10 Best Snorkeling Gear Sets in 2023

Τα 10 καλύτερα σετ εργαλείων για ψαροντούφεκο το 2023

Πίνακας Περιεχομένων

Είτε είναι το καλοκαίρι είτε η ώρα για μια απόδραση στην παραλία, η κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι ένα από τα καλύτερα χόμπι για ζεστό καιρό. Αλλά πριν βγείτε για το νερό, πρέπει να πάρετε εξοπλισμό για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Και το να τα καταλάβουμε όλα, από τη μάσκα με αναπνευστήρα μέχρι τον ξηρό σωλήνα αναπνευστήρα και τα πτερύγια του αναπνευστήρα είναι λίγο μπερδεμένο. Ευτυχώς, τα περισσότερα από τα καλύτερα εργαλεία για κολύμβηση με αναπνευστήρα μπορούν να αγοραστούν σε κιτ κολύμβησης με αναπνευστήρα, κάνοντας τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. 

Ακόμα κι έτσι, μερικές καλές συμβουλές για το τι να αγοράσετε θα σας φανούν χρήσιμες, οπότε θα σας ξεκινήσουμε για το τι πρέπει να αναζητήσετε.

Τι να αναζητήσετε σε ένα καλό σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα

Στην κορυφή της λίστας είναι να μάθετε τι περιλαμβάνει ένα σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα και το κόστος. Από εκεί, θα χρειαστείτε λίγη γνώση για το πώς να επιλέξετε τη σωστή μάσκα κολύμβησης με αναπνευστήρα, αναπνευστικό σωλήνα και πτερύγια.

1. Τι περιλαμβάνει ένα σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα;

Ένα σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα περιλαμβάνει συνήθως μια μάσκα με αναπνευστήρα, ένα σωλήνα ή βαρέλι και ένα σετ πτερυγίων. Ενώ κάθε κομμάτι μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά, μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τις διαφορές μεταξύ κάθε στοιχείου και αν είναι συμβατά με τα άλλα κομμάτια. Έτσι, ειδικά αν μόλις ξεκινάτε, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με ένα προκαθορισμένο σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα που δημιουργήθηκε από έναν κατασκευαστή. Αλλά ίσως η καλύτερη συμβουλή για αρχάριους ψαροντούφες είναι: Μην αγοράζετε τα γενικά σετ που βλέπετε στο σούπερ μάρκετ ή στο πολυκατάστημα. Μπορεί να είναι φθηνά και βολικά, αλλά πιθανότατα θα το μετανιώσετε όταν η εμπειρία σας στην κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι λιγότερο από αστρική. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε ένα επαγγελματικό σετ από την αρχή. Πολλοί αξιόπιστοι κατασκευαστές του κλάδου χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας και αναπτύσσουν τον εξοπλισμό τους για κολύμβηση με αναπνευστήρα με βάση την επιστήμη και την εμπειρία.

2. Κόστος

Τα κιτ κολύμβησης με αναπνευστήρα μπορεί να διαφέρουν αρκετά ως προς το φάσμα κόστους, επομένως είναι καλό να ορίσετε έναν προϋπολογισμό πριν ξεκινήσετε τις αγορές. Συνήθως, τα κιτ κολύμβησης με αναπνευστήρα που πωλούνται σε καταστήματα καταδύσεων κοστίζουν μεταξύ $50 και $100, αλλά μερικές φορές μπορείτε να τα βρείτε λίγο φθηνότερα. Και τα ανώτερα επαγγελματικά σετ μπορούν να φτάσουν τα 200 $. Έχοντας μια εκπαιδευμένη ιδέα σχετικά με τα υλικά και τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα και επιθυμητά θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την κατάλληλη σειρά πάρκων.

