You are currently viewing Scituate | 15 καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε

Scituate | 15 καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε

Στη Νότια Ακτή, το Scituate είναι μια παραθαλάσσια πόλη με ένα αξιολάτρευτο κέντρο χωριού δίπλα σε ένα φυσικό λιμάνι.

Πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια και ψώνια του Scituate μπορούν να γίνουν γύρω από το λιμάνι, το οποίο είναι επίσης η βάση για ναυλώσεις ψαρέματος και ένα σκηνικό για κάθε είδους κοινοτικές εκδηλώσεις τους θερμότερους μήνες.

Η Scituate Historical Society φροντίζει έναν κατάλογο από σπίτια και κατασκευές αιώνων σε όλη την πόλη και μια εξαιρετική στιγμή για να επισκεφθείτε είναι για τις Ημέρες Scituate Heritage τον Αύγουστο, όταν αυτές είναι όλες ανοιχτές στο κοινό.

Η πόλη διατηρεί επίσης πέντε δημόσιες παραλίες και βρίσκεται στη βόρεια πλευρά μιας τεράστιας και οικολογικά πλούσιας περιοχής υγροτόπων στις εκβολές των ποταμών του Βορρά και του Νότου.

Χόλντεν | 15 καλύτερα πράγματα να κάνετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Φάρος

Φάρος ScituateΠηγή: Betty Ann Killgoar / shutterstock
Φάρος Scituate

Στο Cedar Point στο βόρειο άκρο του Scituate Harbor βρίσκεται ο 11ος φάρος που θα κατασκευαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ολοκληρώθηκε το 1810, το Old Scituate Light κέρδισε σύντομα φήμη το 1814 κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1812, όταν η Rebecca και η Abigail Bates (The Lighthouse Army of Two) απέτρεψαν μια επίθεση Βρετανών στρατιωτών παίζοντας το fife και το τύμπανο τους, κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι ήταν της πόλης. πολιτοφυλακή.

Ο φάρος ήταν σε λειτουργία μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα με την ολοκλήρωση του Minot’s Ledge Light, ένα μίλι από τη θάλασσα, και αγοράστηκε από την πόλη το 1917. Μπορείτε να εισέλθετε κατά τη διάρκεια των ανοιχτών ημερών της Scituate Historical Society.

Οποιαδήποτε άλλη στιγμή, αξίζει να κάνετε το ταξίδι απλώς για να καθίσετε και να εκτιμήσετε το λιμάνι και να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες ανατολές και ηλιοβασιλέματα που θα μπορούσατε να ελπίζετε να δείτε.

2. Scituate Harbor

Scituate HarborΠηγή: Yingna Cai / shutterstock
Scituate Harbor

Το βραβευμένο κέντρο της πόλης του Scituate, τώρα χαρακτηρισμένο ως Πολιτιστική Συνοικία, είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό με πολλά εστιατόρια, καταστήματα, ναυτιλιακές επιχειρήσεις και άλλες τοπικές ανέσεις πίσω από υπέροχες παλιές βιτρίνες.

Η προκυμαία είναι προσβάσιμη και μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στο λιμάνι, στο First Cliff και στα πολλά γιοτ και ιστιοπλοϊκά αγκυροβολημένα στα προστατευμένα νερά.

Το Harborwalk έχει μήκος περισσότερο από μισό μίλι και περνάει από το Morrill Bandstand, το οποίο είναι ένας χώρος για υπαίθριες εκδηλώσεις το καλοκαίρι. Το ένα είναι η σειρά συναυλιών Harbour Bandstand, τα βράδια της Πέμπτης μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Το First Fridays εν τω μεταξύ είναι μια εκδήλωση σε όλη την πόλη, με καλλιτέχνες και τεχνίτες να παίρνουν το επίκεντρο των επιχειρήσεων γύρω από το Scituate Harbor.

Αυτά είναι μόνο δύο από τα πολλά συμβάντα σε διάστημα έξι+1 μηνών μεταξύ της παρέλασης της ημέρας του Αγίου Πατρικίου και του Halloween στο λιμάνι.

3. Πύργος Lawson

Πύργος LawsonΠηγή: Daderot / Wikimedia Commons | Δημόσιος τομέας
Πύργος Lawson

Σχεδιασμένος σαν παραμυθένιος πυργίσκος κάστρου, ο πύργος Lawson μήκους 153 ποδιών ανεγέρθηκε το 1902 για να κρύψει μια χαλύβδινη δεξαμενή νερού.

