φορητοί υγραντήρες

10 καλύτεροι φορητοί υγραντήρες ταξιδιού

Μην αφήνετε τον ξηρό αέρα να σας εμποδίσει να απολαύσετε τις διακοπές σας. Αντίθετα, φέρτε μαζί σας τον υγραντήρα σας. Μικροί και φορητοί, αλλά ακόμα αποτελεσματικοί, οι καλύτεροι υγραντήρες ταξιδιού προσφέρουν εντυπωσιακή ανακούφιση από τις αρνητικές επιπτώσεις του ξηρού αέρα.

Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει, ποιος υγραντήρας είναι καλύτερος για ταξίδια; Εξαρτάται. Εξαρτάται από το στυλ του ταξιδιού σας, πού θα πάτε και πόσο χώρο έχετε στην τσάντα σας. Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία επιλογής του σωστού υγραντήρα, συμπεριλαμβανομένης της κοινής χρήσης των καλύτερων επιλογών που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Γρήγορη απάντηση: Οι καλύτεροι φορητοί υγραντήρες

Τι να αναζητήσετε σε έναν καλό φορητό υγραντήρα ταξιδιού

Με τόσους πολλούς φορητούς υγραντήρες στην αγορά, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε για να σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις επιλογές σας.

1. Τύπος υγραντήρα

Οι δύο κατηγορίες ομπρελών στις οποίες ταιριάζουν οι υγραντήρες είναι η δροσερή και η ζεστή ομίχλη. Οι υγραντήρες κρύου ομίχλης προσθέτουν υγρασία στον αέρα απελευθερώνοντας δροσερούς ατμούς, ενώ οι υγραντήρες θερμής ομίχλης θερμαίνουν το νερό και στη συνέχεια το απελευθερώνουν. Οι υγραντήρες Cool Mist είναι συνήθως οι πιο δημοφιλείς προσωπικούς υγραντήρες για ταξίδια. Αλλά μέσα σε αυτούς τους όρους ομπρέλα θα βρείτε τους ακόλουθους τύπους:

  • Ατμός: Επίσης γνωστοί ως ατμοποιητές, αυτοί βράζουν το νερό και στη συνέχεια απελευθερώνουν τους ατμούς. Αυτά είναι πολύ φιλικά προς τον προϋπολογισμό και δημοφιλή επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ιατρικές εισπνοές για τη μείωση του βήχα. Ωστόσο, όσον αφορά την ασφάλεια, σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσει η ιδέα να τα χρησιμοποιούν γύρω από τα παιδιά και τείνουν επίσης να μην είναι πολύ φορητά.
  • Υπέρηχοι: Αυτά δημιουργούν ομίχλη δονώντας ένα μεταλλικό διάφραγμα με ταχύτητα υπερήχων. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των υγραντήρων υπερήχων είναι ότι είναι πιο αθόρυβοι. Συνήθως είναι πιο δαπανηροί, αλλά αν κοιμάστε ελαφρά, αυτός μπορεί να είναι ο καλύτερος τύπος υγραντήρα για εσάς.
  • Εξατμιστικό: Ιδανικό για θερμότερα κλίματα, ένα παχύ φίλτρο (όπως ύφασμα ή χαρτί) αντλεί νερό από τη δεξαμενή και το απελευθερώνει ως ομίχλη. Αυτά είναι πολύ εύκολα στη χρήση, αλλά τα φίλτρα πρέπει να αντικαθίστανται τακτικά.
  • Πτερωτή: Ιδανικός για ψυχρότερα κλίματα, ένας περιστρεφόμενος δίσκος στέλνει νερό σε έναν διαχύτη και απελευθερώνεται στον αέρα ως ζεστή ομίχλη. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν κύπελλα όπου μπορείτε να προσθέσετε εισπνοές. Δεν είναι στάνταρ, αλλά μπορεί να είναι ένα καλό χαρακτηριστικό για να έχετε εάν αναμένετε ότι χρειάζεστε εισπνοές. 

