You are currently viewing Τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά ξυπνητήρια το 2023

Τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά ξυπνητήρια το 2023

Πίνακας Περιεχομένων

Ενώ πολλοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι τα ξυπνητήρια έχουν εξαφανιστεί λόγω των κινητών τηλεφώνων, όσοι αγαπούν τα ταξίδια γνωρίζουν ότι ένα ξυπνητήρι ταξιδιού προσθέτει μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας στις διακοπές. Όταν τα τηλέφωνα εκτός χώρας έχουν συχνά προβλήματα και δεν μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε τα ρολόγια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, αν υπάρχει καν. Όταν έχετε μαζί σας το δικό σας ταξιδιωτικό ξυπνητήρι, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι δεν θα χάσετε την πτήση σας για Ταϊλάνδη ή δεν θα αργήσετε για την περιοδεία σας στο Λονδίνο.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές για το επόμενο ταξίδι σας, συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα ταξιδιωτικά ξυπνητήρια. Από έξυπνα ξυπνητήρια ταξιδιού έως αναλογικές επιλογές, ακόμη και ατομικά ρολόγια, αυτά τα ξυπνητήρια ταξιδιού θα πάνε παντού.

Συγκριτικός πίνακας με τα καλύτερα ξυπνητήρια ταξιδιού

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα ξυπνητήρια για ταξίδια. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε ένα καλό ταξιδιωτικό ξυπνητήρι

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη εδώ, οπότε φροντίστε να σκεφτείτε τα ακόλουθα πράγματα προτού δεσμευτείτε να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο ρολόι.

1. Τύπος ρολογιού

Είτε θέλετε ένα αναλογικό είτε ένα ψηφιακό ρολόι είναι προσωπική προτίμηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν τα ψηφιακά ρολόγια επειδή είναι πιο ευανάγνωστα, αλλά σε άλλους αρέσει η εμφάνιση των αναλογικών ρολογιών. Τα αναλογικά ρολόγια είναι συνήθως λιγότερο ακριβά, αλλά μερικά κάνουν έναν ήχο που μπορεί να κρατήσει μερικούς ανθρώπους ξύπνιους τη νύχτα. Εάν πρόκειται να αγοράσετε ψηφιακό ρολόι, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε εάν εμφανίζεται σε μορφή ώρας 12 ή 24 ωρών ή εάν μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο.

2. Τύπος συναγερμού

Κοιμάστε βαριά ή ελαφριά; Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι εάν το ξυπνητήρι θα σας ξυπνήσει πραγματικά ή όχι. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιος είναι ο ήχος του συναγερμού. Θα μπορούσε να είναι ένας ήχος κουδουνίσματος ή βουητού ή μπορεί να είναι ένας ήχος ραδιοφώνου ή φύσης. Μερικοί έχουν ακόμη και μια δόνηση που σχετίζεται με τον συναγερμό. Μπορεί να έχετε μια επιλογή από πολλές επιλογές, απλά βεβαιωθείτε ότι υπάρχει τουλάχιστον μία επιλογή που θα σας ξεσηκώσει και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την ημέρα.

3. Χαρακτηριστικά

Μερικά ξυπνητήρια λένε μόνο την ώρα και έχουν ξυπνητήρι. Άλλα εμφανίζουν την ώρα, αλλά και την ημερομηνία. Κάποιοι θα σας ενημερώσουν ακόμη και για την εσωτερική θερμοκρασία. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λειτουργίες σε ορισμένα ξυπνητήρια. Το κόστος, το βάρος και ο αριθμός των χαρακτηριστικών είναι πιθανό να σχετίζονται, επομένως είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα ρολόι με μόνο τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε.

Ακολουθούν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αποκτήσετε το νέο ταξιδιωτικό σας ξυπνητήρι:

