You are currently viewing Τα 10 καλύτερα νεσεσέρ για ταξίδια το 2023

Τα 10 καλύτερα νεσεσέρ για ταξίδια το 2023

Πίνακας Περιεχομένων

Αν και δεν είναι το πιο συναρπαστικό αξεσουάρ ταξιδιού, ένα νεσεσέρ είναι απαραίτητο μέρος κάθε ταξιδιού. Τα καλύτερα νεσεσέρ είναι ανθεκτικά και θα εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα σας παραμένουν ασφαλή και οργανωμένα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ενώ υπάρχουν χιλιάδες επιλογές στην αγορά, δεν δημιουργούνται όλα τα νεσεσέρ ισότιμα. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ποιοτική επιλογή που μπορεί να ταξιδεύει μαζί σας για τα επόμενα χρόνια, έχουμε παραθέσει τι πρέπει να αναζητάτε σε ένα νεσεσέρ ακολουθούμενο από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς.

Συγκριτικός πίνακας με τα καλύτερα νεσεσέρ

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες τσάντες για προϊόντα περιποίησης. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε ένα καλό νεσεσέρ

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αγοράσετε το επόμενο νεσεσέρ:

1. Μέγεθος

Εάν θέλετε να αποφύγετε να αγοράσετε προϊόντα περιποίησης στον προορισμό σας, τότε το μέγεθος θα είναι πιθανότατα πολύ σημαντικό, ειδικά σε ένα μεγαλύτερο ταξίδι. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το νεσεσέρ σας έχει αρκετό χώρο για να χωρέσει όλα όσα χρειάζεστε, αλλά επίσης δεν θέλετε να βαρύνει το σακίδιο σας. Ταυτόχρονα, εάν το βάρος είναι μια μεγάλη ανησυχία, τότε φροντίστε να αναζητήσετε ένα συμπαγές και ελαφρύ νεσεσέρ.

2. Τσέπες

Όσο περισσότερες τσέπες έχει ένα νεσεσέρ, τόσο πιο εύκολο θα είναι να κρατάτε τα πάντα οργανωμένα. Εάν έχετε μαζί σας μόνο μερικά μικρά μπουκάλια σαμπουάν και λοσιόν, τότε ίσως οι τσέπες να μην είναι μεγάλη υπόθεση. Ωστόσο, εάν έχετε πολλά πρόσθετα πράγματα όπως φάρμακα, βιταμίνες και μακιγιάζ, τότε περισσότερες τσέπες πιθανότατα θα σας εξυπηρετήσουν καλύτερα. Ανάλογα με το μέγεθος του νεσεσέρ που θα επιλέξετε, μπορεί να θέλετε να κρατήσετε και επιπλέον αντικείμενα σε αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα ακουστικά στο αυτί σας σε μια εσωτερική τσέπη με φερμουάρ. Οι εξωτερικές τσέπες ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό σε μέγεθος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χωρέσουν τα πάντα, από ταξιδιωτικά έγγραφα έως μια μικρή κάμερα, υποθέτοντας ότι την παίρνετε στη χειραποσκευή σας και όχι στις παραδοτέες αποσκευές σας.

3. Ανθεκτικότητα

Οι αποσκευές σας θα υποστούν άγχος είτε ταξιδεύετε με αεροπλάνο, τρένο ή αυτοκίνητο, επομένως θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το νεσεσέρ σας είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να σας ακολουθεί για τα επόμενα χρόνια και ότι δεν θα σκιστεί μόλις η βαλίτσα είναι πεταμένη στη ζώνη αποσκευών. Οι τσάντες υψηλής ποιότητας που θα βρείτε είναι πιθανό να είναι κατασκευασμένες από δέρμα, νάιλον ή άλλα συνθετικά υλικά. Εάν θέλετε να προσθέσετε κάποια πρόσθετη προστασία στο νεσεσέρ σας, σκεφτείτε να το βάλετε σε έναν κύβο συσκευασίας μαζί με μερικά μαλακά αντικείμενα.

