You are currently viewing Οι 10 Καλύτερες Ταξιδιωτικές Καφετιέρες (2023)

Οι 10 Καλύτερες Ταξιδιωτικές Καφετιέρες (2023)

Ανεξάρτητα από το πού ταξιδεύετε, το ταξίδι σας θα είναι πολύ καλύτερο εάν έχετε τη σωστή καφεΐνη. Δυστυχώς, δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε ποιοτικό καφέ, καθώς σε πολλά μέρη στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ θα σας κοστίσει μια δεκάρα αν αγοράζετε πάντα καφέ από καφετέριες. Η προσθήκη μιας καφετιέρας στη συλλογή εργαλείων ταξιδιού σας είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που μπορείτε να πάρετε. θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα για την επόμενη περιπέτειά σας και δεν θα είστε ποτέ μακριά από ένα υπέροχο φλιτζάνι java.

Η κορυφαία επιλογή μας: Μετά από εκτεταμένη έρευνα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η Aeropress είναι απλώς η καλύτερη ταξιδιωτική καφετιέρα στην αγορά. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά φορητό και ελαφρύ, και δεν απαιτεί ηλεκτρισμό ή μπαταρίες, αλλά κάνει και έναν υπέροχο καφέ 🙂 Για αυτή την τιμή δεν μπορείτε να κάνετε στραβά με το Aeropress Καφετιέρα και Εσπρέσο.

Διάγραμμα σύγκρισης των Καλύτερων Ταξιδιωτικών Καφετιέρων

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες καφετιέρες για ταξίδια. Κάντε κλικ στο όνομα της καφετιέρας για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες ζυγαριές αποσκευών

Τι να ψάξετε σε μια φορητή καφετιέρα

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ταξιδιωτικών καφετιέρων στην αγορά που καλύπτουν μια ποικιλία ταξιδιωτικών αναγκών, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι η αναζήτηση μπορεί να είναι αγχωτική. Για να επιλέξετε την καλύτερη φορητή καφετιέρα για εσάς, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη…

1. Χρόνος παρασκευής

Μην αφήνετε την καφετιέρα σας να σας επιβραδύνει όταν είστε εν κινήσει. Οι καλύτερες καφετιέρες για ταξιδιώτες χρειάζονται γενικά από 30 δευτερόλεπτα έως 5 λεπτά για να παρασκευάσουν ένα ποιοτικό φλιτζάνι joe.

2. Ευκολία Καθαρισμού

Σκεφτείτε πού θα χρησιμοποιείτε πιο συχνά την καφετιέρα σας και τις εγκαταστάσεις καθαρισμού που θα έχετε στη διάθεσή σας. Μερικά μπορείτε να τα πετάξετε στο πλυντήριο πιάτων, αλλά άλλα πρέπει να τα πλύνετε στο χέρι. Ορισμένα θα καθαριστούν ιδανικά σε μια κουζίνα, ενώ άλλα μπορούν να καθαριστούν τέλεια σε ένα κάμπινγκ. Εάν κάνετε μια πολυήμερη πεζοπορία, τότε ίσως είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα με απλές οδηγίες καθαρισμού. Από την άλλη πλευρά, αν θα κάνετε ταξίδια το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας κ.λπ. και θα επιστρέψετε στη δική σας κουζίνα σε λίγες μέρες, τότε είναι πολύ καλό να αγοράσετε μια καφετιέρα που απαιτεί λίγη περισσότερη προσπάθεια καθαρισμού .

3. Πόσο καφέ χρειάζεστε;

Το στυλ του ταξιδιού σας και με ποιον ταξιδεύετε θα έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο σε αυτό. Ορισμένες καφετιέρες φτιάχνουν μόνο ένα φλιτζάνι, ενώ άλλες ταξιδιωτικές καφετιέρες μπορούν να κάνουν 12 φλιτζάνια. Όσο περισσότερο καφέ παράγει σε μια παρασκευή, τόσο μεγαλύτερο είναι πιθανό να είναι. Λάβετε αυτό υπόψη για σκοπούς συσκευασίας.

