You are currently viewing 10 βήματα για να ταξιδέψετε στην Ευρώπη φθηνά

10 βήματα για να ταξιδέψετε στην Ευρώπη φθηνά

**Το άρθο γράφτηκε για διαμένοντες στην αμερική αλλα μην απογοητεύεστε πάνω-κάτω η ιστορία είναι ίδια.. απλα ταξιδέψτε.

Το πιθανότερο είναι ότι έψαξες για αεροπορικά εισιτήρια τουλάχιστον μία φορά και σκέφτηκες ότι θα είναι ακόμα εκεί όταν είμαι 65 ετών και συνταξιοδοτηθώ. Μην απογοητεύεστε! Θα σας εξηγήσω πώς μπορείτε να ταξιδέψετε στην ευρωπαϊκή χώρα των ονείρων σας με λιγότερο από όσο φανταζόσασταν δυνατό.

10 βήματα για να ταξιδέψετε στην Ευρώπη φθηνά
10 βήματα για να ταξιδέψετε στην Ευρώπη φθηνά

Βήμα 1. Ξεχάστε τα ακριβή ταξιδιωτικά σας σχέδια

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να κάνετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο ακριβό είναι να περιορίσετε την αναζήτησή σας σε κάτι απίστευτα συγκεκριμένο.

Για παράδειγμα, μόνο και μόνο επειδή έχετε ένα τετραήμερο Σαββατοκύριακο το Πάσχα δεν σημαίνει ότι είναι καλή στιγμή για ταξίδια. Ανοίξτε τον εαυτό σας στο να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες που ταξιδεύετε, στις τοποθεσίες στις οποίες ταξιδεύετε και σε τι είδους μέρη μένετε. Όσο πιο ευέλικτοι είστε, τόσο φθηνότερο θα είναι το ταξίδι.

Βήμα 2. Προσδιορίστε πού θέλετε πραγματικά να επισκεφθείτε.

Ξέρω ότι είπα απλώς να είμαι ευέλικτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε πού θέλετε να επισκεφτείτε, σημαίνει ότι πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να φτάσετε εκεί με τρόπους που δεν είχατε προβλέψει. Εάν θέλετε να επισκεφθείτε το Δουβλίνο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, μην αναζητάτε πτήσεις από τις ΗΠΑ μόνο προς το Δουβλίνο.

Αεροπορικά εισιτήρια για όλους Ticketswesky scanner

Οι πιθανότητες είναι ότι μπορείτε να βρείτε ένα αεροπορικό εισιτήριο από τις ΗΠΑ σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη με πολύ πολύ λιγότερο. Στη συνέχεια, μπορείτε να κλείσετε άλλη μια σύντομη πτήση προς το Δουβλίνο με λιγότερα από 80 $ μετ’ επιστροφής. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε επίσης μια χώρα μπόνους!

Βήμα 3. Προσδιορίστε από ποια πόλη θα πετάξετε

Οι πτήσεις προς την Ευρώπη διαφέρουν πολύ σε τιμές ανάλογα με το αεροδρόμιο προς το οποίο πετάτε, από την αναχώρηση και τις ημερομηνίες ταξιδιού. Επομένως, ένα καλό πρώτο βήμα μπορεί να είναι να καθορίσετε από ποιο αεροδρόμιο θα πετάξετε. Εάν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη όπως η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη ή το Λος Άντζελες, είστε τυχεροί! Θα βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις προς την Ευρώπη από αυτές τις πόλεις.

Εάν δεν ζείτε σε αυτές τις πόλεις, το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξετε να πετάξετε μέσα από αυτές για να φτάσετε στην Ευρώπη. Επομένως, εάν μπορείτε να οδηγήσετε σε μία από αυτές τις πόλεις, αυτή μπορεί να είναι μια φθηνή επιλογή. Διαφορετικά, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση πτήσης προς μία από αυτές τις πόλεις από την πόλη σας. Αν και φαίνεται περίεργο, μπορεί να έχετε φθηνότερες πτήσεις κάνοντας κράτηση για κάθε σκέλος ξεχωριστά αντί για κράτηση εισιτηρίου από το σπίτι σας στον προορισμό σας.

