You are currently viewing Οι 10 καλύτεροι υπνόσακοι για backpacking (2023)

Οι 10 καλύτεροι υπνόσακοι για backpacking (2023)

Τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει μια υπαίθρια περιπέτεια πιο γρήγορα από μια άβολη, παγωμένη νύχτα «ύπνου». Μετά από μια κουραστική μέρα απολαμβάνοντας τη φύση, το καλύτερο συναίσθημα είναι να χουχουλιάζετε σε έναν ζεστό, άνετο υπνόσακο. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί υπνόσακοι στην αγορά που διαφημίζονται ως οι καλύτεροι, επομένως μπορεί να είναι τρομακτικό να κάνετε μια επιλογή. Για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια απόφαση, εξετάσαμε και δοκιμάσαμε τους καλύτερους υπνόσακους πλάτης για εσάς και τους παραθέσαμε παρακάτω.

Συγκριτικός Πίνακας των Καλύτερων Υπνόσακων Backpacker

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες μάρκες υπνόσακους για backpacking. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε έναν καλό υπνόσακο

Ένα πράγμα που μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο είναι να δώσετε προτεραιότητα στο τι είναι πιο σημαντικό για εσάς σε έναν υπνόσακο. Για παράδειγμα, εάν απλώς δοκιμάζετε ολόκληρο το κάμπινγκ ή δεν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό, μπορεί να θέλετε να είστε σε επιφυλακή για τους καλύτερους υπνόσακους κάτω των 100 δολαρίων. Ή αν ταξιδεύετε συχνά με σακίδιο και ο υπνόσακος σας είναι στο τελευταίο πόδι, αλλά τώρα ταξιδεύετε πάντα με τον αγαπημένο σας, ίσως θέλετε να δείτε τους καλύτερους υπνόσακους 2 ατόμων.

Ο καθένας έχει διαφορετικό στυλ ταξιδιού, αλλά εδώ είναι μερικά γενικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προσθέσετε έναν υπνόσακο στη συλλογή ειδών ταξιδιού σας…

1. Ισχύς πλήρωσης

Η ισχύς πλήρωσης μετρά την ποιότητα της μόνωσης προς τα κάτω. Η υψηλότερη ισχύς πλήρωσης είναι περίπου 900 και η χαμηλότερη είναι περίπου 300. Μια υψηλότερη ισχύς πλήρωσης θα συμπιέσει περισσότερο και θα ζυγίσει λιγότερο από μια χαμηλότερη ισχύ πλήρωσης. Η ισχύς πλήρωσης 800 θεωρείται συνήθως υψηλής ποιότητας και αυτές οι σακούλες θα είναι πιο ακριβές. Αλλά, ειδικά αν δεν πρόκειται να κάνετε backpack ή κάμπινγκ σε κρύο καιρό, μπορεί να είστε εντάξει με ισχύ πλήρωσης 500-600. Είναι πιθανό να είναι ακόμα ένας υπέροχος υπνόσακος, αλλά η αναλογία ζεστασιάς προς βάρος δεν θα είναι τόσο καλή.

2. Βάρος πλήρωσης

Αυτή είναι η ποσότητα μόνωσης που γεμίζεται σε έναν υπνόσακο. Εάν συγκρίνετε μερικούς διαφορετικούς υπνόσακους, αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο να γνωρίζετε. Όταν εξετάζετε το βάρος πλήρωσης, εξετάστε επίσης το κόψιμο / στυλ. Ένας υπνόσακος τύπου μούμιας με βάρος πλήρωσης 16 ουγκιών θα είναι διαφορετικός από έναν ημι-ορθογώνιο υπνόσακο με το ίδιο βάρος πλήρωσης.

3. Μόνωση

Όσον αφορά τη ζεστασιά, να έχετε κατά νου ότι οι υπνόσακοι με πολύ εσωτερικό χώρο είναι λιγότερο αποτελεσματικοί επειδή το σώμα σας πρέπει να ζεστάνει μεγαλύτερη περιοχή. Επίσης, όσο μεγαλύτερη είναι η μόνωση, τόσο πιο ζεστός θα είναι ο υπνόσακος λόγω της ικανότητάς του να παγιδεύει θερμότητα.