3. Μάσκα

Η μάσκα είναι το μέρος των γυαλιών του σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα που σας επιτρέπει να βλέπετε υποβρύχια. Το πόσο φανταχτεροί θέλετε να κάνετε με διαφορετικούς φακούς και υλικά εξαρτάται από εσάς, αλλά πριν από όλα, βεβαιωθείτε ότι η μάσκα εφαρμόζει σωστά, καθώς διατίθενται σε μεγέθη από πολύ μικρά έως πολύ μεγάλα και ποικίλλουν ανάλογα με τη μάρκα. Ξεκινήστε την αναζήτηση για το σωστό μέγεθος μετρώντας το πρόσωπό σας σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Εάν βρίσκεστε σε φυσικό κατάστημα, δοκιμάστε τη μάσκα τοποθετώντας την στο πρόσωπό σας χωρίς το λουράκι. Βεβαιωθείτε ότι απορροφά το πρόσωπό σας, διατηρεί μια σφράγιση αέρα και δεν τρίβει ή τσιμπάει το δέρμα σας. Οι μάσκες με αναπνευστήρα δεν πρέπει να προκαλούν ενόχληση ή να πέφτουν, ώστε να μην έχετε το σωστό μέγεθος αν συμβεί κάτι από τα δύο.

Όταν αγοράζετε μια μάσκα με αναπνευστήρα στο διαδίκτυο, μη διστάσετε να καλέσετε τον κατασκευαστή για βοήθεια σχετικά με τον καθορισμό του μεγέθους που θα παραγγείλετε. Θα θελήσετε επίσης να διαβάσετε ή να ρωτήσετε σχετικά με τις πολιτικές ανταλλαγής και επιστροφής για να διασφαλίσετε ότι προστατεύεστε εάν η μάσκα που παραγγείλετε δεν ταιριάζει. Επιπλέον, ελέγξτε την πολιτική τους σχετικά με την επιστροφή ή την αλλαγή εξοπλισμού για αναπνευστήρα που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στο νερό.

Διαβάστε περισσότερα: 10 καλύτερες μάσκες με αναπνευστήρα

4. Αναπνευστήρας

Ο αναπνευστήρας είναι ο αναπνευστικός σωλήνας που βγαίνει έξω από το νερό με ένα επιστόμιο συνδεδεμένο σε αυτό. Είναι το μέρος του εξοπλισμού για αναπνευστήρα που σας επιτρέπει να αναπνέετε με το πρόσωπό σας κάτω από το νερό. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός αναπνευστήρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι πώς κατασκευάζεται το επιστόμιο και εάν ο σωλήνας διαθέτει βαλβίδα στεγνώματος, προστατευτικό εκτόξευσης ή βαλβίδα εξαέρωσης.

Για αρχή, βεβαιωθείτε ότι κανένα από τα εξαρτήματα δεν είναι κατασκευασμένο από φτηνό πλαστικό. Εάν είναι ένα καλό σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα, η βαλβίδα στεγνώματος, το προστατευτικό εκτόξευσης και η βαλβίδα εξαέρωσης θα είναι όλα κατασκευασμένα με σιλικόνη. Και ο ίδιος ο σωλήνας θα είναι συνήθως κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πλαστικό, βινύλιο, καουτσούκ ή σιλικόνη.

Εάν ο αναπνευστήρας έχει στεγνή βαλβίδα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι στην κορυφή του σωλήνα που εμποδίζει την είσοδο νερού από την κορυφή όταν είναι βυθισμένο. Δεν χρειάζονται, δεν θέλουν ή δεν αρέσει σε όλους τους κολυμβητές με αναπνευστήρα αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό εάν σκοπεύετε να βουτήξετε ή να κάνετε αυτόνομη κατάδυση. Εάν σκοπεύετε να επιπλέετε απλώς στην επιφάνεια, δεν είναι απαραίτητο.

Το προστατευτικό εκτόξευσης είναι ένα πλέγμα ή ένα φίλτρο που ταιριάζει στην κορυφή του σωλήνα και σχεδόν πάντα συνοδεύει τα καλύτερα σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα με στεγνές βαλβίδες. Άλλοι αναπνευστήρες το έχουν συχνά, επίσης, και είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό για όλους τους τύπους αναπνευστήρα. Σκοπός του είναι να αποτρέπει τα πιτσιλίσματα νερού από πάνω από την είσοδο στον αναπνευστικό σωλήνα.

