You are currently viewing καλύτερα μπαστούνια πεζοπορίας  του 2023

καλύτερα μπαστούνια πεζοπορίας του 2023

Για να απαριθμήσετε όλα τα οφέλη από τη χρήση πόλων πεζοπορίας θα χρειαστεί αρκετός χρόνος. Αρχικά, οι πόλοι πεζοπορίας προσφέρουν αυξημένη σταθερότητα και βελτιώνουν την ισορροπία σε δύσκολα εδάφη, αλλά μειώνουν επίσης την καταπόνηση του σώματός σας και σας προσφέρουν πρόσθετη υποστήριξη σε δύσκολες ανηφόρες και πτώσεις. Οι συχνοί πεζοπόροι γνωρίζουν ότι οι πόλοι πεζοπορίας είναι απαραίτητοι, αλλά το να αποφασίσουν ποιο μοντέλο θα χρησιμοποιήσουν μπορεί να είναι συντριπτικό. Αν λοιπόν βρίσκεστε εδώ και αναρωτιέστε ποιοι είναι οι καλύτεροι πεζοπόροι στύλοι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σε αυτόν τον οδηγό όχι μόνο θα σας πούμε τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε νέους στύλους πεζοπορίας, αλλά θα εξετάσουμε επίσης μερικούς από τους καλύτερους στύλους πεζοπορίας στην αγορά.

Η κορυφαία επιλογή μας: Μετά από εκτενή έρευνα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το Black Diamond Trail Ergo Cork είναι οι καλύτεροι στύλοι πεζοπορίας. Όχι μόνο λειτουργούν όλο το χρόνο και σε όλους τους τύπους συνθηκών, αλλά ενισχύουν επίσης σημαντικά την άνεση και τη σταθερότητα κατά την πεζοπορία.

Διαβάστε επίσης:Τα 10 καλύτερα μαξιλάρια ύπνου για σακίδιο

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων πόλων πεζοπορίας

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα μπαστούνια πεζοπορίας. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε Good Trekking Poles

Εξετάστε τους τύπους πεζοποριών που έχετε κάνει στο παρελθόν καθώς και αυτές που ανυπομονείτε να κάνετε στο μέλλον. Έχοντας αυτά κατά νου, εδώ είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε νέους στύλους πεζοπορίας. 

1. Τύπος στύλου

ένα. Σταθερός

Οι σταθεροί πόλοι είναι αρκετά ασυνήθιστοι επειδή ο σχεδιασμός τους καθιστά δύσκολη την αποθήκευση ή τη μεταφορά τους λόγω μήκους. Η σχεδίαση σταθερού μήκους, ευθύγραμμου άξονα δεν τους επιτρέπει να διπλώνουν σε μικρότερο κομμάτι για συσκευασία ή προσαρμογή για κατηφόρες ή ανηφορικές διαδρομές.

σι. Πτυσσόμενος

Σκεφτείτε τους πτυσσόμενους στύλους, που ονομάζονται επίσης στύλοι τύπου Z, όπως οι πασσάλοι που χρησιμοποιείτε για να στήσετε τη σκηνή κάμπινγκ. Τα κομμάτια συγκρατούνται μεταξύ τους με ένα εσωτερικό κορδόνι τάνυσης, στη συνέχεια διαχωρίζονται και διπλώνουν περίπου στο ⅓ του συνολικού τους μήκους, καθιστώντας τα ευκολότερα στη συσκευασία τους. Αυτοί οι στύλοι είναι δημοφιλείς μεταξύ των ορειβατών και των δρομέων μονοπατιού επειδή τα χέρια τους δεν κουράζονται τόσο εύκολα να τα κρατούν και χρησιμοποιώντας τα. Ωστόσο, τείνουν να έχουν λεπτούς άξονες, να είναι περιορισμένες στις ρυθμίσεις μήκους τους και να μπορούν να κρατούν λιγότερο βάρος από τους τηλεσκοπικούς πόλους. 

