You are currently viewing 10 Καλύτεροι ψύκτες και παγοθήκες για κάμπινγκ το 2023

10 Καλύτεροι ψύκτες και παγοθήκες για κάμπινγκ το 2023

Το κάμπινγκ είναι μια πολύ αγαπημένη δραστηριότητα που μας βοηθά να συνδεθούμε με τη φύση. Όταν προετοιμαζόμαστε για κατασκήνωση, μερικά από τα κύρια πράγματα που σκεφτόμαστε είναι η σκηνή και ο υπνόσακος μας. Αν και θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε αυτά τα πράγματα σωστά, ένα πιο cool βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων. Οι ψύκτες φροντίζουν τα ποτά και τα φαγητά σας να παραμένουν κρύα ακόμα και όταν φουσκώνετε στον ήλιο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα κρύο ποτό μετά από μια μεγάλη πεζοπορία. Οι καλύτεροι ψύκτες κατασκήνωσης είναι ευρύχωροι, έχουν καλή απόδοση ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες και δεν είναι πολύ βαρείς για μεταφορά. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τα καλύτερα στην αγορά, ώστε να καταλάβετε τι είναι σωστό για εσάς.

Συγκριτικός Πίνακας των Καλύτερων Ψυγείων Κάμπινγκ

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα ψυγεία για κάμπινγκ. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε έναν καλό ψύκτη κάμπινγκ

Πριν βρείτε το κατάλληλο ψυγείο για εσάς, σκεφτείτε τα εξής:

1. Χωρητικότητα

Το μέγεθος του ψυγείου που χρειάζεστε θα καθοριστεί από το πόσο πρέπει να αποθηκεύσετε σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη πόσο χώρο θα πιάσει ο πάγος. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο, αλλά σκεφτείτε εάν ένα μεγάλο ψυγείο θα είναι πρακτικό για να το μεταφέρετε.

2. Βάρος

Θα μπορείτε να μεταφέρετε το ψυγείο όταν είναι γεμάτο; Όσο περισσότερη μόνωση έχει ένα ψυγείο, τόσο περισσότερο θα ζυγίζει. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο, βαρύ ψυγείο, ίσως είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι έχει τροχούς.

3. Ισχύς ψύξης

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ψυγείο που διατηρεί τον πάγο παγωμένο και τα τρόφιμα και τα ποτά κρύα για όσο διάστημα το χρειάζεστε. Οι ψύκτες με καλύτερη ψυκτική ισχύ θα έχουν τουλάχιστον 1,5″ μόνωση. Ωστόσο, αυτή η επιπλέον μόνωση θα μειώσει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Μπορεί να είναι συνετό να αγοράσετε ένα ψυγείο που έχει πόδια που το σηκώνουν από το έδαφος, πράγμα που σημαίνει ότι ο πάγος δεν θα λιώσει τόσο γρήγορα.

4. Ισχύς σφράγισης

Το παρέμβυσμα θα καθορίσει την αντοχή μιας στεγανοποίησης. Εάν το παρέμβυσμα δεν είναι εξαιρετικό και εισχωρήσει ο εξωτερικός αέρας, ο πάγος σας δεν θα παραμείνει παγωμένος για όσο διάστημα και δεν θα υπάρχει άλλη αξία μόνωσης. Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το ψυγείο σας έχει μια ελαστική φλάντζα.

5. Ανθεκτικότητα

Σίγουρα δεν θέλετε ένα αδύναμο ψυγείο. Το ψυγείο πρέπει να μπορεί να σταθεί σε βράχους, κλαδιά, νερό και αρκούδες. Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αναζητάτε πράγματα όπως κατασκευές με περιστροφικό καλούπι και μεγάλου μεγέθους λαβές, μάνδαλα και μεντεσέδες.

6. Στραγγίστε

Είναι σημαντικό για το ψυγείο να έχει μια αποχέτευση που σας επιτρέπει να αφαιρείτε το νερό από το εξωτερικό χωρίς να χρειάζεται να αναποδογυρίσετε ολόκληρο το ψυγείο ή ακόμα και να το γείρετε.

7. Λαβές

Οι λαβές είναι πολύ σημαντικές, ένα από τα κύρια πράγματα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι είναι άνετες στη μεταφορά. Οι ψύκτες με φτηνές λαβές είναι σπατάλη χρημάτων, όταν κουμπώσουν το ψυγείο είναι βασικά άχρηστο για ταξίδια κατασκήνωσης.

