You are currently viewing Τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά πορτοφόλια για να κρατήσετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά σας (2023)

Τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά πορτοφόλια για να κρατήσετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά σας (2023)

Εφόσον έχετε το διαβατήριό σας και κάποια χρήματα, μπορείτε να ταξιδέψετε σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, επομένως είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα πράγματα προστατεύονται. Είτε είστε αρχάριος ταξιδιώτης είτε ειδικός, ένα καλό ταξιδιωτικό πορτοφόλι είναι απαραίτητο. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η αναζήτηση στο διαδίκτυο για τα «καλύτερα ταξιδιωτικά πορτοφόλια» μπορεί να είναι κουραστική και αγχωτική. Για να διευκολύνουμε τα πράγματα για εσάς και να έχετε περισσότερο χρόνο για να σχεδιάσετε την επόμενη περιπέτειά σας, εξετάσαμε μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια για ταξίδια στην αγορά και συμπεριλάβαμε αυτά που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε το νέο σας πορτοφόλι.

Συγκριτικό γράφημα των Καλύτερων Ταξιδιωτικών Πορτοφολιών

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια για ταξίδια. Κάντε κλικ στο όνομα του ταξιδιωτικού πορτοφολιού για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε σε ένα καλό πορτοφόλι ταξιδιού

Για να ξεκινήσετε, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε το καλύτερο πορτοφόλι διαβατηρίου…

1. Σχέδιο / Τσέπες

Στην αγορά υπάρχει μια ποικιλία από ταξιδιωτικά πορτοφόλια. Ορισμένα είναι σούπερ μινιμαλιστικά κρατώντας μόνο μερικά πράγματα και άλλα μπορούν να λειτουργήσουν ως πιο βολικό πορτοφόλι πλήρους μεγέθους ή τσαντάκι. Κάποια θα τα αποσυμπιέσετε και θα ανοίξουν σε στυλ ακορντεόν και άλλα θα ανοίξουν σαν φάκελος. Σκεφτείτε τι θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς, ανάλογα με το πόσα πράγματα θα χρειαστείτε να μεταφέρετε.

Εάν γνωρίζετε ότι χρειάζεται μόνο να έχετε μαζί σας το διαβατήριό σας, την κάρτα επιβίβασης και μερικές πιστωτικές κάρτες, τότε ένας μινιμαλιστικός σχεδιασμός θα μπορούσε να λειτουργήσει για εσάς. Εάν γνωρίζετε ότι ταξιδεύετε κάπου με όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα και πρέπει να φέρετε μαζί σας κάρτες επιβράβευσης επιβράβευσης καταστημάτων εκτός από όλα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα ή ταξιδεύετε με την οικογένειά σας και πρέπει να είστε σε θέση να έχετε πολλά διαβατήρια, επιβίβαση πάσες, ταυτότητες κ.λπ., τότε σκεφτείτε ένα πορτοφόλι με περισσότερες τσέπες.

Ανάλογα με το πού θα ταξιδέψετε και τον τύπο του νομίσματος που θα μεταφέρετε, σκεφτείτε εάν υπάρχει μια θήκη με φερμουάρ για κέρματα ή/και πολλές θέσεις για το νόμισμα. Για παράδειγμα, εάν ταξιδεύετε από τη Βόρεια Αμερική στο Παρίσι, μπορεί να είναι ωφέλιμο να έχετε δύο κουλοχέρηδες νομίσματος για να κρατάτε τα δολάρια ΗΠΑ ξεχωριστά από τα ευρώ σας. Επιπλέον, στις ΗΠΑ, το 1 και το 2 $ είναι χαρτονομίσματα, αλλά σε ευρώ είναι κέρματα, επομένως ίσως είναι πιο σημαντικό για εσάς να έχετε μια τσέπη με φερμουάρ στο πορτοφόλι του ταξιδιού σας.

2. Ανθεκτικότητα

Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή ενός πορτοφολιού μόνο επειδή είναι φθηνό και φαίνεται καλό. Ενώ υπάρχουν ορισμένα ποιοτικά πορτοφόλια φιλικά προς τον προϋπολογισμό στην αγορά, ορισμένες εταιρείες αρκούνται στην πώληση φθηνών, χαμηλής ποιότητας προϊόντων. Όταν επιλέγετε από τα καλύτερα πορτοφόλια για ταξίδια παρακάτω, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε ένα ποιοτικό προϊόν που διαρκεί. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν ακόμη και εγγυήσεις ή εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων για να σας δείξουν ότι έχουν εμπιστοσύνη στην ποιότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων τους.