ντο. Τηλεσκοπική

Τα τηλεσκοπικά κοντάρια είναι τα αγαπημένα των θαυμαστών όταν πρόκειται για τους καλύτερους πεζοπόρους στύλους για πεζοπορία. Είναι εξαιρετικά εύκολα στη χρήση και προσαρμογή, και είναι πολύ ανθεκτικά. Οι τηλεσκοπικοί πόλοι συνήθως διατίθενται σε δύο ή τρία κομμάτια που κάθονται το ένα στο άλλο και έχουν έναν μηχανισμό για να τους συγκρατούν στη θέση τους. Αυτοί οι στύλοι τείνουν να μπορούν να συσκευάζονται καλά, καθιστώντας τους εύκολους να αποθηκεύονται και να μεταφέρονται μέσα ή πάνω στο σακίδιο πεζοπορίας σας.

2. Βάρος

Το βάρος δεν θα είναι τόσο μεγάλος παράγοντας εάν προτιμάτε πιο σύντομες πεζοπορίες, αλλά εάν σκοπεύετε σε ένα μακρύ ταξίδι, το βάρος θα πρέπει να είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Σε μεγαλύτερες πεζοπορίες θα θέλετε να εξοικονομήσετε όση ενέργεια μπορείτε, έτσι ώστε κάθε ουγγιά φέροντος βάρους να μετράει όταν αναζητάτε στύλους. Εάν οι πιο σύντομες πεζοπορίες είναι το θέμα σας, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε ένα βαρύτερο κοντάρι επειδή η ανθεκτικότητα σχετίζεται με το βάρος.

Υπάρχουν ορισμένα προαιρετικά χαρακτηριστικά που μπορεί να είναι ελκυστικά, αλλά έχετε κατά νου ότι πιθανότατα θα προσθέσουν βάρος. Ένα παράδειγμα είναι η απόφαση για την απόκτηση ή όχι στύλων απορρόφησης κραδασμών. Η ύπαρξη πόλων με αμορτισέρ θα μειώσει την πρόσκρουση του στύλου που χτυπά στο έδαφος. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι απολύτως απαραίτητα, αλλά θα αυξήσουν τόσο το βάρος όσο και την τιμή. Μια άλλη απόφαση που πρέπει να πάρετε είναι αν θα έχετε ή όχι καλάθια στα κοντάρια σας εάν κάνετε πεζοπορία στο χιόνι, και πάλι αυτή είναι μια επιλογή βάρους έναντι οφέλους.

3. Γυναικεία πεζοπορικά κοντάρια

Πολλοί πόλοι είναι unisex, γι’ αυτό σας συνιστούμε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Αλλά, αν ψάχνετε συγκεκριμένα για τα καλύτερα γυναικεία μπαστούνια πεζοπορίας, οι διαφορές πιθανότατα θα έγκεινται σε πιο στενό κράτημα, μικρότερο μέγεθος στύλου και χρώμα. Τα καλά νέα είναι ότι αν ξέρετε ότι δεν χρειάζεστε πολύ μακριά κοντάρια, μπορείτε να πάτε με ένα γυναικείο κοντάρι, ώστε να είναι πιο κοντό και ευκολότερο να πακετάρετε.

4. Υλικό λαβής

Η λήψη των πιο άνετων λαβών για εσάς θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις φουσκάλες και τα επώδυνα σημεία.

  • Οι λαστιχένιες λαβές είναι ανθεκτικές και ιδανικές για πεζοπορία σε κρύο καιρό, επειδή μπορούν να πετάξουν το χιόνι και τη βροχή. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να γλιστράουν αν είναι βρεγμένα και τείνουν να είναι λιγότερο άνετα και βαρύτερα.
  • Ο αφρός είναι ένα άνετο κράτημα, αλλά όχι τόσο ανθεκτικό όσο το καουτσούκ ή ο φελλός. Είναι μαλακό, προσφέρει λίγη απορρόφηση κραδασμών και μπορεί επίσης να απομακρύνει τον ιδρώτα.
  • Ο φελλός είναι το πιο αγαπητό υλικό λαβής λόγω της άνεσης και της αντοχής του. Θα προσαρμοστεί όμορφα στο χέρι σας με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να απομακρύνει τον ιδρώτα. 

5. Υλικό άξονα

Τα πιο κοινά υλικά που χρησιμοποιούνται για στύλους είναι οι ανθρακονήματα και το αλουμίνιο. μερικοί πόλοι κατασκευάζονται από συνδυασμό των δύο. Για να αυξήσετε την αντοχή χωρίς να θυσιάζετε πολύ βάρος, ορισμένοι μπορεί να χρησιμοποιούν ανθρακονήματα για τα δύο πάνω τμήματα και αλουμίνιο για τον κάτω άξονα. 

