You are currently viewing 10 Καλύτερες σκηνές Backpacking (2023)

10 Καλύτερες σκηνές Backpacking (2023)

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συνδεθείτε με τη φύση από το κάμπινγκ. και η σκηνή σας μπορεί πραγματικά να κάνει ή να χαλάσει το ταξίδι σας. Είτε ψάχνετε για την καλύτερη χειμερινή σκηνή, την καλύτερη αναδυόμενη σκηνή ή οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσο, θα υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές.

Γνωρίζουμε ότι οι πραγματικά καλές σκηνές backpack μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν και η αναζήτηση μπορεί να είναι συντριπτική, γι’ αυτό δημιουργήσαμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη ελαφριά σκηνή για το στυλ του ταξιδιού σας.

Οι κορυφαίες επιλογές μας: Εάν είστε μινιμαλιστής και ταξιδεύετε σόλο, τότε η καλύτερη σκηνή για 1 άτομο είναι η ALPS Mountaineering Lynx 1P . Οι backpackers που θέλουν λίγο περισσότερο χώρο ή ταξιδεύουν με έναν σύντροφο θα πρέπει να κοιτάξουν το NEMO Dagger 2P καθώς είναι η καλύτερη σκηνή για 2 άτομα. Η καλύτερη σκηνή 4 ατόμων είναι η Coleman Sundome 4P και η καλύτερη οικογενειακή σκηνή είναι η Coleman Montana 8P .

Διάγραμμα σύγκρισης των καλύτερων σκηνών για σακίδιο

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες σκηνές για κάμπινγκ. Κάντε κλικ στο όνομα της σκηνής για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι κάνει την καλύτερη σκηνή backpacking για εσάς;

Ο καθένας έχει διαφορετικές ταξιδιωτικές ανάγκες και υπάρχουν πολλές καλές σκηνές στην αγορά, αλλά αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε τη σκηνή σας…

1. Χωρητικότητα

Με πόσα άτομα ταξιδεύετε και πόσο εξοπλισμό θα έχετε; Εάν ταξιδεύετε μόνοι σας και μινιμαλιστικά, τότε οποιαδήποτε από τις καλύτερες σκηνές κάμπινγκ για 1 άτομο θα είναι κατάλληλη για εσάς. Οι σκηνές δύο ατόμων τείνουν να πωλούν τα καλύτερα επειδή προσφέρουν περισσότερο εσωτερικό χώρο, αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά ελαφριές.

Εάν έχετε μια σκηνή τριών ή τεσσάρων ατόμων και υπάρχουν τρεις ή τέσσερις κατασκηνωτές με τα ταξιδιωτικά τους σακίδια, σίγουρα θα έχει λίγο κόσμο, αλλά αυτές οι σκηνές μεγέθους μπορεί να είναι εξαιρετικά πρακτικές εάν δύο ή τρία άτομα θέλουν λίγο επιπλέον χώρο.

Εάν ταξιδεύετε με την οικογένειά σας ή μια μεγάλη ομάδα και θέλετε όλοι στον ίδιο χώρο, παραλείψτε τις μικρότερες σκηνές και αναζητήστε τις καλύτερες οικογενειακές σκηνές backpacking.

2. Σχέδιο / Χαρακτηριστικά

Ορισμένες σκηνές κατασκευάζονται με γνώμονα την ευκολία και την πρακτικότητα και άλλες έχουν σχεδιαστεί για να είναι μινιμαλιστικές. Ως γενικός εμπειρικός κανόνας, όσο περισσότερα χαρακτηριστικά έχει η σκηνή, τόσο περισσότερο θα ζυγίζει.

Ο σχεδιασμός της σκηνής μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην εμπειρία σας. Για παράδειγμα, ορισμένες σκηνές έχουν συμμετρικό και ορθογώνιο πάτωμα, ώστε όλοι να μπορούν να ξαπλώσουν παράλληλα χωρίς πρόβλημα. Άλλες σκηνές είναι πιο στενές στο κάτω μέρος, οπότε είναι πιο πιθανό να καταλήξετε να παίξετε footsies 🙂

Το σχήμα της σκηνής δεν θα επηρεάσει μόνο το πόδι και το κεφάλι, αλλά και τον τρόπο που αποδίδει στον άνεμο. Οι σκηνές Dome είναι οι πιο κοινές σκηνές backpacking και είναι καλύτερες σε υψηλότερους ανέμους.