  • Ραδιόφωνο: Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να ξυπνάτε με το ραδιόφωνο αντί για ένα ξυπνητήρι. Το να έχετε ένα ξυπνητήρι ραδιοφώνου μπορεί επίσης να είναι βολικό εάν κάτι συμβαίνει στην περιοχή που επισκέπτεστε και θέλετε να ακούσετε ειδήσεις.
  • Έξυπνο ξυπνητήρι: Τα έξυπνα ξυπνητήρια τείνουν να ελέγχονται από το smartphone σας. Σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα όπως να επιλέξετε τη διάρκεια αναβολής και ακόμη και να επιλέξετε το συγκεκριμένο τραγούδι με το οποίο θέλετε να ξυπνήσετε. Εάν δεν μπορείτε να εγγυηθείτε ότι θα μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας όπου ταξιδεύετε, τότε ένα έξυπνο ξυπνητήρι μάλλον δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.
  • Ατομικό ξυπνητήρι: Τα ατομικά ξυπνητήρια είναι τα πιο ακριβή ρολόγια λόγω του επιστημονικού τρόπου με τον οποίο διατηρούν την ώρα. Αυτά τα ρολόγια θα ενημερώνονται αυτόματα στη ζώνη ώρας σας. Ειδικά αν ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό ή αλλάζετε συχνά ζώνες ώρας, ένα ατομικό ξυπνητήρι μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος.
  • Οπίσθιος φωτισμός: Το να έχετε ξυπνητήρι με οπίσθιο φωτισμό είναι βολικό εάν θέλετε να προσθέσετε λίγη περισσότερη φωτεινότητα στο δωμάτιο χωρίς να ανάβετε το φως. Μερικοί οπίσθιοι φωτισμοί σας βοηθούν μόνο να βλέπετε καλύτερα την ώρα, αλλά άλλοι είναι αρκετά φωτεινοί ώστε να λειτουργούν ως φως ανάγνωσης, ώστε να μπορείτε να προλάβετε το αγαπημένο σας ταξιδιωτικό βιβλίο πριν κοιμηθείτε. 

4. Ανθεκτικότητα / Σχεδιασμός

Όλος ο ταξιδιωτικός σας εξοπλισμός θα πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και στην κατάχρηση που δυστυχώς μπορεί να προέλθει από πράκτορες αποσκευών αεροδρομίου. Θέλετε το ξυπνητήρι σας να είναι ελαφρύ, αλλά δεν θέλετε να είναι φτηνά κατασκευασμένο.

Ο σχεδιασμός του ρολογιού θα καθορίσει πόσο εύκολο είναι να ταξιδεύετε μαζί του. Μερικά ρολόγια είναι εξαιρετικά μικρά και χωράνε εύκολα στην τσάντα του φορητού υπολογιστή σας. Ένα μεγαλύτερο ρολόι δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά αν προτιμάτε ένα μεγάλο ρολόι, σκεφτείτε να πάρετε ένα αναδιπλούμενο, ώστε να μην είναι πρόβλημα όταν προσπαθείτε να το βάλετε στις αποσκευές σας.

5. Λειτουργεί με πρίζα ή με μπαταρία

Για να διευκολύνουν τα πράγματα, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν ξυπνητήρια που λειτουργούν με μπαταρία, επειδή δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για την εύρεση πρίζας. Αλλά οι μπαταρίες πρέπει να αντικατασταθούν ή να επαναφορτιστούν. Εάν είστε σίγουροι ότι θα έχετε πρίζα, όπως εάν μένετε σε Airbnb, τότε δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να πάρετε ένα ρολόι που πρέπει να συνδεθεί στην πρίζα. Ωστόσο, εάν υπάρχει πιθανότητα να βρεθείτε σε κοιτώνα ξενώνα ή μια σκηνή κάμπινγκ για τη νύχτα, τότε είναι καλύτερο να πάτε με ένα ρολόι που λειτουργεί με μπαταρία.

Καλύτερες κριτικές ταξιδιωτικού ξυπνητηριού

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι τα καλύτερα ξυπνητήρια για ταξίδια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά…

Το καλύτερο ψηφιακό ξυπνητήρι ταξιδιού

1. Ψηφιακό Ξυπνητήρι Marathon CL030023

Ψηφιακό Ξυπνητήρι Marathon CL030023

Το Marathon CL030023 Travel Alarm Clock είναι ένα εντυπωσιακό ρολόι με μια χούφτα χαρακτηριστικά που το κάνουν εύκολο να το αγαπάς. Αυτό το ρολόι είναι μόνο 4″ x 0,5″ x 2,5″ και είναι αναδιπλούμενο, επομένως είναι εξαιρετικά εύκολο να το πακετάρετε ακόμα κι αν παίρνετε μόνο μια τσάντα σαββατοκύριακου. Το δυνατό ξυπνητήρι είναι βέβαιο ότι θα σας ξυπνήσει και υπάρχει ακόμη και η λειτουργία αναβολής αν δεν είστε ακόμη έτοιμοι να σηκωθείτε. Άλλα βολικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ημερολόγιο, οπίσθιο φωτισμό και μορφή ώρας 12 ή 24 ωρών της επιλογής σας. Αυτός είναι επίσης ένας ιδανικός συναγερμός για όποιον χρειάζεται ένα ρολόι ταξιδιού με θερμόμετρο. Με όλα όσα έχει να προσφέρει, το Ταξιδιωτικό Ξυπνητήρι Marathon CL030023 είναι σαφώς ένας από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς συναγερμούς που υπάρχουν.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερο αναλογικό ξυπνητήρι ταξιδιού