  • Το ανθρακονήματα είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για πεζοπορικούς στύλους υψηλότερου άκρου. Αυτοί οι πόλοι είναι ελαφρύτεροι, αλλά είναι πιο ακριβοί και πιο πιθανό να σπάσουν υπό πίεση. 
  • Οι πόλοι αλουμινίου είναι βαρύτεροι, οικονομικότεροι και πιο ανθεκτικοί. Υπό πίεση, θα λυγίσουν ή θα βαθουλώσουν αλλά δεν θα σπάσουν. 

6. Τύπος κλειδαριάς

ένα. Flick Lock

Ένα εύκολο στη χρήση σύστημα, ένας μοχλός χρησιμοποιείται για να ασκήσει πίεση στον άξονα και να ασφαλίσει τα τμήματα στη θέση τους. Αυτός ο τύπος κλειδαριάς πιστεύεται ότι είναι πιο αξιόπιστος επειδή μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες ολίσθησης τμημάτων. 

σι. Twist Lock

Αυτό είναι ένα εσωτερικό σύστημα κλειδώματος όπου στρίβετε κάθε τμήμα κλειστό για να το κρατήσετε στη θέση του. Αυτά τείνουν να δυσλειτουργούν πιο συχνά λόγω υπερβολικής σύσφιξης ή υποσύσφιξης και είναι επίσης πιο ευάλωτα στη συσσώρευση συντριμμιών και σκόνης. 

7. Ταίριασμα

Ακόμα κι αν το κοντάρι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλετε σε μεγάλο βάρος και τιμή, εξακολουθείτε να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για εσάς. Τα χέρια σας πρέπει να βρίσκονται σε γωνία 90° όταν οι άκρες είναι στο έδαφος. Η χρήση πόλων που είναι άνετα και σωστά ρυθμισμένα θα μειώσει την πίεση στους καρπούς, το λαιμό και τους ώμους σας.

Σε κάποιους αρέσει να επιμηκύνουν τα κοντάρια τους όταν κατηφορίζουν και να τα κονταίνουν όταν κάνουν πεζοπορία σε ανηφόρα, αν είστε από αυτούς τους ανθρώπους, βεβαιωθείτε ότι τα κοντάρια σας είναι ρυθμιζόμενα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

8. Ιμάντες καρπού

Η χρήση ιμάντων καρπού είναι μια προσωπική προτίμηση που βασίζεται στο αν θέλετε ή όχι να στερεωθείτε στους στύλους σε περίπτωση πτώσης. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ιμάντων είναι ότι θα σας επιτρέψουν να ασκήσετε πίεση στο πάνω μέρος του σώματος στους πόλους ενώ αφαιρείτε την πίεση από τα χέρια σας.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με τους ιμάντες είναι η ταλαιπωρία, επομένως βεβαιωθείτε ότι οι ιμάντες σας δεν τρίβονται άβολα στα χέρια σας. Οι ιμάντες συνήθως κατασκευάζονται από νάιλον πλέγμα, σαμουά ή φλις και ποικίλουν σε επίπεδο επένδυσης. Ο ιστός μπορεί να προκαλέσει τριβή, ενώ ο αίγαγρος και το φλις μπορούν να κάνουν τα χέρια σας να ιδρώσουν. 

9. Χρήση τεσσάρων εποχών

Μερικοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό να αγοράσουν στύλους πεζοπορίας έχοντας κατά νου μόνο τον επόμενο ή τον προτιμώμενο τύπο πεζοπορίας. Αλλά προσέξτε να μην προσεγγίσετε έτσι την αγορά πόλων, ειδικά αν σκέφτεστε κάτι σαν χιονοπέδιλα το χειμώνα. Είναι καλύτερο να μην έχετε πολλούς διαφορετικούς στύλους στη συλλογή εργαλείων ταξιδιού σας, καθώς αυτό απλά δεν είναι απαραίτητο.

Ένας τηλεσκοπικός στύλος με εναλλάξιμα καλάθια θα σας κρατήσει καλυμμένους σε όλα, από τα ταξίδια πεζοπορίας στην Παταγονία έως τις παράκτιες περιπέτειές σας στο Cinque Terre. 

