Καλύτερα Πορτ-μπεμπέ

Τα 10 Καλύτερα Πορτ-μπεμπέ για Ταξίδια (2023)

Είτε περνάτε ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο στη Βιέννη είτε ένα ολόκληρο καλοκαίρι εξερευνώντας τα καλύτερα πάρκα στις ΗΠΑ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να εξερευνήσετε τον κόσμο με την οικογένειά σας. Δυστυχώς, τα μικρά παιδιά μπορούν να κάνουν αυτού του είδους τα ταξίδια λίγο πιο αγχωτικά. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν καρότσια για τα μωρά τους, δεν θεωρούν όλοι πορτ-μπεμπέ.

Τα πορτ-μπεμπέ κάνουν το ταξίδι με βρέφη και νήπια πολύ πιο εύκολο! Σας επιτρέπουν να είστε hands-free ενώ κρατάτε το μωρό σας κοντά, άνετο, ασφαλές και υποστηριζόμενο. Με πολλούς διαφορετικούς τύπους μεταφορέων στην αγορά και ατελείωτα διαφορετικά προϊόντα, μπορεί να είναι συντριπτικό να καταλάβετε την τέλεια εφαρμογή σας. Από το καλύτερο σακίδιο για μωρά μέχρι τα πιο άνετα περιτυλίγματα για βρέφη, θα σας βοηθήσουμε να το περιορίσετε σε αυτόν τον οδηγό, δείχνοντάς σας τι πρέπει να προσέξετε και να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε το νέο σας αγαπημένο αξεσουάρ για μωρά.

Συγκριτικός Πίνακας των Καλύτερων Ταξιδιωτικών Πορτ-μπεμπέ

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα πορτ μπεμπέ για ταξίδια. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε σε ένα καλό πορτ-μπεμπέ

Ανεση

Δεν έχει νόημα να αγοράσετε ένα πορτ μπαγκάζ εάν δεν είναι άνετο για εσάς και το μωρό. Συνήθως προτιμώνται πιο μαλακά υλικά και συνήθως συνιστάται να αποφεύγετε τους βαρύτερους φορείς. Έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί αν βρέχει ή έχει πραγματικά ήλιο ενώ το μωρό σας κάνει παρέα στο πορτ-μπεμπέ; Ορισμένα μεταφορικά είναι εξοπλισμένα με κάλυμμα ήλιου και βροχής για να βεβαιωθούν ότι η λίγη βροχή ή ο πολύς ήλιος δεν καταστρέφουν τη μέρα.

Ευκολία Καθαρισμού

Το φτύσιμο και το σάλιο είναι αναπόφευκτο με τα μωρά. Τα πορτ-μπεμπέ που πλένονται στο πλυντήριο είναι εξαιρετικά δημοφιλή, καθώς διευκολύνουν τον καθαρισμό των βρωμιών, αλλά αν ψάχνετε για κάτι σαν το καλύτερο πορτ-μπεμπέ για πεζοπορία, τότε είναι πιθανό να έχει κάποιο μέταλλο για επιπλέον στήριξη. Άλλα μπορεί να συνοδεύονται από αφαιρούμενο κάλυμμα ή να έχουν την επιλογή να το προσθέσουν. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ρίξετε ολόκληρο το φορέα στο πλυντήριο, προσέξτε το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο, ώστε να γνωρίζετε πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι να διατηρηθεί καθαρό.

