Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.Mobile app

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ηράκλειο - Σαντορίνη

φθηνά Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Πειραιάς - Λέσβος

φθηνά Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Πειραιάς - Κάλυμνος

φθηνά Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Σαντορίνη - Μύκονος

Εξερευνήστε το Χάρτη

φθηνά Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.
φθηνά Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Η Ελλάδα διαθέτει ένα εκτεταμένο ακτοπλοϊκό δίκτυο που συνδέει την ηπειρωτική χώρα με τα πολλά νησιά της, καθώς και παρέχει ενδονησιωτικές συγκοινωνίες. Μερικά από τα πιο δημοφιλή δρομολόγια πλοίων στην Ελλάδα περιλαμβάνουν:

Αθήνα (Πειραιάς) προς Ελληνικά Νησιά: Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσύχναστα δρομολόγια πλοίων στην Ελλάδα, με συχνές αναχωρήσεις προς δημοφιλή νησιά όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Νάξος, η Πάρος και η Κρήτη.

Αθήνα (Πειραιάς) προς Νησιά του Αργοσαρωνικού: Τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι ένα σύνολο μικρών νησιών που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, συμπεριλαμβανομένων της Ύδρας, του Πόρου, των Σπετσών και της Αίγινας. Πλοία αναχωρούν από τον Πειραιά πολλές φορές την ημέρα για αυτά τα νησιά.

Θεσσαλονίκη προς Σποράδες: Τα νησιά των Σποράδων βρίσκονται στο βόρειο Αιγαίο και περιλαμβάνουν δημοφιλείς προορισμούς όπως η Σκιάθος, η Σκόπελος και η Αλόννησος. Τα πλοία αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη πολλές φορές την εβδομάδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κρήτη προς Κυκλάδες: Τα νησιά των Κυκλάδων βρίσκονται στο κεντρικό Αιγαίο Πέλαγος και περιλαμβάνουν δημοφιλείς προορισμούς όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος και η Πάρος. Τα πλοία αναχωρούν από τα λιμάνια του Ηρακλείου, των Χανίων και του Ρεθύμνου στην Κρήτη πολλές φορές την εβδομάδα.

Ρόδος προς Δωδεκάνησα: Τα Δωδεκάνησα βρίσκονται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και περιλαμβάνουν δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κως, η Πάτμος και η Σύμη. Τα πλοία αναχωρούν από τη Ρόδο πολλές φορές την εβδομάδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τα πολλά ακτοπλοϊκά δρομολόγια στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα δρομολόγια, δρομολόγια και τιμές, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των μεγάλων ακτοπλοϊκών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η Blue Star Ferries, η Hellenic Seaways και η Anek Lines.

Εταιρείες στην Ελλαδα με τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτηρια

Blue Star Ferries: Αυτή η εταιρεία δραστηριοποιείται σε διάφορα δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων και της Κρήτης. Προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές και συχνά έχουν διαθέσιμες προσφορές και εκπτώσεις.

Hellenic Seaways: Μια άλλη δημοφιλής ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα, η Hellenic Seaways διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο δρομολογίων που συνδέουν πολλά από τα ελληνικά νησιά. Προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών και ειδικών ναύλων.

SeaJets: Αυτή η εταιρεία εκμεταλλεύεται ταχύπλοα που συνδέουν την Αθήνα με πολλά ελληνικά νησιά, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Κρήτη. Προσφέρουν προσιτές τιμές, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα πλοία τους μπορεί να έχουν κόσμο κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής.

Anek Lines: Η Anek Lines εκτελεί πολλά δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Κρήτης, των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων. Προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών και πολυτελών καμπινών, με τιμές που ταιριάζουν στους περισσότερους προϋπολογισμούς.

Golden Star Ferries: Αυτή η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πολλά δρομολόγια στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των Κυκλάδων και της Κρήτης. Προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές και συχνά έχουν διαθέσιμες προσφορές και εκπτώσεις.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή του χρόνου και τη ζήτηση, επομένως είναι πάντα καλή ιδέα να συγκρίνετε τις τιμές και να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων όταν είναι δυνατόν.

Ποιες εταιρείες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια εξωτερικού

ANEK Lines: Η ANEK Lines προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ελλάδα προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων δρομολογίων από Πάτρα προς Ανκόνα και από Ηγουμενίτσα προς Βενετία.

Blue Star Ferries: Η Blue Star Ferries εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ελλάδα προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων δρομολογίων από Πάτρα προς Ανκόνα και από Πειραιά προς Μπάρι.

Minoan Lines: Η Minoan Lines εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ελλάδα προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων δρομολογίων από Ηράκλειο προς Ανκόνα και από Πάτρα προς Βενετία.

Superfast Ferries: Η Superfast Ferries προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ελλάδα προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων δρομολογίων από Πάτρα προς Ανκόνα και από Ηγουμενίτσα προς Μπάρι.

Grimaldi Lines: Η Grimaldi Lines εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ελλάδα προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων δρομολογίων από Πάτρα προς Μπρίντιζι και από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι.

Αυτές είναι μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες που εκτελούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Ελλάδα προς άλλες χώρες. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες εταιρείες, και είναι πάντα καλή ιδέα να επικοινωνείτε με τα τοπικά ταξιδιωτικά πρακτορεία ή τους ιστότοπους online κρατήσεων για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια και τα δρομολόγια των φέρι.

Βρείτε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια και Αεροπορικά εισιτήρια για όλα τα Ελληνικά νησιά και τη Μεσόγειο στις καλύτερες τιμές. Δείτε όλους τους προορισμούς από Θεσσαλονικη, Λήμνο, Μύκονο  και όλα τα μεγάλα λιμάνια της χώρας προς όλα τα Ελληνικά νησιά και εξωτερικούς προορισμούς . Κάντε εύκολα και γρήγορα την κράτησή σας μέσα από το ticketsatlas.

φθηνά αεροπορικά εισιτήρια λόγω κρίσης