Βήμα 4. Προσδιορίστε τη φθηνότερη ευρωπαϊκή πόλη για να ταξιδέψετε

Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ελέγξετε ιστοτόπους που συγκεντρώνουν όλους τους φθηνότερους αεροπορικούς ναύλους, ώστε να μην χρειάζεται να αναζητήσετε μόνοι σας εκατοντάδες πτήσεις. Ορισμένοι ιστότοποι σάς επιτρέπουν να πληκτρολογήσετε Ηνωμένες Πολιτείες ή την πόλη από την οποία γνωρίζετε ότι θα αναχωρήσετε στο πεδίο “από”. Στο πεδίο “προς”, δοκιμάστε να επιλέξετε “παντού”.

Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα που προκύπτει αναζητώντας την πρώτη/φθηνότερη χώρα στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε. Αν για παράδειγμα, η Νορβηγία φτάνει στα 340 $ και η Γαλλία στα 380 $, τότε μάλλον αξίζει τον κόπο να επιλέξετε απλώς τη Γαλλία, εάν αυτός είναι ο επιθυμητός προορισμός σας. Ωστόσο, εάν η διαφορά είναι μεγαλύτερη από $100, θα επέλεγα πρώτα το φθηνότερο αεροδρόμιο.

Το ενοχλητικό με το Skyscanner είναι ότι οι προσφορές συχνά δεν είναι πλέον ενεργές και μερικές φορές πρέπει επίσης να ψάξετε σε πολλές ημερομηνίες αναζητώντας το φθηνότερο για να ταξιδέψετε. Όμως, η υπομονή είναι το κλειδί και έτσι βρίσκετε τις φθηνότερες πτήσεις.

Μια άλλη συμβουλή είναι ότι μερικές φορές οι πτήσεις γίνονται μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων και μάλλον αξίζει τον κόπο να ψάξετε για κριτικές στο πρακτορείο πριν κλείσετε το εισιτήριό σας, έχοντας κατά νου ότι οι ευχαριστημένοι πελάτες σπάνια γράφουν κριτικές. Αλλά αν το πρακτορείο έχει ένα στα πέντε αστέρια, αυτό μπορεί να είναι μια ένδειξη για να περάσει. έχοντας υπόψη ότι οι ευχαριστημένοι πελάτες σπάνια γράφουν κριτικές.

Αεροπορικά εισιτήρια για όλους Airtickets

Αλλά αν το πρακτορείο έχει ένα στα πέντε αστέρια, αυτό μπορεί να είναι μια ένδειξη για να περάσει. έχοντας υπόψη ότι οι ευχαριστημένοι πελάτες σπάνια γράφουν κριτικές. Αλλά αν το πρακτορείο έχει ένα στα πέντε αστέρια, αυτό μπορεί να είναι μια ένδειξη για να περάσει.

Βήμα 5. Βρείτε μια διευρωπαϊκή πτήση για να σας μεταφέρει στον ευρωπαϊκό προορισμό των ονείρων σας

Ένα πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το να πετάς από τη μια χώρα της Ευρώπης στην άλλη είναι φθηνό.

Έχω πετάξει σε όλη την Ευρώπη για 14 $ απλής μετάβασης. Δεν είναι αστείο. Δεν έχω πληρώσει ποτέ περισσότερα από 60 $ για πτήση εντός Ευρώπης. Χρησιμοποιήστε το Kayak.com για να βρείτε μια πτήση προς τον πραγματικό προορισμό σας από οποιαδήποτε χώρα καταλήξατε στην κράτηση της φθηνότερης πτήσης προς την Ευρώπη.

Βήμα 6. Τώρα που φτάσατε, βρείτε ένα φθηνό ή δωρεάν μέρος για να μείνετε

Ο καθένας έχει τη δική του ιδέα για ονειρεμένες διακοπές. Εάν το δικό σας μένει στο Ritz, τότε εκπλήσσομαι που διαβάσατε μέχρι εδώ μέσα από αυτό το άρθρο. Για τους περισσότερους από εμάς, θέλουμε απλώς να μείνουμε κάπου αξιοπρεπώς απολαμβάνοντας όλα όσα έχει να προσφέρει η Ευρώπη.