10 Καλύτεροι Ξενώνες στο Τόκιο, Ιαπωνία (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Χρόνος εκτέλεσης

Ορισμένοι υγραντήρες μπορούν να λειτουργήσουν έως και 20 ώρες, ενώ άλλοι λειτουργούν μόνο έως και δύο ώρες. Συνήθως, οι υγραντήρες αυτοκινήτου έχουν τον μικρότερο χρόνο λειτουργίας ενώ οι υγραντήρες με μεγάλες, ενσωματωμένες δεξαμενές νερού έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας.

Σκεφτείτε πόσο καιρό χρειάζεστε για να λειτουργήσει ο υγραντήρας σας και επίσης το κλίμα στο οποίο θα βρίσκεστε. Ένα άλλο πράγμα που είναι σημαντικό είναι το μέγεθος της δεξαμενής νερού. Εάν βρίσκεστε σε πολύ ξηρό κλίμα, ο υγραντήρας θα καταναλώνει περισσότερο νερό από ό,τι σε μια πιο υγρή περιοχή. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα είχε σημασία αν έχει χρόνο λειτουργίας 10 ωρών, εάν η δεξαμενή νερού δεν είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει αρκετό νερό.

3. Έξοδος υγρασίας

Σκεφτείτε το μέγεθος του χώρου που χρειάζεται για να υγρανθεί καθώς και πόσο χρόνο χρειάζεστε για να λειτουργήσει. Πολλοί υγραντήρες έχουν ένα χαρακτηριστικό που μπορούν να διατηρήσουν την υγρασία όλη τη νύχτα. Εάν βρίσκεστε σε ένα πιο ξηρό μέρος όπως η Αίγυπτος, τότε ο υγραντήρας θα πρέπει να καταναλώνει πολύ περισσότερο νερό από ό,τι εάν ήσασταν κάπου πιο υγρό όπως η Ταϊλάνδη. Εάν βρίσκεστε σε μια ομάδα ξενώνα, τότε η εμβέλεια και η χωρητικότητα δεν είναι τεράστια, αλλά αν πολλά άτομα στο ίδιο δωμάτιο εξαρτώνται από τον υγραντήρα, τότε βεβαιωθείτε ότι έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει για όλους. 

4. Πηγή ενέργειας

Μερικοί υγραντήρες συνδέονται στον τοίχο, άλλοι έχουν φορτιστή USB και άλλοι λειτουργούν ακόμα με μπαταρία. Σκεφτείτε τι θα λειτουργήσει καλύτερα για το στυλ του ταξιδιού σας. Εάν μένετε πάντα σε ξενοδοχεία όταν ταξιδεύετε, τότε οποιοδήποτε από τα τρία θα μπορούσε να λειτουργήσει. Ωστόσο, εάν κατασκηνώνετε συχνά, ένας υγραντήρας που λειτουργεί με μπαταρία είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας. Εάν έχετε έναν ισχυρό φορητό φορτιστή, τότε θα μπορούσατε επίσης να εξετάσετε έναν υγραντήρα φόρτισης USB ανάλογα με τη διάρκεια του ταξιδιού σας. 

5. Πηγή νερού

Μερικοί έρχονται με τη δική τους δεξαμενή νερού ενώ άλλοι είναι υγραντήρες για μπουκάλια νερού. Οι υγραντήρες με τις δικές τους δεξαμενές τείνουν να είναι πιο ογκώδεις, ωστόσο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε νερό και είστε έτοιμοι. Αυτά που χρειάζονται μπουκάλια νερού είναι ελαφρύτερα και ευκολότερα στο ταξίδι, απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μπουκάλι νερό που ταιριάζει σωστά στον υγραντήρα. 

