You are currently viewing Τα 10 καλύτερα μπουκάλια νερού ταξιδιού που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ενυδατωμένοι (2023)

Τα 10 καλύτερα μπουκάλια νερού ταξιδιού που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ενυδατωμένοι (2023)

Πίνακας Περιεχομένων

Από την καταπολέμηση του jet lag μέχρι τη βελτίωση της διάθεσής σας, τα οφέλη του να πίνετε νερό και να παραμένετε ενυδατωμένοι είναι ατελείωτα. Και ενώ σε όλους μας αρέσουν τα ταξίδια, είναι πολύ εύκολο να αφυδατωθούμε αν δεν είμαστε προσεκτικοί. Είτε ταξιδεύετε με σακίδια στην Ευρώπη είτε επιβιβάζεστε σε ένα αεροπλάνο για να γνωρίσετε ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Αυστρίας, πρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε ένα ποιοτικό μπουκάλι νερό.

Διαβάστε επίσης:καλύτερα φορητά μπουκάλια νερού για σκύλους

Γρήγορη απάντηση: Τα καλύτερα μπουκάλια νερού ταξιδιού

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψωνίζετε για τα καλύτερα μπουκάλια νερού ταξιδιού

Ενώ πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν ποιο είναι το καλύτερο μπουκάλι νερό για ταξίδια, δεν υπάρχει μια απλή απάντηση. Εξαρτάται πραγματικά από το πού θα το χρησιμοποιήσετε και γιατί. Εξαιτίας αυτού, σας δώσαμε μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη στην αναζήτησή σας για το καλύτερο μπουκάλι νερό ταξιδιού για εσάς.

1. Υλικό μπουκαλιού

Τα πιο δημοφιλή μπουκάλια νερού είναι συνήθως κατασκευασμένα από γυαλί, πλαστικό ή ανοξείδωτο χάλυβα. Ενώ το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, μερικοί άνθρωποι τείνουν να έχουν ένα αγαπημένο υλικό. Εάν είστε ένα από αυτά τα άτομα, τότε απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την καλύτερη μάρκα μπουκαλιών νερού για τον αγαπημένο σας τύπο μπουκαλιών. Εάν δεν είστε ένα από αυτά τα άτομα, εδώ είναι μια σύντομη επισκόπηση των διαφορών μεταξύ των φιαλών…

  • Γυάλινα μπουκάλια: Εάν δεν είστε λάτρης της πλαστικής ή μεταλλικής γεύσης που μπορείτε να πάρετε από αυτούς τους τύπους μπουκαλιών, κάντε μια έρευνα για τα καλύτερα γυάλινα μπουκάλια νερού. Αν και είναι υπέροχα επειδή δεν θα έχετε καθόλου επίγευση, τείνουν να είναι πιο βαριά και λιγότερο ανθεκτικά από τα αντίστοιχα πλαστικά και μεταλλικά.
  • Πλαστικά μπουκάλια: Τα πλαστικά μπουκάλια είναι συνήθως τα πιο κοινά και συχνά χρησιμοποιούμενα μπουκάλια. Είναι προσιτά, ανθεκτικά και ελαφριά, επομένως είναι εύκολο να τα μεταφέρετε όπου κι αν πάτε. Το αρνητικό είναι ότι δεν προσφέρουν καμία μόνωση και αν δεν προσέχετε τον καθαρισμό τους ή έχετε την τάση να αφήνετε υγρά μέσα τους για μεγάλες χρονικές περιόδους, μπορεί να αναδίδουν μια φοβερή μυρωδιά.
  • Μπουκάλια από ανοξείδωτο χάλυβα: Αυτά τα μπουκάλια είναι τα πιο ανθεκτικά από τα τρία. Αν χτυπηθούν, πιθανότατα θα δείτε απλώς ένα βαθούλωμα αντί για μια ρωγμή όπως τα άλλα δύο. Υπάρχουν επίσης πολλά μονωμένα μπουκάλια για να διαλέξετε. Τέλος, τείνουν να καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα και δεν μένουν σε παρατεταμένες επιγεύσεις.