3. Πόρτες & Προθάλαμοι

Αυτό είναι ένα άλλο θέμα ευκολίας που μερικοί άνθρωποι δεν εξετάζουν. Εάν τουλάχιστον δύο άτομα κατασκηνώνουν, δύο πόρτες και δύο προθάλαμοι διευκολύνουν τα πάντα, ώστε να μην σέρνεστε πάνω από το άλλο άτομο ή να μπερδεύετε τα πράγματα στον προθάλαμο.

Ενώ μερικοί άνθρωποι είναι εντάξει με το να κρατούν τα ταξιδιωτικά τους παπούτσια και το σακίδιο τους έξω, άλλοι όχι, επομένως το μέγεθος των προθαλάμων είναι επίσης σημαντικό ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα φέρετε και τι θέλετε να αποθηκεύσετε σε αυτούς.

4. Ανθεκτικότητα

Ενώ οι καλύτερες πολύ ελαφριές σκηνές κάμπινγκ είναι εξαιρετικά εύκολο να ταξιδέψετε, έχετε κατά νου ότι τα ελαφρύτερα υλικά μπορεί να τις κάνουν λιγότερο ανθεκτικές. Εάν γνωρίζετε ότι είστε σκληροί με τον εξοπλισμό κατασκήνωσης, σκεφτείτε να αγοράσετε μια σκηνή που χρησιμοποιεί παχύτερα υλικά, ώστε να διαρκεί λίγο περισσότερο για εσάς. Θα είναι λίγο πιο βαρύ από μια πολύ ελαφριά σκηνή κάμπινγκ, αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειάζεται να αγοράζετε μια νέα σκηνή κάθε τόσο.

Εάν γνωρίζετε ότι είστε πολύ προσεκτικοί με τον εξοπλισμό σας, τότε ακόμη και οι σκηνές με το μικρότερο βάρος θα πρέπει να σας ακολουθήσουν σε αμέτρητες περιπέτειες είτε εξερευνάτε μερικά από τα σπουδαία εθνικά πάρκα των ΗΠΑ είτε αντιμετωπίζετε τις καλύτερες πεζοπορίες στον κόσμο.

5. Ευκολία εγκατάστασης

Η συναρμολόγηση μιας σκηνής μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, συντριπτική και χρονοβόρα ανάλογα με τον τύπο, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι τύπο σκηνής αγοράζετε και πώς είναι η ρύθμιση. Οι ανεξάρτητες σκηνές διαθέτουν σύστημα σταθερού πόλου και συνήθως μπορούν να στηθούν γρήγορα και εύκολα σε διάφορες επιφάνειες. Οι σκηνές που δεν είναι ανεξάρτητες μπορεί να είναι πιο ελαφριές επειδή δεν έχουν σταθερό σύστημα πόλων, αλλά επειδή χρησιμοποιούν κοντάρια πεζοπορίας, πασσάλους και ράβδους τύπου για ρίψεις, η εγκατάσταση μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολη αν δεν ξέρετε τι κάνει. Επίσης, οι σκηνές που δεν είναι ανεξάρτητες χρειάζονται λίγο περισσότερο χώρο για να στήσουν.

6. Αποτύπωμα

Ένα αποτύπωμα θα προστατεύσει το πάτωμα της σκηνής σας, ώστε να διαρκέσει περισσότερο. Αν και οι περισσότερες από τις ελαφριές σκηνές δεν έχουν αποτύπωμα, είναι ένα εύκολο πρόσθετο. Θα προσθέσουν κάποιο επιπλέον βάρος στην τσάντα σας, αλλά μακροπρόθεσμα αποτελούν μια καλή επένδυση.

7. Προστασία

Όταν πηγαίνετε για το κάμπινγκ στο Big Sur, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να συμβεί είναι η βροχή να στάζει μέσα από τη σκηνή σας και τα πάντα να βραχούν. Η ποιότητα των υλικών και η αδιαβροχοποίηση συμβάλλουν σημαντικά στο πόσο καλά θα σας προστατεύσει η σκηνή. Οι σκηνές με δάπεδα τύπου μπανιέρας έχουν αδιάβροχη επένδυση που εμποδίζει την είσοδο νερού.