Οι δύο κύριοι τύποι μόνωσης είναι οι κάτω και οι συνθετικές, και οι δύο έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Η συνθετική μόνωση είναι συνήθως φθηνότερη και αποδίδει καλύτερα από την κάτω όταν είναι υγρή. Ωστόσο, οι συνθετικές τσάντες τείνουν να είναι πιο βαριές και πιο ογκώδεις από τις πουπουλένιες τσάντες. Το Down είναι πιο ακριβό, αλλά συμπιέζει περισσότερο, έχει καλύτερη αναλογία ζεστασιάς προς βάρος και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (αν το φροντίσετε σωστά).

4. Αξιολόγηση εποχής / θερμοκρασίας

Σκεφτείτε τον τύπο του κάμπινγκ που σας αρέσει να κάνετε. Αν ψάχνετε για τους καλύτερους υπνόσακους για ζεστό καιρό, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον υπνόσακο τριών εποχών. Ωστόσο, εάν ετοιμάζεστε να κατασκηνώσετε σε χαμηλές θερμοκρασίες, να ξέρετε ότι οι βαθμολογίες θερμοκρασίας σε έναν υπνόσακο μπορεί να είναι υπερβολικές. Ακριβώς επειδή ένας υπνόσακος λέει ότι έχει βαθμολογία θερμοκρασίας 20°F, δεν σημαίνει ότι θα νιώσετε άνετα αν η θερμοκρασία πέσει στους 20 βαθμούς. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να προσθέσετε περίπου 15°F σε οποιαδήποτε τιμή θερμοκρασίας και αυτή είναι η χαμηλότερη θερμοκρασία στην οποία θα νιώσετε άνετα στον υπνόσακο. Αν ψάχνετε για τον καλύτερο καλοκαιρινό υπνόσακο και σκέφτεστε να φέρετε μαζί σας την αιώρα του κάμπινγκ αντί για σκηνή,

5. Στυλ

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι τσαντών στην αγορά, επομένως είναι απλώς θέμα να βρείτε τι θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Για παράδειγμα, εάν ταξιδεύετε πάντα με το αγαπημένο σας άλλο, δείτε τις επιλογές για τον καλύτερο υπνόσακο για ζευγάρια.

Εάν είστε γυναίκα, να ξέρετε ότι ο καλύτερος γυναικείος υπνόσακος είναι πιθανό να διαφέρει πολύ από τον καλύτερο για τους άνδρες ή έναν υπνόσακο unisex. Ενώ ορισμένες εταιρείες μπορεί να αναφέρουν τους γυναικείους υπνόσακους στην κατηγορία ή το μέγεθος “κοντό”, οι γυναικείες υπνόσακοι τείνουν να κόβονται διαφορετικά. Μπορεί να είναι πιο στενά στους ώμους και πιο φαρδιά στους γοφούς ενώ έχουν λίγο περισσότερη μόνωση.

Όταν μιλάμε για στυλ γενικά, οι υπνόσακοι τύπου μούμιας θα έχουν λιγότερο χώρο για κίνηση. Εάν δεν κινείστε συχνά όταν κοιμάστε, αυτή μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Ωστόσο, εάν έχετε την τάση να κοιμάστε ανήσυχοι, ο υπνόσακος σε σχήμα κουταλιού ή ημι-ορθογώνιος υπνόσακος μπορεί να είναι πιο άνετος για εσάς.

6. Ανθεκτικότητα στο νερό

Ας ελπίσουμε ότι δεν βρέχει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο κάμπινγκ, αλλά είναι πάντα καλύτερο να είστε προετοιμασμένοι, επομένως είναι καλή ιδέα να έχετε έναν υπνόσακο επεξεργασμένο με ανθεκτικό υδατοαπωθητικό (γνωστός και ως DWR). Αυτό επιτρέπει στο νερό να κυλήσει στο κέλυφος του υπνόσακου αντί να εμποτιστεί στο υλικό. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η θεραπεία θα χρειαστεί τελικά να επαναληφθεί. Ο υγρός καιρός είναι ένας από τους μοναδικούς τομείς όπου η συνθετική μόνωση είναι καλύτερη επιλογή από το κάτω μέρος. Τα πουπουλένια φτερά τείνουν να χάνουν την ικανότητά τους να μονώνουν όταν είναι βρεγμένα.