3. Υλικά

Ακριβώς όπως τα σχέδια, τα πορτοφόλια ταξιδιού διατίθενται σε ποικιλία υλικών. Αυτά τα υλικά μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση και το στυλ του πορτοφολιού, επομένως, ενώ τα υλικά είναι σημαντικά για το στυλ, είναι επίσης σημαντικά για πράγματα όπως η ανθεκτικότητα. Μερικά από τα δημοφιλή υλικά είναι το δέρμα, το πλαστικό, ακόμη και τα ανάμεικτα υλικά για αύξηση της ανθεκτικότητας. Μερικά μάλιστα είναι κατασκευασμένα από υλικό κατά των γρατσουνιών. Τα διαφορετικά υλικά έχουν επίσης διαφορετική αίσθηση στο χέρι σας, επομένως είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με την ποιότητα των υλικών και την αίσθηση του πορτοφολιού όταν το χρησιμοποιείτε.

4. Ασφάλεια

Λίγα πράγματα μπορούν να καταστρέψουν τις διακοπές σας πιο γρήγορα από το να σας κλέψουν. Υπάρχουν μερικές δυνατότητες που χρησιμοποιούνται από τα ταξιδιωτικά πορτοφόλια για να ελαχιστοποιηθεί αυτή η πιθανότητα. Τα πορτοφόλια εξοπλισμένα με RFID δημιουργήθηκαν για να σας βοηθήσουν να σας προστατεύσουν από ηλεκτρονικά πορτοφολάδες, όπου κάποιος μπορεί να κλέψει τα προσωπικά σας στοιχεία από τις πιστωτικές κάρτες, το διαβατήριό σας κ.λπ. χωρίς καν να χρειάζεται να σας αγγίξει. Το αντιολισθητικό υλικό μπορεί να σας προστατεύσει από όσους προσπαθούν να σκίσουν ή να κόψουν το πορτοφόλι σας με ένα μαχαίρι για να κλέψουν τα πράγματά σας. Λάβετε επίσης υπόψη την ποιότητα των αντικειμένων όπως τα φερμουάρ ή τα κουμπώματα στο πορτοφόλι σας, δεν θέλετε να είναι πολύ αδύναμα ή να ανοίγουν πολύ εύκολα.

5. Μέγεθος

Το μέγεθος είναι εξαιρετικά σημαντικό με βάση τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Τα μινιμαλιστικά πορτοφόλια τείνουν να είναι περίπου στο μέγεθος των τυπικών πορτοφολιών και να κρύβονται εύκολα όταν περπατάτε ανάμεσα σε πλήθη. Άλλα πορτοφόλια είναι πολύ μεγαλύτερα επειδή χωρούν περισσότερα πράγματα. Έτσι, ενώ ένα μεγαλύτερο πορτοφόλι μπορεί να είναι πιο πρακτικό για εσάς, μπορεί να μην μπορείτε να το κρατήσετε εύκολα στο παντελόνι ή στην τσέπη του σακακιού σας.

Αφού λάβουμε υπόψη όλα αυτά τα πράγματα, είμαστε πολύ βέβαιοι ότι το νέο αγαπημένο σας ταξιδιωτικό πορτοφόλι είναι μόνο μερικές κύλιση προς τα κάτω…

Οι καλύτερες κριτικές ταξιδιωτικών πορτοφολιών

Πορτοφόλι ταξιδιωτικού διαβατηρίου αποκλεισμού Zoppen RFID

Πορτοφόλι ταξιδιωτικού διαβατηρίου αποκλεισμού Zoppen RFID

Το Zoppen Travel Passport Wallet είναι μακράν το καλύτερο γυναικείο πορτοφόλι ταξιδιού γιατί μεταφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ταξιδέψετε απλά και με ασφάλεια. Έχει χώρο για όλα τα απαραίτητα, έτσι δεν χρειάζεται πλέον να προσπαθείτε να κρύψετε πράγματα στην τσάντα χειραποσκευής σας ή στο σακίδιο του ταξιδιού σας. Αυτός ο οργανωτής ταξιδιωτικών εγγράφων διαθέτει φάκελο ή τρίπτυχο στυλ που μπορεί να χωρέσει το διαβατήριό σας, την κάρτα επιβίβασης, το κινητό σας τηλέφωνο (έως 5,8 ίντσες), την ταυτότητα, την κάρτα SIM και τρεις πιστωτικές κάρτες. Υπάρχει επίσης μια τσέπη με φερμουάρ για χρήματα και υποδοχές/θήκες για κλειδί, στυλό και κουπόνια. Κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον δέρμα PU και σχεδιασμένο με κομψή, vintage εμφάνιση, υπάρχουν περισσότερα από 30 χρώματα για να διαλέξετε. Όχι μόνο το κομψό πορτοφόλι ταξιδιωτικού διαβατηρίου Zoppen φαίνεται υπέροχο, αλλά διατηρεί επίσης τα προσωπικά σας στοιχεία προστατευμένα χάρη στις δυνατότητες αποκλεισμού RFID. Αν μας ρωτάς,