8. Βαθμολογία σεζόν

Το κλίμα και ο καιρός όπου σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη σκηνή σας εξαρτάται από τη βαθμολογία που χρειάζεστε. Οι σκηνές τριών εποχών είναι καλές για την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Αυτά είναι αυτά που τείνουν να είναι τα πιο ελαφριά και πιο εύκολα στη συσκευασία. Είναι τα πιο συνηθισμένα για backpacking σκηνές, ωστόσο δεν λειτουργούν καλά το χειμώνα. Αν γνωρίζετε ότι θα κατασκηνώσετε κάπου με κρύο και οι χιονοθύελλες είναι πιθανές, θα χρειαστείτε μια χειμερινή σκηνή ή μια σκηνή τεσσάρων εποχών. Οι καλύτερες σκηνές backpack 4 εποχών είναι πιο βαριές επειδή είναι πιο δυνατές και θα αντέχουν στα στοιχεία πολύ καλύτερα από μια σκηνή τριών εποχών.

9. Δυνατότητα συσκευασίας

Όσο πιο εύκολο είναι να πακετάρετε, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να επιστρέψετε στο μονοπάτι. Όχι μόνο πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος της σκηνής όταν είναι συσκευασμένη, αλλά εάν αγοράσετε μια ανεξάρτητη σκηνή, λάβετε υπόψη και το μήκος των πόλων.

10. Κατασκευή Τοίχων

Οι σκηνές διπλού τοιχώματος είναι οι πιο συνηθισμένες σκηνές backpacking. Έχουν ένα εσωτερικό στρώμα συνήθως κατασκευασμένο από πλέγμα και τμήματα υφάσματος, και η βροχή είναι το αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα. Οι σκηνές ενός τοιχώματος είναι πιο ελαφριές επειδή έχουν μόνο το ένα αδιάβροχο στρώμα, αλλά είναι πιο πιθανό να συλλέξουν συμπύκνωση σε ψυχρότερες συνθήκες. Οι σκηνές με διπλούς τοίχους τείνουν να είναι πιο εύχρηστες και λιγότερο δαπανηρές.

11. Βάρος

Το βάρος είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ταξιδεύετε. Εάν κάνετε μια πεζοπορία όπως το Great Ocean Walk της Αυστραλίας, τότε θα έχετε το σακίδιό σας για περισσότερα από 100 χιλιόμετρα και το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να πονάτε όταν υποτίθεται ότι θα έχετε μια έκρηξη. Τα κιλά και οι ουγγιές στο σακίδιο σας μπορούν να αθροιστούν γρήγορα. Όσο πιο ευρύχωρη είναι η σκηνή, τόσο πιο βαριά θα είναι, επομένως σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας και τι θα λειτουργήσει καλύτερα για το ταξίδι σας.

Κριτικές για τις καλύτερες σκηνές backpacking

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι οι καλύτερες σκηνές που μπορείτε να αγοράσετε:

NEMO Dagger 2P/3P

Σκηνή πλάτης Nemo Dagger

Με ύψος κορυφής 42,2 ίντσες, περισσότερος χώρος δεν σημαίνει περισσότερο βάρος για τη σκηνή Nemo Dagger 2P/3P. Με συσκευασμένο βάρος μόνο 3 λίβρες και 12 ουγγιές, αυτή η σκηνή τριών εποχών πρωτοπορεί ως η καλύτερη ελαφριά σκηνή backpacking. Για ευκολία, το πάτωμα των 31,1 τετραγωνικών ποδιών είναι συμμετρικό και όχι κωνικό και υπάρχουν δύο μεγάλοι προθάλαμοι για την αποθήκευση του εξοπλισμού σας. Υπάρχουν ακόμη και τσέπες φωτός πάνω από το κεφάλι, δικτυωτά πάνελ εξαερισμού και ενσωματωμένο πάνελ προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αυτή η ανεξάρτητη σκηνή με δύο πόρτες είναι εύκολο να στηθεί και περιλαμβάνει ακόμη και μια γραμμή τύπου, σάκο με κορδόνια περίσφιξης και κιτ επισκευής. Για τους μινιμαλιστές backpackers, μη διστάσετε να το στήσετε μόνο με τη μύγα, το αποτύπωμα και τα κοντάρια. Αν ψάχνετε για την καλύτερη σκηνή για backpacking, δεν γίνεται πολύ καλύτερη από το NEMO Dagger 2P/3P.