Η κινητήρια δύναμη πίσω από την κατασκευή ήταν ο πλούσιος επενδυτής Thomas W. Lawson (1857-1925), ο οποίος είχε πρόσφατα δημιουργήσει το αγρόκτημά του Dreamworld κοντά και ήθελε ο πύργος του νερού να είναι πιο ευχάριστος στο μάτι.

Ο Lawson είναι επίσης υπεύθυνος για το χτύπημα των κουδουνιών σε μια από τις πάνω κάμαρες, τις οποίες εξακολουθεί να παίζει ένας carillonneur σε ειδικές περιστάσεις.

Ο πύργος Lawson είναι ένα μόνιμο σύμβολο για το Scituate και για μια συναρπαστική θέα της Νότιας Ακτής και του ορίζοντα της Βοστώνης, μπορείτε να ανεβείτε τη σκάλα (123 σκαλοπάτια) σε μια από τις ημέρες ανοιχτής λειτουργίας της Ιστορικής Εταιρείας Scituate.

4. Θαλασσινά

Ρολό αστακούΠηγή: Brannon_Naito / shutterstock
Ρολό αστακού

Μία από τις χαρές του να βρίσκεσαι στην ακτή στη Μασαχουσέτη είναι η ευκαιρία να κεράσεις τον εαυτό σου με θαλασσινά παγκόσμιας κλάσης, κατευθείαν από τον ωκεανό.

Το Scituate δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ για παραδοσιακά πιάτα της Νέας Αγγλίας, όπως ρολά αστακού, ψημένο μπακαλιάρο, ξιφία, αχιβάδα, στιφάδο αστακού, λωρίδες αχιβάδας, κέικ με καβούρια και τηγανητά χτένια.

Σε μια προνομιακή τοποθεσία στο Scituate Harbor βρίσκεται το Mill Wharf (23 Mill Wharf Plaza), με όλα αυτά τα αγαπημένα και πολλά άλλα στο μενού.

Επίσης, φροντίστε να επισκεφτείτε την ταβέρνα Satsuit (39 Jericho Rd), Oro (227 Chief Justice Cushing Hwy), Barker Tavern (21 Barker Rd) και Roht Marine (2205 Main St), ακριβώς πάνω από τη γραμμή στην όχθη Marshfield του North River.

 

5. Πάρκο Driftway

Πάρκο DriftwayΠηγή: Bill McMahon / shutterstock
Πάρκο Driftway

Ένα μέρος εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, το Driftway Park προστατεύει περίπου 330 στρέμματα αλυκής στις εκβολές του ποταμού Χέρινγκ.

Μπορείτε να εντοπίσετε αποδημητικά πουλιά την άνοιξη και το φθινόπωρο και να απολαύσετε το ανοιχτό τοπίο εδώ από τον λόφο Lookout, ενώ αυτά τα χαμηλότερα σημεία του ποταμού Χέρινγκ είναι μια αγαπημένη τοποθεσία για κωπηλασία το καλοκαίρι.

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις γύρω από το σημείο της αλυκής για την πρόσφατη βιομηχανική ιστορία. Από το 1914 έως το 1963 αυτό ήταν ένα λατομείο άμμου και χαλικιού, παρέχοντας το υλικό για μεγάλα έργα όπως το Boston Logan International Airport. Ένα απομεινάρι αυτής της περιόδου είναι η αποσύνθεση της προβλήτας όπου φορτώθηκαν φορτηγίδες άμμου, με προορισμό τη Βοστώνη.

6. Κέντρο Kathleen Laidlaw (Σχολικό σπίτι)

Κέντρο Kathleen LaidlawΠηγή: Scituate Historical Society / Facebook
Κέντρο Kathleen Laidlaw

Τα κεντρικά γραφεία της Ιστορικής Εταιρείας Scituate βρίσκονται σε αυτό το όμορφο σχολείο, το οποίο ολοκληρώθηκε το 1893 ως γυμνάσιο του Scituate.

Εκείνη την εποχή το κτίριο ήταν δίπλα στο παλιό Δημαρχείο, αλλά μεταφέρθηκε στη σημερινή του θέση στην οδό Cudworth 43 το 1919, λίγο μετά την κατασκευή ενός νέου σχολικού κτηρίου.

