Πώς να δημιουργήσετε ένα όμορφο ταξιδιωτικό άλμπουμ φωτογραφιών με το Mixbook

Με την άνοδο της τεχνολογίας, πολλοί από εμάς αποθηκεύουμε τις ταξιδιωτικές φωτογραφίες και τα άλμπουμ μας στα τηλέφωνα και τα tablet μας. Αν και αυτό είναι βολικό με πολλούς τρόπους, είναι κάπως απρόσωπο και είναι εύκολο να περάσετε γρήγορα τις φωτογραφίες μας χωρίς να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε τις σημαντικές αναμνήσεις που τις συνοδεύουν. Εκεί είναι που Mixbook Έρχεται σε! Το Mixbook είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικά εξατομικευμένα αναμνηστικά φωτογραφιών, όπως ημερολόγια, αφίσες, κάρτες και άλμπουμ φωτογραφιών.

Τα ταξιδιωτικά άλμπουμ φωτογραφιών είναι ένα εξαιρετικό δώρο για έναν σύντροφο ταξιδιού, ένα μέλος της οικογένειας ή τον εαυτό σας. Υπάρχει κάτι νοσταλγικό και νόημα στο να καθίσετε και να ξεφυλλίσετε ένα φυσικό βιβλίο ενώ μοιράζεστε ιστορίες και εμπειρίες από προηγούμενα ταξίδια. Αλλά ας είμαστε ξεκάθαροι σε ένα πράγμα: Τα ταξιδιωτικά άλμπουμ φωτογραφιών από το Mixbook δεν είναι σαν τα άλμπουμ φωτογραφιών του παππού σας!

Κωδικός κουπονιού Mixbook: Κάντε κλικ ΕΔΩγια να λάβετε έκπτωση έως και 50% + δωρεάν αποστολή για παραγγελίες 59 $+ με κωδικό κουπονιού: YAYMIXP.

Η Διαδικασία Σχεδιασμού

Αν είστε σαν εμένα, πιθανότατα έχετε παραγγείλει εξατομικευμένα δώρα στο παρελθόν. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι συνήθως σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή λόγω των περιορισμένων εργαλείων σχεδιασμού που είναι διαθέσιμα σε smartphone και tablet. Ωστόσο, η εφαρμογή για κινητά του Mixbook είναι εξίσου βολική για τη δημιουργία και την οργάνωση ενός άλμπουμ φωτογραφιών, καθώς μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε φωτογραφίες απευθείας από το τηλέφωνό σας, κοινόχρηστα άλμπουμ, λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και από τις Φωτογραφίες Google. Οι λειτουργίες αφής της εφαρμογής σάς επιτρέπουν επίσης να μετακινείτε ελεύθερα και να επανασχεδιάζετε σελίδες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ξεκινήστε να δημιουργείτε το ταξιδιωτικό σας άλμπουμ φωτογραφιών επιλέγοντας ένα από τα πολλά εντυπωσιακά πρότυπα της εταιρείας ή ξεκινήστε από την αρχή με ένα κενό βιβλίο και δημιουργήστε από εκεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ποιο μέγεθος θα θέλατε να είναι το βιβλίο και να επιλέξετε σκληρό ή μαλακό εξώφυλλο. Αφού ανεβάσετε τις ταξιδιωτικές σας φωτογραφίες, ξεκινά το διασκεδαστικό κομμάτι! Μπορείτε να είστε όσο δημιουργικοί θέλετε και να επιλέξετε από μια σειρά από διατάξεις, φόντο, γραμματοσειρές, ακόμη και αυτοκόλλητα για να ζωντανέψετε τις σελίδες σας. Εάν ο σχεδιασμός δεν είναι το δυνατό σας κοστούμι, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη συμπλήρωση. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για όσους δεν έχουν δημιουργική διάθεση ή που δεν έχουν το χρόνο να σχεδιάσουν ένα βιβλίο. Με αυτόματη συμπλήρωση, Mixbook δημιουργεί ένα όμορφο ταξιδιωτικό άλμπουμ φωτογραφιών με επικεφαλίδες και αποσπάσματα!