10. Συμβατότητα

Η συμπαγοποίηση είναι μεγαλύτερη υπόθεση για κάποιους παρά για άλλους. Εάν είστε κάποιος που πρέπει να μπορεί να χωρέσει τα κοντάρια του στην τσάντα ή στη χειραποσκευή του, τότε το μέγεθος της συσκευασίας πρέπει να βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτεραιότητας. Λόγω των τμημάτων ασφάλισής τους, οι πτυσσόμενοι στύλοι θα είναι οι πιο εύκολοι στη συσκευασία, με τη μικρότερη επιλογή να έρχεται σε μόλις 13 ίντσες.

Καλύτερες Κριτικές για Πόλο πεζοπορίας

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε σε καλούς στύλους πεζοπορίας, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα στην αγορά σήμερα.

Black Diamond Trail Ergo Cork

Black Diamond Trail Ergo Cork Trekking Pole

Βάρος ανά ζευγάρι: 18 oz.
Τύπος: Τηλεσκοπικό (κλείδωμα μοχλού)
Υλικό άξονα:
Λαβή αλουμινίου : Φελλός

Μερικοί από τους καλύτερους στύλους πεζοπορίας για κάθε εποχή του χρόνου, οι πόλοι Black Diamond Trail Ergo Cork προσφέρουν ιδανική προσαρμοστικότητα και εύκολο χειρισμό για όλες τις περιπέτειες εκτός δρόμου. Αυτοί οι πόλοι αλουμινίου είναι εξοπλισμένοι με εργονομική λαβή από φελλό για μεγαλύτερη άνεση και απομάκρυνση του ιδρώτα. Για πρόσθετη ασφάλεια και ευκολότερο χειρισμό, υπάρχουν προεκτάσεις λαβής από καουτσούκ και ιμάντες διαλύματος. Οι αλλαγές μήκους είναι γρήγορες και ασφαλείς χάρη στη διπλή δυνατότητα προσαρμογής FlickLock. Για χειμερινές πεζοπορίες, αυτοί οι στύλοι διαθέτουν εναλλάξιμες Τεχνικές συμβουλές καρβιδίου και καλάθια πεζοπορίας 38 mm. Τεντώνοντας από 27″ έως 55″, αυτοί οι στύλοι μπορούν να χωρέσουν σε μεγαλύτερες βαλίτσες αν θέλετε να ταξιδέψετε μαζί τους. Με βάρος μόλις 18 ουγγιές, υπάρχουν πολλά να αγαπήσετε τους στύλους Black Diamond Trail Ergo Cork.

Προβολή στο Amazon View στο REI

Leki Micro Vario Carbon

Στύλοι Leki Micro Vario Carbon Trekking

Βάρος ανά ζευγάρι: 16,9 oz.
Τύπος: Πτυσσόμενο (κλείδωμα μοχλού)
Υλικό άξονα: Carbon
Grip: Αφρός

30% μικρότερο, 25% ελαφρύτερο και με 20% υψηλότερη δύναμη συγκράτησης από το προηγούμενο μοντέλο, το κοντάρι Leki Micro Vario Carbon συγκαταλέγεται εύκολα στους καλύτερους στύλους πεζοπορίας στην αγορά. Ο άξονας άνθρακα 100% υψηλού συντελεστή εγγυάται αξιοπιστία σε έναν ελαφρύ πόλο. Ζυγίζοντας λιγότερο από 17 ουγγιές, ο στύλος είναι εξοπλισμένος με λαβές Aergon thermo foam για να παρέχει αυξημένη άνεση και μόνωση. Οι ρυθμίσεις είναι γρήγορες χάρη στο σύστημα SpeedLock2 και η εξωτερική κλειδαριά μοχλού διευκολύνει τη διάσπαση των πόλων και τη συσκευασία τους. Για να αυξηθεί η αξιοπιστία, το κορδόνι τάνυσης είναι ενισχυμένο με Kevlar® και επικαλυμμένο με πολυαιθυλένιο, ενώ τα τμήματα άνθρακα προστατεύονται από χιτώνια αλουμινίου. Ακόμη και με τη δική του τσάντα ταξιδιού, οι πόλοι Leki Micro Vario Carbon θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην επόμενη περιπέτειά σας.