Έλεγχος στο Amazon Έλεγχος στο REI

Big Agnes Copper Spur HV UL2

Σκηνή κάμπινγκ Big Agnes Copper Spur

Αν ψάχνετε για μέγιστη αντοχή, το Big Agnes Copper Spur HV UL2 αναδεικνύει τις καλύτερες σκηνές για κάμπινγκ. Το ιδιόκτητο νάιλον αυξάνει την αντοχή στο σχίσιμο του υφάσματος κατά 25% και είναι 20% ισχυρότερο από τα τυπικά υλικά για να εγγυηθεί άφθονη ανθεκτικότητα. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την αποθήκευση, διαθέτει τσέπες πολυμέσων, τέσσερις εσωτερικές δικτυωτές τσέπες και οκτώ θηλιές σοφίτας. Επίσης η καλύτερη αδιάβροχη σκηνή στην αγορά, κάθε ραφή είναι ασφαλισμένη με αδιάβροχη ταινία. Έτσι, αν είστε θύμα κάποιας κακοκαιρίας, μην ανησυχείτε, αυτή η σκηνή θα σας καλύψει καλά.

Έλεγχος στο Amazon Έλεγχος στο REI

MSR Hubba Hubba NX 2P

MSR Hubba Hubba NX

Γνωστό για τις καλύτερες κριτικές για σκηνές backpacking, το MSR Hubba Hubba NX 2P κατατάσσεται συνεχώς μεταξύ των καλύτερων σκηνών κάμπινγκ 2 ατόμων που είναι διαθέσιμες. Η ανεξάρτητη σκηνή τριών εποχών σας προσφέρει χώρο δαπέδου 29 τετραγωνικών ποδιών, ύψος κορυφής 39 ιντσών, συν έναν προθάλαμο 17,5 τετραγωνικών ποδιών ενώ ζυγίζει μόνο 3,8 λίβρες. Οι δύο πόρτες και οι σχεδόν κάθετοι τοίχοι του το κάνουν να νιώθεις εξαιρετικά ευρύχωρο όταν κοιμάσαι ή απλά κάνεις παρέα. Διαθέτει επίσης διχτυωτούς πίνακες για διαπνοή μαζί με συμπαγή πάνελ για να σας κρατούν ζεστούς και να προστατεύουν την ιδιωτικότητά σας. Χρειάζεστε την καλύτερη σκηνή κάμπινγκ για την επόμενη περιπέτειά σας; Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το MSR Hubba Hubba NX 2P.

Έλεγχος στο Amazon Έλεγχος στο REI

Marmot Tungsten 2P

Σκηνή Κάμπινγκ Marmot Tungsten

Όταν ψωνίζετε για τις καλύτερες σκηνές πλάτης για 2 άτομα, φροντίστε να μην παραβλέψετε το Marmot Tungsten 2P. Είναι από τις σκηνές με την καλύτερη βαθμολογία γιατί συνδυάζει σχεδόν τέλεια χώρο, βάρος και τιμή. Έχει πλάτος 0,38 μέτρα, ύψος 0,17 μέτρα και μπορεί να αγωνιστεί σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Διαθέτει δύο πόρτες και δύο προθάλαμους για να προστατεύονται τα πάντα και όλοι από τα φαινόμενα. Και θα χαρείτε να μάθετε ότι η πολυεστερική του βροχή δεν θα κρεμάσει όταν βρέχει. Για να κερδίσετε πολλά χρήματα, η Marmot Tungsten 2P μπορεί απλώς να είναι η καλύτερη σκηνή backpacking για τα χρήματα, το βάρος και τον χώρο στην αγορά.