2. Ξυπνητήρι Peakeep Ultra Small Travel

Ξυπνητήρι Peakeep Ultra Small Travel

Η Peakeep δημιούργησε το μικρότερο ταξιδιωτικό ξυπνητήρι που πιθανότατα θα βρείτε ποτέ με διαστάσεις μόνο 2,25” x 2,25” x 1,25”, που σημαίνει ότι χωράει εύκολα στην παλάμη του χεριού σας ή στην τσέπη του σακακιού σας. Αυτό το αναλογικό ρολόι διαθέτει μια βολική γραμμή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης αφύπνισης και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο κουμπί αναβολής και φωτισμού. Στους ελαφριούς στρωτήρες αρέσει να κινείται το δεύτερο χέρι, αλλά δεν κάνει θόρυβο. Ωστόσο, ο συναγερμός κάνει το μερίδιο του θορύβου καθώς ο συναγερμός των τεσσάρων μπιπ αυξάνεται σε ένταση μέχρι να απενεργοποιηθεί ή να πατηθεί το κουμπί αναβολής. Το ξυπνητήρι Peakeep Ultra Small Travel είναι το αγαπημένο ρολόι μινιμαλιστών ταξιδιωτών και backpackers.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το καλύτερο αναδιπλούμενο ταξιδιωτικό ξυπνητήρι

3. Ψηφιακό Ξυπνητήρι Travelwey Travelwey

Ψηφιακό Ξυπνητήρι Travelwey Travelwey

Η απλότητα είναι στην πρώτη γραμμή αυτού του ξυπνητηριού ταξιδιού. Το Travelwey Digital Travel Alarm Clock είναι ένα εύκολο στη χρήση ρολόι και ξυπνητήρι με φως, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Έχει ένα κουμπί αναβολής και ένα κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, ώστε να μπορείτε να εξοικονομείτε την μπαταρία όταν δεν τη χρησιμοποιείτε. Η εσωτερική ώρα εξακολουθεί να διατηρείται ακόμα και όταν το ρολόι είναι απενεργοποιημένο, επομένως δεν θα χρειάζεται να την επαναφέρετε κάθε φορά που την ενεργοποιείτε ξανά. Αυτό το ξυπνητήρι είναι πολύ ελαφρύ (0,64 ουγκιές) και έχει διαστάσεις 3,5” x 3,5” x 1,2”, ώστε να χωράει άνετα σε όλες τις τσάντες. Για ένα βασικό, εύκολο στη χρήση ξυπνητήρι, το Travelwey Digital Travel Alarm Clock είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το καλύτερο ατομικό ξυπνητήρι ταξιδιού

4. Ξυπνητήρι Marathon CL030036BK Atomic Travel Ξυπνητήρι

Marathon CL030036BK Ατομικό Ξυπνητήρι ταξιδιού

Το Marathon CL030036BK Atomic Travel Alarm Clock είναι μια από τις απόλυτες επιλογές όταν πρόκειται για ρολόγια ταξιδιού. Αυτό το ατομικό ρολόι εμφανίζει πάντα την ακριβή ώρα καθώς ρυθμίζει την ώρα χρησιμοποιώντας ραδιοσυχνότητες που εκπέμπονται από το Ατομικό Ρολόι του Κολοράντο του NIST. Η ώρα είναι πάντα ακριβής, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ έξι ζωνών ώρας και να επιλέξετε μια μορφή ώρας 12 ή 24 ωρών. Αυτό το ρολόι προσφέρει ακόμη και πέντε διαφορετικές επιλογές γλώσσας. Διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός που μπορεί να ενεργοποιήσει έναν αυτόματο οπίσθιο φωτισμό και ο οπίσθιος φωτισμός μπορεί επίσης να λειτουργήσει χειροκίνητα. Το ρολόι διαθέτει οθόνη LCD και περιλαμβάνει την ημερομηνία καθώς και την εσωτερική θερμοκρασία. Αυτός ο πολύ δυνατός συναγερμός με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχει διαστάσεις μόνο 2,8” x ,5” x 3” και ζυγίζει 3,8 ουγκιές. Για ένα ξυπνητήρι στο οποίο μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι, το Marathon CL030036BK Atomic Travel Alarm Clock είναι η τέλεια επιλογή.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το καλύτερο έξυπνο ξυπνητήρι ταξιδιού