Ευκολία στη χρήση

Ορισμένοι μεταφορείς είναι εξαιρετικά απλοί γιατί μπορείτε να τα πετάξετε στην πλάτη σας και να φύγετε. Άλλα μπορεί να είναι λίγο πιο μπερδεμένα στην αρχή… δηλαδή, τα αναδιπλώματα. Προκειμένου να κρατήσετε τα μωρά ασφαλή σε ορισμένα περιτυλίγματα, είναι ζωτικής σημασίας να τα τυλίξετε σωστά. Ναι, τα περιτυλίγματα είναι εξαιρετικά χαριτωμένα, αλλά ξέρετε ότι μπορεί να υπάρχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης. Άλλοι μεταφορείς μπορεί να έχουν πολλές πόρπες που μπορεί να προκαλούν σύγχυση. Όποια και αν είναι η περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως πώς να ασφαλίσετε το μωρό σας στο πορτ μπαγκάζ πριν βγείτε έξω. Δεν είναι μόνο σημαντικό να γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιείτε, αλλά όταν δεν το χρησιμοποιείτε να έχετε υπόψη σας πόσο εύκολα μπορεί να αποθηκευτεί ή να αποθηκευτεί, ειδικά εάν πρόκειται να ταξιδεύετε συχνά με αεροπλάνο.

Ασφάλεια

Ένα από τα απολύτως πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να διασφαλίσετε είναι ότι το μωρό θα είναι ασφαλές στο πορτ-μπαγκάζ. Βεβαιωθείτε ότι ο φορέας μπορεί να υποστηρίξει το βάρος του μωρού. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνει με ασφάλεια συνδεδεμένο μαζί σας και θα σας επιτρέψει να λειτουργείτε hands-free χωρίς να σύρετε ή να μετακινείτε. Τέλος, αυτό που είναι πιο σημαντικό για τα νεογέννητα είναι να μην κινδυνεύουν από ασφυξία και να στηρίζονται ο λαιμός και το κεφάλι τους.

Τύπος Μεταφορέα

Κάθε τύπος φορέα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει πώς θα χρησιμοποιήσετε το φορέα. Εάν είστε μια περιπετειώδης οικογένεια που της αρέσει να κάνει πολλές πεζοπορίες, τότε είναι μάλλον καλύτερο να αναζητήσετε το καλύτερο πορτ-μπαγκάζ για μωρά, ώστε να έχετε άφθονο χώρο αποθήκευσης ενώ εξερευνάτε τη φύση. Πολλές μάρκες φτιάχνονται με γνώμονα τις μαμάδες, αλλά αν ο μπαμπάς πρόκειται να φοράει συχνά το πορτ-μπεμπέ, σκεφτείτε το καλύτερο πορτ-μπεμπέ για άντρες, ώστε να μην αισθάνεται ότι είναι πολύ θηλυκό όταν είναι έξω με το μικρό.

1. Σακίδιο μεταφοράς

Αν αγαπάτε την ύπαιθρο, οι σακίδιο πλάτης μπορεί να ταιριάζουν τέλεια. Με ένα μωρό δεν μπορείτε να μεταφέρετε ένα γεμάτο σακίδιο, αλλά θα έχετε επιπλέον χώρο αποθήκευσης καθώς το μωρό σας αναπηδά στην πλάτη σας και θαυμάζει τον κόσμο γύρω του. Αυτά είναι τα καλύτερα για μεγαλύτερα μωρά, καθώς δεν θα μπορέσετε να τα προσεγγίσετε όσο πιο εύκολα θα μπορούσατε αν βρίσκονταν σε διαφορετικό τύπο φορέα. Επειδή είναι ανάσκελα στραμμένα προς τα εμπρός, δεν θα μπορείτε να δείτε το παιδί σας όταν είναι σε αυτό το πορτ-μπαγκάζ, ωστόσο ορισμένες εταιρείες μεταφοράς διαθέτουν καθρέφτη για να μπορείτε να τους παρακολουθείτε. Όσον αφορά το βάρος στην πλάτη σας, πολλά μοντέλα διαθέτουν επαρκή ποσότητα επένδυσης, ιμάντες και οσφυϊκή υποστήριξη για τη σταθεροποίηση και την εξισορρόπηση του φορτίου.

