You are currently viewing Πώς να διδάξετε αγγλικά με το VIPKID ενώ ταξιδεύετε στον κόσμο

Πώς να διδάξετε αγγλικά με το VIPKID ενώ ταξιδεύετε στον κόσμο

Πίνακας Περιεχομένων

Στους 6 μήνες που διδάσκω αγγλικά online με το VIPKID, έχω ταξιδέψει ασταμάτητα. Έχω επισκεφθεί και έχω διδάξει σε μέρη όπως το Μπαλί, την Ταϊλάνδη και την Καμπότζη, και αυτή τη στιγμή ταξιδεύω με σακίδια στην Ευρώπη. Ευτυχώς, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφερα να κρατάω ένα σταθερό πρόγραμμα, να διασκεδάζω τους τακτικούς και μη, να αποφεύγω προβλήματα IT και WiFi και να βγάζω το ελάχιστο ποσό των 1500 $ κάθε μήνα, όλα αυτά ενώ ταξιδεύω στον κόσμο με ένα σακίδιο 40 λίτρων . Στην πορεία έμαθα μερικές συμβουλές και κόλπα για να αποφύγω να λάβω “Teacher No Shows”, “Teacher Cancellations” και “Teacher ITs”. Δεδομένου ότι γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς ενδιαφέρεστε να διδάξετε με το VIPKID ενώ ταξιδεύετε ή κάνετε διακοπές, σκέφτηκα ότι θα μοιραστώ τις γνώσεις μου.

Έτσι, είτε απλά πηγαίνετε διακοπές για λίγες μέρες είτε είστε μακροπρόθεσμος ταξιδιώτης όπως εγώ, θα σας φανούν χρήσιμες αυτές οι συμβουλές για τη διδασκαλία με το VIPKID ενώ ταξιδεύετε.

Δεν είστε ακόμη δάσκαλος στο VIPKID; Εγγραφείτε εδώ .

ταξιδιωτικές συμβουλές και κόλπα για εξοικονόμηση χρημάτων, χρόνου και λιγότερης ταλαιπωρίας.(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι θα βρείτε σε αυτό το άρθρο

Συμβουλές για WiFi

Όταν ταξιδεύετε και διδάσκετε, μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες είναι το WiFi. Θα είναι το WiFi αρκετά ισχυρό; θα έχει καν WiFi το μέρος, ποια είναι η ταχύτητα κ.λπ.; Λοιπόν, εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε την κατάσταση του WiFi όταν κατευθύνεστε σε έναν νέο προορισμό.

Γιατί να επιλέξω να βρω αεροπορικό εισιτήριο με το ticketswe(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Αποκτήστε μια εφεδρική πηγή WiFi

Αγοράστε μια διεθνή κάρτα SIM

Εάν έχετε ξεκλείδωτο τηλέφωνο, μπορείτε να αγοράσετε διεθνείς κάρτες SIM σε οποιαδήποτε τοποθεσία και να συνδέσετε το WiFi από το τηλέφωνό σας στον φορητό υπολογιστή σας για να διδάξετε μαθήματα. Αν και αυτή μπορεί να είναι μια φθηνότερη επιλογή στην αρχή, οι πένες θα αθροιστούν. Το να χρειάζεται συνεχώς να αγοράζετε μια νέα κάρτα SIM για κάθε προορισμό θα γίνει ακριβό και ενοχλητικό, ειδικά αν δεν μιλάτε τη μητρική γλώσσα.