2. Χωρητικότητα

Τα μπουκάλια νερού μπορούν συνήθως να χωρέσουν από 16 ουγγιές μέχρι και μισό γαλόνι νερού. Πριν αγοράσετε ένα μπουκάλι σκεφτείτε για ποιο σκοπό θα το χρησιμοποιήσετε. Αν και ένα μπουκάλι μισού γαλονιού είναι εντάξει, αν έχετε νοικιάσει αυτοκίνητο για να περιηγηθείτε στην Ισλανδία, δεν είναι υπέροχο να το κουβαλάτε μαζί σας ενώ κάνετε κάμπινγκ στο Big Sur, λόγω του βάρους που θα προσθέσει στο σακίδιό σας. Εάν ταξιδεύετε με το σακίδιο σας, σκεφτείτε επίσης ότι η χωρητικότητα του μπουκαλιού επηρεάζει το μέγεθός του και το μέγεθός του καθορίζει αν χωράει ή όχι στην πλαϊνή τσέπη του σακιδίου σας. Από την άλλη πλευρά, εάν πίνετε πολύ νερό, ένα μικρότερο μπουκάλι σημαίνει ότι θα πρέπει να το γεμίζετε πιο συχνά.

3. Χωρίς χημικά

Βεβαιωθείτε ότι έχετε υπόψη σας τις χημικές ουσίες που μπορεί να υπάρχουν στο μπουκάλι σας. Το πιο γνωστό είναι το BPA. Ενώ οι άνθρωποι εξακολουθούν να ερευνούν την επίδραση που έχει σε εμάς, σχεδόν όλα τα μπουκάλια νερού είναι πλέον χωρίς BPA. Τα πιο δημοφιλή μπουκάλια τείνουν να είναι εντελώς απαλλαγμένα από χημικά, αλλά είναι πάντα καλό να ελέγχετε ξανά πριν αγοράσετε ένα μπουκάλι νερό.

4. Ευκολία Καθαρισμού

Ο τακτικός καθαρισμός του μπουκαλιού σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει όσο το δυνατόν πιο απαλλαγμένο από βακτήρια και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε εάν το μπουκάλι σας πλένεται στο πλυντήριο πιάτων ή όχι. Η θερμότητα στα πλυντήρια πιάτων μπορεί να είναι πραγματικά ευεργετική για την απαλλαγή από τα βακτήρια. Εάν το μπουκάλι δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων ή/και δεν έχετε πρόσβαση σε πλυντήριο πιάτων, τότε το ζεστό, σαπουνόνερο είναι το καλύτερο για να το καθαρίσετε. Μόλις πλυθεί, φροντίστε να αφήσετε τα κομμάτια να στεγνώσουν εντελώς πριν τα χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε την πιθανότητα βακτηρίων και μούχλας.

5. Φίλτρα και καθαριστές

Αυτά είναι ιδανικά εάν δεν γνωρίζετε εάν το νερό είναι ασφαλές για κατανάλωση στον προορισμό σας. Η δουλειά των φίλτρων είναι να προστατεύουν από βακτήρια και κύστεις πρωτόζωων ενώ καθαρίζουν το θολό νερό. Οι καθαριστές εξουδετερώνουν τους ιούς. Έτσι, ειδικά αν κάνετε πολλά διεθνή ταξίδια, είναι καλή ιδέα να πάρετε ένα μπουκάλι με καθαριστή.

6. Μονωμένο ή μη

Τα μονωμένα μπουκάλια, ή τα μπουκάλια με διπλά τοιχώματα, είναι αυτά που θα κρατήσουν τα ποτά σας ζεστά ή κρύα για ώρες. Εάν θέλετε να διατηρείτε το νερό σας κρύο ή το τσάι σας ζεστό όλη την ημέρα, τότε ένα μονωμένο μπουκάλι είναι για εσάς. Ωστόσο, τείνουν να είναι πιο βαριά και πιο ακριβά από τα μη μονωμένα μπουκάλια.

7. Άνοιγμα στόματος

Ανάλογα με το στυλ του ταξιδιού σας και το πώς θα χρησιμοποιήσετε το μπουκάλι, το άνοιγμα του στόματος είναι κρίσιμο. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποια είναι η διάμετρος του μπουκαλιού όταν αφαιρείται το επάνω μέρος. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το μπουκάλι σας για αρωματικό νερό και χρειάζεστε χώρο για να προσθέσετε φέτες φρούτων ή μούρα, τότε μάλλον θα θέλετε να πάτε για ένα μπουκάλι με πιο φαρδύ στόμιο. Αν του βάζετε μόνο νερό και δεν χρειάζεται να είναι αρκετά φαρδύ ώστε να χωράει παγάκια, τότε ένα στενό στόμιο είναι μάλλον εντάξει. Όσο πιο φαρδύ είναι το στόμιο του μπουκαλιού, τόσο πιο πιθανό είναι να χυθεί κατά λάθος όταν πίνετε.