Προβολή στο Amazon View στο REI

Mountain Beyond Strong

Montem Ultra Strong Trekking κοντάρια

Βάρος ανά ζευγάρι: 19,2 oz.
Τύπος: Τηλεσκοπικό (κλείδωμα μοχλού)
Υλικό άξονα:
Λαβή αλουμινίου : Αφρός

Οι Montem Ultra Strong έχουν ονομαστεί οι καλύτεροι πόλοι πεζοπορίας για backpacking επειδή συνδυάζουν εξαιρετικά ανθεκτικούς άξονες αλουμινίου 7075 με τη συμπαγή τηλεσκοπική κολώνα. Οι πόλοι Montem Ultra Strong εκτείνονται από 24″ έως 53″ και ζυγίζουν μόνο 19,2 ουγκιές. Είναι εξοπλισμένα με αντιολισθητικό αφρό EVA και περιλαμβάνουν προεκτάσεις αφρού για αύξηση του χειρισμού στις αναβάσεις και τις καταβάσεις. Επιπλέον, το σύστημα κλειδώματος κίνησης έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την ολίσθηση των πόλων σας. Για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε όλες τις συνθήκες, οι πόλοι Montem Ultra Strong περιλαμβάνουν μύτες από καουτσούκ, μύτες κατασκευασμένες από καρβίδιο και εναλλάξιμα καλάθια λάσπης. Ιδανικοί για παιδιά και ενήλικες από αρχάριους έως ειδικούς, αυτοί είναι εξαιρετικοί σταθεροποιητές ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Προβολή στο Amazon

Gossamer Gear LT5

Gossamer Gear LT5 Trekking κοντάρια

Βάρος ανά ζευγάρι: 10,6 oz.
Τύπος: Τηλεσκοπικό (twist lock)
Υλικό άξονα: Carbon
Grip: Αφρός

Οι πόλοι Gossamer Gear LT5 είναι ξεκάθαροι νικητές όταν σκέφτεστε τον καλύτερο πολύ ελαφρύ στύλο πεζοπορίας καθώς δύο πόλοι μαζί ζυγίζουν μόνο 9,2 ουγγιές (με ιμάντες και καλάθια το βάρος είναι μόνο 10,6 ουγγιές). Οι ελαφροί άξονες άνθρακα έχουν αποδειχθεί πιο σκληροί από τον μέσο όρο σε διάφορα εδάφη. Αυτοί οι πόλοι προσφέρουν ένα απλό σύστημα περιστροφής και ρυθμίζονται εύκολα. Προσαρμόζονται από 23,5” έως 51” και έχουν λαβή από αφρό. Είναι ιδανικά ακόμη και για μεγαλύτερες πεζοπορίες όπως το Great Ocean Walk. Για έναν υπέροχο μινιμαλιστικό στύλο που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και των μονοπατιών, πηγαίνετε με το Gossamer Gear LT5.

Προβολή στον Ιστότοπο

REI Co-op Flash Carbon

REI Co-op Flash Carbon Trekking κοντάρια

Βάρος ανά ζευγάρι: 14,8 oz.
Τύπος: Τηλεσκοπικό (κλείδωμα μοχλού)
Υλικό άξονα: Carbon/aluminium
Grip: Foam

Οι πόλοι REI Co-op Flash Carbon συγκαταλέγονται στους πόλους πεζοπορίας με την καλύτερη βαθμολογία για γρήγορες διαδρομές με δύσκολα μονοπάτια. Το σύνθετο υλικό άνθρακα και ο σχεδιασμός τριών τμημάτων έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το βάρος στο ελάχιστο χωρίς συμβιβασμούς στην αντοχή. Ο αναπνεύσιμος αφρός EVA του επιτρέπει να προσαρμόζεται σε διάφορους τύπους χεριών και θέσεις. Οι προσαρμογές κατά μήκος του μονοπατιού είναι απίθανες χάρη στο χαμηλού προφίλ Powerlock 3.0. Περιλαμβάνονται επίσης καλάθια, μύτες καρβιδίου βολφραμίου και προστατευτικά άκρων. Αυτοί οι πόλοι έχουν μέγιστο μήκος 55″ και καταρρέουν σε 27″. Με ένα ζευγάρι που ζυγίζει μόνο 14,8 ουγγιές, οι πόλοι REI Co-op Flash Carbon είναι μια σταθερή επένδυση.