Συσκευή WiFi Hotspot

Μια συσκευή WiFi hotspot είναι η καλύτερη επιλογή για backup WiFi κατά τη γνώμη μου. Εάν είστε συχνός ταξιδιώτης, όπως εγώ, και η διαμονή σε μια τοποθεσία απλά δεν σας αρέσει, ένα hotspot WiFi είναι φθηνότερο και ένα πιο μόνιμο αντίγραφο ασφαλείας.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Teppy από την Tep Wireless ως το προσωπικό μου WiFi τσέπης. Και επειδή αγόρασα το παγκόσμιο hotspot τσέπης τους, έχω πρόσβαση σε απεριόριστο WiFi σε περισσότερες από 150 χώρες για μία κατ’ αποκοπή τιμή και μπορώ να πληρώσω-as-I-go, αντί να πληρώσω ανά ημέρα. Για 9 $, έχω απεριόριστη πρόσβαση WiFi 3G/4G για 24 ώρες. Προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικά αξιόπιστο και ιδανικό για στιγμές που το WiFi μου σβήνει ανύποπτα ή υπάρχει διακοπή ρεύματος. Αξίζει κάθε δεκάρα, και έχει σώσει τον πισινό μου σε μερικές περιπτώσεις. Επίσης, αν δεν θέλετε να αγοράσετε ένα WiFi hotspot, μπορείτε απλώς να το νοικιάσετε μέρα με τη μέρα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας! Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Tep Wireless, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο εδώ ή να με ρωτήσετε!

2. Καλέστε εκ των προτέρων

Εάν μένετε κάπου όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη, κάντε το και ρωτήστε για την ταχύτητα και τη σταθερότητα του WiFi. Όταν νοικιάζω ένα διαμέρισμα μέσω Airbnb, συνήθως ρωτάω τον οικοδεσπότη κάτι που λέει: «Γεια, εργάζομαι στο διαδίκτυο και είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχω αξιόπιστο και σταθερό διαδίκτυο για τη δουλειά μου. Μπορείτε να μου στείλετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός τεστ ταχύτητας για το WiFi σας; Ευχαριστώ.”

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η δοκιμή ταχύτητας είναι ακριβής μόνο για το χρόνο που χρησιμοποιείται, η ίδια ταχύτητα δεν θα είναι εγγυημένη όσο διδάσκετε! Είναι πραγματικά απλώς για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο γρήγορο μπορεί να είναι το Διαδίκτυο. Επίσης, ο έλεγχος των κριτικών για τα ακίνητα είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε για την ταχύτητα και τη σταθερότητα του WiFi.

3. Ρωτήστε άλλους δασκάλους VIPKID

Υπάρχει ένας καλός αριθμός δασκάλων VIPKID που είναι ταξιδιώτες και έχουν διδάξει σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι από αυτούς τους δασκάλους είναι πολύ χαρούμενοι που μοιράζονται την εμπειρία τους στο WiFi σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, ακόμη και για συγκεκριμένα ξενοδοχεία/ξενώνες ή ενοικιαζόμενα, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτόν τον πόρο! Μπορείτε να βρείτε αυτούς τους δασκάλους στην ομάδα VIPKID Teachers Who Travel FB.

4. Μάθετε αυτά τα χρήσιμα πράγματα

 • Οι κλάσεις VIPKID χρησιμοποιούν δεδομένα αξίας περίπου 60-100 MB ανά τάξη.
 • Μπορείτε να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet και συνδέοντάς το απευθείας στο μόντεμ ή στην πρίζα Ethernet ενός ξενοδοχείου.
 • Εάν ο φορητός υπολογιστής σας δεν διαθέτει θύρα Ethernet όπως το Macbook Pro μου  , σκεφτείτε να αγοράσετε έναν προσαρμογέα δικτύου USB σε Ethernet  ή μια επέκταση εύρους WiFi  για την ενίσχυση του σήματος WiFi.
 • Ένας καλός ελεγκτής ταχύτητας WiFi είναι το speedtest.net . Η ταχύτητα λήψης είναι αυτό που έχει σημασία στη δοκιμή, καθώς πραγματικά δεν θα ανεβάσετε τίποτα (εκτός από το ppt) και το ping πρέπει να σχετίζεται με διακομιστές VIPKID και όχι με τον τοπικό σας διακομιστή.
 • Μπορείτε να παρακολουθείτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο (ping) και τη χρήση δεδομένων ενώ βρίσκεστε στην τάξη VIPKID. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ .
 • Αποφύγετε να έχετε ανοιχτούς άλλους ιστότοπους ή εφαρμογές/προγράμματα που θα χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ενώ διδάσκετε
 • Αν και το VIPKID απαιτεί ταχύτητα σύνδεσης 20 Mbps, είναι δυνατό να διδάξετε ένα μάθημα με επιτυχία με χαμηλότερες ταχύτητες, ωστόσο να γνωρίζετε ότι η ποιότητα του βίντεο δεν θα είναι θεαματική.