8. Sippers and Straws

Εάν διαλέξετε ένα μπουκάλι με καλαμάκι ή γουλιά, τότε ένα μπουκάλι με πλατύ στόμα δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα. Αυτά κάνουν το ποτό εύκολο γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χυθεί. Λάβετε υπόψη ότι οι γουλιά και τα καλαμάκια μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν και μπορούν εύκολα να συλλέξουν βακτήρια εάν δεν φροντιστούν σωστά.

9. Τύπος φιάλης

Θέλετε ένα σκληρό ή μαλακό μπουκάλι; Τα μαλακά μπουκάλια, συνήθως πτυσσόμενα, είναι ιδανικά εάν το βάρος και η συσκευασία είναι σημαντικά για εσάς. Αν πρόκειται να κάνετε πεζοπορία ή να ξεμείνετε από χώρο στη βαλίτσα σας, τα μαλακά μπουκάλια εξοικονομούν χώρο και είναι ένα αεράκι για να πακετάρετε. Ωστόσο, μπορεί να χρειάζονται δύο χέρια για να σταθεροποιηθούν όταν πίνετε. Τα σκληρά μπουκάλια τείνουν να είναι πιο δημοφιλή επειδή διατίθενται σε πολλά στυλ και υλικά, ενώ τοποθετούνται στο σακίδιο πλάτης, στις χειραποσκευές ή στην ποτηροθήκη σας χωρίς πρόβλημα. Το γεγονός ότι η δομή είναι ανθεκτική και μπορείτε εύκολα να την πιάσετε και να πιείτε με το ένα χέρι την κάνει αγαπημένο των θαυμαστών.

10. Βάρος

Το βάρος μπορεί να είναι ή να μην είναι σημαντικό για εσάς, ανάλογα με το πού και γιατί θα χρησιμοποιήσετε το μπουκάλι. Αν πρόκειται να κάνετε σακίδιο, κάμπινγκ, πεζοπορία ή πεζοπορία, λάβετε υπόψη το βάρος του μπουκαλιού σας… η πλάτη σας θα σας ευχαριστήσει αργότερα. Τα κιλά μπορούν να αθροιστούν γρήγορα και εύκολα, επομένως ειδικά αν ταξιδεύετε ήδη με μια σκηνή για σακίδιο ή μια αιώρα για κάμπινγκ και άλλα είδη για κάμπινγκ, δεν θέλετε ένα πολύ βαρύ μπουκάλι. Λάβετε υπόψη ότι 16 ουγγιές νερού προσθέτουν συνήθως λίγο περισσότερο από 16,5 ουγγιές στο βάρος του μπουκαλιού. Τα γυάλινα μπουκάλια τείνουν να είναι τα πιο βαριά, ενώ τα πλαστικά μπουκάλια είναι συνήθως τα ελαφρύτερα.

Καλύτερες κριτικές για μπουκάλια νερού ταξιδιού

Παρακάτω είναι τα καλύτερα μπουκάλια νερού για την επόμενη περιπέτειά σας:

Το καλύτερο μπουκάλι νερού από ανοξείδωτο χάλυβα

1. Μπουκάλι νερού από ανοξείδωτο ατσάλι Klean Kanteen Classic

Μπουκάλι νερού Klean Kanteen Classic από ανοξείδωτο ατσάλι

Επί του παρόντος, το καλύτερο μπουκάλι νερού από ανοξείδωτο χάλυβα που διατίθεται, το μπουκάλι με ένα τοίχωμα διαθέτει ηλεκτρογυαλισμένο εσωτερικό, που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη γεύση του χθεσινού τσαγιού όταν είστε έτοιμοι να βάλετε νερό σε αυτό. Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, αλλά το άνοιγμα 1,75 ιντσών διευκολύνει το πλύσιμο στο χέρι εάν χρειάζεται…το άνοιγμα είναι επίσης αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει παγάκια. Το μπουκάλι νερού Klean Kanteen Classic από ανοξείδωτο ατσάλι διατίθεται σε πολλά μεγέθη για να ταιριάζει στο στυλ του ταξιδιού σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα μπουκάλι τόσο μικρό όσο 18 ουγγιές ή μεγάλο όσο μισό γαλόνι. Το στεγανό καπάκι δεν περιέχει BPA και περιλαμβάνει βρόχο, ώστε να μπορείτε εύκολα να το γαντζώσετε στο σακίδιο ταξιδιού, στη θηλιά της ζώνης ή στο πορτοφόλι σας. Μόλις πάρετε το νέο σας μπουκάλι, θα ξέρετε ακριβώς γιατί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μπουκάλια νερού στην αγορά.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τα καλύτερα πλαστικά μπουκάλια νερού

2. Μπουκάλι Ενυδάτωσης Thermos Intak

Μπουκάλι νερού Thermos Intak

Για όσους προτιμούν τα πλαστικά μπουκάλια, το Thermos Intak Hydration Bottle ξεχωρίζει στη λίστα με τα καλύτερα μπουκάλια νερού. Μόλις το αποκτήσετε, θα παρατηρήσετε ότι σχεδιάστηκε με γνώμονα την πρακτικότητα και την ευκολία. Η ανάγλυφη σχεδίαση καθιστά εύκολο το κράτημα και ο περιστρεφόμενος μετρητής σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόσληψη νερού. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του μπουκαλιού είναι ότι επειδή ζυγίζει μόνο 6,4 ουγγιές, είναι ένα από τα καλύτερα μπουκάλια νερού ταξιδιού για όλες τις περιπέτειές σας, από το σακίδιο στην Ονδούρα μέχρι την εξερεύνηση των καλύτερων της Νέας Υόρκης. Υπάρχουν πολλά να αγαπήσετε αυτό το στεγανό μπουκάλι νερού.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

3. Μπουκάλι νερού CamelBak Chute

Μπουκάλι νερού CamelBak Chute

Η CamelBak είναι τόσο σίγουρη ότι έχει το καλύτερο μπουκάλι νερό για ταξίδια που κάθε μπουκάλι υποστηρίζεται από την εγγύηση ζωής τους. Το μπουκάλι των 0,75 λίτρων είναι ανθεκτικό, στεγανό και γεμίζει εύκολα με παγάκια και φέτες φρούτων. Έχοντας κατά νου την ευκολία, το καπάκι κουμπώνει στη λαβή, ώστε να είναι εκτός λειτουργίας όποτε θέλετε να πιείτε ένα ποτό. Βάζουν ακόμη και τα νήματα του καπακιού μέσα στο στόμιο για να κάνουν το ποτό πιο άνετο. Αυτό το υπέροχο μπουκάλι διατίθεται σε πολλά ζωηρά χρώματα και σχέδια, ώστε να μπορείτε να το ταιριάξετε με οποιονδήποτε εξοπλισμό ταξιδιού σας, από το σακάκι ταξιδιού σας μέχρι το αγαπημένο σας παντελόνι ταξιδιού και ό,τι ενδιάμεσα. Αν ψάχνετε για το καλύτερο μπουκάλι νερού ταξιδιού για την επόμενη περιπέτειά σας, μην παραβλέψετε το εκπληκτικό μπουκάλι νερού CamelBak Chute.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερο γυάλινο μπουκάλι νερού

4. Γυάλινο μπουκάλι νερού Lifefactory χωρίς BPA

LifeFactory Γυάλινο Μπουκάλι Νερού

Κάτω από το πολύχρωμο αλλά προστατευτικό πυρίτιο βρίσκεται το καλύτερο γυάλινο μπουκάλι νερού που υπάρχει. Αν και είναι λίγο πιο βαρύ από τα ανοξείδωτα και τα πλαστικά μπουκάλια, είναι σίγουρο ότι δεν θα συναντήσετε μυρωδιές ή γεύσεις που έχουν απομείνει. Το μπουκάλι είναι εκπληκτικά ανθεκτικό, επομένως, ενώ μπορεί να μην θέλετε να το βάλετε στις χειραποσκευές σας, μη διστάσετε να το πάρετε μαζί σας στο ταξίδι σας στην Κροατία ή οπουδήποτε αλλού σας πάνε τα ταξίδια σας. Το μπουκάλι είναι χωρίς BPA και χωρίς φθαλικές ενώσεις και το ευρύ άνοιγμα του σημαίνει ότι η προσθήκη φρούτων για να φτιάξετε αρωματικό νερό ή παγάκια είναι παιχνιδάκι. Εάν είστε λάτρης των γυάλινων μπουκαλιών ή απλά θέλετε να δοκιμάσετε ένα, αυτό το μπουκάλι 22 ουγκιών είναι το ιδανικό για εσάς.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερο μονωμένο μπουκάλι νερού