2. Φορέας που βλέπει μπροστά

Δοκιμασμένοι και αληθινοί, οι μπροστινοί φορείς είναι ο πιο δημοφιλής τύπος φορέα στην αγορά. Τα καλύτερα θα είναι υπέροχα τόσο για τα νεογέννητα όσο και για τα νήπια καθώς έχετε την επιλογή να κοιτούν προς τα εσάς ή να κοιτούν προς τα έξω. Είναι ιδανικά για τη διατήρηση της εγγύτητας με το μωρό σας όταν είναι μικρότερο, αλλά και για να του δίνουν την ελευθερία να κοιτάζουν γύρω τους καθώς μεγαλώνουν λίγο.

3. Φορείς ισχίου

Ένα από τα θετικά των φορέων ισχίου είναι ότι δεν εκτοξεύουν το κέντρο βάρους σας. Σας επιτρέπουν να κρατάτε ελεύθερα το μπροστινό και το πίσω μέρος σας ενώ κρατάτε το μωρό στο ισχίο σας. Αυτοί οι φορείς απλώνουν το βάρος μεταξύ του ισχίου και του ώμου σας. Αν και με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνονται κάπως ανασφαλείς, είναι αρκετά ασφαλείς ώστε να επιτρέπουν στο μωρό σας να παραμένει ασφαλές στο πορτ μπαγκάζ ακόμα κι αν χρειαστεί να σκύψετε ή να αρπάξετε κάτι.

4. Σφεντόνες

Αυτά τα μαλακά, με έναν ώμο φορέα είναι εξαιρετικά χαριτωμένα, αλλά έχουν κάποιες ανησυχίες για την ασφάλεια. Εάν δεν το τυλίξετε σωστά, υπάρχει κίνδυνος να λυθούν, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του μωρού σας. Επιπλέον, μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο ασφυξίας για τα βρέφη εάν δεν μπορούν να ελέγξουν τους μυς του κεφαλιού και του λαιμού τους. Εάν πρόκειται να πάτε με μια σφεντόνα, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες, να βεβαιωθείτε ότι το μωρό είναι πάντα σε ασφαλή θέση και να είστε προσεκτικοί όταν σκύβετε ή προσπαθείτε να φτάσετε κάτι.

5. Αναδιπλώνεται

Αυτοί οι τύποι μεταφορέων τείνουν να είναι φθηνοί και πολύ άνετοι. Τα περιτυλίγματα είναι συνήθως εξαιρετικά απλά, ελαφριά και αναπνέουν. Ένας άλλος λόγος που οι άνθρωποι τα αγαπούν είναι επειδή συχνά πλένονται στο πλυντήριο. Ορισμένα περιτυλίγματα είναι έτοιμα να φορεθούν, αλλά άλλα θα σας οδηγήσουν σε μια διαδικασία πολλαπλών βημάτων μέχρι να είναι έτοιμο να στραγγίξει ένα μωρό. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέχετε είναι πού θα ακουμπήσει το βάρος. Αυτό θα είναι διαφορετικό για διαφορετικούς μεταφορείς, αλλά εάν έχετε προβλήματα με τους ώμους ή την πλάτη, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πού βρίσκεται το βάρος πριν αγοράσετε ένα περιτύλιγμα.

Καλύτερες Κριτικές για πορτ μπεμπέ

Deuter Kid Comfort III Child Carrier

Με πιστοποίηση JPMA για ασφάλεια, αυτή η ζώνη ασφαλείας πέντε σημείων είναι ένα από τα καλύτερα σακίδια μάρσιπου για μωρά που θα βρείτε. Έχοντας κατά νου την άνεση, το κάθισμα του μωρού μπορεί να τροποποιηθεί ακόμα και όταν το παιδί κάθεται σε αυτό και η ζώνη ισχίου Vari-Flex περιστρέφεται για να κρατά τη μαμά και τον μπαμπά άνετα σταθεροποιώντας το φορτίο. Το σύστημα πλάτης AirContact διαθέτει εξαιρετική αναπνοή με αποτέλεσμα 15% λιγότερη εφίδρωση σε σύγκριση με άλλα σακίδια πλάτης με περίγραμμα σώματος.

