καλύτερα καθίσματα αυτοκινήτου

Τα 10 καλύτερα καθίσματα αυτοκινήτου ταξιδιού για μωρά (2023)

Είτε τα αεροπλάνα είτε τα αυτοκίνητα είναι το μέσο μεταφοράς που προτιμάτε, όταν εξερευνάτε τον κόσμο με μικρά παιδιά, τα καθίσματα αυτοκινήτου είναι απαραίτητο για ασφάλεια. Τα καθίσματα αυτοκινήτου ταξιδιού είναι λίγο διαφορετικά από τα τυπικά καθίσματα αυτοκινήτου που μπορεί να παραμένουν ακίνητα στο αυτοκίνητο. Επειδή πρόκειται να το μετακινείτε πολύ, θέλετε πραγματικά να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με την εγκατάσταση, τη μεταφορά του και την ασφάλιση του παιδιού σας στο κάθισμα.

Συγκριτικός Πίνακας των Καλύτερων Ταξιδιωτικών Καθισμάτων Αυτοκινήτου

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα καθίσματα αυτοκινήτου για ταξίδια.

Τι να αναζητήσετε σε ένα ελαφρύ κάθισμα αυτοκινήτου για ταξίδια

Όταν ψάχνετε για ένα κάθισμα αυτοκινήτου ταξιδιού, ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

1. Μετατρεψιμότητα

Ένα μετατρέψιμο κάθισμα αυτοκινήτου είναι αυτό που μπορεί να φιλοξενήσει το νεογέννητό σας μέχρι να γίνει νήπιο. Τα μετατρέψιμα καθίσματα αυτοκινήτου συνήθως λειτουργούν για βρέφη που ξεκινούν από περίπου 3 κιλά και μπορεί να είναι σε θέση να κρατήσουν ένα παιδί μέχρι να γίνει περίπου 65 κιλά. Το πλεονέκτημα της αγοράς ενός μετατρέψιμου καθίσματος αυτοκινήτου είναι ότι θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα, επειδή δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο όταν ξεπεράσουν το παιδικό τους κάθισμα αυτοκινήτου.

2. Έγκριση FAA

Εάν σκοπεύετε να πετάξετε με το κάθισμα του αυτοκινήτου σας, τότε η έγκριση της FAA είναι απαραίτητη. Δεν επιτρέπεται να πετάτε με κάθισμα αυτοκινήτου που δεν είναι εγκεκριμένο από την FAA. Εάν το κάθισμα αυτοκινήτου είναι εγκεκριμένο από την FAA, τότε θα πρέπει να δείτε ένα αυτοκόλλητο στο πλάι του καθίσματος αυτοκινήτου που γράφει: “Αυτό το σύστημα συγκράτησης είναι πιστοποιημένο για χρήση σε μηχανοκίνητα οχήματα και αεροσκάφη”.

3. Χαρακτηριστικά

Ορισμένα καθίσματα αυτοκινήτου διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά και άλλα έχουν μόνο λίγα. Σκεφτείτε τι θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς και την οικογένειά σας. Μερικά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: ζώνη ασφαλείας πέντε σημείων, βαθμολογία ασφαλείας, σκιάστρο θόλου, ποτηροθήκες και αφαιρούμενα και πλενόμενα κομμάτια.

4. Μέγεθος / Πλάτος καθίσματος

Αυτό θα είναι πιο σημαντικό εάν θα πετάτε με το κάθισμα αυτοκινήτου, αλλά μπορεί επίσης να είναι σημαντικό όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο εάν θα υπάρχουν πολλά μικρά στο πίσω κάθισμα. Το πλάτος των θέσεων του αεροπλάνου τείνει να κυμαίνεται μεταξύ 16″ και 22″. Λάβετε υπόψη ότι μόνο και μόνο επειδή ένα κάθισμα αυτοκινήτου είναι εγκεκριμένο από την FAA δεν σημαίνει ότι θα χωρέσει σε ένα κάθισμα αεροπλάνου. Συνήθως τα καθίσματα αυτοκινήτου που έχουν πλάτος περίπου 17″ ή λιγότερο χωρούν σε ένα κάθισμα αεροπλάνου, αλλά μπορείτε πάντα να καλέσετε την αεροπορική εταιρεία για να βεβαιωθείτε.