4. Κρεμαστό άγκιστρο

Ένας γάντζος κρεμαστός που περιλαμβάνεται είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να έχουν ορισμένοι. Ενώ ορισμένοι ταξιδιώτες είναι εντάξει αφήνοντας το νεσεσέρ τους στον πάγκο του μπάνιου, άλλοι λατρεύουν την ευκολία να μπορούν να το κρεμάσουν. Οι τσάντες με κρεμαστά άγκιστρα τείνουν επίσης να έχουν περισσότερες τσέπες ή θήκες για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι.

5. Αδιάβροχο / Ευκολία Καθαρισμού

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά πακετάρετε, τελικά κάτι θα χυθεί στο νεσεσέρ σας. Όταν συμβεί αυτό, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα διαρρεύσει από την τσάντα και στα ρούχα σας. Θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε εύκολα να σκουπίσετε ή να ξεπλύνετε τη σακούλα ώστε να μην συγκρατεί λεκέδες ή υπολείμματα. Η υγρασία μπορεί να δημιουργήσει μούχλα και μούχλα, και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να έρθετε σε επαφή με τα προϊόντα περιποίησης σας.

6.Έγκριση ΤΣΑ

Η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών έχει έναν κανόνα 3-1-1 για υγρά, αερολύματα και τζελ. Αυτός ο κανόνας των ΗΠΑ ορίζει ότι σε κάθε ταξιδιώτη επιτρέπεται μόνο μια σακούλα υγρών μεγέθους τεταρτημορίου στην χειραποσκευή του και κάθε δοχείο υγρού πρέπει να είναι 3,4 ουγγιές ή μικρότερο. Τα κοινά στοιχεία αυτής της λίστας περιλαμβάνουν λοσιόν, αντηλιακό, κρέμα ξυρίσματος, μακιγιάζ, σαμπουάν, κοντίσιονερ, οδοντόκρεμα, σπρέι για σφάλματα και απολυμαντικό χεριών.

Εάν σκοπεύετε να πάρετε το νεσεσέρ σας στις χειραποσκευές σας σε πτήση των ΗΠΑ, βεβαιωθείτε ότι το νεσεσέρ είναι εγκεκριμένο από την TSA. Εάν έχετε μεγαλύτερη τσάντα ή υγρά σε δοχεία μεγαλύτερα από 3,4 ουγγιές, πρέπει να μπουν στις παραδοτέες αποσκευές σας διαφορετικά θα πεταχτούν στο σημείο ελέγχου ασφαλείας.

Κριτικές για τις καλύτερες ταξιδιωτικές τσάντες περιποίησης

Τώρα που ξέρετε τι να ψάξετε, εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές ταξιδιωτικών ειδών περιποίησης που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Καλύτερη δερμάτινη τσάντα περιποίησης

1. KomalC Buffalo Leather Dopp Kit Travel

KomalC Buffalo Leather Dopp Kit Travel

Είναι δύσκολο να αντιταχθεί κανείς ότι το KomalC είναι ένα από τα καλύτερα κιτ dopp στην αγορά. Έμπειροι τεχνίτες δημιούργησαν αυτό το κιτ από λεπτό δέρμα βουβάλου και περιλάμβαναν φερμουάρ υψηλής ποιότητας. Όχι μόνο έχει μια σούπερ αριστοκρατική εμφάνιση, αλλά μπορεί να χωρέσει όλα όσα χρειάζεστε καθώς είναι 4,3” x 9,5” x 5”. Το εσωτερικό είναι αδιάβροχο και το εξωτερικό έχει μια πρόσθετη τσέπη με φερμουάρ. Αν θέλετε να υποστηρίξετε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό νεσεσέρ, χρησιμοποιήστε το KomalC Buffalo Leather Travel Dopp Kit.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη κρεμαστή τσάντα περιποίησης