7. Βάρος / Συμπιεστότητα

Ένας βαρύς / ογκώδης υπνόσακος θα παλιώσει γρήγορα. Ναι, είναι σημαντικό να σας κρατά ζεστούς, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η πλάτη σας δεν θα πονέσει από το να κουβαλάτε έναν βαρύ ύπνο στο σακίδιο σας. Όταν αγοράζετε τον νέο σας υπνόσακο, προσέξτε τον όγκο του σακιδίου σας και τη συμπιεστότητα του υπνόσακου, ώστε να μην καταλήξει να πιάνει πολύ χώρο στην τσάντα σας.

Κριτικές για τις καλύτερες σακίδιο ύπνου

Έχοντας όλα αυτά υπόψη, εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους ελαφρούς υπνόσακους στην αγορά σήμερα.

Υπνόσακος REI Co-op Magma 10

Υπνόσακος REI Co-op Magma 10

Αξιολόγηση θερμοκρασίας: 10°F
Βάρος: 2 λίβρες.
Γέμισμα: 850-γεμάτο πούπουλο χήνας

Ένας από τους καλύτερους ελαφρούς υπνόσακους στην αγορά, ο υπνόσακος REI Co-op Magma 10 έχει σχεδόν τέλεια αναλογία ζεστασιάς προς βάρος. Το αδιάβροχο πούπουλο χήνας 850-fill-power και η εύκαμπτη επένδυση 15 ντενιέ δημιουργούν μια εξαιρετικά ζεστή αίσθηση που θα είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε ταξίδι κάμπινγκ. Ο υπνόσακος έχει σχεδιαστεί για να έχει εφαρμοστή σιλουέτα και τραπεζοειδές κουτί ποδιών για επιπλέον άνεση. Υπάρχει ακόμη και μια κουκούλα με περίγραμμα που βοηθά στη διατήρηση της ζεστασιάς, η οποία έχει επίσης αρκετό χώρο για ένα μαξιλάρι. Ο σάκος αντικειμένων του έχει διαστάσεις μόνο 7,5″ x 15″, καθιστώντας το ιδανικό μέγεθος για να χωρέσει στο σακίδιο ταξιδιού σας. Με βαθμολογία θερμοκρασίας 10°F και βάρος μόλις δύο κιλά, ο υπνόσακος REI Co-op Magma 10 είναι ένας από τους καλύτερους υπνόσακους για κάμπινγκ που θα βρείτε.

Προβολή στο REI

Υπνόσακος Western Mountaineering UltraLite 20

Υπνόσακος Western Mountaineering UltraLite 20

Αξιολόγηση θερμοκρασίας: 20°F
Βάρος: 1 λίβρα 13 oz.
Γέμισμα: 850-γεμάτο πούπουλο χήνας

Ανάμεσα στις καλύτερες μάρκες υπνόσακων στην αγορά, η Western Mountaineering έχει έναν ακόμη νικητή με τον υπνόσακο UltraLite 20. Αυτός ο υπνόσακος του βασιλικού μπλε έχει βαθμολογία θερμοκρασίας 20°F και είναι γεμάτος με 16 ουγγιές υψηλής συμπίεσης 850 γεμίσματος. Το κέλυφος όχι μόνο αναπνέει, αλλά είναι και αδιάβροχο, επομένως θα προστατεύεστε από τη συμπύκνωση είτε εξερευνάτε τα Απαλάχια Όρη είτε ταξιδεύετε στο Big Sur. Ο υπνόσακος διαθέτει αλληλένδετους σωλήνες έλξης και ένα κολάρο που τυλίγεται γύρω από το λαιμό σας για να διατηρεί τη ζεστασιά. Αυτός ο εκπληκτικός υπνόσακος έχει περίμετρο ποδιών 38″ και περίμετρο ώμου 59″. Σχεδιασμένο για να διαρκεί για χρόνια, αυτό είναι από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές υπνόσακου πεζοπορίας.

Προβολή στο Amazon

Υπνόσακος Nemo Disco 30

Υπνόσακος Nemo Disco 30

Αξιολόγηση θερμοκρασίας: 30°F
Βάρος: 2 λίβρες. 5 ουγκιές.
Γέμισμα: 650-γεμίζω κάτω