Όταν ο σωλήνας έχει μια βαλβίδα εξαέρωσης, θα δείτε μια λάμπα δεξαμενής κάτω από το επιστόμιο με κάποιο είδος συστήματος αποστράγγισης. Αυτή η λειτουργία συλλέγει οποιοδήποτε νερό που μπορεί να εισέλθει στον αναπνευστικό σωλήνα σε μια τσέπη για να σας αποτρέψει από το να το εισπνεύσετε κατά λάθος όταν παίρνετε μια αναπνοή. Η βαλβίδα εξαέρωσης ουσιαστικά σας επιτρέπει να φτύσετε ή να φυσήξετε το νερό που έχει συλλεχθεί ξανά έξω από το σωλήνα χωρίς να το αφαιρέσετε από το στόμα σας.

Τέλος, ελέγξτε το επιστόμιο για μέγεθος και τραχιές άκρες για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα γρατσουνίσει ή δεν θα σας ενοχλεί στα ούλα, τα χείλη και τα μάγουλά σας. Τα μεγαλύτερα επιστόμια συνιστώνται συχνά για αρχάριους ψαροντούφες, αλλά συχνά ευθύνονται για παράπονα κόπωσης στο στόμα. Ενώ ένα μικρότερο επιστόμιο είναι συνήθως πιο άνετο, πρέπει να σκεφτείτε εάν θα πέσει εύκολα από το στόμα σας όταν χαλαρώνετε ή αν θα σας δυσκολέψει να πάρετε βαθιές αναπνοές.

Διαβάστε περισσότερα: 10 Καλύτερα Dry Snorkels

5. Μέχρι

Τα πτερύγια είναι αυτά που περνούν πάνω από τα πόδια σας και σας επιτρέπουν να κολυμπήσετε πιο αποτελεσματικά μέσα στο νερό. Τα πτερύγια δεν απαιτούνται για κολύμβηση με αναπνευστήρα, επομένως δεν θα τα περιλαμβάνουν όλα τα σετ. Αλλά η κατοχή τους μπορεί αναμφίβολα να βελτιώσει την εμπειρία. Αυτό που θα σας αρέσει εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόση εμπειρία έχετε και τι θέλετε να κάνετε στο νερό. 

Τα δύο πρώτα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το τακούνι και το υλικό. Τα πτερύγια διατίθενται είτε με ανοιχτό τακούνι είτε με πλήρες πόδι. Τα πτερύγια με ανοιχτό τακούνι είναι συνήθως ρυθμιζόμενα και σε ορισμένους κολυμβητές με αναπνευστήρα αρέσει να φορούν κάλτσες ή μποτάκια για κολύμβηση με αναπνευστήρα μέσα τους για να αποτρέψουν το τρίψιμο ή την ενόχληση στο κρύο νερό. Τα ολόσωμα πτερύγια είναι κλειστά στη φτέρνα και ταιριάζουν περισσότερο σαν παπούτσι. Είναι επίσης λιγότερο ογκώδη και πιο ελαφριά.

Στη συνέχεια, το πόσο άνετα είναι τα πτερύγια είναι εξαιρετικά σημαντικό. Η άνεση συνήθως ξεκινά με τα υλικά του προϊόντος και είναι σημαντικό να αποφύγετε φθηνά πλαστικά και ελαστικά πτερύγια. Αντ ‘αυτού, αναζητήστε μαλακό καουτσούκ ή σιλικόνη, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν φουσκάλες ή τρίψιμο. Όταν τα δοκιμάζετε, βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζουν αρκετά άνετα, ώστε να μην γλιστρήσουν στο νερό αλλά να μην είναι αρκετά σφιχτά για να προκαλέσουν τσιμπήματα ή κράμπες.

Εάν παραγγέλνετε μέσω Διαδικτύου, θυμηθείτε να ελέγξετε τις πολιτικές ανταλλαγής και επιστροφής πριν τα πάρετε στο νερό.