6. Επίπεδο θορύβου

Ανεξάρτητα από το τι λένε οι διαφημίσεις, όλοι οι υγραντήρες κάνουν κάποιο είδος θορύβου. Μερικοί είναι πιο εύκολο να κοιμηθούν μαζί τους από άλλους. Επειδή δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πριν το αγοράσετε, φροντίστε να διαβάσετε τις κριτικές. 

7. Έλεγχος χρόνου / Αυτοματισμός

Μερικοί χειρίζονται χειροκίνητα ενώ άλλοι είναι αυτοματοποιημένοι, ο τύπος που επιλέγετε εξαρτάται μόνο από την προσωπική προτίμηση. Οι χειροκίνητοι υγραντήρες έχουν ένα κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης που μπορείτε να πατήσετε όποτε είναι βολικό. Εάν κάνετε αναβάθμιση σε έναν αυτοματοποιημένο υγραντήρα, θα μπορείτε να ορίσετε την ώρα και την προτιμώμενη έξοδο για τον υγραντήρα σας. Πολλοί υγραντήρες θα έχουν επίσης ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας διακοπής που τον εμποδίζει να λειτουργεί χωρίς νερό και αποτρέπει την υπερθέρμανση του. 

Τα 10 καλύτερα φορητά μπουκάλια νερού για σκύλους το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

8. Φορητότητα

Ειδικά αν πετάτε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο υγραντήρας χωράει στις αποσκευές σας και δεν προσθέτει πολύ βάρος. Ωστόσο, αν πρόκειται να κάνετε σακίδιο, το βάρος έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από το εάν κατεβείτε από το αεροπλάνο και πηγαίνετε κατευθείαν στο ξενοδοχείο σας. Εάν προσπαθείτε να μειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος, σκεφτείτε να αγοράσετε έναν υγραντήρα που λειτουργεί με μπουκάλι νερού αντί με ενσωματωμένη δεξαμενή νερού. Αν και η φορητότητα είναι σημαντική, θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι θα λειτουργήσει αποτελεσματικά για το επίπεδο υγρασίας και το χρόνο που χρειάζεστε.

Κριτικές για τους καλύτερους φορητούς υγραντήρες

Τώρα που ξέρετε τι ψάχνετε, εδώ είναι οι καλύτεροι φορητοί υγραντήρες στην αγορά.

Φορητός Μίνι Υγραντήρας Movtip

Φορητός Μίνι Υγραντήρας Movtip

Όταν πρόκειται για φορητούς υγραντήρες, ο φορητός μίνι υγραντήρας Movtip είναι ένας από τους καλύτερους. Ζυγίζει μόνο περίπου δέκα ουγγιές, έχει χρόνο εργασίας έως και 18 ώρες. Περιλαμβάνει δύο λειτουργίες ομίχλης – η πρώτη ψεκάζει συνεχώς για 12 ώρες και η δεύτερη κατά διαστήματα για 18 ώρες. Η δεξαμενή νερού των 500 χιλιοστόλιτρων διαθέτει έναν αισθητήρα που περιλαμβάνει μια λειτουργία απενεργοποίησης που ενεργοποιείται όταν η στάθμη του νερού είναι πολύ χαμηλή. Ο υγραντήρας περιλαμβάνει επίσης ένα φως νύχτας και ένα καλώδιο USB. Μόνο 5,3” x 3,9” x 3,9”, το ταξίδι με τον φορητό μίνι υγραντήρα Movtip είναι παιχνιδάκι.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Υγραντήρες TaoTronics Cool Mist