4. Δύναμη ή Ανίσχυρος;

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι πραγματικά απαιτείται για να λειτουργήσει η καφετιέρα πριν την αγοράσετε. Ηλεκτρική ενέργεια? Μπαταρίες; Εστίες? Κανένα από τα παραπάνω? Το στυλ του ταξιδιού σας και οι πηγές ενέργειας στις οποίες θα έχετε πρόσβαση θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε μια ποιοτική φορητή καφετιέρα.

5. Μέγεθος

Καταπολεμήστε την επιθυμία να πιστέψετε ότι μια μεγαλύτερη καφετιέρα θα κάνει καλύτερο καφέ. Είναι καλύτερο να ταξιδεύετε όσο το δυνατόν πιο ελαφριά και ακόμη και μερικές από τις μικρότερες καφετιέρες μπορούν να παρασκευάσουν εξαιρετικό καφέ. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που θα επιλέξετε δεν θα προσθέσει πολύ βάρος στην τσάντα σας ούτε θα πιάσει άσεμνο χώρο.

6. Είδος Καφετιέρα

Με πολλούς τρόπους παρασκευής καφέ, εδώ είναι οι πιο συνηθισμένοι για ταξιδιωτικούς σκοπούς:

  • Εσπρέσο: Οι εσπρέσο παρασκευάζονται όταν μια μικρή ποσότητα ζεστού νερού διοχετεύεται μέσω λεπτού αλεσμένου καφέ. Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές φορητές μηχανές εσπρέσο στην αγορά, αλλά τείνουν να είναι λίγο πιο ακριβές.
  • Περιχύνετε: Αυτά είναι συνήθως τα μικρότερα και πιο φορητά από τα τρία. Βάζεις το κατακάθι σου σε ένα φίλτρο και μετά ρίχνεις νερό σε αυτό και αφήνεις τον καφέ να στάξει στην κούπα σου.
  • Ολική βύθιση: Με αυτή τη διαδικασία, ο αλεσμένος καφές βυθίζεται πλήρως σε ζεστό νερό. Οι λάτρεις του γαλλικού τύπου ζουν με αυτή τη μέθοδο, αλλά υπάρχουν και άλλες διαδικασίες ολικής εμβάπτισης. Αν και είναι υπέροχο και οι πιθανότητές σας να έχετε τρίξιμο στον πάτο του φλιτζάνι σας είναι σημαντικά μειωμένες, τείνουν να είναι λίγο μεγαλύτεροι από ό,τι περιχύνετε τις καφετιέρες, αλλά δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να το τοποθετήσετε στην τσάντα σας.

Κριτικές για τις καλύτερες ταξιδιωτικές καφετιέρες

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, εδώ είναι οι καλύτερες ταξιδιωτικές καφετιέρες που είναι διαθέσιμες σήμερα:

Aeropress Καφετιέρα και Εσπρέσο

Καφετιέρα Aeropress

Από τότε που εμφανίστηκε στην αγορά, αυτή η συσκευή espresso χειρός έγινε γρήγορα αγαπημένη στους λάτρεις του καφέ. Ο πραγματικός χρόνος πίεσης διαρκεί μόνο περίπου 20 δευτερόλεπτα, επομένως είναι ιδανικό αν βιάζεστε. Ένα πάτημα κάνει 1 – 3 φλιτζάνια εσπρέσο ή καφέ και το μικροφίλτρο σημαίνει ότι δεν πρέπει να μείνουν υπολείμματα στο φλιτζάνι σας. Παρασκευασμένοι με μια διαδικασία ολικής εμβάπτισης, ετοιμαστείτε για έναν από τους καλύτερους καφέ που θα δοκιμάσετε ποτέ. Μπορείτε ακόμη και να προμηθευτείτε αυτήν την εκπληκτική φορητή μηχανή εσπρέσο με νάιλον τσάντα με φερμουάρ, η οποία καθιστά εξαιρετικά εύκολο το ταξίδι. Με ύψος μικρότερο από 12 ίντσες και πλάτος μικρότερο από 5 ίντσες, μπορείτε να το αποθηκεύσετε ακόμη και σε μία από τις πλαϊνές τσέπες του ταξιδιωτικού σας σακιδίου. Αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο για ταξίδια είναι ότι ο θάλαμος είναι αυτοκαθαριζόμενος. Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή είναι η καλύτερη ταξιδιωτική καφετιέρα διαθέσιμη.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Πρέσα για τσάι και καφέ Bodum Travel