Διαβάστε περισσότερα: 10 καλύτερα πτερύγια για κολύμβηση με αναπνευστήρα

Αξιολογήθηκε ο καλύτερος εξοπλισμός αναπνευστήρα

Τώρα που ξέρετε ακριβώς τι να αναζητήσετε, εδώ είναι τα καλύτερα σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Καλύτερο Σετ αναπνευστήρα

1. Σετ αναπνευστήρα με μάσκες Cressi Palau Mask Fin

Σετ αναπνευστήρα με πτερύγια μάσκας Cressi Palau

Όταν πρόκειται για τα καλύτερα σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα, η Cressi είναι πάντα η καλύτερη. Ως εταιρεία με σταθερές ρίζες στην υποβρύχια βιομηχανία εδώ και δεκαετίες, αυτή η μάρκα είναι μια από τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε με σιγουριά. Το σετ αναπνευστήρα Cressi Palau Mask Fin Snorkel έχει ακριβώς αυτό που ψάχνετε εάν στη λίστα περιλαμβάνονται κοντά, ρυθμιζόμενα πτερύγια, μια μάσκα από σκληρυμένο γυαλί και μια ξηρή αναπνευστήρα. Όλα έρχονται βολικά συσκευασμένα σε διχτυωτή τσάντα κατάδυσης και διατίθενται σε μπλε, κίτρινο, ροζ, μωβ, γκρι, κόκκινο και συμπαγές μαύρο. Όσο για τις λεπτομέρειες, αυτό το σετ αναπνευστήρα περιλαμβάνει μια ευρεία μάσκα Marea Dual Lens Tempered Glass Mask με διαφανή, υψηλής ποιότητας σιλικόνη, φτερωτή φούστα και αγκράφες που προσαρμόζονται εύκολα. Επιπλέον, ο αναπνευστήρας είναι ένας στεγνός σωλήνας άνω βαλβίδας κατά των πιτσιλιών με κυματοειδές αγκώνα, αντικαταστάσιμο επιστόμιο σιλικόνης, βαλβίδα καθαρισμού που καθαρίζεται εύκολα και κλιπ ταχείας απελευθέρωσης με αναπνευστήρα. Όσο για τα πτερύγια,

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερο οικονομικό σετ αναπνευστήρα

2. Σετ αναπνευστήρα PRODIVE Premium Dry Top

Σετ αναπνευστήρα PRODIVE Premium Dry Top

Η PRODIVE προσφέρει ένα εξαιρετικά προσιτό, ποιοτικό σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα χωρίς τα πτερύγια. Αυτό το σετ είναι τέλειο για ψαροντούφες που δεν χρειάζονται πτερύγια. Αλλά μην αφήσετε την εξαιρετικά χαμηλή τιμή να σας ξεγελάσει. Αυτός ο εξοπλισμός για κολύμβηση με αναπνευστήρα δεν είναι φθηνός κατασκευασμένος. Αντίθετα, το PRODIVE Premium Dry Top Snorkel Set φέρνει τα τελευταία υλικά και την καλύτερη τεχνολογία κολύμβησης με αναπνευστήρα στις μάζες. Για αρχή, η μάσκα με αναπνευστήρα είναι κατασκευασμένη με πολύ επιθυμητό γυαλί κατά της ομίχλης που έχει δημιουργηθεί ειδικά για να υποστηρίζει βαθιές καταδύσεις. Επιπλέον, ο αναπνευστικός σωλήνας διαθέτει την τελευταία τάση στην κολύμβηση με αναπνευστήρα: το σύστημα βαλβίδας άνω πλωτή ξηρά. Μαζί, αυτό το σετ γυαλιών αναπνευστήρα και ξηρού αναπνευστήρα προσφέρουν μια ανώτερη εμπειρία κολύμβησης με αναπνευστήρα με ένα κλάσμα του κόστους των κορυφαίων ανταγωνιστών. Επιπλέον, το φιλικό προς τον προϋπολογισμό σετ διατίθεται σε διάφορα δημοφιλή χρώματα, όπως aqua, μπλε, ανοιχτό ή σκούρο ροζ, κίτρινο και μαύρο.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερο σετ αναπνευστήρα μεσαίου επιπέδου

3. Σετ Κοζουμέλ για ενήλικες US Divers

Σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα για ενήλικες US Divers Cozumel

