο εξωτερικό της τσάντας σας.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Φουσκωτό Ταξιδιωτικό Μαξιλάρι Λαιμού PUREFLY

Φουσκωτό Ταξιδιωτικό Μαξιλάρι Λαιμού PUREFLY

Το φουσκωτό μαξιλάρι λαιμού PUREFLY είναι το καλύτερο φουσκωτό μαξιλάρι λαιμού για ταξίδια για άτομα που τους αρέσουν τα ταξιδιωτικά μαξιλάρια σε σχήμα U αλλά θέλουν επίσης να εξοικονομήσουν χώρο. Δεν απαιτεί φουσκώματα και φουσκώματα—απλώς πατήστε ένα κουμπί και το μαξιλάρι θα φουσκώσει. Ξεφουσκώνει επίσης γρήγορα και εύκολα και συνοδεύεται από τσάντα αποθήκευσης για άνετη συσκευασία. Το ανασηκωμένο στήριγμα λαιμού βοηθά να κρατάτε το κεφάλι σας στη σωστή θέση για να μειώσετε τις καταπονήσεις και την ένταση.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Μαξιλάρι αεροπορικού ταξιδιού

Μαξιλάρι αεροπορικού ταξιδιού

Κατασκευασμένο από αφρό μνήμης, αυτό το μαξιλάρι ταξιδιού σε σχήμα U διαθέτει οπές αερισμού για να αποτρέψει το να ζεσταίνεται άβολα το μαξιλάρι ενώ κοιμάστε. Το υλικό προσφέρει μεγάλη υποστήριξη ενώ ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις καθώς σχηματίζεται γύρω από το λαιμό σας και κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος χωρίς να σας προκαλεί να κοιμάστε σε αφύσικη θέση. Οι εναλλαγές σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη λαβή του μαξιλαριού γύρω από το λαιμό σας για να μην γλιστρήσει καθώς κοιμάστε. Το Aeris Travel Pillow συνοδεύεται από μια μικρή τσάντα στην οποία μπορεί να συμπιεστεί άνετα. Είναι επίσης ελαφρύ, ζυγίζει μόνο 377 γραμμάρια (12,3 ουγγιές).

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Μαξιλάρι λαιμού με αφρό Memory Everlasting Comfort

Μαξιλάρι λαιμού με αφρό Memory Everlasting Comfort

Ανάμεσα στα καλύτερα μαξιλάρια ταξιδιού για μεγάλες πτήσεις, το μαξιλάρι Everlasting Comfort είναι κατασκευασμένο από αφρό μνήμης για να προσφέρει πλήρη υποστήριξη στο κεφάλι και το λαιμό σας. Το μαξιλάρι ταξιδιού σε σχήμα U έχει ανυψωμένα μέρη στο πλάι για μεγαλύτερη άνεση και στήριξη. Το ελαφρύ μαξιλάρι μπορεί να τοποθετηθεί στις αποσκευές σας. Εναλλακτικά, μπορεί να συμπιεστεί περίπου στο μισό του μέγεθός του εάν θέλετε να το συσκευάσετε μέσα στην τσάντα σας. συνοδεύεται από τσάντα αποθήκευσης για να το διατηρεί συμπιεσμένο. Ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό αυτού του συγκεκριμένου μαξιλαριού ταξιδιού είναι μια εύχρηστη τσέπη για το κινητό σας τηλέφωνο ή το iPod. μπορείτε εύκολα να ακούτε μουσική και eBook καθώς ξεκουράζεστε. Άλλα προνόμια είναι η περιλαμβανόμενη μάσκα ματιών με επένδυση, πλήρης με ρυθμιζόμενο ιμάντα και ωτοασπίδες που μειώνουν τον θόρυβο από αφρό μνήμης.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Travelstar Hoodie Ταξιδιωτικό Μαξιλάρι Λαιμού

Travelstar Hoodie Ταξιδιωτικό Μαξιλάρι Λαιμού

Το Travelstar Hoodie Travel Neck Pillow είναι ένα μαξιλάρι λαιμού σε σχήμα U με προσαρτημένη κουκούλα. Το στήριγμα λαιμού είναι γεμάτο με μικρές χάντρες από πολυστυρένιο, που σημαίνει ότι το μαξιλάρι θα προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε θέση και σχήμα και θα κινείται μαζί σας στον ύπνο σας. Η κουκούλα παρέχει ζεστασιά και σκιά και το κάλυμμα/κουκούλα μαξιλαριού fleece είναι απαλό. Είναι ένα από τα καλύτερα μαξιλάρια ταξιδιού για άτομα που τους αρέσει να χαϊδεύονται, να νιώθουν εύκολα το κρύο και τους αρέσει λίγο περισσότερη ιδιωτικότητα.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Και, να το έχετε – δέκα από τα απόλυτα καλύτερα μαξιλάρια ταξιδιού για να προσθέσετε άνεση σε κάθε μακρύ ταξίδι. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την πτήση!

Διαβάστε επίσης:μαξιλάρια ύπνου

Οι  καλύτερες κάλτσες πεζοπορίας

Τα πιο άνετα σανδάλια πεζοπορίας 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.