5. Μπουκάλι νερού από ανοξείδωτο χάλυβα με μόνωση με φιάλη

Μπουκάλι νερού Hydro Flask

Φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 18/8 για τρόφιμα, αυτό το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί. Ένα από τα καλύτερα μπουκάλια νερού για πεζοπορία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μείνει μαζί σας σε όλες τις περιπέτειές σας. Η καινοτόμος μόνωση TempShield σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα ζεστά ροφήματα σας για έως και 6 ώρες και τα κρύα ροφήματα για έως και 24. Είτε φοράτε γάντια ενώ βιώνετε την Ισλανδία είτε τα χέρια σας είναι βρεγμένα αφού κολυμπήσετε στους καταρράκτες Reach της Τζαμάικα, η σκόνη Η επίστρωση στο μπουκάλι νερού από ανοξείδωτο ατσάλι με μόνωση Hydro Flask σημαίνει ότι πιάνεται εύκολα και δεν ιδρώνει. Ανάμεσα στα κορυφαία μπουκάλια νερού που θα βρείτε, όποιος είναι πάντα εν κινήσει θα λατρέψει αυτό το μπουκάλι.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τα καλύτερα πτυσσόμενα μπουκάλια νερού

6. Πτυσσόμενο μπουκάλι νερού σιλικόνης Baiji

Μπουκάλι νερού Baiji Silicon

Δεν είναι μόνο αυτό το καλύτερο πτυσσόμενο μπουκάλι νερού στην αγορά, αλλά συμβάλλετε σε έναν σπουδαίο σκοπό όταν αγοράζετε το μπουκάλι. Αυτά τα μπουκάλια είναι βολικά και διασκεδαστικά και ένα μέρος των κερδών πηγαίνει σε προγράμματα διάσωσης και προστασίας δελφινιών. Αυτά είναι πολύ καλά μπουκάλια νερού για όλους τους τύπους ταξιδιών, επειδή μπορούν να τυλιχτούν και να απλωθούν όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, οπότε δεν καταλαμβάνουν σχεδόν καθόλου χώρο. Το μπουκάλι νερού που πλένεται στο πλυντήριο πιάτων είναι εξαιρετικά ελαφρύ με μόνο 4,8 ουγγιές και μπορεί να παγώσει, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε κρύα ποτά όλη την ημέρα. Εάν χρειάζεστε το καλύτερο μπουκάλι νερό για πεζοπορία, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή λόγω του βάρους και της ευελιξίας του.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

7. Πτυσσόμενο μπουκάλι νερού Nomader

Πτυσσόμενο μπουκάλι νερού Nomader

Μία από τις καλύτερες μάρκες μπουκαλιών νερού στην επιχείρηση παρουσιάζει ένα premium μπουκάλι που διευκολύνει το ταξίδι στον κόσμο. Αυτό το πτυσσόμενο μπουκάλι τυλίγεται για να στερεώνεται εύκολα στην τσάντα ή στον καρπό σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε, αλλά όταν το χρησιμοποιείτε, η στεγανή σιλικόνη δεν θα καταρρεύσει στο χέρι σας. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Bryan, ήταν αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό μπουκάλι που μπορεί να σας συνοδεύσει σε όλες τις αγαπημένες σας περιπέτειες, έτσι ώστε το μπουκάλι να μπορεί να κρατά κρύα και ζεστά υγρά και να είναι ανθεκτικό στη θερμότητα, να παγώνει και να πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Η προστατευτική λαβή καθιστά εύκολο το κράτημα και φυσικά το μπουκάλι είναι στεγανό και υγιεινό. Ένα υπέροχο μπουκάλι για πεζοπορία, κατασκήνωση και περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το πτυσσόμενο μπουκάλι νερού Nomader.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τα καλύτερα μπουκάλια νερού με φίλτρο