Αναθεώρηση και εμπειρία Mixbook

Ξεκίνησα να σχεδιάσω ένα ταξιδιωτικό άλμπουμ φωτογραφιών ως δώρο για τη μαμά μου για τα Χριστούγεννα αφού πήγαμε οικογενειακές διακοπές για πρώτη φορά από τότε που ο αδερφός μου και εγώ ήμασταν έφηβοι. Επέλεξα ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο και σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο. Η οικογένειά μου δεν είναι η πιο ευαίσθητη, και με μικρά παιδιά και κατοικίδια να τρέχουν, ήθελα να βεβαιωθώ ότι αυτό το βιβλίο θα διαρκέσει στους αιώνες!

Τα 50 καλύτερα ταξιδιωτικά βιβλία όλων των εποχών(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διάλεξα ένα από τα προκαθορισμένα σχέδια ταξιδιού που ταιριάζει στο στυλ της μαμάς μου. Μου άρεσε πολύ η επιλογή να ανεβάζω φωτογραφίες από πολλά καταστήματα καθώς η οικογένειά μου και είχα δημιουργήσει ένα κοινόχρηστο άλμπουμ στο Apple Photos. Είχα επίσης αποθηκεύσει μερικές φωτογραφίες στο Google Photos, ώστε να μπορώ να τραβήξω απευθείας από εκεί χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσω τις φωτογραφίες που ήθελα. Mixbook ρυθμίζει 20 σελίδες, αλλά μπορούν να προστεθούν επιπλέον σελίδες εάν δημιουργείτε ένα μεγαλύτερο άλμπουμ φωτογραφιών.

Επέλεξα όλες τις αγαπημένες μου φωτογραφίες από το ταξίδι και αποφάσισα να αφήσω το Mixbook να συμπληρώσει αυτόματα το σχέδιο για να δω πώς θα το διατύπωνε η ​​εφαρμογή στο τέλος. Με εξέπληξε ευχάριστα το Mixbook να ομαδοποιεί αυτόματα παρόμοιες φωτογραφίες με βάση την τοποθεσία και το θέμα, όπως οι φωτογραφίες τοπίων και οι διασκεδαστικές φωτογραφίες του αδερφού μου και εμένα να πίνουμε τεράστια steins!

Χρειάστηκαν μερικές προσαρμογές για να βεβαιωθώ ότι η διάταξη πλαισιώνει το καλύτερο μέρος των φωτογραφιών και έπρεπε να αλλάξω μερικές από τις επικεφαλίδες για να ταιριάζουν στο ταξίδι μας. Τότε ήταν που ανακάλυψα ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Mixbook, που είναι το κουμπί εναλλαγής φωτογραφιών. Για να αναδιατάξω τις φωτογραφίες σε μια σελίδα, δεν χρειάστηκε να τις διαγράψω και να τις ανεβάσω ξανά στο πλαίσιο φωτογραφιών. Απλώς έκανα κλικ στην πρώτη φωτογραφία που ήθελα να ανταλλάξω, πάτησα το κουμπί εναλλαγής και μετά επέλεξα τη δεύτερη φωτογραφία με την οποία ήθελα να την αλλάξω. Τόσο εύκολο! Πρόσθεσα επίσης μερικά αστεία αποσπάσματα από το ταξίδι μας ως υπενθύμιση των περιπέτειών που είχαμε.

Πέντε βήματα για να κερδίσετε χρήματα από τις ταξιδιωτικές σας φωτογραφίες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μόλις τροποποίησα τις φωτογραφίες και το σχέδιο σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου, πήγα στη σελίδα για να δω πώς ήταν το άλμπουμ φωτογραφιών στο σύνολό του. Εδώ πρόσθεσα μερικά ακόμη spreads και μπόρεσα να αναδιατάξω τις σελίδες, οπότε είχε μια ωραία ισορροπία μεταξύ οικογενειακών εικόνων και φωτογραφιών της φύσης. Εδώ είναι το τελικό μου αποτέλεσμα!