Αυτός ο φορέας είναι σχεδιασμένος για παιδιά βάρους μεταξύ 16 και 40 κιλών που μπορούν να κάθονται μόνα τους. Υπάρχει μια ενσωματωμένη ηλιοροφή για να κρατάτε τη σκιά του μικρού ενώ κάνετε πεζοπορία στο Great Ocean Walk ή εξερευνάτε τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης, ενώ υπάρχει ακόμη και ένα εξαιρετικά απαλό μαξιλαράκι για το πηγούνι για να χαλαρώνει το μωρό. Ο φορέας αλουμινίου 18 λίτρων διαθέτει επίσης πολλές τσέπες αποθήκευσης, πτυσσόμενο σταντ και υποπόδια με ρυθμιζόμενο ύψος. Το Deuter Kid Comfort III έχει όλα τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για να συγκαταλέγεται στα μάρσιπο με την καλύτερη βαθμολογία.

Προβολή στο Amazon

Osprey Poco Child Carrier

Το Osprey’s Poco έχει σχεδιαστεί για να είναι τέλειο για κάθε οικογενειακή περιπέτεια. Η ρυθμιζόμενη ζώνη συνοδεύεται από όλα όσα είναι απαραίτητα για να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για βρέφη στην αγορά, από αναβολείς ποδιών έως ενσωματωμένο αντηλιακό SPF 50. Διαθέτει προσεγμένες προσθήκες που περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο και αποσπώμενο κάλυμμα βροχής, ένα αφαιρούμενο και πλενόμενο μαξιλάρι για τα σάλια και έναν ιμάντα στέρνου με σφύριγμα έκτακτης ανάγκης. Αυτός ο φορέας σχεδόν εξαλείφει την ανάγκη για τσάντα πάνας πλάτης χάρη στην ποικιλία των τσέπες και την αποθήκευση.

Εκτός από το τυπικό Poco, υπάρχει επίσης ένα Poco Plus και ένα Poco LT. Αυτά τα αναβαθμισμένα μοντέλα μπορούν να περιλαμβάνουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως διπλές τσέπες για ζώνη ισχίου με φερμουάρ, μεγάλη κάτω θήκη με φερμουάρ και ακόμη και αφαιρούμενο σακίδιο ημέρας 11 λίτρων. Διατηρώντας το μωρό σας προστατευμένο και αισθάνεστε άνετα όπου κι αν βρίσκεστε, το Osprey Poco αξίζει περισσότερο από την κατάταξή του μεταξύ των κορυφαίων πορτ μπεμπέ.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο Osprey

Kelty Journey Perfectfit Child Carrier

Αυτό το σακίδιο πλάτης 27 λίτρων διευκολύνει τη μεταφορά του παιδιού σας και τα απαραίτητα παντού, από την παραλία μέχρι το πάρκο. Ενώ το βελούδινο κόκπιτ κρατά το μωρό άνετο, θα παραμείνετε άνετα χάρη στην ανάρτηση που διευκολύνει την προσαρμογή όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Ο φορέας είναι κατασκευασμένος για να αντέχει με το Poly 420D Small Back Stafford και οι τσέπες με ελαστικό πλέγμα καθιστούν εύκολη την πρόσβαση σε αυτά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για μωρά.

Αυτός ο φορέας είναι ειδικά σχεδιασμένος για παιδιά μεταξύ 16 και 40 κιλών. Δεν περιλαμβάνεται αντηλιακό, οπότε αν δεν πρόκειται να αγοράσετε ένα, φροντίστε να μην αφήσετε πίσω το αντηλιακό σας. Αναπτύχθηκε με ειδικό παιδίατρο, κρατήστε το μωρό σας ασφαλές και άνετο με το Kelty Journey Perfectfit.