Bodum Travel Coffee Press

Το Bodum Travel Tea and Coffee Press είναι μια κούπα ταξιδίου που σφραγίζεται με κενό με κατασκευή διπλού τοιχώματος. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε καφέ ενώ κάνετε κάμπινγκ γιατί είναι γρήγορο και θα κρατήσει ζεστό τον καφέ ή το τσάι σας για ώρες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το κατακάθι του καφέ σας, να προσθέσετε ζεστό νερό και μετά να κλείσετε το καπάκι. Όταν ολοκληρώσετε τη συσκευασία της σκηνής κατασκήνωσης, το έμβολο θα είναι έτοιμο να πατηθεί και μπορείτε να είστε στο δρόμο σας. Δεν είναι πολύ πιο εύκολο από το Bodum Travel Tea and Coffee Press.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Espro Travel Coffee Press

Espro Travel Coffee Press

Ο σχεδιασμός αυτής της κομψής κούπας ταξιδιού είναι μόνο η αρχή για τον λόγο που κατατάσσεται ως η καλύτερη καφετιέρα. Το μονωμένο, ανοξείδωτο μπουκάλι με διπλά τοιχώματα δεν έχει κανένα πρόβλημα να διατηρεί τα ποτά σας ζεστά ενώ εξερευνάτε μια νέα πόλη ή κάνετε πεζοπορία σε ένα νέο μονοπάτι. Φτιάχνει 10 ουγγιές καφέ τη φορά, αλλά η κούπα ταξιδιού αποθηκεύει 15 ουγγιές καφέ. Αυτό που κάνει αυτή την ταξιδιωτική κούπα καφετιέρα πραγματικά μοναδική είναι το γεγονός ότι διαθέτει διπλό μικροφίλτρο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε την τολμηρή γεύση που αγαπάτε χωρίς να υπάρχουν επιπλέον λόγοι στην κούπα σας. Και μην ανησυχείτε, το καπάκι είναι στεγανό. Έτσι, είτε πρόκειται να κάνετε σκι στην Αυστρία είτε να κάνετε ποδήλατο στην Ταϊβάν, μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας με στυλ χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Ηλεκτρική φορητή μηχανή εσπρέσο CISNO

Φορητή μηχανή εσπρέσο Cisni

Αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη καφετιέρα με μπαταρία στην αγορά. Η φορητή μηχανή εσπρέσο CISNO Electric διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που κάνει το βραστό νερό παιχνιδάκι, ενώ η αντλία υψηλής πίεσης αναδεικνύει υπέροχες γεύσεις που δεν θα περιμένατε ποτέ από μια φορητή καφετιέρα. Μια πλήρης φόρτιση θα σας κάνει τρία φλιτζάνια εσπρέσο και μπορείτε επίσης να πάρετε μια εφεδρική μπαταρία εάν, για παράδειγμα, κάνετε κάμπινγκ στο Big Sur για το Σαββατοκύριακο και δεν μπορείτε να την επαναφορτίσετε σε τακτική βάση. Κάποια άλλα υπέροχα νέα είναι ότι μπορεί να τροφοδοτηθεί από τον φορτιστή αυτοκινήτου 12V, επομένως είναι η ιδανική καφετιέρα ταξιδιού για ταξίδια με αυτοκίνητο ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε. Σε αυτήν την περίπτωση, τα καλύτερα πράγματα έρχονται πραγματικά σε μικρές συσκευασίες.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καφετιέρα Presto MyJo Single Cup