Καλύτερες κριτικές για το Camping Cooler

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι τα καλύτερα ψυγεία στην αγορά σήμερα.

Συνολικά ο καλύτερος ψύκτης κάμπινγκ

1. Ψύκτη Yeti Tundra 65

Ψύκτη Yeti Tundra 65

Το Yeti Tundra 65 είναι ένα από τα καλύτερα ψυγεία για κάμπινγκ επειδή παρέχει τον τέλειο χώρο με κορυφαία αντοχή. Έχει χωρητικότητα 57,6 λίτρων, που σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει άφθονο πάγο, πολλά μπουκάλια με μακρύ λαιμό και έως και 39 κουτιά. Το Yeti Tundra περιέχει μια μόνωση PermaFrost™ με έγχυση πίεσης που το καθιστά ανθεκτικό στις εξωτερικές θερμοκρασίες. Όχι μόνο έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, είναι επίσης συμβατό με ξηρό πάγο που σας προσφέρει τριπλάσια ισχύ ψύξης από τον κανονικό πάγο. Το ψυγείο 27 λιβρών διαθέτει ακόμη και μια σχάρα για ξηρά προϊόντα για να μην μουσκέψει ή βρέξει το φαγητό σας. Όταν πρόκειται για σκληρούς ψύκτες, το Yeti Tundra 65 είναι το καλύτερο από τα καλύτερα.

Ελέγξτε στο Amazon Ελέγξτε το REI

Καλύτερος προσιτός ψύκτης

2. Coleman 70 Xtreme Cooler

Coleman 70 Xtreme Cooler

Το Coleman 70 Xtreme είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα ψυγεία. Με χωρητικότητα 66 λίτρων μπορεί να χωρέσει έως και 100 κουτάκια. Η ανθεκτική στη διαρροή αποχέτευση σάς επιτρέπει να αφαιρείτε νερό χωρίς να αναποδογυρίζετε το ψυγείο. Το μονωμένο καπάκι διατηρεί τα πράγματα κρύα για έως και πέντε ημέρες ακόμα και με εξωτερικές θερμοκρασίες που φτάνουν έως και τους 90°F. Το καπάκι του Coleman 70 Xtreme υποστηρίζει έως και 250 λίβρες, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κάθισμα εάν ξεχάσετε την καρέκλα του κάμπινγκ, καθώς και οι ποτηροθήκες είναι ενσωματωμένες. Το Coleman 70 Xtreme θα κρατήσει τα ποτά σας κρύα για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τον εαυτό σας!

Ελέγξτε στο Amazon Ελέγξτε το REI

Καλύτερο ελαφρύ ψυγείο

3. Ψύκτη Engel 65

Ψύκτη Engel 65

Το Engle 65 είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερα ψυγεία στην αγορά λόγω του βάρους του και της συγκράτησης του πάγου του. Έχει μόνωση πολυουρεθάνης δύο ιντσών υψηλής πυκνότητας, ώστε να μπορεί να κρατήσει πάγο για έως και 10 ημέρες, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια σε μέρη όπως το Big Sur, όπου μπορείτε να κάνετε αρκετές ημερήσιες πεζοπορίες αλλά να επιστρέψετε στο κάμπινγκ σας το βράδυ. Ουσιαστικά άφθαρτος, αυτός ο ψύκτης είναι πιστοποιημένος ως ανθεκτικός στην αρκούδα ψυγείο όταν χρησιμοποιούνται δύο κλειδαριές. Είναι επίσης συμβατό με ξηρό πάγο και έχει λαστιχένια πόδια χωρίς σήμανση. Το ψυγείο των 54 λίτρων ζυγίζει μόνο 26 κιλά. Με ό,τι έχει να προσφέρει, το Engle 65 αξίζει να είναι στη λίστα με τις πιο δροσερές σκέψεις σας.

Ελέγξτε στο Amazon

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα

4. Ψύκτη Orca 58 Quart

Ψύκτη Orca 58 Quart

Η Orca 58 έχει χωρητικότητα 54 λίτρων και ανθεκτική, διαμορφωμένη σε ρότο κατασκευή. Η φλάντζα του καπακιού και η ενσωματωμένη μόνωση βοηθούν στη διασφάλιση της τέλειας στεγανοποίησης επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε αντικείμενα έως και 10 ημέρες. Διαθέτει δίχτυ φορτίου για πρόσθετη αποθήκευση και στόμιο αποστράγγισης εύκολης ροής, ώστε να μην χρειάζεται να αναποδογυρίζετε το ψυγείο για να αδειάσετε νερό ή πάγο. Το Orca ζυγίζει 36 κιλά και έχει επεκτεινόμενες εύκαμπτες λαβές, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε άνετα. Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ, το Orca 58 θα είναι ένα ευπρόσδεκτο αξεσουάρ στο επόμενο ταξίδι σας για κάμπινγκ.