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Travelambo RFID Minimalist Slim Wallet

Travelambo RFID Minimalist Slim Wallet

Αν ψάχνετε για το καλύτερο πορτοφόλι για διεθνή ταξίδια, τότε φροντίστε να ελέγξετε το Travelambo RFID Front Pocket Minimalist Slim Wallet. Είναι το τέλειο μινιμαλιστικό πορτοφόλι επειδή είναι ελαφρύ (με βάρος μόνο 0,3 ουγγιές), λεπτό (με πάχος μόνο 0,1 ίντσες) και έχει 10 υποδοχές για κάρτες. Αυτό το πορτοφόλι ταξιδιού από 100% δέρμα διαθέτει επίσης δύο υποδοχές για χρήματα, κουπόνια, εισιτήρια, αποδείξεις κ.λπ. καθώς και παράθυρο για την ταυτότητά σας. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός χωράει εύκολα στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού ταξιδιού σας, οπότε ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τον συνεχή έλεγχο της πίσω τσέπης σας για να βεβαιωθείτε ότι οι πορτοφολάδες δεν σας έχουν φτάσει. Αν και είναι γνωστό ως ένα υπέροχο ανδρικό πορτοφόλι ταξιδιού, υπάρχουν περισσότερα από 30 σχέδια για να διαλέξετε, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλά και για τις γυναίκες.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Lewis N. Clark RFID-Blocking Neck Wallet

Lewis N. Clark RFID-Blocking Neck Wallet

Η θήκη χρημάτων ταξιδιού του Lewis N. Clark είναι το καλύτερο πορτοφόλι με λαιμό ταξίδι για διάφορους λόγους. Το νάιλον βαρέως τύπου rip-stop είναι επενδυμένο με ένα μοναδικό ύφασμα TravelDry που αντιστέκεται στο ωίδιο, τις οσμές και τη συρρίκνωση ενώ απομακρύνει την υγρασία. Είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια για ταξίδια, επειδή παρόλο που υπάρχουν πολλές θήκες, εξακολουθεί να είναι σχεδιασμένο να είναι εξαιρετικά λεπτό, ώστε να μπορείτε να το κρατάτε γύρω από το λαιμό σας χωρίς να το προσέξετε. Υπάρχουν τέσσερις θήκες που είναι εξοπλισμένες για να χωρέσουν το διαβατήριό σας, ταξιδιωτικά έγγραφα, ηλεκτρονικά είδη, χρήματα και πολλά άλλα. Επειδή θα είναι γύρω από το λαιμό σας και είναι πολύ λιγότερο πιθανό να κλαπεί ή να τοποθετηθεί λάθος, το πορτοφόλι Lewis N. Clark Neck μπορεί να ονομαστεί το καλύτερο πορτοφόλι για ταξίδια για ασφάλεια, ανεξάρτητα από το πού θα σας πάνε τα ταξίδια σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Δερμάτινο πορτοφόλι ταξιδιού Bellroy

Δερμάτινο πορτοφόλι ταξιδιού Bellroy

Η Bellroy έχει βάλει σκοπό να μειώσει το άγχος του ταξιδιού με αυτό το δερμάτινο πορτοφόλι με κορυφαία κόκκους. Το καλύτερο πορτοφόλι ταξιδιού για άνδρες, το Bellroy Travel Wallet χωράει όλα όσα χρειάζεστε είτε ταξιδεύετε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους. Δεν είναι μόνο κάτοχος διαβατηρίου και εγγράφων, αλλά θα έχετε επίσης χώρο για έως και 10 κάρτες. Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα μικρο στυλό και υπάρχουν δύο τμήματα για χρήματα, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως το ξένο νόμισμα ανακατευτεί με τα χρήματά σας από το σπίτι. Ακόμη και με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το κομψά σχεδιασμένο πορτοφόλι θα χωράει διακριτικά στην μπροστινή τσέπη σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι το διαβατήριό σας, η κάρτα επιβίβασης, τα χρήματα κ.λπ. δεν είναι ποτέ μακριά.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Ταξιδιωτικό πορτοφόλι Pacsafe Anti-Theft RFID Blocking