Συμβουλές για το φόντο/φωτισμό

1. Επενδύστε σε ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Τους πρώτους μήνες της διδασκαλίας, ήμουν εντελώς αντίθετος με τα τεράστια ακουστικά (είμαι μινιμαλιστής ταξιδιώτης) ειδικά επειδή είχα ακουστικά που λειτουργούσαν τέλεια. Αλλά γρήγορα έμαθα ότι είναι απαραίτητα όταν ταξιδεύω και διδάσκω, καθώς ο ανεπιθύμητος θόρυβος του περιβάλλοντος είναι αναπόφευκτος. Το να διδάσκετε ένα μάθημα ενώ συνεχίζονται οι κατασκευές ή ενώ οι γείτονές σας κάνουν ένα μίνι ρέιβ πάρτι δίπλα δεν είναι διασκεδαστικό με τα ακουστικά. Εμπιστέψου με! Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου είναι ο καλύτερος τρόπος αν δεν σας πειράζει ο επιπλέον χώρος που καταλαμβάνουν στην τσάντα σας.

Ακολουθούν δύο ακουστικά που συνιστώνται ιδιαίτερα:

Logitech Clearchat Comfort H390 : Μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος, το περιστρεφόμενο μικρόφωνο, τα ενσωματωμένα χειριστήρια ήχου, τη σύνδεση USB και είναι συμβατό για υπολογιστές με Windows και Macbook

SADES 902 PC Gaming Headset 7.1 Surround Sound : Ρυθμιζόμενο μικρόφωνο, κόβει τον εξωτερικό ήχο, μαλακό, άνετο και αεριζόμενο μαξιλάρι αυτιού που δεν πονάει τα αυτιά όταν το χρησιμοποιείτε για πολλές ώρες (δηλαδή 12 κατηγορίες πίσω με πλάτη). Μπόνους: Έρχεται σε πορτοκαλί και μαύρο χρώμα VIPKID!

2. Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι τσόχα/χάρτη του κόσμου

Μερικοί δάσκαλοι ανησυχούν ότι το υπόβαθρό τους είναι βαρετό ή θέλουν κάποια συνέπεια ώστε οι μαθητές τους να μην ξέρουν ότι ταξιδεύουν, οπότε η πρότασή μου είναι να επενδύσουν σε ένα κομμάτι τσόχας ή σε έναν παγκόσμιο χάρτη . Τα περισσότερα μέρη στα οποία θα ταξιδέψετε θα πουλήσουν αυτά τα αντικείμενα για λίγα δολάρια. Αν όχι, είμαι σίγουρος ότι η Amazon έχει κάτι. Επίσης, αν αγοράσατε πολύ τσόχα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπολείμματα για σκηνικά και ανταμοιβές. Αυτό που μου αρέσει σε αυτά τα δύο αντικείμενα είναι ότι δημιουργούν υπέροχα φορητά σκηνικά καθώς διπλώνουν όμορφα και καταλαμβάνουν ελάχιστο έως καθόλου χώρο στην τσάντα ταξιδιού σας.

Όταν πρόκειται να κλείσετε το σκηνικό σας, τα Command Strips ή οι πινέζες ώθησης είναι τα καλύτερα, αλλά μην χρησιμοποιείτε ταινία για να μην ανακατεύετε τους τοίχους του ιδιοκτήτη.