Υγραντήρες TaoTronics Cool Mist

Ο υγραντήρας TaoTronics Cool Mist έχει σχεδιασμό εξοικονόμησης χώρου που του επιτρέπει να ταιριάζει τέλεια στο κομοδίνο του ξενοδοχείου σας. Διαθέτει δεξαμενή νερού 1,8 λίτρων που συλλέγεται εύκολα μόνο με το ένα χέρι. Αυτός ο υγραντήρας περιλαμβάνει μια ποικιλία βολικών χαρακτηριστικών, όπως ακροφύσιο 360°, δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης και έξυπνη ένδειξη LED. Το χειριστήριο του επιλογέα σάς δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε το επίπεδο εξόδου νέφους. Για να αποφύγετε τον ύπνο σε ξηρό αέρα όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, φέρτε μαζί τον υγραντήρα TaoTronics Cool Mist.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Υγραντήρας ταξιδίου Boneco 7146 Ultrasonic

Υγραντήρας ταξιδίου Boneco 7146 Ultrasonic

Όταν πρόκειται για τον μικρότερο υγραντήρα, είναι δύσκολο να ξεπεράσετε τον Υγραντήρα Ταξιδίου Ultrasonic Boneco 7146 που είναι μόνο 2,6” x 4,4” x 3”. Το πλεονέκτημα αυτού του υγραντήρα είναι ότι δεν συνοδεύεται από δεξαμενή νερού. Ενώ πολλοί έχουν εγκαταλείψει τα πλαστικά μπουκάλια για επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού, για αυτόν τον υγραντήρα θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ένα συμβατικό πλαστικό μπουκάλι. Αυτός ο υγραντήρας διαθέτει έναν προσαρμογέα για τη σύνδεση του μπουκαλιού, μετά τον οποίο θα έχετε υγρό αέρα σε δευτερόλεπτα. Μπορεί να παράγει έως και ένα γαλόνι την ημέρα και μπορείτε να ελέγχετε την έξοδο. Περιλαμβάνεται επίσης μια τσάντα ταξιδίου και μια βούρτσα καθαρισμού. Εάν το βάρος και το μέγεθος είναι οι μεγαλύτερες προτεραιότητές σας, αυτός είναι ο καλύτερος φορητός υγραντήρας για ταξίδια.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Φορητός μίνι υγραντήρας Figrol USB

Φορητός μίνι υγραντήρας Figrol USB

Ο φορητός μίνι υγραντήρας Figrol USB σχεδιάστηκε για να ταξιδεύει καλά. Ο ίδιος ο υγραντήρας είναι μόνο 3″ x 3″ x 9,2″ και ζυγίζει περίπου έξι ουγγιές. Το πλεονέκτημά του είναι ότι σας δίνει ελευθερία στο δοχείο, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενσωματωμένο δοχείο νερού, απλά βάζετε τον υγραντήρα στο δοχείο που έχετε επιλέξει με νερό και μπορεί να ψεκάζεται για έως και πέντε ώρες αποσυνδεδεμένο. Δεδομένου ότι θα ταξιδέψετε με αυτό, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα ποτήρι ξενοδοχείου ή μια κούπα για τον υγραντήρα. Η έλλειψη ενσωματωμένου δοχείου σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο στη βαλίτσα σας, στο κομοδίνο ή στο πάτωμα της σκηνής σας. Ο φορητός μίνι υγραντήρας Figrol USB είναι ένας από τους καλύτερους υγραντήρες που μπορείτε να αγοράσετε λόγω της ευελιξίας του.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Προσωπικός Μίνι Υγραντήρας Fancii Cool Mist

Προσωπικός Μίνι Υγραντήρας Fancii Cool Mist

Η Fancii δημιούργησε έναν από τους καλύτερους υγραντήρες ταξιδιού επειδή μετατρέπει ένα τυπικό μπουκάλι νερού 16 ή 20 ουγγιών σε δεξαμενή νερού που παράγει υγρασία. Ο Προσωπικός Μίνι Υγραντήρας Fancii Cool Mist τροφοδοτείται από τρεις μπαταρίες ΑΑ ή ένα USB και λειτουργεί μόνο με 15 ντεσιμπέλ. Περιλαμβάνει ρυθμιζόμενο χρονοδιακόπτη που σας επιτρέπει να επιλέξετε χρονοδιακόπτη δύο, τεσσάρων ή έξι ωρών. Θα σβήσει μετά από οκτώ ώρες και περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης όταν τελειώσει το νερό. Ο προσωπικός μίνι υγραντήρας Fancii Cool Mist είναι ένας ελαφρύς και βολικός τρόπος για την καταπολέμηση του ξηρού αέρα.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Μίνι υγραντήρας αυτοκινήτου econoLED