Έλεγχος στο Amazon Έλεγχος στο REI

Mountainsmith Morrison 2P

Σκηνή Backpacking Mountainsmith Morrison

Η ποιότητα των προϊόντων Mountainsmith σημαίνει ότι είναι μία από τις καλύτερες μάρκες σκηνών που υπάρχουν και το Morrison 2P σίγουρα ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία. Όταν πρόκειται για τις καλύτερες σκηνές 2 ατόμων, αυτή η σκηνή έχει σχεδόν οτιδήποτε θα μπορούσατε να ζητήσετε. Με ύψος αιχμής 43 ιντσών, 35 τετραγωνικά πόδια επιφάνειας δαπέδου και 17 τετραγωνικά πόδια χώρο προθάλαμου, είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τη βιωσιμότητα του Morrison 2P. Η ανεξάρτητη σκηνή τριών εποχών προσφέρει παράθυρα εξαερισμού, αντανακλαστικές γραμμές τύπου και σύνδεση με κλιπ για αναπνοή και μικρότερο βάρος. Για ευκολία, υπάρχουν εσωτερικές διχτυωτές τσέπες αποθήκευσης και μια αφαιρούμενη σοφίτα με γρανάζια. Μπορείτε να τα αποκτήσετε όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ένα χέρι και ένα πόδι, δίνοντάς του την τιμή της καλύτερης αξίας σκηνής για δύο άτομα.

Ελέγξτε στο Amazon

Coleman Sundome 4P

Coleman Sundome

Αν ψάχνατε ακούραστα τις καλύτερες σκηνές κάμπινγκ 4 ατόμων, η αναζήτησή σας έφτασε στο τέλος της. Και όχι μόνο αναδεικνύει τη λίστα με τις καλύτερες σκηνές 4 ατόμων, αλλά είναι επίσης γνωστή ως η καλύτερη φθηνή σκηνή backpacking παρόλο που δεν θυσιάζει την ποιότητα. Η σκηνή με θόλο έχει διαστάσεις 4 πόδια 11 ίντσες στο κέντρο και είναι 9 πόδια επί 7 πόδια. Η τέντα βροχής σας προσφέρει εξαιρετική προστασία και σκιά ενώ τα παράθυρα και ο αεραγωγός του εδάφους σας προσφέρουν άφθονο αερισμό. Η σκηνή είναι εξοπλισμένη με τσέπες αποθήκευσης για τον εξοπλισμό σας καθώς και κρίκους για να κρεμάτε ρούχα ή ακόμα και φανάρι. Η λειτουργία ηλεκτρικής θύρας πρόσβασης καθιστά τη λειτουργία του ηλεκτρισμού εξαιρετικά απλή. Οι ανεστραμμένες ραφές και τα συγκολλημένα δάπεδα εξασφαλίζουν τη θέση του ανάμεσα στις καλύτερες σκηνές κάμπινγκ και είναι βέβαιο ότι θα σας κρατήσουν στεγνούς σε όλη την περιπέτειά σας.

Ελέγξτε στο Amazon

ALPS Mountaineering Lynx 1P

Alps Mountaineering Lynx Camping Σκηνή

Το ALPS Mountaineering Lynx 1P είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά που το έχουν κατατάξει ανάμεσα στις καλύτερες σκηνές πλάτης για 1 άτομο. Όταν ψάχνετε για την καλύτερη σκηνή για 1 άτομο, μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές, αλλά από όλα λείπει απλώς μια κρίσιμη πτυχή. Λοιπόν, αυτή η σκηνή τα έχει όλα. Η ανεξάρτητη σκηνή είναι εξαιρετικά εύκολη στη ρύθμιση και είναι εξοπλισμένη με προθάλαμο, τσέπες αποθήκευσης και σοφίτα με εξοπλισμό. Είναι 7 πόδια 6 ίντσες επί 2 πόδια 8 ίντσες, έχει κεντρικό ύψος 36 ίντσες και έχει ελάχιστο βάρος 3 λίβρες 8 ουγγιές, έτσι ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είναι επίσης η καλύτερη εξαιρετικά ελαφριά σκηνή στην αγορά, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συνοδεύει.