2. Κρεμαστή τσάντα περιποίησης AmazonBasics

Κρεμαστή τσάντα περιποίησης AmazonBasics

Εάν συμφωνείτε ότι ένα κρεμαστό νεσεσέρ είναι ο καλύτερος τρόπος, σκεφτείτε το AmazonBasics Hanging Travel Toiletry Bag. Αυτή η τσάντα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πολυεστέρα 1680D και μπορεί εύκολα να αντέξει τις τυπικές διαρροές στο μπάνιο. Με διαστάσεις 9,6” x 8,2” x 3,3”, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μικρά και μακροπρόθεσμα ταξίδια, αλλά δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στις ταξιδιωτικές σας αποσκευές. Η κύρια θήκη έχει ένα διχτυωτό διαχωρισμό μεταξύ των εσωτερικών αποθηκευτικών χώρων και υπάρχουν δύο εξωτερικές πλευρικές θήκες. Ο γάντζος που περιλαμβάνεται σάς επιτρέπει να το κρεμάτε εύκολα στο ντους ή σε μια σχάρα για πετσέτες, ενώ διαθέτει και λαβή μεταφοράς. Λόγω του μεγέθους και της ευκολίας του, το AmazonBasics έχει τον τίτλο της καλύτερης κρεμαστής τσάντας καλλωπισμού.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Το καλύτερο καθαρό νεσεσέρ

3. Τσάντα περιποίησης Lermende Εγκεκριμένη από την TSA

Τσάντα περιποίησης Lermende Εγκεκριμένη από την TSA

Ένα καθαρό νεσεσέρ μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε από την ασφάλεια του αεροδρομίου και του σιδηροδρομικού σταθμού πολύ πιο γρήγορα. Αντί η TSA να χρειάζεται να ανοίξει τα πάντα στην ταξιδιωτική σας τσάντα για να βρει τα υγρά, μπορείτε να κρατήσετε ξεχωριστά πράγματα όπως οδοντόκρεμα, μακιγιάζ και κρέμα ξυρίσματος σε αυτό το νεσεσέρ. Εκτός από διαφανή, η τσάντα είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στη διαρροή. Η τσάντα μεγέθους quart έχει διαστάσεις 7,3” x 6” x 2,6” και είναι εγκεκριμένη για τον κανονισμό 3-1-1 της TSA. Τα φερμουάρ είναι στιβαρά και ανθεκτικά στη διάβρωση. Επειδή μπορεί να απλοποιήσει την ασφάλεια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια, η εγκεκριμένη από την TSA τσάντα περιποίησης Lermende είναι ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά καλλυντικά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη μεγάλη τσάντα περιποίησης

4. Κρεμαστή τσάντα περιποίησης Boacay

Κρεμαστή τσάντα περιποίησης Boacay

Εάν ο χώρος είναι το κύριο μέλημά σας, τότε η τσάντα Boacay αναδεικνύει τη λίστα με τις καλύτερες τσάντες περιποίησης για ταξίδια. Το Boacay Hanging Travel Toiletry Bag έχει διαστάσεις 8,5” x 5,7” x 10” και έχει περισσότερο από αρκετό χώρο για όλα τα προϊόντα περιποίησης σας. Η τσάντα είναι αδιάβροχη, έχει διπλό ραμμένο χερούλι και ραφές και έχει ισχυρά μεταλλικά φερμουάρ. Το εσωτερικό περιλαμβάνει μεταλλικό γάντζο, δύο διχτυωτές τσέπες με φερμουάρ, ελαστικές ταινίες και διχτυωτή τσέπη. Το εξωτερικό περιλαμβάνει λεπτές πλαϊνές τσέπες. Λόγω του ύψους, του γάντζου και της ικανότητας να κρατά μια ποικιλία από προϊόντα περιποίησης, συγκαταλέγεται επίσης στα καλύτερα κρεμαστά ταξιδιωτικά καλλυντικά. Το Boacay Hanging Travel Toiletry Bag είναι μια κορυφαία τσάντα που συνδυάζει τέλεια χώρο και στυλ.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη ελαφριά τσάντα περιποίησης