5. Στυλ

Σκεφτείτε εάν χρειάζεστε ένα κάθισμα αυτοκινήτου ή ένα βοηθητικό κάθισμα για το παιδί σας όταν ταξιδεύετε. Τα καθίσματα αυτοκινήτου δημιουργούνται με αυτό που ονομάζεται ζώνη πέντε σημείων. Αυτές οι ζώνες έρχονται σε επαφή σε πέντε σημεία – και στους δύο ώμους, και στους δύο γοφούς και στον καβάλο. Όταν η ζώνη σφίγγεται σωστά δεν επιτρέπει στο παιδί να απομακρυνθεί από τη θέση του. Τόσο τα βρέφη όσο και τα νήπια μπορούν να χρησιμοποιούν καθίσματα αυτοκινήτου.

Από την άλλη πλευρά, τα ενισχυτικά καθίσματα χρησιμοποιούνται όταν τα νήπια ξεπερνούν τα καθίσματα αυτοκινήτου τους. Η δουλειά των ενισχυτικών καθισμάτων είναι να διασφαλίζουν ότι η ζώνη ασφαλείας κάθεται στη σωστή θέση στο σώμα του παιδιού για να τα συγκρατεί. Δεν υπάρχει απαραιτήτως συγκεκριμένη ώρα για να μετακινήσετε ένα παιδί σε αναμνηστικό κάθισμα, αλλά απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά ώριμο ώστε να μην μετακινείται και να βγαίνει από τη θέση του πολύ.

6. Βάρος

Εάν είστε εν κινήσει πολύ, το βάρος θα είναι πολύ σημαντικό. Δεν θέλετε να σας βαραίνει το κάθισμα του αυτοκινήτου ή να δυσκολεύεστε να το μεταφέρετε στο αεροδρόμιο. Ένα ελαφρύ κάθισμα αυτοκινήτου συνήθως ζυγίζει περίπου δέκα κιλά. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα διαχειρίσιμο βάρος για να το μεταφέρετε μέσω του αεροδρομίου, στο αεροπλάνο και στο ξενοδοχείο σας.

Καλύτερες Κριτικές Ταξιδιωτικών Καθισμάτων Αυτοκινήτου

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε αυτό που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς από τα καλύτερα καθίσματα αυτοκινήτου παρακάτω.

*tips το ΤicketsWe σας παρουσιαζει ενα οδηγο,εαν θέλετε τωρα να αγοράσετε Κάποιο από τα προϊόντα, πρόταση μας ειναι να κανετε μια αναζήτηση στο Google και να το βρειτε απο την Ελληνική αγορά είτε απο την amazon της Γερμανιας Η amazon Ιταλίας αναλογα με τα μεταφορικά και εάν σας συμφέρει.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αλλάξετε γλώσσα στο Amazon

