Πόσα χρήματα θα ξοδέψουν φέτος οι Αμερικανοί για τις διακοπές τους

Πόσα χρήματα θα ξοδέψουν φέτος οι Αμερικανοί για τις διακοπές τουςΠόσα χρήματα θα ξοδέψουν φέτος οι Αμερικανοί για τις διακοπές τους

Φαίνεται ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια επιστρέφουν και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για πολλούς Αμερικανούς μετά την άρση των lockdowns.
Περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς έχουν κάνει κράτηση και άλλοι μισοί δήλωσαν ότι πιθανότατα θα χρεωθούν προκειμένου να πάνε καλοκαιρινές διακοπές.

Σχεδόν το 40% των Αμερικανών θα πάνε αεροπορικώς στους προορισμούς διακοπών τους.
Αυτά μεταξύ άλλων προέκυψαν σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση 2.000 Αμερικανών από την ValuePenguin.
Σημαντικά στοιχεία της έρευνας

Φέτος, το 53% δηλώνει ότι θα κάνουν σίγουρα τουλάχιστον ένα ταξίδι και ένα επιπλέον 32% το σκέφτονται. Μόνο το 15% δηλώνει ότι δεν θα ταξιδέψει καθόλου, σε σύγκριση με το 72% που είπε σε προηγούμενη έρευνα ότι δεν ταξίδεψε το περασμένο καλοκαίρι.
Οι καταναλωτές σκοπεύουν να ξοδέψουν περίπου 2.400 $ για καλοκαιρινά ταξίδια, πραγματοποιώντας κατά μέσο όρο τρία ταξίδια.
Οι περιορισμοί κόστους είναι πιο πιθανό να αποτρέψουν τους ταξιδιώτες από τις ανησυχίες για τον κορωνοϊό. Από αυτούς που δεν θα κάνουν καλοκαιρινές διακοπές, το 43% αναφέρει την έλλειψη οικονομικής δυνατότητας ως τον κύριο λόγο, ενώ το 41% ​​κατηγορεί την πανδημία.

Σχεδόν οι μισοί ταξιδιώτες ενδέχεται μπορεί να χρεωθούν για να κάνουν διακοπές. Αυτό περιλαμβάνει το 27% που σίγουρα αναμένουν να φέρουν χρέος και ένα άλλο 20% που μπορεί. Οι millennials και οι γονείς των μικρότερων παιδιών είναι πιο πιθανό από τους άλλους ερωτηθέντες να χρεωθούν για τα ταξίδια τους.
Τα οδικά ταξίδια παραμένουν δημοφιλή, ενώ το ποσοστό που σχεδιάζει να πετάξει υπερδιπλασιάστηκε από πέρυσι.

Το περασμένο καλοκαίρι, μόλις 13% πέταξε, σε σύγκριση με το 40% που σκοπεύουν να πετάξουν φέτος.
Οι καταναλωτές εξακολουθούν να νιώθουν άβολα με ορισμένους τύπους ταξιδιών.

Οι κρουαζιέρες εξακολουθούν να είναι απαγορευμένες για το 47% των ερωτηθέντων, ενώ το 44% δεν είναι πρόθυμοι για διεθνή ταξίδια και το 29% διστάζουν να πετάξουν.

Source: tourismtoday.gr

Original article: Πόσα χρήματα θα ξοδέψουν φέτος οι Αμερικανοί για τις διακοπές τους.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

English EN Greek EL