Οι τάσεις των Αμερικανών για τις διακοπές τους το καλοκαίρι 2021

Οι τάσεις των Αμερικανών για τις διακοπές τους το καλοκαίρι 2021

Σύνταξη: tourismtoday.gr
“Εντός των πυλών” θα κάνουν διακοπές οι Αμερικανοί το φετινό καλοκαίρι. Οι αποδράσεις τους στη δεύτερη καλοκαιρινή σεζόν COVID-19 -που “υπόσχεται” να επισκιάσει την συνεχιζόμενη παγκόσμια κρίση υγείας- θα είναι σε μεγάλο βαθμό εγχώριες.Αυτό δείχνουν στοιχεία έρευνας της Squaremouth Analytics.
Ο ιστότοπος πραγματοποίησε σύγκριση χιλιάδων ασφαλιστηρίων ταξιδιών για αυτό το καλοκαίρι.Τόσο πριν όσο και μετά την πανδημία, για να εντοπίσει αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών.Καθώς και μεταβολές από την πλευρά των παρόχων ταξιδιωτικών ασφαλίσεων, ως απάντηση στον αντίκτυπο του COVID-19.
Το 48% των ασφαλισμένων ταξιδιών κλείστηκαν εντός των ΗΠΑ. Αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική αύξηση σε σύγκριση με το περασμένο καλοκαίρι, που μόνο το 19% των ταξιδιωτών έκαναν διακοπές εντός της χώρας.

Κρατήσεις με φίλτρο “COVID-19”
Περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν ταξιδιωτική ασφάλιση με οφέλη COVID-19 φέτος.
Σχεδόν στο 35% αγορών σε καλοκαιρινά ταξίδια είχε εφαρμοστεί το φίλτρο “COVID-19”.Έτσι στις αναζητήσεις εμφανίζονταν μόνο ταξίδια με πολιτικές ακύρωσης ή ιατρική κάλυψη COVID-19.
Το κλίμα αβεβαιότητας
Το κλίμα αβεβαιότητας συνεχίζεται. Κι αυτό αφορά την πρόβλεψη των προσωπικών και γενικώς ασταθών συνθηκών κατά την προγραμματισμένη στιγμή του ταξιδιού.
Το 27% των τουριστών επιλέγει “Ακύρωση για οποιονδήποτε λόγο”, σε σύγκριση με το 19% το 2020.
Η Squaremouth σημείωσε επίσης ότι, πριν από την πανδημία, αυτός ο αριθμός ιστορικά βρίσκονταν περίπου στο 8%.

Ποια γενιά επιστρέφει πρώτη στα ταξίδια
Οι Baby Boomers είναι οι πιο έτοιμοι και πρόθυμοι να επιστρέψουν στα ταξίδια. Και αντιπροσωπεύουν των ταξιδιωτών του καλοκαιριού μέχρι στιγμής, σε ποσοστό:

Baby Boomers 30%.
Gen X 24%.
Gen Z 18%.

Μεταξύ εκείνων που αγόρασαν ταξιδιωτική ασφάλιση τον Μάρτιο, η μέση ηλικία ήταν 41 ετών.
Αυτό είναι λίγο μεγαλύτερο από τη μέση ηλικία που παρατηρήθηκε στους αγοραστές στην αρχή της πανδημίας, η οποία έπεσε στο 38.
Πριν από την εποχή της πανδημίας, ο μέσος όρος ηλικίας του ταξιδιώτη που αγόρασε ασφάλιση μέσω του Squaremouth, ήταν άνω των 50 ετών.
“Η άνοδος των ταξιδιών μεταξύ των Baby Boomers είναι μέρος μιας τάσης που έχουμε δει από την κυκλοφορία του εμβολίου, λέει ο επικεφαλής αναλυτής της Squaremouth Στίβεν Μπένα.
Αυτή η τάση συνεχίζεται καθώς οι ταξιδιώτες αρχίζουν να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές τους διακοπές”.
Οι ηλικιωμένοι Αμερικανοί ήταν οι πρώτοι που έλαβαν εμβολιασμούς COVID-19. Με την εξέλιξη του εμβολιασμού, οι νεότεροι Αμερικανοί θα προχωρήσουν σε καλοκαιρινά ταξιδιωτικά σχέδια όταν ανοσοποιηθούν περισσότερα άτομα.

Source: tourismtoday.gr

Original article: Οι τάσεις των Αμερικανών για τις διακοπές τους το καλοκαίρι 2021.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

English EN Greek EL