Προβολή στο Amazon

Μεταφορέας παιδιών Thule Sapling Elite

Το Thule Sapling Elite έχει όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες που χρειάζονται για να χαρακτηριστεί το καλύτερο μάρσιπο. Η άνεση και η ασφάλεια είναι προφανώς κορυφαία προτεραιότητα με όλα όσα θα περίμενε κανείς, από ιμάντες σταθεροποίησης φορτίου έως ένα αναπτυσσόμενο σκίαστρο. Ένα από τα μοναδικά πράγματα που του επιτρέπουν να τονίζει τη λίστα με τα καλύτερα σακίδια παιδικού πορτ-μπεμπέ είναι η δυνατότητα φόρτωσης διπλής πρόσβασης που σας επιτρέπει να το φορτώνετε από το πλάι ή από πάνω. Επιπλέον, το Thule Sapling Elite είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεστε αν ψάχνετε για το καλύτερο πορτ μπεμπέ για πεζοπορία, επειδή ο καθρέφτης σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το μωρό σας καθώς ταξιδεύετε στη φύση.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι για να πεθάνεις με αυτό το πορτ-μπεμπέ. Με μέγιστο φορτίο 48 κιλών, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα, από ρούχα μέχρι πάνες, και μπορείτε ακόμη και να τοποθετήσετε ένα μικρό ελαφρύ σακάκι μέσα σε περίπτωση που περιμένετε βροχή ή κάνει λίγο κρύο. Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει να μεταφέρετε το μπουκάλι νερό σας, υπάρχει μια θήκη με φερμουάρ για μια δεξαμενή ενυδάτωσης. Ολοκληρώνοντας τα πάντα με ένα αφαιρούμενο σακίδιο ημέρας, είναι δύσκολο να νικήσετε τον μεταφορέα Thule Sapling Elite.

Προβολή στο Amazon

Βρεφικό σακίδιο πλάτης Clevr Cross Country

Ένα από τα πιο δημοφιλή πορτ-μπεμπέ στην αγορά, η Clevr έχει επικεντρωθεί στο να κάνει αυτό το πορτ-μπεμπέ ελαφρύ και βολικό. Ο φορέας αλουμινίου ζυγίζει μόνο πέντε κιλά, αλλά μπορεί να χωρέσει παιδιά έως και 33 κιλά. Λόγω του βάρους του, θεωρείται το καλύτερο πορτ-μπεμπέ για πτήση. Όταν το μωρό δεν είναι μέσα, διπλώνει για εξοικονόμηση χώρου, διευκολύνοντας τον έλεγχο σε αεροπλάνο ή το πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Ιδανικά για παιδιά ηλικίας μεταξύ έξι μηνών και τεσσάρων ετών, θα προστατεύονται εύκολα από τον ήλιο και τη βροχή χάρη στον θόλο. Περιλαμβάνονται ρυθμιζόμενοι αναβολείς ποδιών καθώς και ένα μαξιλάρι για τα σάλια που πλένονται.

Για τους γονείς, το παιδικό κάθισμα προσαρμόζει τρεις τρόπους για να το κάνει όσο πιο βολικό γίνεται. Ο ιμάντας μέσης και οι ιμάντες ώμου έχουν επένδυση και υπάρχουν πολλές τσέπες για να χωράνε τα απαραίτητα, καθώς και δύο θήκες για μπουκάλια νερού. Αν χρειάζεστε το καλύτερο πορτ-μπεμπέ για ταξίδια με αεροπλάνο, μην χάσετε το σακίδιο πλάτης Clevr Cross Country Baby.