Αν χρειάζεστε τον καλύτερο υπνόσακο 3 εποχών για το επόμενο ταξίδι σας, φροντίστε να δείτε τον υπνόσακο Nemo Disco 30. Με βάρος πλήρωσης 15 ουγγιές, το Nikwax Hydrophobic Down 650 γεμίζει έναν εξαιρετικά ελαφρύ αλλά πολύ ζεστό υπνόσακο. Όπως αναμενόταν από όλες τις καλύτερες επιλογές υπνόσακου για κρύο καιρό, υπάρχει μια διπλωμένη κουβέρτα που μπορείτε να την τοποθετήσετε γύρω από το λαιμό και το πρόσωπό σας για άνεση και ζεστασιά. Το σχήμα κουταλιού του υπνόσακου προσφέρει ευρύτερα ανοίγματα στις περιοχές των γονάτων και των ώμων, ιδανικά για πλευρικούς στρωτήρες. Ο υπνόσακος Nemo Disco 30 διατίθεται σε δύο επιλογές μεγεθών – μια κανονική επιλογή που μπορεί να χωρέσει οποιονδήποτε έως 6′ και μια μακριά επιλογή που μπορεί να φιλοξενήσει οποιονδήποτε έως 6’6”. Αυτός ο υπνόσακος ζυγίζει δύο κιλά πέντε ουγγιές και έχει εύκρατη βαθμολογία 30°F. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην πίσω χώρα,

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Υπνόσακος Kelty Cosmic 20

Υπνόσακος Kelty Cosmic Down 20

Αξιολόγηση θερμοκρασίας: 20°F
Βάρος: 2 λίβρες. 6,6 oz.
Γέμισμα: 600-γεμίζω κάτω

Είτε υπάρχει ήλιος, βροχή ή χιόνι έξω από τη σκηνή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνετε ζεστοί και στεγνοί στον υπνόσακο Kelty Cosmic Down 20. Αυτός ο υπνόσακος υψηλής απόδοσης σε στυλ μούμιας διαθέτει υδρόφοβο DriDown™ 600 γεμισμάτων που σημαίνει γρήγορο στέγνωμα και προστασία από την υγρασία έναντι των στοιχείων. Μαζί με το γέμισμα, ο υπνόσακος είναι επίσης εξοπλισμένος με ένα 50D ανθεκτικό κέλυφος από πολυεστέρα ripstop και μια επένδυση ταφτά από πολυεστέρα 50D. Η θερμική κουκούλα, το επάνω κολάρο και το κιβώτιο ποδιών με φυσική εφαρμογή είναι πρόσθετα χαρακτηριστικά που τον κάνουν έναν πολύ δημοφιλή υπνόσακο. Μερικοί θεωρούν ότι αυτός είναι ο καλύτερος υπνόσακος για backpacking λόγω του μεγέθους του (με βάρος μόνο περίπου δύο λίβρες 13 ουγκιές) και επειδή γεμίζει σε περίπου 14″ x 8″. Οι καλοί υπνόσακοι είναι δύσκολο να βρεθούν,

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Υπνόσακος The North Face Furnace 20

Υπνόσακος The North Face Furnace 20

Αξιολόγηση θερμοκρασίας: 20°F
Βάρος: 2 λίβρες. 10 ουγκιές.
Πλήρωση: 600-γεμίσεις ProDown

Όταν πρόκειται να βρείτε τον καλύτερο υπνόσακο για κάμπινγκ, το North Face Furnace 20 είναι κάτι που πρέπει να δείτε. Ένα από τα πράγματα που κάνει αυτόν τον ελαφρύ υπνόσακο ξεχωριστό είναι ότι έχει λιγότερο κωνικό κόψιμο που επιτρέπει περισσότερο χώρο για κίνηση. Ακόμη και με λιγότερο κωνικό κόψιμο, είναι μονωμένο με αδιάβροχο ProDown™ 600 γεμισμάτων, το οποίο αποτρέπει την εξωτερική υγρασία και την υγρασία, ενώ στεγνώνει επίσης πιο γρήγορα από το παραδοσιακό πούπουλο. Για να βοηθήσει με τη ζεστασιά, η συνθετική μόνωση Heatseeker™ Eco στρώνει το κάτω πλαίσιο για να εξαλείψει τα κρύα σημεία. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο υπνόσακος περιλαμβάνει επίσης κολάρο και εντοιχισμένη κουκούλα. Με βάρος μόνο δύο λίβρες, δεκαπέντε ουγγιές, το North Face Furnace 20 θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας όταν σκέφτεστε έναν νέο υπνόσακο.