Δεν έχω μείνει ποτέ σε χωματερή στην Ευρώπη. Δεν θέλω και απλά δεν είμαι τόσο απελπισμένος. Τα καταλύματα μειώνονται σε τέσσερις επιλογές: ξενοδοχείο, ενοικίαση, ξενώνας ή Couchsurf.

Τα καλύτερα μέρη για να ταξιδέψετε κάθε μήνα του χρόνου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

  • Ξενοδοχείο . Η διαμονή σε ξενοδοχείο είναι ένας ασφαλής τρόπος να πάτε και αν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνετε στην Ευρώπη ή δεν είστε ιδιαίτερα ριψοκίνδυνοι, τότε αυτή είναι πιθανώς η διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε.
  • Τα ξενοδοχεία ανάλογα με το πού επισκέπτεστε κυμαίνονται από 20 έως 200 $ ανά διανυκτέρευση, επομένως ίσως θέλετε να το έχετε υπόψη σας όταν επιλέγετε έναν προορισμό. Δεν θα συμβούλευα να μείνετε στο Μονακό εκτός και αν η εταιρεία πετρελαίου σας έχει κέρδη ρεκόρ πρώτου τριμήνου, αλλά η παραμονή στη Νίκαια είναι μια επιλογή. Με άλλα λόγια, κρατήστε τις επιλογές σας ανοιχτές.

10 βήματα για να ταξιδέψετε στην Ευρώπη φθηνά

  • Ενοικίαση . Η κράτηση ενός ενοικιαζόμενου δωματίου, διαμερίσματος, βίλας ή σπιτιού είναι επίσης ένα ασφαλές στοίχημα, αλλά μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκο από το να κάνετε check in σε ξενοδοχείο.
  • Ιστότοποι όπως το Homeaway και το Airbnb προσφέρουν μερικές πραγματικά μοναδικές τοποθεσίες και πρέπει να πω ότι μερικά από τα αγαπημένα μου μέρη που έχω μείνει στην Ευρώπη ήταν ενοικιάσεις.
  • Από μια βίλα σε ένα οινοποιείο στην Τοσκάνη μέχρι μια απομονωμένη πεθερά σε μια ήσυχη γειτονιά έξω από το Λονδίνο, μου άρεσε πολύ να μένω σε ενοικιαζόμενα σπίτια και η τιμή είναι συχνά πολύ χαμηλότερη από τη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο, αν υπάρχει μια ομάδα από εσάς που μπορεί να μοιραστεί το κόστος.

 

  • Ξενώνας . Η λέξη ξενώνας φέρνει σκέψεις για τρομακτικές ταινίες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η διαφορά μεταξύ ξενώνα και ξενοδοχείου είναι μερικές φορές αδιόρατη στην Ευρώπη. Σίγουρα υπάρχουν ξενώνες όπου μπορείτε να πάρετε μια κουκέτα σε ένα δωμάτιο με άλλους πέντε ταξιδιώτες και για μερικούς ανθρώπους αυτό είναι συναρπαστικό και ενδιαφέρον!
  • Αλλά μόνο και μόνο επειδή οι κουκέτες δεν είναι το θέμα σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσετε όλα όσα έχουν τη λέξη hostel στον τίτλο. Έχω μείνει σε μερικούς “ξενώνες” που ήταν εξίσου ωραίοι με ένα ξενοδοχείο.
 • Couchsurf . Εάν έχετε πραγματικά περιορισμένο προϋπολογισμό ή εάν η συνάντηση με ντόπιους είναι πραγματικά σημαντική για εσάς, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να κάνετε Couchsurf. Εάν δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάω, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Couchsurfing. Ουσιαστικά, ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να ζητήσετε να μείνετε με κάποιον που επιθυμεί να φιλοξενήσει ταξιδιώτες στο σπίτι του δωρεάν και το αντίστροφο.
 • Οι άνθρωποι αφήνουν κριτικές για τους ταξιδιώτες και τους οικοδεσπότες, ώστε να μπορείτε να έχετε κάποια βεβαιότητα ότι είναι αξιόπιστοι. Αυτό φυσικά συνεπάγεται κίνδυνο και πρέπει να ληφθούν προφυλάξεις ασφαλείας. Επιπλέον, θα πρέπει πάντα να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που η κατάσταση δεν λειτουργήσει.

τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα για ταξίδια

Βήμα 7. Φάτε φθηνά.

Επικεντρώνομαι στις ανάγκες της επίσκεψης στην Ευρώπη: ταξίδια, διαμονή και φαγητό. Υπάρχουν φυσικά πολλοί άλλοι τρόποι για να ξοδέψετε χρήματα, αλλά αυτά είναι τα πράγματα για τα οποία πρέπει να ξοδέψετε χρήματα, όπως και το φαγητό.

Το φαγητό είναι καταπληκτικό. Λατρεύω το φαγητό και τις πρώτες δύο φορές που πήγα στην Ευρώπη απογοητεύτηκα επειδή περιπλανήθηκα τυχαία σε εστιατόρια και οι περισσότερες ήταν υποβαθμισμένες.

Όλα αυτά άλλαξαν όταν άρχισα να ελέγχω το TripAdvisor για κριτικές εστιατορίων, αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να γίνει κάθε γεύμα εκπληκτικό. Αυτό δεν ήταν τόσο μια συμβουλή εξοικονόμησης χρημάτων όσο μια γενική συμβουλή. Ωστόσο, το TripAdvisor σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση με βάση τη γενική τιμή των εστιατορίων, επομένως το $ είναι φθηνό $$ είναι μέτριο $$$ γίνεται ακριβό κ.λπ.

Ακολουθεί μια συμβουλή εξοικονόμησης χρημάτων: η αγορά ειδών παντοπωλείου στην Ευρώπη είναι συνήθως πολύ φθηνή. Αν λοιπόν έχετε κλείσει διαμέρισμα με κουζίνα, εκμεταλλευτείτε το! Πηγαίνετε για ψώνια σε μια τοπική αγορά και αγοράστε μερικά νέα περίεργα φαγητά για να μαγειρέψετε! Εάν βρίσκεστε σε οδικό ταξίδι, πάρτε κάτι σάντουιτς για να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα.

Βήμα 8. Συνειδητοποιήστε ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα έξοδα

Παρόλο που τα ταξίδια, η διαμονή και το φαγητό είναι τα κύρια έξοδά σας, φυσικά θα υπάρξουν και άλλα. Τα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε περιλαμβάνουν, μεταφορά μόλις φτάσετε, χρεώσεις για αξιοθέατα και αναμνηστικά.

Backpacking σε όλη την Ευρώπη

Οι επιλογές μεταφοράς περιλαμβάνουν τη δημόσια συγκοινωνία. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις διαθέτουν φανταστικά και φθηνά μέσα μαζικής μεταφοράς που μπορούν να αγοραστούν χρησιμοποιώντας το τοπικό νόμισμα ή μια χρεωστική κάρτα σε ένα περίπτερο. Σημειώστε ότι οι αμερικανικές πιστωτικές κάρτες συχνά δεν λειτουργούν σε αυτές, καθώς χρειάζεστε έναν αριθμό τσιπ και pin.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε εκτός των πόλεων, είναι συνήθως αρκετά προσιτή και σας προσφέρει απόλυτη ελευθερία στην κινητικότητα.

Τα τρένα, αν και γοητευτικά, δεν είναι συνήθως ένας φθηνός τρόπος για να ταξιδέψετε σε όλη την Ευρώπη. Οι πτήσεις είναι πολύ λιγότερο ακριβές και πιο γρήγορες. Αλλά αν είστε ερωτευμένοι με την ιδέα να δείτε την εξοχή δίπλα-δίπλα, τότε αξίζει να δοκιμάσετε.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων στον ιστότοπο του Eurorail έναντι χρέωσης. Ή αν είστε πιο ευέλικτοι και νιώθετε ότι αξίζει τον κίνδυνο, μπορείτε να τα αγοράσετε αυτοπροσώπως στο σιδηροδρομικό σταθμό συνήθως με πολύ λιγότερο.

Βήμα 9. ελαφρυ ταξίδι ..

Αν και μπορεί να μην πιστεύετε ότι το ελαφρύ ταξίδι θα σας εξοικονομήσει χρήματα, πιστέψτε με, θα είναι. Πρώτα απ ‘όλα, κάθε αεροπορική εταιρεία πρόκειται να χρεώσει τέλη αποσκευών.