Προβολή στο Amazon

Boba 4G Carrier

Αυτό το πορτ-μπεμπέ με τις κορυφαίες πωλήσεις υπογραμμίζει τη λίστα με τα καλύτερα πορτ-μπεμπέ για τον μπαμπά και τη μαμά. 100% βαμβάκι και απαλλαγμένο από δυνητικά επιβλαβείς βαφές ή υλικά, αυτός ο φορέας κρατά τα μικρά παιδιά ασφαλή από τη βρεφική έως την νηπιακή ηλικία. Ως βρέφος, το μωρό μπορεί να σας αντιμετωπίσει στο πορτ μπαγκάζ μέχρι να φτάσει στα 25 κιλά. Μόλις μεγαλώσουν λίγο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως φορέα πλάτης μέχρι να φτάσουν τα 45 κιλά. Περιλαμβάνονται ιμάντες ποδιών και υπάρχει ακόμη και αφαιρούμενη κουκούλα για τον ήλιο / ύπνο.

Το Boba 4G Carrier είναι εξοπλισμένο με πολλές τσέπες για να χωράει τα απαραίτητα. υπάρχει ακόμη και ένα στη μέση με φερμουάρ. Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες διευκολύνουν την προσαρμογή της θέσης του μωρού για πράγματα όπως ο θηλασμός, ενώ υπάρχει επίσης μια θήκη για λουράκι για τσάντα για να στερεώσετε μια επιπλέον τσάντα ή δύο. Σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε κάθε οικογενειακή περιπέτεια, η απαλή και άνετη δομή του το καθιστά ένα από τα καλύτερα πορτ μπεμπέ για νεογέννητα και νήπια.

Προβολή στο Amazon

BABYBJORN Γνήσιο πορτ-μπεμπέ

Με πιστοποίηση JPMA, το BABYBJORN Baby Carrier Original έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να δεθείτε με το μωρό σας κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Οι παιδίατροι βοήθησαν στο σχεδιασμό αυτού του φορέα για να εξασφαλίσει τη σωστή υποστήριξη του κεφαλιού, του λαιμού, των γοφών και της σπονδυλικής στήλης. Το στήριγμα κεφαλής είναι ρυθμιζόμενο και υπάρχουν αγκράφες με χρωματική κωδικοποίηση με κλικ ασφαλείας για να βεβαιωθείτε ότι ο φορέας είναι ασφαλισμένος.

Ιδανικό για το σπίτι και για εξωτερικούς χώρους, είναι απλό να βγάλετε το μωρό από το πορτ μπαγκάζ είτε κοιμάται είτε είναι ξύπνιο. Το ξεκούμπωμα των πλευρικών πόρπες ανοίγει το μπροστινό μέρος του φορέα για γρήγορη αφαίρεση. Το μωρό μπορεί να κοιτάξει προς τα εσάς ή να κοιτά προς τα έξω (χωρίς να χρειάζεται ένθετο) για να παρέχει ουσιαστική εγγύτητα όταν είναι μικρότερο και να το αφήνει να δει τον κόσμο καθώς μεγαλώνει. Το BABYBJORN Baby Carrier Original είναι μια ιδανική επιλογή για να κρατήσετε το μωρό σας κοντά και προστατευμένο κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής του.

Προβολή στο Amazon

Infantino Flip 4-σε-1 Convertible Carrier

Επειδή αυτό το πορτ-μπεμπέ Infantino σάς επιτρέπει να μεταφέρετε το μωρό σας με όποιον τρόπο θέλετε, μπορεί να θεωρηθεί το καλύτερο πορτ-μπεμπέ για ταξίδια. Σχεδιασμένα για βρέφη και νήπια, τα μωρά μπορούν να κοιτούν προς τα μέσα, προς τα έξω ή να τα μεταφέρετε στην πλάτη σας. Το κάθισμα προσαρμόζεται από στενό σε φαρδύ, ώστε το μωρό να παραμένει ασφαλές και άνετο ανεξάρτητα από το μέγεθός του.

Το Infantino Flip 4-in-1 Convertible Carrier έχει σχεδιαστεί για να κρατά μωρά που κυμαίνονται από 8 κιλά έως 32 κιλά. Είναι εξοπλισμένο με μια πατενταρισμένη σαλιάρα Wonder Cover που προστατεύει τα ρούχα και το πορτμπαγκάζ από σάλια και φτύσιμο. Σε περίπτωση που ο φορέας γίνει ακατάστατος, πλένεται στο πλυντήριο. Χάρη στην ευελιξία του, η θέση του στη λίστα με τα καλύτερα πορτ μπεμπέ είναι ασφαλής.