5. Έξυπνο ξυπνητήρι iLuv Smartshaker 2

Έξυπνο ξυπνητήρι iLuv Smartshaker 2

Εάν έχετε βαρεθεί να ξαφνιάζεστε από ένα διαπεραστικό ξυπνητήρι, το ξυπνητήρι iLuv Smartshaker 2 Smart Travel μπορεί να είναι το τέλειο ξυπνητήρι για εσάς. Ενώ οι περισσότεροι παραδοσιακοί συναγερμοί προσφέρουν μόνο ένα βουητό ή κουδούνισμα, αυτό το ξυπνητήρι σάς επιτρέπει να ξυπνάτε από μια δόνηση. Αυτός ο συναγερμός κάθεται κάτω από το μαξιλάρι σας και μπορείτε να επιλέξετε από τρία διαφορετικά επίπεδα δόνησης. Είναι ιδανικό αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε τον σύντροφό σας, βρίσκεστε σε κοιτώνα ξενώνα ή κάνετε κάμπινγκ και δεν θέλετε να τρομάξετε κανένα ζώο. Εάν θέλετε ένας ήχος να συνοδεύει τη δόνηση, ο συναγερμός περιλαμβάνει οκτώ συναγερμούς ήχου κλήσης που κυμαίνονται από πουλιά έως ένα ρεύμα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι δεν έχει πρόσοψη ρολογιού, ελέγχεται από μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, οπότε απλά βεβαιωθείτε ότι το ξυπνητήρι είναι συμβατό με το τηλέφωνό σας. Εάν είναι,

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το καλύτερο ξυπνητήρι ταξιδιωτικού ραδιοφώνου

6. DreamSky Decent Alarm Clock Radio

DreamSky Αξιοπρεπές Ξυπνητήρι Ραδιόφωνο

Το DreamSky Decent Alarm Clock Radio είναι άλλο ένα από τα καλύτερα ρολόγια ταξιδιού και έχει μια χούφτα χαρακτηριστικά που προσθέτουν μια μεγάλη ευκολία στα ταξίδια σας. Αυτό το ψηφιακό ρολόι διαθέτει οθόνη τεσσάρων ιντσών με φωτεινότητα που μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 0 – 100%. Η ώρα μπορεί να προβληθεί σε μορφή 12 ή 24 ωρών και υπάρχει μια λειτουργία αναβολής οκτώ λεπτών. Διαθέτει ραδιόφωνο FM καθώς και ένδειξη θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου. Μπορείτε να επιλέξετε να ξυπνάτε με ένα ξυπνητήρι ανόδου ή το ραδιόφωνο. Αυτό το ρολόι περιλαμβάνει ακόμη και μια θύρα φόρτισης USB, ώστε να μπορείτε να κρατάτε το τηλέφωνο και το tablet σας φορτισμένα κοντά στο κρεβάτι. Το ρολόι πρέπει να είναι συνδεδεμένο στην πρίζα, οπότε αν ταξιδεύετε διεθνώς, βεβαιωθείτε ότι έχετε τον κατάλληλο προσαρμογέα ταξιδιού. Για ένα ωραίο ρολόι σε εξαιρετική τιμή, χρησιμοποιήστε το DreamSky Decent Alarm Clock Radio.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα

7. Ξυπνητήρι Marathon CL030065BL-WH2 Mini Travel Ξυπνητήρι

Ξυπνητήρι Marathon CL030065BL-WH2 Mini Travel Ξυπνητήρι

Αυτό το αθόρυβο αναλογικό ρολόι είναι το αγαπημένο σε όσους θέλουν να ταξιδεύουν ελαφρά. Το ξυπνητήρι Marathon CL030065BL-WH2 Mini Travel Alarm έχει διαστάσεις μόνο 2,7” x 2,7” x 1,9” και ζυγίζει λιγότερο από έξι ουγγιές. Αν ψάχνατε για το καλύτερο ταξιδιωτικό ξυπνητήρι με φωτεινές λειτουργίες, αυτό μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσάς. Εκτός από ένα κουμπί για ένα φως, έχει επίσης ένα αυτόματο νυχτερινό φως που φωτίζει το καντράν όταν βρίσκεται σε χαμηλό φωτισμό. Το ξυπνητήρι ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με ένα κουμπί και το ρολόι περιλαμβάνει λειτουργία αναβολής. Για ένα ρολόι που είναι εύκολο στη χρήση ακόμα και στο σκοτάδι, χρησιμοποιήστε το Mini Travel Alarm Clock Marathon CL030065BL-WH2.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