Προβολή στο REI

Black Diamond Trail Pro Shock

Black Diamond Trail Pro Shock Trekking κοντάρια

Βάρος ανά ζευγάρι: 20,3 oz.
Τύπος: Τηλεσκοπικό (κλείδωμα μοχλού)
Υλικό άξονα:
Λαβή αλουμινίου : Αφρός

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το Black Diamond είναι μια από τις καλύτερες μάρκες πεζοπορίας που υπάρχουν και οι στύλοι Trail Pro Shock αυξάνουν μόνο τη μεγάλη φήμη της εταιρείας. Αυτοί οι πόλοι αλουμινίου προσφέρουν απορρόφηση κραδασμών τεσσάρων σταδίων και εύκολη ρύθμιση για να μεγιστοποιήσετε τη διασκέδασή σας στα μονοπάτια όλο το χρόνο. Οι πόλοι εκτείνονται από 41″ έως 55″ και μπορούν εύκολα να αναδιπλωθούν σε 26″ με τον μηχανισμό FlickLock Pro. Οι λαβές διπλής πυκνότητας είναι ενημερωμένες και κατασκευασμένες από μαλακό καουτσούκ για πιο άνετη σχεδίαση. Μαζί με τους πόλους περιλαμβάνονται ιμάντες διαλύματος, καλάθια πεζοπορίας 38 mm και εναλλάξιμες τεχνολογίες καρβιδίου για να βεβαιωθείτε ότι είστε ασφαλείς σε κάθε επιφάνεια. Οι πόλοι Black Diamond Trail Pro Shock διαθέτουν σχεδόν τέλεια ισορροπία απόδοσης, βάρους και τιμής.

Προβολή στο Amazon View στο REI

Black Diamond Distance Carbon Z

Μαύρα διαμάντια Distance Carbon Z Trekking κοντάρια

Βάρος ανά ζεύγος: 9,3 – 10,4 oz.
Τύπος: Πτυσσόμενο
υλικό άξονα: Carbon
Grip: Αφρός

Αυτά τα κοντάρια είναι πολύ περισσότερα από απλά πτυσσόμενα μπαστούνια, θα είναι οι νέοι καλύτεροι φίλοι σας στο επόμενο ταξίδι σας. Οι πόλοι Black Diamond Distance Carbon Z σχεδιάστηκαν για να βοηθούν τους γρήγορους ταξιδιώτες να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερο έδαφος. Η κατασκευή άνθρακα σημαίνει ότι οι πόλοι είναι εξαιρετικά ελαφροί και αυτός ο βελτιωμένος σχεδιασμός κάνει τους πόλους 30% πιο άκαμπτους από το προηγούμενο μοντέλο. Περιλαμβάνεται ακόμη και ένας δακτύλιος αλουμινίου με τον άξονα από ανθρακονήματα για αυξημένη προστασία. Οι ελαφριές λαβές αφρού EVA επιτρέπουν τον ασφαλή χειρισμό σε απότομες αναβάσεις και καταβάσεις. Αυτοί οι πόλοι έχουν αναδιπλούμενο σχεδιασμό τριών τμημάτων που μπορεί να υπερηφανεύεται για ανάπτυξη κώνου ταχύτητας για προσαρμογή και κλείδωμα γρήγορα όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο σας ταξίδι είτε στο 100ό σας ταξίδι, θα λατρέψετε να τα έχετε μαζί σας στο μονοπάτι.

Προβολή στο Amazon View στο REI

REI Co-op Traverse Power Lock Cork

REI Co-op Traverse Power Lock Cork Trekking κοντάρια

Βάρος ανά ζευγάρι: 20 oz.
Τύπος: Τηλεσκοπικό (κλείδωμα μοχλού)
Υλικό άξονα:
Λαβή αλουμινίου : Φελλός

Βελτιώστε την απόδοσή σας σε δύσκολες πεζοπορίες με τους πόλους REI Co-op Traverse Power Lock Cork. Η ελαφριά κατασκευή από αλουμίνιο σημαίνει ότι αυτοί οι πόλοι ζυγίζουν μόνο 20 ουγγιές, αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμοι για την παροχή υποστήριξης, τη βελτίωση της αντοχής και τη διατήρηση του επιθυμητού ρυθμού σας στο μονοπάτι. Οι αποκλειστικές λαβές είναι κατασκευασμένες από φυσικό φελλό για να αυξάνουν την άνεση και να προσαρμόζονται σε διάφορες θέσεις των χεριών. Το Powerlock 3.0 έχει χαμηλό προφίλ και σας επιτρέπει να ρυθμίζετε εύκολα τους πόλους ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Μαζί με αυτούς τους στύλους περιλαμβάνονται επίσης καλάθια ιχνών και επενδυμένοι ιμάντες καρπού. Εάν χρειάζεστε μερικά στερεά μπαστούνια για πεζοπορία, φροντίστε να ελέγξετε τους στύλους REI Co-op Traverse Power Lock Cork.