Safety 1st Guide 65 Convertible Seat Car

Safety 1st Guide 65 Convertible Seat Car

Ένα από τα καλύτερα μετατρέψιμα καθίσματα αυτοκινήτου για ταξίδια, το Safety 1st Guide 65 είναι γνωστό για το μέγεθος και την ασφάλειά του. Τρία από αυτά τα καθίσματα μπορούν να χωρέσουν δίπλα-δίπλα στο πίσω μέρος των περισσότερων οχημάτων, κάτι που είναι ιδανικό για γονείς με πολλαπλά ή πολλά μικρά παιδιά. Με βάρος περίπου 15 κιλά, σε λειτουργία με όψη προς τα πίσω, το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά από 5 έως 40 κιλά ενώ μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά από 22 έως 65 κιλά όταν είναι στραμμένο προς τα εμπρός. Σε αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου είναι ενσωματωμένη προστασία πλευρικής πρόσκρουσης και η ζώνη πέντε σημείων μπορεί να ρυθμιστεί από το μπροστινό μέρος του καθίσματος. Οι προσεγμένες προσθήκες περιλαμβάνουν ένα ρυθμιζόμενο προσκέφαλο, ένα αφαιρούμενο μαξιλάρι σώματος και μια αφαιρούμενη ποτηροθήκη. Όσον αφορά την ασφάλεια, αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου πληροί ή υπερβαίνει τα ομοσπονδιακά πρότυπα ασφαλείας, ASTM και JPMA. Για απόλυτη ηρεμία όταν ταξιδεύετε, ακολουθήστε τον 1ο οδηγό ασφαλείας 65.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Κάθισμα αυτοκινήτου Evenflo Tribute LX Cabrio

Κάθισμα αυτοκινήτου Evenflo Tribute LX Cabrio

Το κάθισμα αυτοκινήτου Evenflo Tribute LX Convertible είναι ένα από τα καλύτερα καθίσματα αυτοκινήτου για να ταξιδέψετε, επειδή η Evenflo έχει σκεφτεί σχεδόν τα πάντα όταν πρόκειται για υπέροχα καθίσματα αυτοκινήτου. Το βάρος του λίγο περισσότερο από εννέα κιλά, το μέγεθός του και το γεγονός ότι είναι τόσο ελαφρύ το κάνουν δημοφιλές στους γονείς. Το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να χωρέσει βρέφη που βλέπουν προς τα πίσω με βάρος μεταξύ πέντε και 30 κιλών που είναι μεταξύ 19″ και 37″ και ένα νήπιο που βλέπει προς τα εμπρός με βάρος μεταξύ 22 και 40 λίβρες που είναι μεταξύ 28″ και 40″. Το κάθισμα ξαπλώνει ακόμη και όταν είναι στραμμένο προς τα πίσω. Για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κάθισμα αυτοκινήτου όσο το δυνατόν περισσότερο, υπάρχουν τέσσερις θέσεις ζώνης ώμου και δύο θέσεις πόρπης στον καβάλο. Αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου περιλαμβάνει αφαιρούμενο μαξιλάρι κεφαλής και μαξιλάρι που πλένεται εύκολα στο πλυντήριο. Τήρηση ή υπέρβαση όλων των ισχυόντων ομοσπονδιακών προτύπων ασφαλείας, εάν χρειάζεστε ένα ελαφρύ κάθισμα αυτοκινήτου,

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Chicco Keyfit 30

Βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Chicco Keyfit 30

Η Chicco υπερηφανεύεται για την παροχή ενός παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου που είναι εξαιρετικά εύκολο να τοποθετηθεί με ακρίβεια και ασφάλεια. Γνωστό ως ένα από τα καλύτερα καθίσματα αυτοκινήτου ταξιδιού, είναι σχεδιασμένο για βρέφη μεταξύ 4 και 30 κιλών που είναι έως 30”. Η βάση του αυτοκινήτου διαθέτει ένα πόδι ισοπέδωσης ReclineSure και δύο ενδείξεις στάθμης με φυσαλίδες RideRight για να διασφαλιστεί ότι το κάθισμα βρίσκεται στη σωστή γωνία. Το στήριγμα κεφαλής και σώματος είναι αφαιρούμενο μαζί με το σκιάστρο. Για ευκολία, υπάρχει ένα σφιγκτήρα με ένα τράβηγμα στην πλεξούδα πέντε σημείων και για βελτιωμένη προστασία από κρούσεις, το κέλυφος του φορέα είναι επενδεδυμένο με αφρό EPS που απορροφά ενέργεια. Με βάρος 17 κιλά, το Chicco Keyfit 30 είναι βέβαιο ότι θα παρέχει την υποστήριξη και την προστασία που αναζητάτε σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Κάθισμα αυτοκινήτου Cosco Scenera NEXT Cabrio