5. Sea to Summit Traveling Light κρεμαστό νεσεσέρ

Sea to Summit Traveling Light κρεμαστό νεσεσέρ

Το Sea to Summit Traveling Light Κρεμαστό νεσεσέρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για να διατηρείτε τις ταξιδιωτικές σας τσάντες ελαφριές. Αυτή η αδιάβροχη νάιλον σακούλα είναι εξαιρετικά ελαφριά, ευέλικτη και έχει χαμηλό προφίλ. Μπορείτε να επιλέξετε μια τσάντα τριών ή έξι λίτρων που περιλαμβάνει μια μεγάλη κύρια τσέπη, ένα εσωτερικό διαχωριστικό, δύο εσωτερικές τσέπες με φερμουάρ και μια εξωτερική τσέπη με φερμουάρ. Τα φερμουάρ είναι ανθεκτικά και η τσάντα έχει επίσης ελαστικό διχτυωτό ύφασμα. Το νεσεσέρ διαθέτει λαβή μεταφοράς, κρεμαστό γάντζο και αποσπώμενο καθρέφτη. Παρόλο που είναι ελαφρύ, θα εντυπωσιαστείτε από το πώς το Traveling Light κρεμαστό νεσεσέρ μπορεί να αντέξει τις περιπέτειές σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Η καλύτερη συμπαγής τσάντα περιποίησης

6. Τσάντα Dopp Travel Zero Grid

Τσάντα Dopp Travel Zero Grid

Μια ποιοτική συμπαγής τσάντα για προϊόντα περιποίησης μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί. Θέλετε να χωράει όλα σας τα αντικείμενα, αλλά δεν θέλετε να πιάνει πολύ χώρο στη βαλίτσα σας. Η τσάντα Zero Grid Travel Dopp λύνει αυτό το πρόβλημα. Αυτή η νάιλον τσάντα περιποίησης ripstop 420D έχει διαστάσεις 9,8” x 5,5”. Είναι κατασκευασμένο για να είναι ανθεκτικό και είναι ανθεκτικό σε σκισίματα, τριβές και σκισίματα. Διατηρεί τα προϊόντα περιποίησης σας τακτοποιημένα και υπάρχει ακόμη και μια εσωτερική τσέπη με φερμουάρ για μικρότερα αντικείμενα όπως ένα ρολόι. Σε λίγο πάνω από έξι ουγγιές, η τσάντα Zero Grid Travel Dopp είναι η ιδανική συμπαγής επιλογή όταν πρόκειται για νεσεσέρ.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη ανδρική τσάντα περιποίησης

7. Κιτ ταξιδιού Herschel Chapter

Κιτ ταξιδιού Herschel Chapter

Όταν πρόκειται για τις καλύτερες τσάντες περιποίησης για άνδρες, το Herschel Chapter Travel Kit παίρνει την τούρτα. Αυτό το κιτ ταξιδίου από πολυεστέρα έχει υφασμάτινη επένδυση και η κύρια θήκη σφραγίζεται με αδιάβροχο φερμουάρ. Διαθέτει επίσης μπροστινή τσέπη με φερμουάρ και δερμάτινο κούμπωμα με βότσαλο που μπορεί να χωρέσει αντικείμενα όπως ένα μικρό πορτοφόλι. Αυτό το νεσεσέρ των τριών λίτρων έχει διαστάσεις 5,2” x 8,5” x 3,2”, προσφέροντάς σας αρκετό χώρο αποθήκευσης και ανθεκτικότητα. Το Herschel Chapter Travel Kit διασφαλίζει ότι οι άνδρες μπορούν να είναι ήσυχοι γνωρίζοντας ότι τα προϊόντα περιποίησης τους προστατεύονται.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη γυναικεία τσάντα περιποίησης