Το σχολείο αγοράστηκε από την πόλη τη δεκαετία του 1980 και τώρα περιλαμβάνει εκθεσιακούς χώρους, βιβλιοθήκη, αρχεία χαρτών, κέντρο γενεαλογικής έρευνας, γραφεία και αίθουσα συνεδριάσεων.

Η κατασκευή αποκαταστάθηκε πλήρως το 2020, με τη βοήθεια φωτογραφιών του κτιρίου στα αρχεία της κοινωνίας. Μπορείτε να κάνετε μια επίσκεψη κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

7. Ναυτικό και Ιρλανδικό Μουσείο Mossing

Ναυτικό και Ιρλανδικό Μουσείο MossingΠηγή: Electrochrome / Wikimedia Commons | CC BY-SA 3.0
Ναυτικό και Ιρλανδικό Μουσείο Mossing

Μπορείτε να ανακαλύψετε τη μακραίωνη σύνδεση του Scituate με τη θάλασσα σε αυτό το μουσείο σε ένα από τα πολλά όμορφα παλιά σπίτια που φροντίζει η Scituate Historical Society.

Αυτή είναι η πρώτη περίοδος Capt. Benjamin James, που χτίστηκε γύρω στο 1700. Τα εκθέματα πραγματεύονται διάφορα θέματα όπως η ναυαγοσωστική, το ιστορικό ναυπηγικό εμπόριο στον ποταμό North River, η αλιεία και η υπό την ηγεσία της Ιρλανδίας βιομηχανία θαλάσσιων βρύων, η οποία άνθησε στο Scituate από τα μέσα 19ος αιώνας έως το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα.

Υπάρχουν καθηλωτικές μαρτυρίες για τα πλοία που βυθίστηκαν ή ναυάγησαν στην ακτογραμμή του Scituate, καθώς και για το φαύλο Portland Gale (1898), μια βάναυση καταιγίδα που άλλαξε για πάντα την ακτή της πόλης. Το Maritime and Irish Mossing Museum είναι ανοιχτό τα απογεύματα της Κυριακής.

8. Περιοχή διατήρησης της λωρίδας Bates

ΠεζοπορίαΠηγή: Maridav / shutterstock
Πεζοπορία

Στα δυτικά του Scituate, η πόλη κατέχει σχεδόν 350 στρέμματα δάσους, σε αγροτική γη πριν από περίπου 200 χρόνια.

Αυτό καταλήφθηκε από δάσος πεύκου και σκληρού ξύλου γύρω στα μέσα του 19ου αιώνα, αλλά οι μόνοι πέτρινοι τοίχοι που οριοθετούν τη γεωργική γη παραμένουν.

Συναρπαστική είναι επίσης η ποσότητα των παγετώνων ακανόνιστων ογκόλιθων, που κατατέθηκαν πριν από περίπου 10.000 χρόνια και είναι ορατοί κατά μήκος του μονοπατιού Maxwell με πορτοκαλί φλόγες και του μπλε μονοπατιού Carl Pipes.

Τα πιο υπέροχα γεωλογικά δείγματα φαίνονται στο πρώτο, το οποίο σας φέρνει στο Teepee Rock, ένα ξέσπασμα γρανίτη Avalon που χρονολογείται πριν από 430 εκατομμύρια χρόνια.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης πέντε πιστοποιημένες εαρινή πισίνες, που υποστηρίζουν την πλούσια άγρια ​​ζωή, συμπεριλαμβανομένων των σαλαμάνδρων και των ξύλινων βατράχων.

9. Παραλία Peggotty

Παραλία PeggottyΠηγή: Yingna Cai / shutterstock
Παραλία Peggotty

Αυτή η δημόσια παραλία, μήκους μισού μιλίου, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Scituate Harbor, περνώντας καθ’ οδόν από την τεράστια έκταση του Kent Street Marshes.

Με αρκετά απότομη γωνία στον ωκεανό, η παραλία Peggotty είναι στρωμένη με χοντρή, σκληρή άμμο σε έναν σχετικά προστατευμένο κόλπο.

Το χειμώνα η παραλία αντέχει την πλήρη ισχύ των παράκτιων καταιγίδων και το ζευγάρι εγκαταλελειμμένων σπιτιών σε ξυλοπόδαρα στο πλύσιμο δείχνει πόσο αλλάζει η ακτογραμμή.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, κατευθυνθείτε στο Γραφείο Ταμίας του Scituate για αυτοκόλλητα στάθμευσης στην παραλία για μη μόνιμους κατοίκους, ενώ τα δελτία επισκεπτών μπορείτε να λάβετε από το Λιμεναρχείο κάθε Τρίτη και την Πέμπτη για αυτήν την παραλία.