Ταξιδιωτικό πορτοφόλι Pacsafe Anti-Theft RFID Blocking

Ένα καλό ταξιδιωτικό πορτοφόλι είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά η Pacsafe έχει φροντίσει να έχει το τέλειο πορτοφόλι ταξιδιωτικής ασφάλειας για όλες τις περιπέτειές σας. Αυτό το γυναικείο πορτοφόλι ταξιδιού αξίζει κάθε δεκάρα, καθώς ο υπέροχος σχεδιασμός περιλαμβάνει οκτώ υποδοχές για κάρτες, πολλές τσέπες (συμπεριλαμβανομένης μιας για το διαβατήριό σας), έναν αποσπώμενο ιμάντα καρπού και πολλά άλλα… όλα αυτά ενώ ζυγίζουν μόνο έξι ουγγιές. Το Pacsafe RFID Blocking Travel Wallet διατίθεται σε μια ποικιλία από κομψά χρώματα, ώστε να μπορείτε να το ταιριάξετε με ό,τι ταξιδιωτικό εξοπλισμό θέλετε, από το αγαπημένο σας μπουφάν ταξιδιού μέχρι την εξαιρετικά ελαφριά ομπρέλα ταξιδιού σας. Αν είστε γυναίκα που αναζητά τον καλύτερο κάτοχο ταξιδιωτικού διαβατηρίου προτού ξεκινήσετε να εξερευνήσετε τα καλύτερα της Ευρώπης, ελέγξτε οπωσδήποτε αυτό.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Πορτοφόλι VENTURE 4TH Travel Neck

Πορτοφόλι VENTURE 4TH Travel Neck

Το Venture 4th έχει καταστήσει σχεδόν αδύνατο να κερδίσουν το πορτοφόλι τους ως το καλύτερο κρυφό πορτοφόλι ταξιδιού. Υπάρχουν τρεις ξεχωριστές θήκες για να αποθηκεύετε τα πάντα, από το τηλέφωνό σας μέχρι την κάρτα επιβίβασής σας, ενώ τα αδιάβροχα υλικά και το νάιλον που αντέχει στο σκίσιμο εξασφαλίζουν την αντοχή του για τα επόμενα χρόνια. Οι θήκες διαθέτουν ακόμη και διαχωριστικά ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας χωρίς να ανησυχείτε μήπως καταστραφούν ή γρατσουνιστούν το τηλέφωνο, οι κάρτες σας κ.λπ. Θα είναι σχεδόν αόρατο ακόμη και κάτω από τα λεπτά ρούχα ενώ θα κρατά όλα τα απαραίτητα, επομένως είναι ιδανικό για οπουδήποτε περιτριγυρίζεστε από πλήθη, από το αεροδρόμιο μέχρι τα αγαπημένα σας παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ. Ενώ κάποιοι μπορεί να παραπονιούνται για την ταλαιπωρία των παραδοσιακών πορτοφολιών με λαιμό,

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Γυναικείο δερμάτινο πορτοφόλι Dante RFID Blocking

Γυναικείο δερμάτινο πορτοφόλι Dante RFID Blocking

Αυτό το γυναικείο clutch είναι ιδανικό για όλα τα είδη ταξιδιών, από περιηγήσεις στο Παρίσι έως επίσκεψη στα μεγαλύτερα πετράδια της Ταϊλάνδης. Είναι διάσημο για το ότι είναι ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά πορτοφόλια επειδή μπορείτε να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε ενώ εξακολουθείτε να φαίνεστε μοντέρνα. Έχει αριστοκρατική εμφάνιση καθώς το 100% κορυφαίο δέρμα έχει φινίρισμα με κερί και διατίθεται σε σχεδόν 20 διαφορετικά χρώματα. Μόλις αποσυμπιέσετε αυτήν την ομορφιά, θα βρείτε 17 υποδοχές για κάρτες, τρεις θήκες για πράγματα όπως το διαβατήριό σας, το τηλέφωνο, το βιβλίο επιταγών και τα μετρητά σας, ένα τμήμα με φερμουάρ για κέρματα, ένα παράθυρο ταυτότητας και μια θήκη για στυλό. Η στιβαρή ραφή και τα υλικά υψηλής ποιότητας σημαίνουν ότι μπορεί να χρειαστεί κάποια κατά λάθος κατάχρηση, ενώ εξακολουθεί να διατηρείται γερό. Αναδεικνύοντας τα καλύτερα ταξιδιωτικά πορτοφόλια για διαβατήρια, το Γυναικείο Δερμάτινο πορτοφόλι RFID Blocking Dante δεν είναι μόνο ένα όμορφο πορτοφόλι, αλλά θα κρατήσει ασφαλή όλα τα απαραίτητα.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Travel Design All in One Travel Wallet