Καφετιέρα Presto MyJo

Εάν είστε ένας μινιμαλιστής κατασκηνωτής που δεν του αρέσει να ταξιδεύει με πολλά περισσότερα από την αιώρα του και τα απαραίτητα, αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε το φλιτζάνι joe σας το πρωί, τότε αυτή είναι η καλύτερη φορητή καφετιέρα για εσάς. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτήν την καφετιέρα είναι ότι σας προσφέρει το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να φτιάξετε ένα μόνο φλιτζάνι καφέ χωρίς την τιμή των εμπορικών σημάτων όπως η Keurig. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε K-κύπελλα σε αυτή την καφετιέρα, αλλά έχετε επίσης την ελευθερία να παρασκευάσετε το δικό σας αγαπημένο μείγμα. Μόλις τοποθετήσετε το K-Cup ή το αγαπημένο σας κατακάθι καφέ στη θέση του, είναι τόσο εύκολο όσο να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού, να το συνδέσετε και μετά να το παρασκευάσετε. Μπορείτε να παρασκευάσετε 10, 8, ή 6 ουγγιές καφέ απευθείας σε ένα φλιτζάνι ή στην αγαπημένη σας κούπα ταξιδιού. Είναι δύσκολο να μην αγαπήσεις την καφετιέρα PrestoSingle Cup.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Φορητή καφετιέρα French Press KOHIPRESS

Γαλλική πρέσα καφέ Kohipress

Αυτή δεν είναι η τυπική σας ταξιδιωτική μηχανή εσπρέσο. Προφανώς η γεύση είναι απαράμιλλη λόγω της απότομης και υπό πίεση εμβόλου πρέσας πλήρους βύθισης. Εκτός από την υπέροχη γεύση, ο χρόνος παρασκευής είναι μόνο τρία λεπτά, μπορείτε να φτιάξετε ζεστό ή κρύο ρόφημα, το φίλτρο πλέγματος είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και ζυγίζει μόνο 12 ουγγιές. Για ταξίδια, μετά βίας θα προσθέσει βάρος στις χειραποσκευές σας και μπορεί εύκολα να χωρέσει στη θήκη του ποτηριού σας, επομένως είναι επίσης μια εξαιρετική φορητή καφετιέρα για ταξίδια με αυτοκίνητο, όπως όταν ξεκινάτε για το ταξίδι σας στην Κροατία ή όταν κάνετε campervan για να δείτε τα καλύτερα της Ισλανδίας. Η εταιρεία το σχεδίασε με γνώμονα τα ταξίδια, οπότε είτε χρειάζεστε μια καφετιέρα για κατασκήνωση, πεζοπορία, απόδραση το Σαββατοκύριακο ή οτιδήποτε άλλο, η φορητή καφετιέρα γαλλικού τύπου KOHIPRESS σας καλύπτει.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Παρασκευαστής Espresso Bialetti Moka Express

Παρασκευαστής Espresso Bialetti Moka Express

Ο Bialetti έχει δώσει σε εκατομμύρια ανθρώπους το προνόμιο να δοκιμάζουν τον τέλειο ιταλικό καφέ από τη δεκαετία του 1950. Αν και το μοναδικό του σχήμα οκτώ πλευρών δεν είναι πάντα το καλύτερο για backpacking, σίγουρα θα βελτιώσει τον καφέ σας. Επιλέξτε ένα μοντέλο 1, 3, 6, 9 ή 12 φλιτζανιών που θα σας προσφέρει πλούσιο εσπρέσο σε λιγότερο από 5 λεπτά. Είναι τόσο απλό όσο προσθέτουμε νερό, καφέ και θερμότητα και μετά απολαμβάνουμε. Ας το παραδεχτούμε, ένα νόστιμο φλιτζάνι ιταλικού καφέ όταν ταξιδεύετε στη Βενετία ή σε παρόμοια πόλη, μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Το Bialetti Moka Express σας επιτρέπει να φέρετε τη νοστιμιά στην άνεση του σπιτιού σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Primula Coffee Brew Buddy