3. Χρησιμοποιήστε μια λάμπα/λάμπα επιτραπέζιου USB

Εάν η τάξη σας είναι πολύ σκοτεινή, χρησιμοποιήστε ένα φωτιστικό γραφείου για να φωτίσετε την τάξη σας ή καθίστε απευθείας κάτω από μια πηγή φωτός. Μια άλλη επιλογή είναι να αυξήσετε τη φωτεινότητα του υπολογιστή σας (η φωτεινότητα θα αντανακλάται από εσάς όταν είναι σκοτάδι). Εάν δεν θέλετε να ανησυχείτε για μια σκοτεινή τάξη, επενδύστε σε μια λάμπα γραφείου USB . Αυτή η συσκευή συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω της θύρας USB και φωτίζει την περιοχή γύρω από τον υπολογιστή σας, κάνοντάς σας πιο φωτεινό.

4. Χρησιμοποιήστε φυσικό φως

Εάν διδάσκετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, το φυσικό φως που προέρχεται από τα παράθυρα είναι ο καλύτερός σας φίλος (μερικές φορές!) Θα πρέπει να τοποθετηθείτε τέλεια, ώστε ανεξάρτητα από το πώς βρίσκεται ο ήλιος, να μην χαλάει το φωτισμό της τάξης σας. Αυτή η δεξιότητα έρχεται πραγματικά με την εξάσκηση κάνοντας δοκιμαστικές διαδρομές πριν διδάξετε την τάξη σας.

Επιβράβευση VIPKID

Συμβουλές για τα στηρίγματα/ανταμοιβές

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μου αρέσει να ταξιδεύω ελαφριά, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν χωράει στο σακίδιο πλάτης των 40 λίτρων , δεν θα έρθει μαζί μου! Δεν κουβαλάω ένα εκατομμύριο στηρίγματα ή ανταμοιβές για τους μαθητές μου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι χρειάζεστε τόσα πολλά πράγματα. Ανακάλυψα ότι η βασική μου τάξη, η ανοησία και η παιδική μου συμπεριφορά είναι υπεραρκετά για να γεμίσω όλα τα χρονικά περιθώρια! Οι τακτικοί μου με αγαπούν!

Θυμηθείτε, η ποιότητα είναι καλύτερη από την ποσότητα. Εάν έχετε περιορισμένα στηρίγματα, μην αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να διδάξετε μια τάξη ή να κερδίσετε την καρδιά των παιδιών σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε με τα βασικά και να είστε δημιουργικοί. «Ω, νομίζεις ότι μπορείς να σκεφτείς αν προσπαθούσες». (ναι, μόλις παρέθεσα τον Dr. Seuss)

Πρώτον, ορίστε τι χρησιμοποιώ για τα μαθήματά μου:

1. Χρησιμοποιήστε τον πίνακα σας

Ο πίνακας σας είναι ο καλύτερός σας φίλος! Αν ρωτούσατε οποιονδήποτε δάσκαλο του VIPKID αν μπορούσε να φέρει μαζί του μόνο ένα στήριγμα, ποιο θα ήταν αυτό; Το 99% θα έλεγε λευκός πίνακας! Γιατί; Λοιπόν, είναι αρκετά ευέλικτο! Μπορεί να χρησιμεύσει ως οπτικό σας βοήθημα και ως κενός καμβάς για οποιοδήποτε σύστημα επιβράβευσης μπορείτε να βρείτε (χτίστε ένα σπίτι με σχήματα, δήμιο, φτιάξτε ένα πρόσωπο, προσθέστε πετάλια σε ένα λουλούδι κ.λπ.).