Ελέγξτε στο Amazon

5. Ψύκτη Pelican Elite 70 Quart

Ψύκτη Pelican Elite 70 Quart

Εάν το μεγάλο μέγεθος και η χωρητικότητα είναι σημαντικά, το Pelican Elite 70 είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα σεντούκια πάγου για εσάς. Αυτό το ψυγείο έχει εσωτερικό όγκο 66 λίτρων, φλάντζα ποιότητας κατάψυξης και μόνωση πολυουρεθάνης δύο ιντσών. Έχει επίσης πολλά βολικά χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσετε. Για τα ποτά σας, υπάρχουν τέσσερις αυτοστραγγιζόμενες ποτηροθήκες και ένα ανοξείδωτο ανοιχτήρι μπουκαλιών. Όσον αφορά την κατασκευή, διαθέτει μάνδαλα ασφάλισης τριών ιντσών, ενισχυμένο κλείδωμα λαβής, σύστημα μεντεσέδων κατά της διάτμησης και διαμορφωμένες σχισμές πρόσδεσης. Με εγγύηση εφ’ όρου ζωής, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Pelican Elite 70.

Ελέγξτε στο Amazon Ελέγξτε το Backcountry

6. Ψύκτη RTIC 65

Ψύκτη RTIC 65

Εάν χρειάζεστε το καλύτερο ψυγείο αυτοκινήτου για κάμπινγκ, ρίξτε μια ματιά στο RTIC 65. Με βάρος 36,5 λίβρες, είναι αρκετά μικρό για να το μεταφέρει ένα άτομο, αλλά αρκετά μεγάλο για να χωράει όλα όσα χρειάζεστε. Χωράει 64 κουτιά και διαθέτει σύστημα ταχείας αποστράγγισης V-Drain για γρήγορη αποστράγγιση. Το ψυγείο μπορεί να χωρέσει 70 κιλά πάγου που μπορεί να το κρατήσει παγωμένο για έως και 10 ημέρες. Ο ψύκτης έχει μια κατασκευή με χύτευση με περιστροφικό τρόπο και έχει σχεδιαστεί για να κρατά έξω τις αρκούδες. Οι διαμορφωμένες υποδοχές του το κρατούν αγκυρωμένο και το ενσωματωμένο σύστημα ασφάλισης κρατά τα τρόφιμα και τα ποτά σας ασφαλή. Εάν ξοδεύετε χρόνο στο κάμπινγκ ή εργάζεστε στον καυτό ήλιο, φροντίστε να λάβετε το RTIC 65.

Ελέγξτε στο Amazon

7. Coleman 54 Steel-Belted Cooler

Coleman 54 Steel-Belted Cooler

Όταν πρόκειται για μάρκες ψυγείων, ο Coleman είναι κορυφαίος. Αυτό το ψυγείο έχει την ίδια εκπληκτική απόδοση που είχε το 1954 όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το πρωτότυπο. Το ψυγείο των 51 λίτρων μπορεί να χωρέσει έως και 85 κουτάκια και να τα κρατήσει κρύα για ώρες. Διαθέτει στεγανή και ανθεκτική στη σκουριά αποχέτευση για να μπορείτε να αδειάζετε το νερό χωρίς να γέρνετε το ψυγείο. Το ψυγείο ζυγίζει λίγο λιγότερο από 16 κιλά και διαθέτει λαβές από ανοξείδωτο χάλυβα με λαστιχένιες λαβές για ευκολότερη μεταφορά. Το Coleman 54 Steel-Belted Cooler είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στο καθάρισμα, ώστε να μην ανησυχείτε μήπως λερωθεί στο επόμενο ταξίδι σας στο κάμπινγκ.