Προβολή στο REI

Υπνόσακος Marmot Trestles Elite Eco 20

Υπνόσακος Marmot Trestles Elite Eco 20

Αξιολόγηση θερμοκρασίας: 20°F
Βάρος: 2 λίβρες. 7 ουγκιές.
Γέμισμα: Συνθετικές ίνες HL-ElixR

Το Marmot Trestles Elite Eco 20 αξίζει τη θέση του ανάμεσα στους καλύτερους υπνόσακους backpacking. Παρόλο που ζυγίζει μόνο δύο λίβρες, επτά ουγγιές είναι γεμάτο με ένα κιλό, εννέα ουγγιές συνθετικής μόνωσης HL-ElixR™ για να του δώσει μια ζεστή αίσθηση χωρίς συμβιβασμούς στη συμπιεστότητα ή το βάρος. Αυτός ο υπνόσακος είναι κατασκευασμένος από 100% ανακυκλωμένα υλικά και είναι κατασκευασμένος με στρώμα κουβέρτας στο κάτω μέρος για άνετη αίσθηση, μαζί με κυματοειδή κατασκευή στο επάνω μέρος για μεγιστοποίηση της ζεστασιάς και της σοφίτας. Αυτός ο υπνόσακος έχει θηλιές και περιλαμβάνει τσάντα αποθήκευσης και σάκο αντικειμένων. Υπάρχει ακόμη και μια εξωτερική τσέπη αποθήκευσης για πράγματα όπως ο προβολέας πεζοπορίας, τα κλειδιά ή η μικρή φορητή κάμερα. Αυτός ο υπνόσακος τριών εποχών είναι ο τέλειος σύντροφος για το επόμενο ταξίδι σας με σακίδιο.

Προβολή στο REI

Υπνόσακος Big Agnes Anvil Horn 15

Υπνόσακος Big Agnes Anvil Horn 15

Αξιολόγηση θερμοκρασίας: 15°F
Βάρος: 2 λίβρες. 5 ουγκιές.
Γέμισμα: 650-γεμίζω κάτω

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο χειμερινό υπνόσακο, ο υπνόσακος Big Agnes Anvil Horn 15 σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σας. Η ισχύς πλήρωσης DownTek 650 απωθεί το νερό ενώ διατηρεί την τιμή μόνωσής του για να σας κρατά ζεστούς ακόμα και σε πιο ψυχρές θερμοκρασίες. Αυτός ο υπνόσακος με θερμοκρασία 15°F είναι ημι-ορθογώνιος που προσφέρει περισσότερο χώρο ύπνου και υπάρχει ακόμη και ένα ενσωματωμένο μανίκι Flex Pad στο κάτω μέρος. Η θερμική του απόδοση αυξάνεται χάρη στην κατασκευή Insotect Flow™ και τη βελτιωμένη σιλουέτα. Ο υπνόσακος Big Agnes Anvil Horn 15 περιλαμβάνει εσωτερικές θηλιές (για την επένδυση υπνόσακων) και εξωτερικές (για αποθήκευση ή στέγνωμα) και συνοδεύεται από διχτυωτό σάκο αποθήκευσης και σάκο από πολυεστέρα ripstop. Με μια σειρά από χαρακτηριστικά για να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας στο κάμπινγκ παιχνιδάκι,

Προβολή στο REI

Υπνόσακος Marmot Hydrogen 30

Υπνόσακος Marmot Hydrogen 30

Αξιολόγηση θερμοκρασίας: 30°F
Βάρος: 1 λίβρα. 11 ουγκιές.
Γέμισμα: πούπουλο χήνας 800 γεμίσματος

Ανατρέποντας τη ζυγαριά μόνο με ενάμισι κιλό, αν χρειάζεστε τον καλύτερο εξαιρετικά ελαφρύ υπνόσακο για την επόμενη περιπέτειά σας, ρίξτε μια ματιά στον υπνόσακο Marmot Hydrogen 30. Κάθε στρώμα αυτού του υπνόσακου έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά άνετα. Το εξαιρετικά ελαφρύ κέλυφος ripstop νάιλον Pertex Microlight 20D έχει υδατοαπωθητικό φινίρισμα βαρέως τύπου και το πιστοποιημένο πούπουλο χήνας 800 γεμίσματος με επεξεργασία Down Defender προσφέρει βελτιωμένη αντοχή στο νερό σε υγρές συνθήκες. Επιπλέον, τα κυρτά αλλά λεία διαφράγματα μειώνουν τη μετατόπιση του κάτω. Η τσάντα περιλαμβάνει επίσης ένα γκαράζ με φερμουάρ, μια εσωτερική τσέπη αποθήκευσης και δύο θηλιές, καθώς και ένα σάκο για τα πράγματα και ένα σάκο αποθήκευσης. Είτε ελέγχετε μια από τις καλύτερες πεζοπορίες στον κόσμο από τη λίστα με τα καλάθι σας είτε αντιμετωπίζετε το Great Ocean Walk, θα λατρέψετε να στριμώξετε στον υπνόσακο Marmot Hydrogen 30.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Υπνόσακος REI Co-op Radiant 19