8. Μπουκάλι φίλτρου νερού LifeStraw Go

Μπουκάλι φίλτρου νερού Lifestraw Go

Χαρίστε στον εαυτό σας το καλύτερο μπουκάλι νερού με δυνατότητες φίλτρου και ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά δώρα που υπάρχουν. Το μπουκάλι φίλτρου νερού LifeStraw Go φιλτράρει το νερό ενώ το πίνετε, επομένως είναι ιδανικό όχι μόνο για πεζοπορία και κατασκήνωση, αλλά και για κιτ έκτακτης ανάγκης και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το μπουκάλι των 22 ουγγιών έχει ένα φίλτρο δύο σταδίων με χωρητικότητα 4.000 λίτρων που αφαιρεί το 99,9% των υδατογενών παρασίτων και βακτηρίων πρωτόζωων χωρίς τη χρήση μπαταριών, χημικών ουσιών ή ιωδίου. Το μπουκάλι είναι στεγανό και είναι κατασκευασμένο από Tritan χωρίς BPA. Όταν αγοράζετε ένα μπουκάλι φίλτρου νερού LifeStraw Go, ένας μαθητής που έχει ανάγκη έχει ασφαλές πόσιμο νερό για μια ολόκληρη σχολική χρονιά. Επειδή μπορείτε να συνεισφέρετε σε έναν σπουδαίο σκοπό και να αποκτήσετε ένα μπουκάλι που σας επιτρέπει να πίνετε καθαρό νερό όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο,

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

9. Φιάλη καθαριστή νερού GRAYL Ultralight

Μπουκάλι καθαριστή νερού Grayl

Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, το καλύτερο φιλτραρισμένο μπουκάλι νερού για ταξίδια σας προσφέρει 16 ουγγιές καθαρού νερού σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Αυτό το premium μπουκάλι όχι μόνο έχει κομψό σχεδιασμό που φαίνεται υπέροχο, αλλά το φίλτρο πλήρους φάσματος αφαιρεί το 99,9% των ιών. Το βραβευμένο φίλτρο με ένα πάτημα κοσκινίζει πράγματα όπως λάσπη, βαρέα μέταλλα, χημικά κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε καλή γεύση, χωρίς οσμή ή επίγευση και αυξημένη διαύγεια. Κάθε φυσίγγιο καθαριστή αντικαθιστά 300 πλαστικά μπουκάλια νερού μιας χρήσης, επομένως όχι μόνο είναι βολικό για εσάς, αλλά είναι χρήσιμο για το περιβάλλον. Επειδή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς πρόβλημα, είναι μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα μπουκάλια νερού πεζοπορίας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερο μπουκάλι νερού τιτανίου

10. Μπουκάλι νερού Vargo Titanium

Μπουκάλι νερού Vargo Titanium

Κατατάσσεται σταθερά ως ένα από τα καλύτερα μπουκάλια νερού για ταξίδια, το Vargo Titanium Water Bottle είναι κατασκευασμένο από ισχυρό τιτάνιο ενώ ζυγίζει μόνο 4,6 ουγγιές. Αν και έχει πολλά χαρακτηριστικά που συνεισφέρουν στο μεγαλείο του, μακράν το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βράζετε νερό, οπότε ανεξάρτητα από το πού σας πάνε τα ταξίδια σας, μπορείτε πάντα να έχετε καθαρό πόσιμο νερό. Αυτό το βιοσυμβατό μπουκάλι χωράει 22 ουγγιές νερό και ο λεπτός σχεδιασμός του το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να το μεταφέρετε στο σακίδιο σας ή να το χωρέσετε στο κλουβί του μπουκαλιού νερού του ποδηλάτου σας. Για συνεχώς φρέσκο ​​νερό σε ένα κομψό και ανθεκτικό μπουκάλι, προτιμήστε το μπουκάλι νερού Vargo Titanium.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τώρα που είστε έτοιμοι να επιλέξετε το καλύτερο μπουκάλι νερό για ταξίδια, θα λατρέψετε πόσο ένα καλό μπουκάλι νερό και η σωστή ενυδάτωση βελτιώνουν την επόμενη περιπέτειά σας!

Διαβάστε επίσης:

καλύτερα φίλτρα και καθαριστές νερού για σακίδιο

Τι χρειάζομαι για να μείνω σε ενα ξενώνα

καλύτερα μπολ για σκύλους ταξιδιού

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.