Ελέγξτε στο Amazon Ελέγξτε το REI

8. Ψύκτη RovR RollR 60

Ψύκτη RovR RollR 60

Ένα από τα καλύτερα ψυγεία για τα λεφτά του, όχι μόνο το RovR RollR 60 έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε σε ένα εξαιρετικό ψυγείο, αλλά κυλάει και σε ελαστικά παντός εδάφους. Το ψυγείο 56 λίτρων διατηρεί τον πάγο για έως και 10 ημέρες χάρη στη φλάντζα ψυγείου με διαμορφωμένη κατασκευή και μόνωση αφρού. Το ψυγείο έχει εσωτερικά διαμερίσματα, ώστε να μπορείτε να κρατάτε χωριστά τα τρόφιμα και τα ποτά. ο σχεδιασμός σας επιτρέπει ακόμη και να αποθηκεύετε τα μπουκάλια κρασιού σε όρθια θέση. Εκτός από τα διαμερίσματα, υπάρχει επίσης ένας αναδυόμενος κάδος βαγονιών στον οποίο μπορείτε να φέρετε επιπλέον εξοπλισμό στο κάμπινγκ σας. Η αγορά του RovR RollR 60 σημαίνει ότι δεν θα φέρετε πλέον βαριά ψυγεία στο κάμπινγκ σας.

Ελέγξτε στο Amazon Ελέγξτε το REI

9. Yeti Roadie 20 Cooler

Yeti Roadie 20 Cooler

Αυτό το ψυγείο σκληρής όψης είναι κατασκευασμένο για να σας συνοδεύει σε όλες τις σύντομες περιπέτειές σας. Το Yeti Roadie 20 είναι ένα ψυγείο 18,9 λίτρων που διαθέτει ιδιόκτητη μόνωση και είναι συμβατό με ξηρό πάγο για να ενισχύσει την ψυκτική του ισχύ. Το ψυγείο έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται μπουκάλια με λαιμό κλειδαριά και μπορεί να χωρέσει 12 κουτιά. Οι υποδοχές πρόσδεσής του είναι διαμορφωμένες στο σώμα του ψυγείου, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα στο φορτηγό σας ή στο σκάφος σας. Η τάπα αποστράγγισης με φλάντζα δεν θα έχει διαρροή και χρειάζεται μόνο να ξεβιδωθεί μερικώς για να αποστραγγιστεί το νερό. Αυτό το ψυγείο έχει λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα και ζυγίζει μόνο 15 κιλά. Το Yeti Roadie είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα σύντομο ταξίδι κάμπινγκ.

Ελέγξτε στο Amazon Ελέγξτε το REI

10. Ψύκτη Igloo BMX 25

Ψύκτη Igloo BMX 25

Αν ψάχνετε για το καλύτερο φθηνό ψυγείο, μην ψάξετε περισσότερο από το Igloo BMX 25. Αυτό το ποιοτικό ψυγείο 23 λίτρων έχει όγκο και βάρος που το κάνουν δημοφιλές μεταξύ πολλών κατασκηνωτών. Το ψυγείο ζυγίζει μόνο 11,29 λίβρες και έχει διαστάσεις 19,6” x 13,3” x 15,7”. Μπορεί να χωρέσει 37 κουτιά των 12 ουγγιών και να αποθηκεύσει πάγο για έως και 4 ημέρες σε θερμοκρασίες έως 90°F. Το καπάκι διαθέτει τέσσερις θηλιές πρόσδεσης και έναν χάρακα ψαριών για να μπορείτε να μετράτε τα αλιεύματά σας. Το ψυγείο περιλαμβάνει επίσης ενισχυμένες πλάκες κλωτσιού και βάσης για αυξημένη προστασία και αντοχή. Ο υπερυψωμένος σχεδιασμός του βελτιώνει την απόδοσή του επειδή δεν θα κάθεται απευθείας στο ζεστό έδαφος. Για ένα γρήγορο ταξίδι στο δάσος, το Igloo BX 25 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ελέγξτε στο Amazon

Αφού έχετε κατασκηνώσει μια φορά με ψυγείο, δεν θα κάνετε ποτέ ξανά το λάθος να κατασκηνώσετε χωρίς ένα. Η ύπαρξη του κατάλληλου ψυγείου κάμπινγκ κάνει το ταξίδι σας στο κάμπινγκ πολύ πιο ευχάριστο.

Οι καλύτερες σκηνές κατασκήνωσης

Τα  Καλύτερα Ταξιδιωτικά Πιστολάκια Μαλλιών με Διπλή Τάση

Τα καλύτερα παντελόνια ταξιδιού

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.