Μίνι υγραντήρας αυτοκινήτου econoLED

Ένας εξαιρετικός υγραντήρας για αυτοκίνητα, θα θέλετε να έχετε μαζί σας τον Mini Car Humidifier econoLED σε όλα τα οδικά ταξίδια. Ο υγραντήρας χωράει ακριβώς στην υποδοχή DC και περιστρέφεται για τη διευκόλυνσή σας. Εκτός από νερό, μπορείτε επίσης να ρίξετε έως και δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο στον διαχύτη. Η δεξαμενή νερού έχει χωρητικότητα 50 χιλιοστόλιτρων και ο υγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα μετά από δύο ώρες για να διασφαλιστεί ότι δεν λειτουργεί χωρίς νερό. Ενώ ζυγίζει μόνο τέσσερις ουγγιές, φροντίστε να το αποσυνδέετε και να ρίχνετε το νερό έξω όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Είτε ταξιδεύετε με τροχόσπιτο στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε ταξιδεύετε οδικώς στην Κροατία, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας τον μίνι υγραντήρα αυτοκινήτου econoLED.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Υγραντήρας Ultrasonic Cool Mist Pure Enrichment MistAire Studio

Υγραντήρας Ultrasonic Cool Mist Pure Enrichment MistAire Studio

Ο υγραντήρας Pure Enrichment MistAire Studio Ultrasonic Cool Mist Humidifier είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους υγραντήρες cool-mist. Έχει κομψή εμφάνιση και μπορεί να εξισορροπήσει την υγρασία είτε χαλαρώνετε στο Μεξικό είτε ανακαλύπτετε τη Μασσαλία. Το πρόβλημα με πολλούς υγραντήρες μεγέθους ταξιδιού είναι ο περιορισμένος χρόνος λειτουργίας, αλλά αυτός ο υγραντήρας σάς επιτρέπει να κοιμάστε άνετα όλη τη νύχτα, καθώς έχει διάρκεια λειτουργίας 10 ωρών. Διαθέτει δεξαμενή νερού 0,7 λίτρων και μπορεί να αποδώσει έως και 80 χιλιοστόλιτρα την ώρα υγρασίας. Περιλαμβάνεται επίσης φωτισμός απαλής λάμψης για να σας βοηθήσει να τον χειρίζεστε στο σκοτάδι. Για έναν κομψό και αποτελεσματικό υγραντήρα, ρίξτε μια ματιά στον Υγραντήρα Pure Enrichment MistAire Studio Ultrasonic Cool Mist Humidifier.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Levoit Dual 100 Ultrasonic Top-Fill Cool Mist 2-in-1 υγραντήρας & διαχύτης

Levoit Dual 100 Ultrasonic Top-Fill Cool Mist 2-in-1 υγραντήρας & διαχύτης

Καθώς πολλοί υγραντήρες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αιθέρια έλαια, ο υγραντήρας & διαχύτης Levoit Dual 100 Ultrasonic Top-Fill Cool Mist 2-in-1 υπερηφανεύεται για την ευελιξία που περίμεναν πολλοί ταξιδιώτες. Μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του αέρα με τον υγραντήρα και ο διαχύτης σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα οφέλη των αιθέριων ελαίων. Ο υγραντήρας 3,4 λιβρών μπορεί να λειτουργήσει έως και 20 ώρες σε λιγότερο από 28 ντεσιμπέλ. Διαθέτει τρεις ρυθμίσεις ομίχλης ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στο προσωπικό σας επίπεδο άνεσης. Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Spiral Air-Duct που επιτρέπει στα σωματίδια ομίχλης να υγραίνουν το δωμάτιο χωρίς να καταστρέφουν τα κοντινά έπιπλα. Διαθέτει ακόμη και λειτουργία Έξυπνου ύπνου που διατηρεί μια άνετη υγρασία και κλείνει όλα τα φώτα της οθόνης για να αποτρέψει τη διακοπή του ύπνου. Όταν πρόκειται για τους καλύτερους μικρούς υγραντήρες,