Υ.Γ. Διάφοροι χρωματικοί δείκτες ξηρής διαγραφής συμπληρώνουν αυτή τη συμβουλή 🙂

2. Χρησιμοποιήστε τα πράγματα γύρω σας

Δεν υπάρχει τίποτα τόσο φοβερό όσο ένας πολυμήχανος και μινιμαλιστής ταξιδιωτικός δάσκαλος. Έχω χρησιμοποιήσει ένα βερίκοκο ως μπάλα για το μάθημά μου «πιάσε μια μπάλα σε ένα φλιτζάνι». Έχω χρησιμοποιήσει καραμέλα καλωσορίσματος από τον οικοδεσπότη μου ως σύστημα επιβράβευσης για τους μαθητές μου! Έχω μετατρέψει ακόμη και άδεια ρολά χαρτιού υγείας σε «διόπτρα» και μικρόφωνα για να τραγουδάω τα τραγούδια «Hello» και «Goodbye». Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες! Σύμφωνα με τα λόγια του Δρ. Seuss, «Το θέμα δεν είναι τι είναι. Έχει να κάνει με το τι μπορεί να γίνει».

3. Αφήστε το εσωτερικό σας παιδί να βγει έξω

Μην φοβάστε να είστε ανόητοι ή παιδικοί, ακόμα κι όταν ο μαθητής σας είναι τόσο σοβαρός όσο η πέτρα! Θα τους αρέσει που είσαι ανόητος και θα συμπεριφέρονται ανόητα μαζί σου! Έχω κερδίσει τόσες καρδιές των παιδιών μου με αυτόν τον τρόπο.

4. Δημιουργήστε ανταμοιβές με βάση τα ενδιαφέροντά τους

Οι καλύτερες ανταμοιβές μου είναι αυτές που δημιουργώ με βάση τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των παιδιών μου. Για παράδειγμα, έχω ένα παιδί που είναι ερωτευμένο με υπερήρωες, οπότε ως ανταμοιβή ενεργούμε σαν ένας από τους πολλούς υπερήρωες. Υπάρχει ένας άλλος μαθητής (ο οποίος είμαι σίγουρος ότι έχει ένα κατάστημα παιχνιδιών, επειδή ο αριθμός των παιχνιδιών που έχει είναι γελοίος) που του αρέσει να επιδεικνύει τα παιχνίδια του, οπότε για την ανταμοιβή του παίρνει να μου δείξει το παιχνίδι του και να παίξει με αυτό για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Ένα από τα παιδιά μου λατρεύει να χορεύει, οπότε κάθε φορά που παίρνει ένα αστέρι παίζει ένα τραγούδι και κάνουμε ένα μίνι πάρτι χορού. Υπάρχει ένας άλλος μαθητής μου που του αρέσει να πληκτρολογεί (αλλά πληκτρολογεί γελοία αργά), οπότε κάθε φορά που του δίνω ένα αστέρι πληκτρολογεί δύο λέξεις της επιλογής του (με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζονται 20 χρόνια για να ολοκληρώσω μια διαφάνεια και φτάνει να πληκτρολογήσει).

5. Κατεβάστε το ManyCam

Αν και προσωπικά δεν χρησιμοποιώ αυτήν την επιλογή, την έχω εξετάσει (ακόμα την εξετάζω) και πολλοί δάσκαλοι του VIPKID τη συνιστούν ανεπιφύλακτα. Το ManyCam σάς επιτρέπει να έχετε εικονικά και διαδραστικά στηρίγματα και ανταμοιβές απευθείας στην τάξη VIPKID σας. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να εξαλείψετε την αγορά νέων σκηνικών ή την υπερφόρτωση του σακιδίου σας με στηρίγματα και ανταμοιβές.

Συμβουλές για το πού να μείνετε

Η Airbnb είναι η ενοικίασή μου. Δεν ασχολούμαι με ξενώνες, χώρους συνεργασίας ή ξενοδοχεία (αν μπορώ να τα αποφύγω). Γιατί; Λοιπόν, η ιδέα να μοιράζομαι τη σύνδεσή μου WiFi με 100 άτομα ή να προσπαθώ να διδάξω σε έναν κοινό χώρο ακούγεται σαν μια καταστροφή που περιμένει να συμβεί. Με το Airbnb, έχω τον δικό μου ιδιωτικό χώρο, ιδιωτικό WiFi και ένα μόντεμ κοντά στο οποίο μπορώ να επαναφέρω αν χρειαστεί. Θεωρώ ότι τα επιπλέον χρήματα που διαθέτω για να νοικιάσω ένα ολόκληρο διαμέρισμα μέσω της Airbnb αξίζουν τον κόπο, καθώς επίσης μπορείτε να επιστρέψετε το τέλος ενοικίασης σε 3-4 κατηγορίες ανάλογα με τον μισθό σας στο VIPKID.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την κράτηση ενοικίασης Airbnb:

 • Επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν κάνετε κράτηση και κάντε ένα εκατομμύριο ερωτήσεις (ρωτήστε σχετικά με την αξιοπιστία του WiFi, το πού βρίσκεται το μόντεμ, θα είναι κοινόχρηστο το WiFi κ.λπ.).
 • Κλείστε ένα ολόκληρο διαμέρισμα αντί για ένα ιδιωτικό δωμάτιο, καθώς δεν θέλετε να πονάτε με τη διδασκαλία σας στα άτομα με τα οποία μοιράζεστε το μέρος.
 • Ελέγξτε τις κριτικές για αναφορές σχετικά με την ταχύτητα WiFi
 • Χρησιμοποιήστε τις εικόνες για να προσδιορίσετε εάν ο ενοικιαζόμενος χώρος έχει ιδανικές τοποθεσίες για διδασκαλία. Συνήθως αναζητώ λάμπες, γραφείο, τραπέζι ή ακόμα και ξεχωριστό δωμάτιο πριν κλείσω μια θέση. Ένα ενοίκιο με πολλά παράθυρα είναι επίσης ωραίο για φυσικό φως κατά τη διδασκαλία κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 • Χρησιμοποιήστε έναν κωδικό κουπονιού Airbnb. Με τον κωδικό κουπονιού Airbnb θα λάβετε έκπτωση 40 $ στην επόμενη κράτησή σας.
 • Ορισμένα ενοικιαζόμενα έχουν μηνιαίες και εβδομαδιαίες εκπτώσεις, επομένως εάν σκοπεύετε να μείνετε σε μια τοποθεσία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προσέξτε για ενοικιάσεις με αυτές τις εκπτώσεις, καθώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά στη διαμονή.

Εάν η Airbnb δεν σας αρέσει, μπορείτε επίσης να δείτε άλλους ιστότοπους με καταχωρίσεις ενοικίασης, όπως η Booking.com.

Συμβουλές για το πώς να προγραμματίσετε τα μαθήματα

1. Μην διδάσκετε σε Ημέρες Ταξιδίου/Κάντε δοκιμαστικές διαδρομές

Για μένα, η πρώτη μέρα σε μια νέα τοποθεσία δαπανάται για τον εντοπισμό του καταλύματός μου και τη δοκιμή του WiFi. Αυτό μου επιτρέπει να καταλάβω το ιδανικό μέρος για να διδάξω (καλός φωτισμός, καλό φόντο κ.λπ.), ποια πράγματα πρέπει να μετακινήσω για να δημιουργήσω το ιδανικό μέρος διδασκαλίας (γραφείο, καρέκλες, κάδοι απορριμμάτων), πιθανά στηρίγματα που μπορώ να χρησιμοποιήσω για τάξη, προσδιορισμός της ισχύος του WiFi, κ.λπ. Εάν το WiFi δεν είναι στο ίδιο επίπεδο (αυτό είναι όταν μπαίνει το εφεδρικό WiFi), έχω επίσης αρκετό χρόνο για να βρω ένα νέο μέρος και να καταρρίψω τον ιδιοκτήτη της ενοικίασης, απλά αστειεύομαι (όχι Πραγματικά)!

Μόλις προσδιορίσετε το πεδίο εφαρμογής της νέας σας τοποθεσίας και όλα είναι στο ίδιο επίπεδο, ανοίξτε τις χρονοθυρίδες σας και ενδεχομένως να κερδίσετε επιπλέον μετρητά με κρατήσεις σύντομης ειδοποίησης. Αυτά τα δύο επιπλέον δολάρια πάνε πολύ.