Έτσι, κάθε σκέλος της πτήσης σας θα σας κοστίσει $25 έως $100 για κάθε τσάντα. Αυτό αθροίζεται γρήγορα. Δεύτερον, εάν έχετε δύο βαλίτσες, πρόκειται να γεμίσετε δύο βαλίτσες γεμάτες με πράγματα που πιθανώς δεν χρειάζεστε. Τρίτον, η χρήση φθηνών μεταφορικών μέσων όπως το μετρό γίνεται απογοητευτική και μη πρακτική όταν μεταφέρετε γύρω από δύο δυσκίνητες τσάντες.

κερδίσετε χρήματα από τις ταξιδιωτικές σας φωτογραφίες

Τέταρτον, οι τσάντες σας πρέπει να είναι πάντα μαζί σας ή σε ένα ξενοδοχείο, οπότε αν σκοπεύετε να κάνετε check out το πρωί και να πάτε σε άλλη πόλη, δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα μέχρι να φτάσετε στο ξενοδοχείο σας και ελέγξτε τις αποσκευές σας. Συνολικά, είναι πολύ μεγάλος πόνος να κουβαλάς μαζί σου ένα σωρό πράγματα στην Ευρώπη. Η συμβουλή μου και μπορώ Μην τονίσετε αρκετά αυτό, είναι να χωρέσετε τα πάντα σε ένα σακίδιο. Έχω ένα σακίδιο 50 λίτρων και είχε όλα όσα χρειαζόμουν για ενάμιση μήνα στην Ευρώπη. Ναι, υπάρχουν μέρη για πλύσιμο ρούχων και στην Ευρώπη.

Αν λες, καλά δεν καταλαβαίνεις γιατί είσαι τύπος. Ταξίδεψα με δύο νεαρές γυναίκες και οι δύο χωρούσαν τα πάντα σε ένα σακίδιο. Αν λέτε ότι δεν καταλαβαίνετε επειδή είστε νέος, ταξίδεψα με τη μητέρα μου στην Ευρώπη και ταίριαξε σε ένα σχολικό σακίδιο κανονικού μεγέθους! Μπορείτε να το κάνετε και εσείς! Ταξίδεψα με δύο νεαρές γυναίκες και οι δύο χωρούσαν τα πάντα σε ένα σακίδιο.

Αν λέτε ότι δεν καταλαβαίνετε επειδή είστε νέος, ταξίδεψα με τη μητέρα μου στην Ευρώπη και ταίριαξε σε ένα σχολικό σακίδιο κανονικού μεγέθους! Μπορείτε να το κάνετε και εσείς! Ταξίδεψα με δύο νεαρές γυναίκες και οι δύο χωρούσαν τα πάντα σε ένα σακίδιο.

καλοκαιρινές διακοπές

Βήμα 10. Σχεδιάζετε πάντα για το χειρότερο και ελπίζετε για το καλύτερο

Κάθε φορά που ταξιδεύω στην Ευρώπη, προγραμματίζω τα αναμενόμενα έξοδά μου και ολοκληρώνω τα πάντα. Σχεδιάζω επίσης για τουλάχιστον 200 $ απροσδόκητων εξόδων. Τελικά, τα έξοδά μου είναι πάντα πολύ κάτω από αυτό το νούμερο, αλλά δεν θέλω να καταλήξω ποτέ στην κατάσταση όπου με κυριεύει το κόστος.

συμπέρασμα

Σε 2.000 λέξεις σας έδωσα τον συνοπτικό οδηγό Europe-on-a-budget. Υπάρχουν φυσικά πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας στην Ευρώπη, αλλά το πιο σημαντικό είναι να το κάνετε!

Βρείτε αυτά τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και κλείστε τα. Μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα κενά αργότερα, μην προσπαθήσετε να προγραμματίσετε τα πάντα πριν πάρετε τα εισιτήριά σας και μην προσπαθήσετε να προγραμματίσετε κάθε δευτερόλεπτο της καθημερινότητας. Αφήστε χρόνο να είστε αυθόρμητοι και βυθιστείτε στην ευρωπαϊκή ζωή.

Στο παρακάτω widget βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι σας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.