10. Old Stockbridge Grist Mill

Old Stockbridge Grist MillΠηγή: Nathaniel Lee / Facebook
Old Stockbridge Grist Mill

Εκεί που το First Herring Brook αποστραγγίζει το Old Oaken Bucket Pond βρίσκεται ένας από τους παλαιότερους σωζόμενους μύλους στη χώρα.

Ο Old Stockbridge Grist Mill χρονολογείται γύρω στο 1650 και ανεγέρθηκε από έναν John Stockbridge, δίπλα σε ένα πριονιστήριο για το οποίο το ρυάκι είχε φράξει στα τέλη της δεκαετίας του 1630. Η οικογένεια Stockbridge διηύθυνε αυτό το ζεύγος μύλων για περισσότερα από 160 χρόνια έως ότου η οικογένεια Greenbush ανέλαβε τη δεκαετία του 1830.

Έμειναν για έναν αιώνα, προτού μεταφέρουν τη λίμνη στην πόλη και δωρίσουν τον μύλο στην Ιστορική Εταιρεία Scituate.

Σώζεται μια απίστευτη ποσότητα πρωτότυπων λεπτομερειών, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου μέρους του εξοπλισμού λείανσης. Ο μύλος βρίσκεται δίπλα σε ένα αξιαγάπητο δασώδες πάρκο τσέπης, με τραπέζια για πικνίκ που βλέπουν στο ρυάκι, και μπορείτε να επισκεφτείτε το εσωτερικό τις συχνές ημέρες του Society Open House.

11. Untold Brewing

Untold BrewingΠηγή: Untold Brewing / Facebook
Untold Brewing

Αυτό το βιοτεχνικό ζυθοποιείο άνοιξε στο Scituate το 2017 και διαθέτει μια ειδική αίθουσα υποδοχής, σε ένα ιστορικό σχολείο που χτίστηκε το 1852.

Ο ιδρυτής της Untold Brewing μεγάλωσε στο Scituate και η ζυθοποιία είναι επικεντρωμένη στην κοινότητα, με ένα ημερολόγιο δημόσιων εκδηλώσεων και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.

Οι μπύρες έχουν επίσης μια αίσθηση του τόπου, αντανακλώντας την ακτή της Νέας Αγγλίας και τις μεταβαλλόμενες εποχές.

Τέσσερις πάντα παρούσες μπύρες είναι η Seatown Lager, η Sunny Sea (Hazy IPA), η Pale 143 (American Pale Ale) και η East by Northwest (West Coast IPA), για να συνοδεύονται από μια πληθώρα εποχιακών, περιορισμένης παραγωγής και συλλογικής μπύρας, από ένα μέλι IPA και ένα Stout φτιαγμένο με σοκολάτα Taza.

Υπάρχουν εσωτερικά και εξωτερικά καθίσματα σε αυτό το μοναδικό σημείο, μόλις ένα ή δύο λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Greenbush MBTA.

12. Παραλία Humarock

Παραλία HumarockΠηγή: Danita Delimont / shutterstock
Παραλία Humarock

Ενώ αυτή η παραλία και η παραθαλάσσια κοινότητα της είναι μέρος του Scituate, πρέπει να ταξιδέψετε μέσω του Marshfield για να φτάσετε εκεί.

Για αυτό μπορείτε να ευχαριστήσετε το Portland Gale το 1898, το οποίο άλλαξε την ακτογραμμή αμετάκλητα, χωρίζοντας το Humarock και το γειτονικό Fourth Cliff από την υπόλοιπη πόλη.

Υποστηριζόμενη από τον Νότιο Ποταμό, η παραλία φραγμού εδώ έχει μήκος τρία μίλια, με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες το χειμώνα, όταν η ακτή είναι βραχώδης αλλά γραφική, και το καλοκαίρι όταν υπάρχει μια άνετη λωρίδα άμμου.

Η δημόσια παραλία στο 30 Marshfield Ave είναι σχετικά μικρή, αλλά είστε ελεύθεροι να περπατάτε πάνω-κάτω στην ακτή για μίλια. Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος και θα χρειαστείτε ένα αυτοκόλλητο Scituate για να χρησιμοποιήσετε τον κύριο χώρο στάθμευσης.