Travel Design All in One Travel Wallet

Το όνομα τα λέει όλα, αυτό είναι πραγματικά ένα ταξιδιωτικό πορτοφόλι all-in-one. Είναι πραγματικά ο καλύτερος κάτοχος διαβατηρίου γιατί χωράει όχι ένα, αλλά δύο διαβατήρια! Είναι τέλειο αν ταξιδεύετε με ένα παιδί ή με τον αγαπημένο σας. Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να προσπαθείς να βρεις το διαβατήριο του παιδιού σου, ενώ φροντίζεις να μπαίνει με ασφάλεια η κούνια του ταξιδιού σου ή το καρότσι του μωρού σου στο αεροπλάνο. Ένας από τους καλύτερους κατόχους ταξιδιωτικών εγγράφων που θα βρείτε, υπάρχει επίσης περισσότερο από αρκετός χώρος για κάρτες επιβίβασης, μετρητά, αποδείξεις, πιστωτικές κάρτες και την ταυτότητά σας, ενώ έχει πάχος μόνο 0,32 ίντσες. Ειδικά αν πρόκειται να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και πρέπει να συμβαδίσετε με πολλές κάρτες επιβίβασης, αυτό είναι το καλύτερο ταξιδιωτικό πορτοφόλι για εσάς.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Ταξιδιωτικό πορτοφόλι αποκλεισμού SimpacX RFID

Ταξιδιωτικό πορτοφόλι αποκλεισμού SimpacX RFID

Εάν η λειτουργικότητα και η απλότητα είναι το πράγμα σας, τότε το SimpacX RFID Blocking Travel Wallet έχει το όνομά σας γραμμένο παντού. Με βάθος μόλις 0,2 ίντσες, ο λεπτός σχεδιασμός του μπορεί να χωρέσει το διαβατήριό σας, την κάρτα επιβίβασης, τέσσερις πιστωτικές κάρτες και μετρητά. Το μέγεθος το κάνει να αισθάνεται σαν ένα τυπικό πορτοφόλι που σας επιτρέπει να έχετε μαζί σας το διαβατήριό σας. Η απλότητά του το καθιστά ιδανικό όταν θέλετε να εξερευνήσετε την πόλη και να κάνετε κάποια αξιοθέατα ή ψώνια, αλλά δεν θέλετε να πάρετε μια ολόκληρη τσάντα μαζί σας. Μερικές φορές λιγότερο είναι πραγματικά περισσότερο και το SimpacX RFID Blocking Travel Wallet είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

FLYME! Πορτοφόλι ταξιδιού

FLYME! Πορτοφόλι ταξιδιού

FLYME! δημιούργησε το καλύτερο πορτοφόλι διαβατηρίου για ταξίδια σε όλους τους τύπους συνθηκών. Είναι πολυλειτουργικό, αδιάβροχο και κατασκευασμένο από ύφασμα υψηλής πυκνότητας ανάμεικτο βαμβάκι/λινό. Επειδή είναι αδιάβροχο, δεν είναι μόνο υπέροχο όταν πετάτε, αλλά και αν βρεθείτε να κάνετε σακίδιο στη Γουατεμάλα ή να κάνετε κάμπινγκ στο Big Sur και να ζήσετε μια απροσδόκητη βροχή. Υπάρχουν πολλές τσέπες και υποδοχές στο εσωτερικό για να χωρέσετε όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι σας, αλλά υπάρχει επίσης μια τσέπη στο εξωτερικό για να έχετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο διαβατήριό σας, το τηλέφωνο ή την κάρτα επιβίβασής σας όταν το χρειάζεστε. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι πλένεται, οπότε δεν χρειάζεται να το πετάξετε μόνο και μόνο επειδή λερώνεται. Εάν χρειάζεστε το καλύτερο ταξιδιωτικό πορτοφόλι για διαβατήρια, μην παραβλέπετε το FLYME! Πορτοφόλι ταξιδιού.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Το νέο ταξιδιωτικό σας πορτοφόλι είναι βέβαιο ότι θα γίνει το αγαπημένο σας ταξιδιωτικό αξεσουάρ, επειδή δεν υπάρχει τίποτα σαν να έχετε το μυαλό σας ότι τα πάντα, από το διαβατήριό σας μέχρι τα χρήματά σας θα είναι ασφαλή καθ’ όλη τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες ζώνες χρημάτων

Οι  καλύτερες κάλτσες συμπίεσης για πτήση

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.