Προβολή στο Amazon

LILLEbaby Πλήρης πορτ μπεμπέ

Όταν γκουγκλάρετε «ποιο πορτ μπεμπέ είναι το καλύτερο», είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα εμφανιστεί ο εργονομικός πορτμπαγκάζ LILLEbaby SIX-Position, 360° Baby & Child Carrier γιατί έχει τόσα πολλά να το λατρέψετε. Το μωρό μπορεί να μεταφερθεί μπροστά, πίσω ή στο ισχίο σας και το μωρό μπορεί να κοιτά προς τα μέσα, προς τα έξω ή να είναι σε εμβρυϊκή θέση. Η ευελιξία αυτού του μεταφορέα κάνει τα πάντα πιο εύκολα, από το κάμπινγκ μέχρι την πεζοπορία μέχρι την εξερεύνηση της αγαπημένης σας πόλης.

Είναι σχεδιασμένο για νεογέννητα έως νήπια με βάρος 45 κιλών. Ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα σχετικά με αυτό είναι ότι είναι το καλύτερο πορτ-μπεμπέ για το καλοκαίρι και τα ζεστά μέρη, χάρη στο αποκλειστικό 3D cool mesh panel του. Εάν είναι πιο δροσερό έξω, το πλέγμα κλείνει για να κρατήσει το μωρό ζεστό. Όχι μόνο το πορτ-μπαγκάζ είναι τέλειο για ένα μωρό, αλλά η οσφυϊκή υποστήριξη είναι απαράμιλλη, καθιστώντας το αγαπημένο των θαυμαστών για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες παντού.

Προβολή στο Amazon

Σφεντίνα μεταφοράς για μωρό CuddleBug Baby Wrap Ergo

Οι σφεντόνες είναι από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές μάρσιπου μωρού με μπροστινή όψη, και αυτό θα σας πείσει περισσότερο από αυτό το γεγονός. Το CuddleBug Baby Wrap Ergo Carrier Sling βοηθά στη δημιουργία στενότερων δεσμών μεταξύ των γονιών και των μωρών τους, ενώ επιτρέπει στα μικρά να είναι τέλεια στριμωγμένα σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με μήτρα. Εάν πρόκειται απλώς να κάνετε κάποιες δουλειές ή να κάνετε μια σύντομη βόλτα και δεν θέλετε να φέρετε μαζί σας το καρότσι του ταξιδιού σας, αυτή είναι η τέλεια εναλλακτική.

Αυτή η σφεντόνα πολλαπλών χρήσεων δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως μάρσιπος μωρού, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ζώνη μετά τον τοκετό και κάλυμμα θηλασμού. Είναι επίσης ρυθμιστικό της θερμότητας για να διασφαλίσει ότι τα μωρά παραμένουν άνετα ακόμα κι αν είναι λίγο πιο ζεστό ή πιο δροσερό από ό,τι θα θέλατε να είναι. Το γαλλικό βαμβάκι και τα υλικά spandex συνδυάζονται για να κάνουν έναν από τους πιο άνετους και κορυφαίους φορείς στην αγορά.

Προβολή στο Amazon

Το να έχετε το μικρό σας σε ένα πορτ-μπεμπέ καλής ποιότητας θα σας επιτρέψει να ζήσετε τα καλύτερα του κόσμου, κρατώντας το παιδί σας από κοντά. Μόλις χρησιμοποιήσετε το πορτ-μπεμπέ σας, δεν θα θέλετε ποτέ να κάνετε άλλο ταξίδι χωρίς αυτό.

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Τα  καλύτερα καθίσματα αυτοκινήτου ταξιδιού για μωρά

Παρκοκρέβατο για ταξιδια 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.