Κάθισμα αυτοκινήτου Cosco Scenera NEXT Cabrio

Ένα άλλο από τα καλύτερα καθίσματα αυτοκινήτου για ταξίδια είναι το Cosco Scenera NEXT Convertible Car Seat. Το μέγεθός του είναι ένα πλεονέκτημα για οικογένειες που τους αρέσει να ταξιδεύουν, επειδή τα περισσότερα αυτοκίνητα επιτρέπουν σε τρία από αυτά να χωρέσουν στο πίσω κάθισμα. Ιδανικό για βρέφη και μεταξύ των καλύτερων καθισμάτων αυτοκινήτου ταξιδιού για νήπια, μπορεί να προστατεύσει με ασφάλεια βρέφη μεταξύ 5 και 40 λίβρες (με το βλέμμα προς τα πίσω) και νήπια από 22 έως 40 λίβρες (μπροστά). Θέλοντας να εξασφαλίσετε ότι το παιδί σας παραμένει άνετο και προστατευμένο καθώς μεγαλώνει, η ζώνη διαθέτει πέντε ύψη και τρεις θέσεις πόρπης. Η ζώνη πέντε σημείων μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί από το μπροστινό μέρος του καθίσματος και υπάρχει ενσωματωμένη προστασία πλευρικής πρόσκρουσης. Είναι μεταξύ των εγκεκριμένων από την FAA καθίσματα αυτοκινήτου και ευτυχώς δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο σε ένα αεροπλάνο. Είτε οδηγείτε είτε πετάτε για τον επόμενο προορισμό σας,

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Κάθισμα αυτοκινήτου Combi Compact Coccoro Cabrio

Κάθισμα αυτοκινήτου Combi Compact Coccoro Cabrio

Τα ταξίδια είναι ευκολότερα με το Combi Compact Coccero Convertible Κάθισμα αυτοκινήτου. Ένα κάθισμα αυτοκινήτου εγκεκριμένο από αεροπλάνο, τοποθετείται εύκολα σε μικρότερα αυτοκίνητα και στενότερους χώρους με πλάτος μόνο 15,5″. Όταν το κάθισμα αυτοκινήτου είναι στραμμένο προς τα πίσω, μπορεί να φιλοξενήσει ένα βρέφος μεταξύ 3 και 33 κιλών, και όταν κοιτάζει προς τα εμπρός μπορεί να φιλοξενήσει ένα νήπιο μεταξύ 20 και 40 κιλών. Το ελάχιστο ύψος για τα παιδιά είναι 19” ενώ το μέγιστο είναι 40”. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά ύψη πλεξούδας και υπάρχει μια έγχρωμη ένδειξη που σας ενημερώνει ότι η ζώνη είναι καλά κουμπωμένη. Το κάλυμμα που αφαιρείται εύκολα, τα μαξιλαράκια καλωδίωσης και το ένθετο για βρέφη πλένονται στο πλυντήριο για να διατηρούν το κάθισμα αυτοκινήτου καλής εμφάνισης. Αν ψάχνετε για το καλύτερο κάθισμα αυτοκινήτου για ταξίδια με αεροπλάνο, μην παραβλέψετε το Combi Compact Coccoro Convertible Car Seat.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Κάθισμα αυτοκινήτου Graco Contender 65 Cabrio