13. Mann Farmhouse

Mann FarmhouseΠηγή: Scituate Historical Society / Facebook
Mann Farmhouse

Νότια του Town Common και των νεκροταφείων, αυτή η υπέροχη κατοικία σε στιλ ακρωτηρίου είναι μια άλλη Ιστορική Εταιρεία Scituate που βρίσκεται σε ένα μικρό δημόσιο πάρκο.

Το Mann Farmhouse χτίστηκε από τους απογόνους του Richard Mann, ο οποίος εγκαταστάθηκε στο Scituate ήδη από το 1636.

Η οικογένεια Μαν είναι διάσημη για την τήρηση αρχείων και μπορεί να ανιχνεύσει την ιστορία της από την άφιξη του Ρίτσαρντ Μαν μέχρι τον θάνατο του τελευταίου κατοίκου Πέρσι Τόμας Μαν το 1968.

Οι Manns διατήρησαν επίσης σχολαστικά τα οικογενειακά κειμήλια και το Mann Farmhouse είναι γεμάτο με τα εργαλεία κάθε επαγγέλματος, από την ξυλουργική μέχρι τη μελισσοκομία, τη ναυτιλία, την ιστιοπλοΐα, την κατασκευή υποδημάτων και τη διδασκαλία.

Έξω μπορείτε να δείτε τι έχει απομείνει από το Buick που ο Πέρσι εγκατέλειψε στην αυλή τη δεκαετία του 1920. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους κήπους δωρεάν καθημερινά, ενώ το σπίτι μπορείτε να επισκεφθείτε τις ανοιχτές ημέρες.

14. Old Oaken Bucket

Παλιός Δρύινος ΚάδοςΠηγή: MagicPiano / Wikimedia Commons | CC BY-SA 4.0
Παλιός Δρύινος Κάδος

Τον 19ο αιώνα, αυτή η κατοικία και το συνοδευτικό πηγάδι αποτελούσαν πρωταρχικό πόλο έλξης επισκεπτών στο Scituate, και όλα αυτά οφείλονται στον ρομαντικό ποιητή Samuel Woodworth (1784-1842) που γεννήθηκε στην περιοχή.

Το πέτρινο πηγάδι και ο ξύλινος κάδος του ενέπνευσαν το πιο διάσημο έργο του, το Old Oaken Bucket (1817), το οποίο μελοποιήθηκε το 1826 και αυτό έγινε το τραγούδι της πόλης του Scituate το 1835 με λαϊκή ψηφοφορία.

Το παλαιότερο τμήμα του οικοπέδου είναι από το 1675, το οποίο προσαρμόστηκε ως μονόχρωμο στην κύρια κατασκευή σε στυλ ακρωτηρίου το 1826. Μπροστά υπάρχει μια πινακίδα της Ιστορικής Εταιρείας Scituate και μια παλιά ιστορική πινακίδα από χυτοσίδηρο που χτίστηκε από την Επιτροπή για την Τριενετία του Κόλπου της Μασαχουσέτης στο 1930.

Abington | 15 καλύτερα πράγματα να κάνετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

15. Scituate Heritage Days

ΦεστιβάλΠηγή: ABO PHOTOGRAPHY / shutterstock
Φεστιβάλ

Κάθε χρόνο η πόλη γιορτάζει την αξιοζήλευτη ναυτική της κληρονομιά με τρεις ημέρες εκδηλώσεων το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Βασισμένο στο λιμάνι, αλλά με κάτι να συμβαίνει σε όλη την πόλη, το Scituate Heritage Days είναι ένας συνδυασμός ζωντανής μουσικής, χειροτεχνίας, εξαιρετικό φαγητό, τοπικό κρασί και μπύρα, ιστορική εκτίμηση, οικογενειακές διασκεδάσεις και πολλά άλλα.

Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία να γνωρίσετε πολλές από τις ιστορικές τοποθεσίες σε αυτήν τη λίστα, με ανοιχτά σπίτια όπως το Scituate Lighthouse, ο πύργος Lawson, το Mann Farmhouse και το Old Stockbridge Grist Mill.

Δεν υπάρχει έλλειψη διασκέδασης για τους νέους, σε μια φάρμα κατοικίδιων ζώων, τρέιλερ για κινητά παιχνίδια και δραστηριότητες πειρατών και πριγκίπισσες στο Morrill Bandstand.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.