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Vicks Mini Filter Free Cool Mist Υγραντήρας

Vicks Mini Filter Free Cool Mist Υγραντήρας

Ένας από τους καλύτερους μίνι υγραντήρες στην αγορά, αυτός ο υγραντήρας Vicks έχει δεξαμενή μισού γαλονιού με χρόνο λειτουργίας έως και 20 ώρες. Η δεξαμενή έχει ένα μεγάλο άνοιγμα, το οποίο καθιστά εύκολο τον καθαρισμό και το ξαναγέμισμα. Σχεδιασμένο για καλύτερη αναπνοή και για να σας προσφέρει έναν πιο άνετο ύπνο, δεν απαιτεί φίλτρα και λειτουργεί με Vicks VapoPads εάν θέλετε να προσθέσετε καταπραϋντικούς ατμούς μενθόλης. Έχει διαστάσεις 8,3” x 8,3” x 9,1” και ζυγίζει λίγο λιγότερο από τρία κιλά. Αν και αυτό δεν είναι ιδανικό αν είστε εξαιρετικά ελαφρύς ταξιδιώτης, ο υγραντήρας ψύξης ομίχλης χωρίς φίλτρο Vicks Mini θα χωρέσει μια χαρά στην τσάντα του weekender σας για να σας βοηθήσει με έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Διαχύτης & υγραντήρας αιθέριων ελαίων Urpower Ultrasonic

Διαχύτης & υγραντήρας αιθέριων ελαίων Urpower Ultrasonic

Αυτός ο ενημερωμένος υγραντήρας έχει βελτιωθεί σημαντικά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα τόσο του υγραντήρα όσο και των αιθέριων ελαίων. Λειτουργεί με συνηθισμένο νερό βρύσης και έως και τρεις σταγόνες αιθέριου ελαίου. Εάν δεν σας αρέσουν τα αιθέρια έλαια, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τα οφέλη του υγραντήρα. Έχει όμορφη σχεδίαση που περιλαμβάνει επτά φώτα διάθεσης LED με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα. Υπάρχουν δύο ρυθμίσεις ομίχλης – η διακοπτόμενη ρύθμιση έχει χρόνο εργασίας έξι ωρών και η συνεχής ρύθμιση έχει χρόνο εργασίας τριών ωρών. Έχει διαστάσεις μόνο 3,1” x 3,1” x 5,5”, έτσι δεν θα πιάνει πολύ χώρο στις αποσκευές σας. Είτε το χρησιμοποιείτε σε ξενοδοχείο, ξενώνα ή σε ενοικίαση Airbnb, ο διαχύτης και υγραντήρας αιθέριων ελαίων URPOWER Ultrasonic θα προσθέσει ακριβώς τη σωστή ποσότητα στυλ και υγρασίας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Το να ταξιδέψετε με τον δικό σας υγραντήρα μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τον σκληρό αέρα παντού, από το αεροπλάνο μέχρι το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Οι επιπτώσεις του ξηρού αέρα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις διακοπές και δεν θέλετε να γίνετε θύμα αυτού. Όταν επιλέγετε οποιονδήποτε από τους καλύτερους υγραντήρες ταξιδιού, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι μέρες που ξυπνάτε με ξηρούς κόλπους, δέρμα και μάτια έχουν τελειώσει.

Mr TicketsWe
Mr TicketsWe