Κάθισμα αυτοκινήτου Graco Contender 65 Cabrio

Σχεδιασμένο για να προστατεύει το μωρό σας μέχρι να φτάσει τα 65 κιλά ή τα 49», η Graco δημιούργησε ένα από τα καλύτερα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου για ταξίδια. Μπορεί επίσης να προστατεύσει το βρέφος σας μεταξύ πέντε και 40 κιλών, επομένως είναι μια εξαιρετική επιλογή μετατρέψιμου καθίσματος αυτοκινήτου. Αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου έχει σχεδιαστεί με ένα ρυθμιζόμενο προσκέφαλο οκτώ θέσεων με το ένα χέρι για να διασφαλίζει ότι το κάθισμα αυτοκινήτου είναι πάντα το κατάλληλο για το παιδί σας. Το κάθισμα αυτοκινήτου με εξοπλισμό LATCH σημαίνει ότι μπορείτε να το εγκαταστήσετε με τη ζώνη ασφαλείας του οχήματός σας ή με το ενσωματωμένο σύστημα LATCH. Περιλαμβάνεται επίσης ποτηροθήκη και αφαιρούμενο στήριγμα κεφαλής και σώματος. Μαζί με την κατασκευή για να πληροί και να υπερβαίνει τα πρότυπα ασφαλείας, το Graco Contender 65 Convertible Car Seat διαθέτει αφρό απορρόφησης ενέργειας για αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας κρούσης. Με όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρει, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Κάθισμα αυτοκινήτου Cosco Apt 50 Cabrio

Κάθισμα αυτοκινήτου Cosco Apt 50 Cabrio

Το Cosco Apt 50 Convertible Car Seat είναι ένα από τα καλύτερα καθίσματα αυτοκινήτου για ταξίδια, επειδή μεγαλώνει με το παιδί σας. Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι έτοιμο μόλις το μωρό σας φτάσει τα πέντε κιλά (19″ ελάχιστο ύψος) και μπορεί να μείνει μαζί του μέχρι να γίνει νήπιο 50 λιβρών (μέγιστο ύψος 43″). Το κάθισμα αυτοκινήτου 11 λιβρών προσφέρει προστασία από την πλευρική πρόσκρουση, έξι ύψη καλωδίωσης και τρεις θέσεις πόρπης. Είναι εξοπλισμένο με μάνδαλο και διαθέτει μαξιλαράκι καθίσματος που πλένεται στο πλυντήριο για εύκολο καθάρισμα. Το εγκεκριμένο από αεροσκάφος μοντέλο είναι ένα από τα ελαφρύτερα διαθέσιμα καθίσματα αυτοκινήτου και οι διπλές ποτηροθήκες διευκολύνουν το ταξίδι και το μωρό σας απασχολημένο. Κάντε το επόμενο ταξίδι σας παιχνιδάκι με το Cosco Apt 50 Convertible Car Seat.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Κάθισμα αυτοκινήτου Graco Extend2Fit Cabrio

Κάθισμα αυτοκινήτου Graco Extend2Fit Cabrio

Με εκτεταμένα ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά, η άνεση και η ασφάλεια του παιδιού σας είναι οι προτεραιότητες. Ο πίνακας επέκτασης τεσσάρων θέσεων επιτρέπει στο παιδί σας να έχει επιπλέον χώρο για τα πόδια 5″ όταν το κάθισμα του αυτοκινήτου είναι στραμμένο προς τα πίσω, και αυτό είναι μόνο η αρχή. Υπάρχει επίσης μια ανάκλιση έξι θέσεων καθώς και ένα προσκέφαλο που προσαρμόζεται σε δέκα διαφορετικές θέσεις. Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι σχεδιασμένο για βρέφη που κοιτάζουν προς τα πίσω μεταξύ 5 και 40 κιλών και μπροστινά νήπια από 22 έως 65 κιλά. Το μέγιστο ύψος είναι 49”. Το μαξιλαράκι του καθίσματος είναι βελούδινο και πλένεται στο πλυντήριο, για μια καθαρή και άνετη οδήγηση. Το κάθισμα αυτοκινήτου ζυγίζει λίγο λιγότερο από 24 κιλά και έχει εκπληρώσει ή ξεπεράσει τα απαραίτητα πρότυπα ασφαλείας. Η αγορά του Convertible Car Seat Graco Extend2Fit εγγυάται ότι το παιδί σας θα παραμείνει όσο το δυνατόν πιο άνετο και ασφαλές.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Mifold Grab-and-Go Car Booster Seat