2. Ενημερώστε τη ζώνη ώρας

Όταν ξέρω ότι διασχίζω ζώνες ώρας, δεν ανοίγω καμία υποδοχή για μερικές ημέρες. Αυτό σας βοηθά να αποφύγετε τυχόν τυχαίες «Διδάσκαλοι Δεν εμφανίζονται» και σας δίνει χρόνο να καταλάβετε τη διαφορά ώρας και τις καλύτερες ώρες για να διδάξετε. Μαζί με το να αφιερώσετε χρόνο για να ανακάμψετε από οποιοδήποτε πιθανό jet lag, έχετε επίσης χρόνο να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και να ενημερώσετε τη ζώνη ώρας στην Πύλη του VIPKID. ΥΓ Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνετε χειροκίνητα, δεν είναι αυτόματο.

Σε αυτήν τη σημείωση, να θυμάστε πάντα να ελέγχετε τη διαφορά ζώνης ώρας όταν ταξιδεύετε σε μια νέα χώρα/προορισμό.

57 Συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα για τον εαυτό σας

Από τότε που ταξιδεύω και διδάσκω, έχω δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για τον εαυτό μου που μου δίνει χρόνο να εξερευνήσω μέρη, ενώ παράλληλα κερδίζω αρκετά χρήματα για να συντηρώ τον εαυτό μου. Έχω διαπιστώσει ότι η διδασκαλία μόνο τρεις ημέρες την εβδομάδα (τις ίδιες ημέρες κάθε εβδομάδα) και η εξερεύνηση ενός προορισμού τις άλλες τέσσερις ημέρες είναι μια υγιής ισορροπία ανεξάρτητα από το πού βρίσκομαι στον κόσμο. Εξαιτίας αυτού, μπορώ να ανοίξω τις χρονοθυρίδες μου νωρίτερα, ώστε οι τακτικοί μου να μπορούν να συνεχίσουν να μου κάνουν κράτηση καθώς έχω ένα “συνεπές πρόγραμμα”.

Ένα σταθερό πρόγραμμα με αναγκάζει να προγραμματίσω μπροστά. Ως αυθόρμητος ταξιδιώτης, μισώ να σχεδιάζω πράγματα, ειδικά επειδή τίποτα δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο. Αλλά γρήγορα έμαθα αν ήθελα να διατηρήσω τα ταξίδια μου και τη δουλειά μου με το VIPKID, έπρεπε να προγραμματίσω τουλάχιστον 2 εβδομάδες νωρίτερα (Ένας μήνας ή περισσότερο θα ήταν πολύς για μένα. Βήματα μωρού.). Τώρα λοιπόν ξέρω, ανεξάρτητα από το πού βρίσκομαι στον κόσμο ή τι κάνω, πρέπει να βεβαιωθώ ότι βρίσκομαι κάπου όπου μπορώ να διδάξω με καλό WiFi αυτές τις τρεις ημέρες.

Για παράδειγμα, αν κάνω ένα οδικό ταξίδι στις ΗΠΑ και ξέρω ότι διδάσκω κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, θα φροντίσω μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ να κατευθυνθώ σε ένα ήσυχο μέρος όπου έχω καλό WiFi, το φόντο είναι ιδανικό, και μπορώ να διδάξω χωρίς προβλήματα, δηλαδή όχι στο δάσος ή σε κάποιο κάμπινγκ

Λοιπόν, το έχετε, οι συμβουλές μου για τη διδασκαλία Αγγλικών με το VPKID ενώ ταξιδεύετε στον κόσμο! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή συμβουλές να προσθέσετε, μην διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω!

Δεν είστε καθηγητής VIPKID ακόμα, αλλά σας ενδιαφέρει; Διαβάστε τον οδηγό μου για να γίνετε δάσκαλος VIPKID εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.