Προβολή στο REI

Γρήγορη κλειδαριά από ανθρακονήματα Cascade Mountain Tech

Παύλοι Trekking Quick Lock από ανθρακονήματα Cascade Mountain Tech

Βάρος ανά ζευγάρι: 16 oz.
Τύπος: Τηλεσκοπικό (κλείδωμα μοχλού)
Υλικό άξονα: Carbon
Grip: Αφρός ή φελλός

Για έναν απίστευτο στύλο πεζοπορίας που δεν θα σπάσει τον προϋπολογισμό σας, το Cascade Mountain Tech Carbon Fiber Quick Lock μπορεί να είναι η απάντηση για εσάς. Έχουν όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε σε έναν στύλο υψηλής ποιότητας χωρίς την βαριά τιμή. Οι πόλοι είναι 100% από ανθρακονήματα, ώστε να σας προσφέρουν ποιοτική υποστήριξη χωρίς να σας βαραίνουν. Η υποστήριξη γρήγορης ασφάλισης σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά απλό να ρυθμίσετε τους πόλους σας μεταξύ 26” και 54”. Ένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αγαπούν τόσο πολύ αυτούς τους στύλους είναι επειδή η Cascade Mountain Tech σάς δίνει την επιλογή λαβών από φελλό ή αφρό EVA. Μερικά από τα εκτιμώμενα πρόσθετα περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενους ιμάντες καρπού, μύτες καρβιδίου βολφραμίου, πόδια από καουτσούκ, μπότες και καλάθια χιονιού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πόλοι Cascade Mountain Tech Carbon Fiber Quick Lock είναι οι βέλτιστοι διαθέσιμοι στύλοι πεζοπορίας.

Προβολή στο Amazon

BAFX Products Adjustable Anti Shock

BAFX Products Ρυθμιζόμενοι στύλοι πεζοπορίας κατά των κραδασμών

Βάρος ανά ζευγάρι: 24 oz.
Τύπος: Τηλεσκοπικό (twist lock)
Υλικό άξονα:
Λαβή αλουμινίου : Πλαστικό

Εάν είστε ένας εξαιρετικά απλός πεζοπόρος που του αρέσει απλώς να διασκεδάζει και δεν ακολουθεί δύσκολα μονοπάτια, οι ρυθμιζόμενοι αντικραδασμικοί στύλοι BAFX Products μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για εσάς. Είναι μια εξαιρετικά φθηνή επιλογή που θα ολοκληρώσει τη δουλειά αν δεν θέλετε να επενδύσετε πολλά χρήματα. Οι πόλοι είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο και ζυγίζουν περίπου 12,4 ουγκιές το καθένα. Μπορούν επίσης να επεκταθούν από 26,5” σε 53,25” και διαθέτουν μηχανισμό περιστροφής κλειδώματος. Περιλαμβάνονται μύτες καρβιδίου, λαστιχένιες μύτες, δίσκοι λάσπης και ιμάντες καρπού. Οι ρυθμιζόμενοι αντικραδασμικοί στύλοι της BAFX Products είναι εξοπλισμένοι με αντικραδασμική λειτουργία, αλλά αυτή μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν δεν είστε λάτρης της. Είτε εξερευνάτε το τοπικό σας πάρκο είτε κάνετε μια χαλαρή ημερήσια πεζοπορία στο Big Sur, οι ρυθμιζόμενοι αντικραδασμικοί στύλοι BAFX Products θα είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για την πεζοπορία σας.

Προβολή στο Amazon

Για μια χαλαρωτική βόλτα στο πάρκο, μια έντονη πολυήμερη πεζοπορία ή οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσο, θα λατρέψετε να έχετε μαζί σας οποιοδήποτε από αυτά τα μπαστούνια πεζοπορίας, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε την περιπέτειά σας χωρίς πόνο!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:10 Καλύτερες Ζώνες Αναρρίχησης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.