Ποιότητα

Mixbook σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια σειρά επιλογών χαρτιού υψηλής ποιότητας, από ημιγυαλιστερό έως ματ, ακόμη και ένα δερμάτινο κάλυμμα. Το τελικό εκτυπωμένο προϊόν είναι υπέροχο και δεν επηρεάζει το χρώμα ή την ευκρίνεια των φωτογραφιών. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως οι φωτογραφίες εμφανίζονται θολές λόγω χαμηλής ποιότητας εικόνας, καθώς το Mixbook ρυθμίζει προειδοποιήσεις όταν η ανάλυση ή οι ιδιότητες μιας φωτογραφίας ενδέχεται να μην εκτυπωθούν καλά. Αυτό τείνει να συμβαίνει με τα στιγμιότυπα οθόνης, επομένως προσπαθείτε πάντα να χρησιμοποιείτε την αρχική εικόνα.

Τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά ημερολόγια το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Mixbook Strengths

Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά του Mixbook είναι ότι δεν χρειάζεται να δημιουργείτε το βιβλίο σας όλα σε μία συνεδρίαση. Το σχέδιο και οι μεταφορτώσεις σας αποθηκεύονται και, ακόμη καλύτερα, μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους χρήστες να συνεργαστούν και να βοηθήσουν στο σχεδιασμό του άλμπουμ φωτογραφιών σας. Αυτό είναι υπέροχο εάν σχεδιάζετε ένα οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών ή εργάζεστε σε ένα συνεχιζόμενο έργο με κάποιον. Άλλα φανταστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • πολλά υπόβαθρα, γραμματοσειρές και αυτοκόλλητα για να διαλέξετε ή μπορείτε να ανεβάσετε τα δικά σας φόντο και αυτοκόλλητα, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους όπως το Shutterfly.
  • επεξεργασία αφής με δύο δάχτυλα που σας επιτρέπει να χειρίζεστε εύκολα φωτογραφίες, κείμενο και αυτοκόλλητα απευθείας από το τηλέφωνό σας.
  • άλμπουμ φωτογραφιών που εκτυπώνονται σε χαρτί βιώσιμης προέλευσης που έχει πιστοποιηθεί από την Rainforest Alliance και το Forest Stewardship Council, ώστε να μπορείτε να κάνετε δώρο με την ησυχία σας.
  • οργάνωση εικόνων όπου μπορείτε να επιλέξετε να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας κατά ημερομηνία ή όνομα αρχείου.
  • μια κρυφή λειτουργία φωτογραφίας όπου οι φωτογραφίες που έχουν ήδη τοποθετηθεί στο βιβλίο δεν θα εμφανίζονται στις μεταφορτώσεις, ώστε να μην έχετε κατά λάθος την ίδια φωτογραφία δύο φορές.
  • εύκολες και ελκυστικές διατάξεις για εργασία.

Ταξιδιωτικές φωτογραφίες και βίντεο: ιδέες για πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν κολλάτε στο σπίτι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ανυπομονώ να ανοίξει η μαμά μου το ταξιδιωτικό της άλμπουμ φωτογραφιών από το Mixbook, ώστε να καθίσουμε μαζί με ένα φλιτζάνι καφέ και να αναπολήσουμε τις υπέροχες αναμνήσεις που κάναμε ως οικογένεια – ειδικά εκείνη την εποχή που ανεβήκαμε στο Μπεν Νέβις, το ψηλότερο κορυφή στο Ηνωμένο Βασίλειο! Σίγουρα θα χρησιμοποιήσω Mixbook να κάνω ψηφιακά λεύκωμα άλλα ταξιδιωτικά άλμπουμ φωτογραφιών για τους φίλους και την οικογένειά μου.

Ξεκινήστε να δημιουργείτε το δικό σας ταξιδιωτικό άλμπουμ φωτογραφιών με το Mixbook σήμερα!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.