Ελέγξτε στο Amazon

Kelty Grand Mesa 2P

Σκηνή πλάτης Kelty Grand Mesa

Η λίστα των καλών σκηνών κάμπινγκ δεν είναι πλήρης χωρίς το Kelty Grand Mesa 2P. Με ελάχιστο βάρος 4 λίβρες 1 ουγγιά, συγκαταλέγεται στις καλύτερες σκηνές backpacking λόγω της δυνατότητας συσκευασίας και των συμπαγών πτυσσόμενων πόλων του. Για λόγους διαβίωσης, θα έχετε επιφάνεια δαπέδου 30 τετραγωνικά πόδια, ύψος 43 ίντσες, καθώς και έναν προθάλαμο 6 ποδιών. Η ρύθμιση γίνεται χωρίς άγχος λόγω της χρωματικής κωδικοποιημένης κατασκευής κλιπ, δόξα τω Θεώ 🙂 Αυτή η σκηνή τριών εποχών είναι ιδανική αν θέλετε μια σκηνή premium χωρίς επιπλέον κόστος. Για την καλύτερη ελαφριά σκηνή κάμπινγκ, φροντίστε να ελέγξετε το Kelty Grand Mesa 2P.

Ελέγξτε στο Amazon

Coleman Montana 8P

Σκηνή Coleman Montana

Η Coleman Montana 8P στέκεται περήφανα ως η καλύτερη οικογενειακή σκηνή κάμπινγκ. Αυτή η λίστα με τους λόγους για τους οποίους είναι η καλύτερη οικογενειακή σκηνή είναι ατελείωτη, οπότε θα αναφέρουμε μόνο τα κυριότερα σημεία. Με διαστάσεις 16 πόδια επί 7 πόδια και με κεντρικό ύψος 6 πόδια 2 ίντσες, υπάρχει περισσότερο από αρκετός χώρος για να είναι όλοι στην ομάδα άνετα. Έχει εξαιρετική αναπνοή με διχτυωτή οροφή και τρία παράθυρα, αλλά οι ανεστραμμένες ραφές του και οι πατενταρισμένες γωνιακές συγκολλήσεις θα σας κρατήσουν στεγνό σε περίπτωση βροχής. Η τέντα μυγών απλώνεται δίπλα από την πόρτα για να σας προσφέρει έναν χώρο τύπου βεράντας όπου μπορείτε να κάνετε παρέα με την οικογένειά σας ή να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας για να τα κρατήσετε στεγνά. Θα έχετε μια ηλεκτρική θύρα, οπότε δεν είναι πρόβλημα αν θέλετε να φέρετε φώτα ή τηλεόραση στη σκηνή. Όταν ταξιδεύετε με μια ομάδα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Coleman Montana 8P είναι η καλύτερη σκηνή για κάμπινγκ.

Ελέγξτε στο Amazon

Bryce 2P

Σκηνή Bryce 2P

Αυτή η πρόσφατα ενημερωμένη σκηνή έγινε γρήγορα best-seller καθώς έχει ονομαστεί η καλύτερη σκηνή για ελαφριά σακίδια. 7 ουγγιές ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο, το ελάχιστο βάρος του μόνο 2 λίβρες 10 ουγγιές εγγυάται τη θέση του ανάμεσα στις καλύτερες σκηνές για σακίδιο. Αυτή η σκηνή είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την αξία των χρημάτων σας. Το πλέγμα και η βροχή είναι και τα δύο 20 deniers ενώ το πάτωμα της σκηνής και το αποτύπωμα είναι 40 deniers. Διαθέτει στεγανοποίηση πυριτίου/PU 5.000 mm και οι πόλοι είναι κατασκευασμένοι από κράμα αλουμινίου της σειράς 7000. Το ορθογώνιο δάπεδο εκτείνεται 85 ίντσες επί 53 ίντσες και έχει ύψος 3 πόδια. Ο τέλειος σύντροφος για όλες τις υπαίθριες περιπέτειές σας, το Bryce 2P δεν μπορεί να θεωρηθεί ως η καλύτερη σκηνή για σακίδιο με υπερελαφριά.

Ελέγξτε στο Amazon

Τώρα που γνωρίζετε τις καλύτερες διαθέσιμες σκηνές κάμπινγκ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το επόμενο ταξίδι σας για κάμπινγκ θα είναι συναρπαστικό και άνετο.

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες σκηνές οροφής

Οι καλύτερες σκηνές κατασκήνωσης

Οι Καλύτερες Σόμπες Backpacking

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.