Mifold Grab-and-Go Car Booster Seat

Ένα από τα καλύτερα ενισχυτικά καθίσματα ταξιδιού, το Mifold Grab-and-Go Car Booster Seat είναι μοναδικό επειδή είναι πάνω από δέκα φορές μικρότερο από ένα κανονικό ενισχυτικό κάθισμα, αλλά είναι εξίσου ασφαλές όσο πληροί και υπερβαίνει τα πρότυπα ασφαλείας. Αυτό το ενισχυτικό κάθισμα ξεχωρίζει γιατί, ενώ τα περισσότερα καθίσματα αναβάθμισης σηκώνουν ένα παιδί, έτσι ώστε να είναι στη θέση του ενήλικα, αυτό το ενισχυτικό κάθισμα κάνει το αντίθετο και κρατά τη ζώνη ασφαλείας κάτω. Αν και είναι εξαιρετικό για καθημερινή χρήση, είναι ιδιαίτερα πρακτικό όταν ένα παραδοσιακό αναμνηστικό κάθισμα δεν είναι πρακτικό ή διαθέσιμο, όπως κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με ταξί ή όταν κάνετε μια περιήγηση με λεωφορείο στη νέα αγαπημένη σας πόλη. Ζυγίζει λίγο λιγότερο από δύο κιλά και έχει διαστάσεις περίπου 10” x 4,5” x 2”, μπορεί να χωρέσει σε όλα σχεδόν τα σετ αποσκευών και ακόμη και σε κάτι τόσο μικρό όσο ο χαρτοφύλακάς σας. Είναι σχεδιασμένο για παιδιά τεσσάρων ετών και άνω που είναι μεταξύ 40 και 100 λίβρες και 40” – 57”. Χάρη στο μέγεθος και το βάρος του, συγκαταλέγεται σίγουρα μεταξύ των καλύτερων ενισχυτικών καθισμάτων αυτοκινήτου.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Φουσκωτό κάθισμα αυτοκινήτου BubbleBum χωρίς πλάτη

Φουσκωτό φουσκωτό κάθισμα αυτοκινήτου BubbleBum χωρίς πλάτη

Κανείς δεν πρέπει να εκπλαγεί όταν το δει στη λίστα με τα καλύτερα ενισχυτικά καθίσματα αυτοκινήτου για ταξίδια. Το BubbleBum Backless Inflatable Booster Seat Car είναι ένα ασφαλές, φουσκωτό και σούπερ φορητό κάθισμα που είναι τέλειο για τα πάντα, από διακοπές μέχρι πισίνες αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα περιέχει περισσότερο αφρό μνήμης από τον αέρα και η τεχνολογία αφρού δημιουργεί σταθερότητα και δομική ακεραιότητα σε περίπτωση ατυχήματος, επειδή μειώνει την μετατόπιση του αέρα. Το κάθισμα αυτοκινήτου δημιουργήθηκε για παιδιά ηλικίας 4 – 11 ετών που είναι μεταξύ 40 και 100 λίβρες. Φουσκώνει μέσα σε 20 δευτερόλεπτα και μόλις ξεφουσκώσει μπορεί εύκολα να χωρέσει σε όλα, από την τσάντα σας μέχρι την τσάντα ταξιδιού σας. Και ναι, πληροί και υπερβαίνει τα απαραίτητα πρότυπα ασφαλείας. Το κάθισμα ζυγίζει λίγο περισσότερο από ένα κιλό και έχει διαστάσεις 11,8” x 5,9” x 3,9”.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Τόσο εσείς όσο και το παιδί σας θα λατρέψετε το νέο σας κάθισμα αυτοκινήτου ταξιδιού. Οποιοδήποτε από τα παραπάνω καθίσματα αυτοκινήτου και ενισχυτικού καθίσματος θα εξασφαλίσει ότι το παιδί σας μπορεί να δει τον κόσμο με ασφάλεια και άνεση.

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα ταξιδιωτικά παιδικά καρεκλάκια

Mr TicketsWe
Mr TicketsWe