8. Narwey Κρεμαστή τσάντα περιποίησης ταξιδίου για γυναίκες

Narwey Κρεμαστή τσάντα περιποίησης ταξιδίου για γυναίκες

Στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες γυναικείες τσάντες περιποίησης είναι το Narwey Hanging Travel Toiletry Bag. Αυτή η premium τσάντα περιποίησης είναι κατασκευασμένη από μαλακό και γεμισμένο ύφασμα και ασφαλίζεται με φερμουάρ και velcro. Το ύφασμα είναι αδιάβροχο και η τσάντα θα προστατεύει τα προϊόντα περιποίησης σας από γρατσουνιές και χυσίματα. Υπάρχει μόνο μία κύρια θήκη, αλλά υπάρχουν πολλές μικρές τσέπες που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε το μακιγιάζ, τη λοσιόν, το σαμπουάν, το αντηλιακό σας κ.λπ. Η τσάντα περιλαμβάνει ένα γάντζο για εύκολο κρέμασμα σε ένα γάντζο για παλτό ή σε σχάρα για πετσέτες. Με μόλις επτά ουγγιές άδεια, η γυναικεία τσάντα περιποίησης Narwey Hanging Travel Toiletry Bag σας προσφέρει άφθονο χώρο για τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη τσάντα περιποίησης Luxe

9. Δερμάτινο Dip Kit Vetelli

Δερμάτινο Dip Kit Vetelli

Αυτή η όμορφη δερμάτινη τσάντα περιποίησης είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες τσάντες ταξιδίου για προϊόντα περιποίησης. Το Vetelli Leather Dopp Kit σχεδιάστηκε με γνώμονα την πολυτέλεια και διαθέτει εξωτερικό δέρμα PU υψηλής ποιότητας, εσωτερική επένδυση από νάιλον και εσωτερικό αδιάβροχο πάτο. Το εσωτερικό περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές θήκες αποθήκευσης με φερμουάρ, δύο εσωτερικές τσέπες με φερμουάρ και δύο τσέπες από πλέγμα. Η τσάντα συνοδεύεται επίσης με δύο μπουκάλια ταξιδιού 2 ουγγιών για πράγματα όπως η λοσιόν και το σαμπουάν σας. Σε 12” x 6” x 4”, το Vetelli Leather Dopp Kit είναι ένα κλασικό κιτ που θα προστατεύει τα προϊόντα περιποίησης σας ενώ δείχνει κομψό.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη οικονομική τσάντα για προϊόντα περιποίησης

10. Κρεμαστή τσάντα περιποίησης HaloVa

Τσάντα περιποίησης HaloVa

Αν ψάχνετε για το καλύτερο κρεμαστό νεσεσέρ για ταξίδια, φροντίστε να τσεκάρετε την Κρεμαστή τσάντα περιποίησης HaloVa. Η τσάντα έχει διαστάσεις 9,1” x 7,1” x 3,5” και περιλαμβάνει πολλαπλές θήκες για την ασφαλή τοποθέτηση μιας ποικιλίας προϊόντων περιποίησης. Είναι ασφαλισμένο με velcro και φερμουάρ για να κρατά τα πάντα οργανωμένα στην τσάντα. Εσωτερικά έχει ένα στρώμα πλέγματος που αναπνέει και μια αδιάβροχη τσέπη και υπάρχει επίσης μια μεγάλη εξωτερική τσέπη. Ο γάντζος που περιλαμβάνεται έχει σχεδίαση 360°, ώστε να μπορείτε να το κρεμάτε όπου είναι βολικό. Η μεγάλη και ανθεκτική τσάντα περιποίησης HaloVa έρχεται σε πολλά σχέδια, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το νεσεσέρ σας ταιριάζει με την προσωπικότητά σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Υπάρχουν κάποια προσωπικά αντικείμενα που θέλουμε να έχουμε πάντα μαζί μας όταν ταξιδεύουμε και οι ταξιδιωτικές τσάντες υγιεινής βοηθούν να κρατάτε τα απαραίτητα ασφαλή και οργανωμένα. Μόλις βρείτε το νεσεσέρ που σας ταιριάζει καλύτερα, θα εκτιμήσετε την ασφάλεια που προσφέρει ενώ ταξιδεύετε.

Διαβάστε επίσης:Καλύτεροι Οργανωτές Ταξιδίων

Οι καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους

Οι καλύτερες τσάντες Weekender

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.