Υπνόσακος REI Co-op Radiant 19

Αξιολόγηση θερμοκρασίας: 19°F
Βάρος: 2 λίβρες. 8 ουγγιές.
Γέμισμα: 600-γεμίσματα πάπια κάτω

Ανάμεσα στους καλύτερους υπνόσακους για στρωτήρες πολλαπλών θέσεων, αυτός ο σάκος επαινείται για την εφαρμογή του από τους ώμους μέχρι τους γοφούς. Διαθέτει επίσης πολλά άλλα βασικά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να είναι μία από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές συμπαγών υπνόσακων. Το μοντέλο κανονικού μεγέθους ζυγίζει δύο λίβρες, οκτώ ουγγιές ενώ συμπιέζεται σε μόλις 6,3 λίτρα. Με βαθμολογία θερμοκρασίας 19°F, είναι μια εξαιρετική επιλογή τριών εποχών. Περιλαμβάνει ένα 600-fill-power duck down και ένα υδατοαπωθητικό ripstop νάιλον. Η REI έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να διατηρήσει τη ζεστασιά, σχεδιάζοντας τον υπνόσακο με μονωμένο σιγαστήρα προσώπου, κουκούλα με περίγραμμα και σωλήνα έλξης πλήρους μήκους. Υπάρχει μια τσέπη αποθήκευσης κάτω από το γιακά και μπορείτε να τη συσκευάσετε στην παρεχόμενη νάιλον θήκη. Όταν πρόκειται για τον καλύτερο υπνόσακο για τα χρήματα, ο υπνόσακος REI Co-op Radiant 19 είναι σίγουρα από τους καλύτερους.

Προβολή στο REI

Υπνόσακος Mountain Hardwear Lamina Z

Υπνόσακος Mountain Hardwear Lamina Z

Αξιολόγηση θερμοκρασίας: 22°F
Βάρος: 2 λίβρες. 11 ουγκιές.
Γέμισμα: Συνθετικές ίνες Thermal Q

Ψάξατε για τον καλύτερο οικονομικό υπνόσακο; Το Mountain Hardwear Lamina Z είναι υψηλής ποιότητας χωρίς να σπάει τα όρια. Αυτός ο υπνόσακος σε στυλ μούμιας έχει βαθμολογία θερμοκρασίας 22°F και η μόνωση έχει τοποθετηθεί στρατηγικά για να συγκεντρώνει τη ζεστασιά στις πιο σημαντικές περιοχές. Η αποκλειστική συγκολλημένη κατασκευή Lamina βοηθά στην εξάλειψη των ψυχρών σημείων και στη μεγιστοποίηση της σοφίτας. Το εξαιρετικά ελαφρύ νάιλον κέλυφος απωθεί το νερό ενώ η επένδυση από πολυεστέρα απομακρύνει την υγρασία. Εάν ο υπνόσακος ζεσταίνεται λίγο, το φερμουάρ σε όλο το μήκος έχει διπλούς ολισθητήρες για να διευκολύνει τον αερισμό. Αποκορύφωμα των καλύτερων φθηνών υπνόσακων της αγοράς, το Mountain Hardwear Lamina Z θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή εργαλείων ταξιδιού σας.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Η εξισορρόπηση της άνεσης, της ευκολίας, της τιμής, της ζεστασιάς και του βάρους μπορεί να είναι πολύ δύσκολη όταν εξετάζετε έναν υπνόσακο. Όταν επιλέγετε να φέρετε μαζί οποιονδήποτε από αυτούς τους υπνόσακους υψηλής ποιότητας στην επόμενη περιπέτειά σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι οι νύχτες σας θα είναι γεμάτες με ζεστό, ξεκούραστο, άνετο ύπνο κάτω από τα αστέρια.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτεροι διπλοί υπνόσακοι για ζευγάρια

Τα καλύτερα πουπουλένια μπουφάν

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.