Η μάρκα US Divers, τμήμα της Aqua Lung, είναι μία από τις πρωτοπόρες μάρκες καταδυτικών εργαλείων. Η εταιρεία βρίσκεται σε αυτό από το 1943, όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά η ανεξάρτητη υποβρύχια εξερεύνηση. Για αυτόν τον λόγο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ένα τεράστιο ποσό ιστορίας και τεχνογνωσίας χρειάζεται για τη δημιουργία των μασκών αναπνευστήρα, των αναπνευστικών σωλήνων και των πτερυγίων του. Το U.S. Divers Adult Snorkeling Cozumel Set περιλαμβάνει τη μάσκα Cozumel με διπλό φακό, τον αναπνευστήρα Seabreeze με υδροκόλληση με προστατευτικό κατάδυσης και πτερύγια αεριζόμενης λεπίδας, ρυθμιζόμενα σε τρεις κατευθύνσεις, με ανοιχτό τακούνι. Το σετ έρχεται συσκευασμένο σε διχτυωτή τσάντα εργαλείων στα χρώματα της επιλογής σας από μαύρο, γκρι και μπλε έως κόκκινο και κίτρινο.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερο σετ αναπνευστήρα για ενεργό κολύμβηση με αναπνευστήρα

4. Σετ αναπνευστήρα με πτερύγια μάσκας ZEEPORTE

Σετ αναπνευστήρα με πτερύγια μάσκας ZEEPORTE

Το σετ αναπνευστήρα με πτερύγια μάσκας ZEEPORTE διαθέτει προσεγμένα κομμάτια ιδανικά για ενεργό κολύμβηση με αναπνευστήρα, ψαροντούφεκο, ελεύθερη κατάδυση, σέρφινγκ με σώμα και επιβίβαση με μπούγκι. Ο εξοπλισμός για αναπνευστήρα περιλαμβάνει μια πανοραμική μάσκα με αναπνευστήρα χαμηλού προφίλ. ένα εξαιρετικά μακρύ, εργονομικό, στεγνό αναπνευστήρα. και ελαφριά, κοντή λεπίδα, αντιολισθητικά πτερύγια. Η μάσκα από σκληρυμένο γυαλί διαθέτει σχέδιο με τέσσερα παράθυρα σε συνδυασμό με φούστα σιλικόνης για τρόφιμα και ρυθμιζόμενο λουράκι. Ο αναπνευστικός σωλήνας διαθέτει μια στεγνή άνω βαλβίδα, επιστόμιο σιλικόνης, εύκαμπτο σωλήνα, μια βαλβίδα εκκένωσης αποστράγγισης και μια σταθερή πόρπη μάσκας. Και τα πτερύγια διαθέτουν εύκαμπτη, πολυμερή λεπίδα, οπές αποστράγγισης, αντιολισθητική τσέπη για τα πόδια και ιμάντες από καουτσούκ μεγάλης διάρκειας. Αυτό το σετ αναπνευστήρα είναι διαθέσιμο σε μπλε, γκρι, μωβ και κίτρινο χρώμα, καθώς και με επαναχρησιμοποιήσιμη δικτυωτή τσάντα που στεγνώνει γρήγορα, ιδανική για ταξίδια.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το καλύτερο κιτ κολύμβησης με πλήρη μάσκα

5. Σετ αναπνευστήρα Cozia Design

Σετ αναπνευστήρα Cozia Design

Για όσους ενδιαφέρονται για την πιο καυτή τάση της κολύμβησης με αναπνευστήρα, τη μάσκα με αναπνευστήρα για όλο το πρόσωπο, η Cozia Design συνδύασε μία με ένα σετ πτερυγίων κολύμβησης. Η μάσκα πλήρους προσώπου πληροί τα τελευταίας τεχνολογίας πρότυπα με διακριτούς διπλούς θαλάμους εξάτμισης για διαχωρισμό των εισπνοών και των εκπνοών, καθώς και πανοραμικό φακό 180° κατά της ομίχλης και υποαλλεργικό σφράγισμα προσώπου κατά των διαρροών. Επιπλέον, ο αναπνευστήρας διαθέτει έναν υπερκείμενο, εξαιρετικά μακρύ, πτυσσόμενο αναπνευστικό σωλήνα σχεδιασμένο να αποτρέπει τη συμπύκνωση. Περιλαμβάνει επίσης μια στεγνή βαλβίδα πλωτήρα που εμποδίζει την είσοδο νερού στη μάσκα. Διατίθεται σε δύο μεγέθη, ένα για άνδρες και ένα για γυναίκες και εφήβους. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακά μαύρα ή όμορφα χρώματα, όπως πράσινο, πορτοκαλί, ροζ και κίτρινο.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερο σετ αναπνευστήρα για καταδύσεις