8. KWANWA Μικρό Ψηφιακό Ξυπνητήρι για Ταξίδια

KWANWA Μικρό ψηφιακό ξυπνητήρι για ταξίδια

Με εξαιρετική ευελιξία και φορητότητα, το KWANWA Small Digital Alarm Clock for Travel είναι το πρώτο ρολόι LED που λειτουργεί μόνο με μπαταρίες. Με 2 μπαταρίες AA, το ρολόι μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί για έως και 10 μήνες και διαθέτει ένδειξη χαμηλής μπαταρίας ώστε να γνωρίζετε πότε πρέπει να τις αλλάξετε. Μπορείτε να επιλέξετε μια οθόνη 0,9” ή 1,2” ώστε να είναι ορατή από απόσταση. Το ρολόι έχει τρία επίπεδα φωτεινότητας και μειώνεται ακόμη και αυτόματα από τις 20:00 έως τις 6:00 π.μ. Όταν γυρίσετε το ρολόι ανάποδα, η θερμοκρασία θα αντικαταστήσει την ώρα. Το μικρό ψηφιακό ξυπνητήρι KWANWA για ταξίδια έχει πολλές ανέσεις που θα εκτιμήσετε ενώ ταξιδεύετε.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

9. Ξυπνητήρι Mini Size FAMICOZY

Ξυπνητήρι FAMICOZY Mini Size

Αρκετά μικρό για να χωράει στην τσέπη του παντελονιού ταξιδιού σας, το Ξυπνητήρι Mini Size FAMICOZY έχει σχεδόν το μισό μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας και δεν υπάρχει πρόβλημα στο ταξίδι. Είναι ένα αναλογικό ρολόι που δεν χτυπάει, αλλά σίγουρα θα σας ξυπνήσει όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Το ηχητικό σήμα ξυπνητηριού αυξάνεται σε ένταση για να σας ξυπνήσει και έχετε την επιλογή να τον απενεργοποιήσετε ή να πατήσετε το snooze για επιπλέον πέντε λεπτά ύπνου. Το ρολόι διαθέτει ένα βολικό κουμπί νυχτερινού φωτισμού που φωτίζει την ώρα και τον λεπτοδείκτη για να σας βοηθήσει να δείτε την ώρα στο σκοτάδι. Με μόνο 2,2” x 2,2” x 1,1”, το Ξυπνητήρι Mini Size FAMICOZY είναι ένα υπέροχο μικρό ξυπνητήρι για να ταξιδέψετε.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

10. Ψηφιακό Ξυπνητήρι ταξιδιού Alarpro

Ψηφιακό ξυπνητήρι ταξιδιού Alarpro

Το ψηφιακό ξυπνητήρι ταξιδιού Alarpro είναι ένα εξαιρετικά λεπτό, συμπαγές ρολόι με το οποίο δεν θα παρατηρήσετε καν ότι ταξιδεύετε. Ζυγίζει μόνο τέσσερις ουγγιές, έχει διαστάσεις 4,6” x 3” x ,9” και περιλαμβάνει προστατευτικό δερμάτινο μανίκι για να μην γρατσουνιστεί ενώ βρίσκεστε στις αποσκευές σας. Αυτό το ρολόι δεν έχει οπίσθιο φωτισμό, αλλά έχει ένδειξη ημερολογίου και θερμοκρασίας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας μορφής ώρας 12 ή 24 ωρών και η αναβολή σάς προσφέρει επιπλέον πέντε λεπτά ύπνου μετά το ήπιο ξυπνητήρι. Το Ψηφιακό Ταξιδιωτικό Ξυπνητήρι Alarpro είναι ο τέλειος ταξιδιωτικός συνεργάτης, καθώς είναι εύκολο να το διαβάσετε και να ταξιδέψετε μαζί του.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Η μικρή επένδυση σε ένα ξυπνητήρι μπορεί να είναι η διαφορά στο αν θα πραγματοποιήσετε ή όχι την επόμενη πτήση σας. Τα ταξίδια είναι πολύ διασκεδαστικά και δεν πρέπει να ανησυχείτε για πράγματα όπως το να ξυπνάτε στην ώρα σας. Όταν αποκτήσετε οποιοδήποτε από τα καλύτερα ξυπνητήρια ταξιδιού, μπορείτε να αποκοιμηθείτε με ευκολία γνωρίζοντας ότι θα ξυπνήσετε την κατάλληλη στιγμή.

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα ρολόγια πεζοπορίας

Τα καλύτερα σίδερα ταξιδιού για ρούχα

Οι καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους

Τα καλύτερα ταξιδιωτικά ισιωτικά μαλλιών

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.