Primula Coffee Brew Buddy

Δίνοντάς σας ένα φλιτζάνι καφέ σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, δεν είναι περίεργο που ονομάζεται η καλύτερη καφετιέρα για ταξιδιώτες. Πιθανώς η μικρότερη καφετιέρα που θα βρείτε, είναι αρκετά συμπαγής ώστε να χωράει στην τσέπη του ταξιδιωτικού σας μπουφάν ενώ ζυγίζει μόνο περίπου 1,15 ουγγιές. Το να φτιάξετε ένα φλιτζάνι καφέ είναι σχεδόν αβίαστο, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τα κατακάθια του καφέ σας και να τα ρίξετε με ζεστό νερό… σας επιτρέπει ακόμη και να τον παρασκευάσετε στην επιθυμητή ισχύ. Ο καθαρισμός είναι γρήγορος και εύκολος και απαιτεί μόνο να το βάλετε κάτω από το νερό για να αφαιρέσετε τα περιττά υπολείμματα καφέ και μετά να το πετάξετε στο πλυντήριο πιάτων. Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο φλιτζάνι καφέ, αλλά δεν χρειάζεστε όλα τα επιπλέον κουδουνάκια και σφυρίχτρες που συνήθως συνοδεύουν μια καφετιέρα, προτιμήστε το Primula Brew Buddy.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Πτυσσόμενος σταλάκτης καφέ σιλικόνης Kuissential

Kuissential πτυσσόμενος σταλάκτης καφέ σιλικόνης

Αν και το κόστος είναι φθηνό, η ποιότητα είναι κορυφαία. Επειδή το Kuissential Collapsible Silicone Coffee Dripper είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μεταφορά χημικών γεύσεων ή οσμών στον καφέ σας και είναι γνωστό ότι διαρκεί περισσότερο από τους πιο ακριβούς ομολόγους του από πορσελάνη. Αφού απολαύσατε τον υπέροχο καφέ σας, ξεβγάλτε το γρήγορα κάτω από το νεροχύτη και θα είναι σαν καινούργιο. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, καταρρέει σε λιγότερο από μια ίντσα, επομένως είναι εξαιρετικά εύκολο να το μεταφέρετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε με σακίδια στην Ευρώπη ή πηγαίνετε στο τροχόσπιτο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Kuissential Collapsible Silicone Coffee Dripper είναι ο τέλειος σύντροφος ταξιδιού.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Υβριδική μηχανή εσπρέσο Handpresso

Μηχανή Εσπρέσο Handpresso

Το Handpresso Wild Hybrid εγγυάται ότι δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσετε ξανά τη μέρα σας χωρίς εσπρέσο. Η δεξαμενή νερού είναι 50 χιλιοστόλιτρα και μπορείτε να προσθέσετε προγεμισμένους λοβούς ή το δικό σας αλεσμένο εσπρέσο. Αφού όλα είναι στη θέση τους, απλώς αντλήστε το όπως θα κάνατε μια αντλία ποδηλάτου. Μπορεί να παράγει 232 PSI, που είναι σχεδόν διπλάσιο από το τυπικό PSI που απαιτείται για την παρασκευή εσπρέσο. Ο λεπτός σχεδιασμός κάνει το ταξίδι με το Handpresso παιχνιδάκι. Εάν δεν είστε ξένοι στις περιπέτειες νωρίς το πρωί, τότε θα πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε να πάρετε ένα Handpresso ή δύο.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Ευτυχώς, οι μέρες εμφάνισης στις εκδρομές με χασμουρητό τελείωσαν. Τώρα που γνωρίζετε την καλύτερη ταξιδιωτική καφετιέρα για εσάς, δεν θα θέλετε ποτέ να φύγετε από το σπίτι χωρίς αυτήν.

Διαβάστε επίσης:

καλύτερα Airbnbs στο Σάο Πάολο, Βραζιλία

καλύτερα αναμνηστικά Τζαμάικα από την Τζαμάικα

Τα καλύτερες ξυριστικές μηχανές για ταξίδια

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.