6. TUSA Sport Powerview Mask Fins Dry Snorkel Set

TUSA Sport Powerview Mask Fins Dry Snorkel Set

Όταν πρόκειται για καταδύσεις, δεν υπάρχει καλύτερη μάρκα από την TUSA. Είναι ένας από τους παλαιότερους παραγωγούς εξοπλισμού καταδύσεων και όταν η εταιρεία λέει ότι ο εξοπλισμός της για αναπνευστήρα έχει εγκριθεί για καταδύσεις, είναι. Δεν θα βρείτε συντομεύσεις, μόνο τα καλύτερα υλικά και την πιο πρόσφατη τεχνολογία μαζί για τα καλύτερα σετ αναπνευστήρα. Για παράδειγμα, το σετ ταξιδίου TUSA Sport Powerview χρησιμοποιεί καθαρή, εγκεκριμένη από την FDA σιλικόνη για το επιστόμιο και τη φούστα. Χρησιμοποιεί επίσης σκληρυμένο γυαλί CLEARVU στον φακό της μάσκας με αναπνευστήρα, ένα πατενταρισμένο σύστημα υβριδικής μακράς λεπίδας στα πτερύγια και μια βαλβίδα επίπλευσης HYPERDRY ELITE για ξηρό άνω αναπνευστήρα. Όλα αυτά συνδυάζονται με τρία κομμάτια του καλύτερου εξοπλισμού αναπνευστήρα εγκεκριμένο για καταδύσεις για μια απρόσκοπτη εμπειρία, είτε θέλετε να επιπλεύσετε είτε να κάνετε ψαροτούφεκο ή ελεύθερη κατάδυση. Και αν όλα αυτά δεν σας πείσουν, ίσως η ασυναγώνιστη τριετής εγγύηση να σας πείσει.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερο σετ αναπνευστήρα για ταξίδια

7. Σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα Seavenger Aviator

Σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα Seavenger Aviator

Το σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα Seavenger Aviator διαθέτει μάσκα αναπνευστήρα από σκληρυμένο γυαλί, ξηρό αναπνευστήρα και πτερύγια Trek σε διχτυωτό σάκο που στεγνώνει γρήγορα. Τα ρυθμιζόμενα πτερύγια προσφέρονται σε μεγάλη γκάμα μεγεθών και χρωμάτων και είναι σχεδιασμένα για εύκολο λάκτισμα και εύκολη αφαίρεση με θηλιές αντίχειρα στο λουρί της φτέρνας. Διαθέτουν επίσης ένα έξυπνο και βολικό μαξιλαράκι πτερυγίων για να τους βοηθά να κρατούν το σχήμα τους όσο είναι μαζεμένοι και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Επιπλέον, αυτό το σετ της Seavenger περιλαμβάνει επίσης τον μοντέρνο σωλήνα αναπνευστήρα βαλβίδας επίπλευσης ξηρής κορυφής με προστατευτικό εκτόξευσης, τμήμα εύκαμπτου σωλήνα, βαλβίδα εξαέρωσης και υποαλλεργικό επιστόμιο. Επιπλέον, η μάσκα με αναπνευστήρα είναι ένα σχέδιο διπλού φακού ανθεκτικό στις γρατσουνιές με φούστα με έγχυση σιλικόνης και εύκολα ρυθμιζόμενο λουρί και περιστρεφόμενες αγκράφες. Τέλος, το σετ κολύμβησης με αναπνευστήρα Aviator περιλαμβάνει μια τσάντα εργαλείων που καθαρίζεται εύκολα που χωράει μέσα σε μια τσάντα χειραποσκευής.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα

8. Promate Snorkeling Mask Fins Dry Snorkel Set

Promate Snorkeling Mask Fins Dry Snorkel Set

Η Promate έχει ξεπεράσει το κάλεσμα του καθήκοντος και βγήκε με εντυπωσιακές καινοτομίες για τη μάσκα αναπνευστήρα και το ξηρό αναπνευστήρα. Η εταιρεία τα έχει συσκευάσει επίσης με τα πτερύγια Promate Wave Snorkeling κατάλληλα για ξυπόλητη χρήση. Τα πτερύγια με ανοιχτό τακούνι διαθέτουν διπλό λουράκι πλάτης για πρόσθετη ασφάλεια και προσαρμογή μεγέθους, καθώς και έναν βρόχο αντίχειρα στο επάνω μέρος της τσέπης του ποδιού για να τα τραβάτε εύκολα. Η μάσκα καθαρισμού Promate Avanti TL Sideview Edgeless από σκληρυμένο γυαλί περιλαμβάνει μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βαλβίδα καθαρισμού και σύστημα ποδιάς καθαρισμού που επιτρέπει τη διοχέτευση του νερού και κατευθύνει τις φυσαλίδες που έχουν καθαριστεί μακριά από το πρόσωπο. Όσο για τον ιδιόκτητο αναπνευστικό σωλήνα, είναι το Promate Cobra 100% Dry Whistle Snorkel που διαθέτει ενσωματωμένο περίβλημα σφυρίχτρας, βαλβίδα εξαέρωσης σιλικόνης εύκολης αποστράγγισης και κλιπ ταχείας ολίσθησης. Επιπλέον, το σετ συνοδεύεται από διχτυωτή τσάντα από νάιλον με κορδόνι περίσφιξης.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

9. Phantom Aquatics Italian Collection Dry Snorkel Set

Phantom Aquatics Italian Collection Dry Snorkel Set

Αν ψάχνετε για επαγγελματικά γυαλιά για κολύμβηση με αναπνευστήρα, η Phantom Aquatics φτιάχνει ένα υπέροχο σετ σε συνδυασμό με ανώτερα πτερύγια και ένα αξιόπιστο ξηρό αναπνευστήρα με τεχνολογία float top. Η έμφαση δίνεται στα καλύτερα από το μέσο όρο ρυθμιζόμενα πτερύγια με λοξές λεπίδες και κεντρικές αυλακώσεις για να γλιστρούν με ευκολία και ελάχιστη προσπάθεια. Διαθέτουν επίσης λουράκι φτέρνας γρήγορης απελευθέρωσης και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία από συμπαγή, αδιαφανή, μεταλλικά και φωτεινά χρώματα. Η επαγγελματική μάσκα διαθέτει διπλό παράθυρο φακού για εξαιρετική ορατότητα και άνεση με ρυθμιζόμενους ιμάντες και πόρπες σιλικόνης. Και ο σωλήνας αναπνευστήρα είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εργονομική καμπύλη, εύκαμπτο σωλήνα, στεγνή επάνω βαλβίδα και προστατευτικό εκτόξευσης, επιστόμιο σιλικόνης, κάτω βαλβίδα εξαέρωσης και κλιπ μάσκας γρήγορης αποδέσμευσης.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

10. Κιτ καταδύσεων Cressi Snorkeling

Κιτ καταδύσεων Cressi Snorkeling

Η Cressi έλυσε αποτελεσματικά το αίνιγμα του εξοπλισμού για αναπνευστήρα, συνδυάζοντας την αγαπημένη της μάσκα για τους θαυμαστές και τον σωλήνα κολύμβησης με αναπνευστήρα σε ένα κιτ. Το σετ περιλαμβάνει τον μονό φακό F1 χαμηλού προφίλ, σκληρυμένο γυαλί, μάσκα χωρίς πλαίσιο και τον αναπνευστήρα Supernova Dry με στεγανοποιήσεις βαλβίδων, δοχείο καθαρισμού και βαλβίδα επίπλευσης ξηρής κορυφής. Αυτός ο συνδυασμός υπόσχεται μια ανώτερη εμπειρία κολύμβησης με αναπνευστήρα με ευρεία, εξαιρετικά καθαρή εμπειρία θέασης και αξιόπιστη, αβίαστη εμπειρία αναπνοής. Το σετ έρχεται με δύο χρόνια εγγύηση και σε πλήρη γκάμα πανέμορφων χρωμάτων Cressi.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Τώρα είστε έτοιμοι να πιάσετε το αγαπημένο σας αναπνευστήρα και να κάνετε μια βουτιά στο καλοκαίρι!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:καλύτερα πτερύγια για κολύμβηση με αναπνευστήρα

Καλύτερα Dry Snorkels

Οι  καλύτερες μάσκες ύπνου 

Mr TicketsWe
Mr TicketsWe